Rutten som faaan... haha...

Jag är verkligen rutten på att vara aktiv i min blogg. Skrev ett inlägg igen för några dagar sen efter att ha skrivit ett inlägg för ett år sen efter att inte varit aktiv på ett tag och inget mer förens idag. Får väl se om jag orkar att vara aktiv i bloggen eller ej. Det verkar inte som jag kommer att vara det. Men samtidigt är det ju ingen som läser min blogg just nu i alla fall, så det spelar ju inte så stor roll. Jag kan ju skriva nån gång ibland när jag känner för det. Det är nog ingen mer än jag som bryr mig i alla fall. Jag tycker att det är kul att skriva ibland och ibland inte. 
 
En väldigt bra låt, har lyssnat mycket på den svenska versionen "En festlig dag" med Hootenanny Singers:
 
 
 
 
Puss & kram på er därute i det fina vårvädret!

I'm back...

jag har inte skrivit i bloggen på ett år. Men nu är jag här igen. Får se om jag orkar skriva & vara aktiv i bloggen nu eller inte. Time will tell the tale...

Det har hänt en hel del under det senaste året. Men jag orkar inte gå in på allt. Dessutom känner jag inte för att vara lika öppen som jag har varit. Om jag är aktiv i bloggen nu, så blir det mer ytligt än det har varit förr Jag tänker inte skriva så mycket om mitt privatliv, det blir mer om ytliga saker som serier, musik etc.

Puss puss...









RSS 2.0