Power Meet

Nästa vecka åker vi till Power Meet, det ska bli grymt kul. Förhoppningsvis hittar vi 1-2 pers till som vill följa med, så det blir lite billigare med campingen. Men jag tror att vi överlever även om vi inte hittar några fler. Det blir bara att vi får betala lite mer. Får väl se hur det blir. Det är ju en vecka kvar innan vi åker.
 
Snart är det dags för mig att jobba. Jag har bara 2 arbetspass kvar att jobba innan min semester, så det är riktigt gött.
 
Puss puss...
 

Nada sleep tonight...

Inatt har jag inte sovit överhuvudtaget och jag har jobbat under dagen idag. Men det gick väldigt bra att jobba fast att jag inte har sovit på över ett dygn. Det var väldigt lugnt på jobbet idag och det var skönt som faaan. Anledningen varför jag inte har sovit är att jag hade svårt att sova och sen blev det att jag snacka i telefon med en person hela natten fram till morgonen.
 
Jag känner mig relativt pigg fast att jag inte har sovit något inatt. Det blir nog att försöka att hålla mig vaken tills jag ska sova inatt. För annars kommer jag antagligen inte att kunna sova under natten.
 
Det blir väl bara att ta det lugnt ett tag nu, finns inte så mycket att göra.
 
Puss puss...
 

Slampa

"Många säger att jag är en slampa, men jag kallar det erfarenhet"
 

Dom visdomorden körde jag mycket med förr, men inte längre. Jag har lugnat ner mig med att ligga runt så att säga. För jag känner att jag vill hitta nåt mer seriöst nu. Så jag försöker undvika att ha engångsligg i dagens läge. Jag har inte haft sex i år än och det är ett medvetet val. Medan för en del är det för att dom inte hittar någon att ligga med. Jag har fått tillfälle till att ligga väldigt många gånger under det senaste halvåret, men jag har tackat nej varje gång. Jag tycker det är jävligt strongt gjort av mig. För förr så låg jag runt en del för att få bekräftelse på att jag duger. Men nu så vet jag att jag duger som jag är och jag behöver inte ha sex med olika karlar för att känna att jag är omtyckt. Jag får ofta höra att jag är söt, fin, snygg, vacker etc. av olika karlar utan att ligga med dom. 
 
Jag saknar inte att ha sex, jag saknar att ha någon att kramas med. Så jag kan vara utan sex ett bra tag till. Men jag vill inte ha någon bara för att ha någon. Jag vill ha någon som jag har känslor för som också har känslor för mig. Annars kan det kvitta, då kan jag lika gärna fortsätta att vara singel i evigheter. Men då kanske det blir att jag har sex med någon utan att några känslor är inblandade. Det märks vad som händer, time will tell the tale. Jag kanske snubblar över nån karl snart som får mitt hjärta i brand. You never know...
 
Jag tyckte att det var lite kul att en person jag känner sa för typ nån månad sen om man är över 18 år och inte har förlorat oskulden då kan man lika gärna ta livet av sig. Då sa jag att jag var över 18 år när jag förlorade min oskuld, men han trodde inte på mig... haha. Men det är sant och i dagens läge är jag faktiskt stolt över det. Jag skäms inte över att jag väntade så länge som jag gjorde. Det har gjort att jag hade kvar min barndom och oskuldsfullhet mycket längre än många andra.
 
Jag har en stark känsla av att folk inte tycker att jag skriva om detta i min blogg. Men jag är inte som alla andra. Jag är inte så hemlig av mig... haha. Jag bryr mig inte så mycket om vem som vet vad om mig. Jag är en väldigt öppen person av mig. Jag tycker om att prata öppet om sex, relation, kärlek etc.
 
Puss & snusk...
 
 
 
 

Nät dejta

Jag har väldigt svårt för det här med att nät dejta. Jag tycker att det är lättare att få kontakt med någon in real life. För oftast om jag får bra kontakt med någon på nätet så blir jag väldigt besviken när jag väl träffar dom i verkligheten. Jag skapar en bild av hur dom är och har oftast för höga förväntningar. Det var flera år sedan som jag gick med på att träffa någon i verkligheten som jag bara hade haft kontakt med på nätet innan. Jag träffade några stycken under en period för flera år sedan, jag bodde fortfarande hemma då. Men jag blev besviken av olika anledningar på allihopa av dom. Det kanske var någon som var lite mer intressant och som jag hade velat träffa nån mer gång. Men då var det istället han som blev besviken när han träffade mig och tyckte väl inte att jag var någon som han ville fortsätta att träffa.
 
Visserligen blev jag tillsammans med en av dom som jag träffade på nätet, men han gjorde ju slut efter ett par veckor för bli ihop med sitt ex. Men jag hade faktiskt kontakt med honom flera gånger efter det och vi träffades nån gång igen. Men han var inte riktigt min typ av kille överhuvudtaget. Vi hade inte alls samma intressen.
 
Jag bryr mig inte så mycket om utseendet, men när man bara har kontakt på nätet så väljer jag ju att fortsätta ha kontakt med någon som jag tycker ser bra ut. Vill jag träffa någon från nätet igen, så väljer jag ju inte någon som jag tycker ser ut som skit på sina bilder. In real life är det en helt annan sak, då lär jag ju känna folk hur dom än ser ut. Då kan jag falla för någon som jag inte ens hade brytt mig om att skriva med på nätet. Senaste personen jag föll för såg ju inte direkt bra ut, han hade jag ju sållat bort om han hade skrivit till mig på nätet. Jag ville egentligen inte ha några känslor för honom, men jag fastnade nog för honom på grund av att vi har lite samma intressen. För ca 8-10 år sen var jag jättekär i en kille som alla andra tyckte såg ut som skit. Jag hade nog inte haft nån kontakt med honom på nätet heller.
 
Så jag bryr mig inte så mycket om utseendet när jag väl lär känna folk. Jag faller då för deras personlighet och att vi har samma intressen. Men jag känner att på nätet vill jag inte lägga ner energi på någon jag tycker ser ut som skit och som jag sen blir ännu mer besviken över när jag träffar dom. Jag träffade visserligen en kille på nätet för flera år sedan som såg bra ut på sin bild, men som såg ut som skit när jag träffade honom. Bilden han hade lagt upp var flera år gammal och han såg inte alls ut så längre. Sånt är lite trist, när dom ser jätte annorlunda ut i verkligheten.
 
Jag har ju lagt upp massvis med olika bilder på mig på nätet. Både snygga och fula bilder, så folk får någorlunda idé av hur jag ser ut. Så jag lurar inte någon att tro att jag är värsta snyggingen. Jag tycker visserligen att jag ser jävligt bra ut, men inte alla dagar... haha.
 
Men jag känner att hur jag än gör, så blir det bara fel. Det spelar egentligen ingen roll om jag träffar någon på nätet eller in real life. Jag hittar aldrig någon som jag vill ha som även vill ha mig. Jag har sån jävla otur. Jag vet flera karlar som på senare tid har varit intresserade eller kära i mig, men jag har inga känslor för dom. Jag har inte varit kär i nån på ca 2 år nu, jag har jävligt svårt för att bli kär nu förtiden. När jag väl blir kär, så blir jag kär i fel person. Antingen någon som inte alls är bra för mig eller någon som helt enkelt inte vill ha mig.
 
Min kompis Lotta har frågat mig några gånger på senare tid om jag gillar någon. Eftersom jag inte har pratat om någon speciell person på väldigt länge. Men jag är inte intresserad eller kär i någon. Jag känner att det är lite meningslöst att få känslor för någon när jag aldrig får nån respons på det jag känner.
 
Over and out...
 

Chaufför sökes...

Jag tycker att det är så jävla svårt att hitta någon som vill köra nu för tiden. För cirka 10 år sen var det inte alls lika stora bekymmer med att hitta någon som ställde upp. Men då ställde ju folk upp och körde väldigt mycket när dom precis hade fått körkort. Då tyckte dom det var kul att köra och själva erbjöd sig att vara chaufför. Men nu så är det knappt någon som precis fått körkort som kan tänka sig att köra typ varenda helg i flera veckor. När jag hade fått mitt körkort var jag chaufför varenda helg i ca 2 månader. Sen blev det ju mer sällan som jag körde. Men under vissa perioder har jag ju kört väldigt mycket även flera år efter att jag fick mitt körkort.
 
Nu för tiden är det sällsynt att jag ställer upp och kör. Men det är inte så konstigt när man inte får så mycket tillbaka. Jag får väldigt sällan bra betalt när jag kör, får typ aldrig åka med när folk ska nånstans och det är ingen som ställer upp & kör på mig. En period så körde jag typ enbart på pappa, men det är inte så konstigt han är min pappa och han ställer upp för mig & hjälper mig med mina bilar. Jag kan köra nån gång ibland nu för tiden, men då ska det vara på folk som jag umgås med och tycker om. Det finns en hel del folk som jag aldrig tänker köra på igen, av olika anledningar.
 
Jag är en sån person som tycker man ska uppskatta att folk ställer upp och kör när man ska ut & supa. Så jag kan vara beredd på att betala några hundra till chauffören och om alla andra i bilen gör likadant, så får ju chauffören lite pengar för att dom kör. T.ex. om man åker jänkare och det är 6 pers + chaufför i bilen och alla ger 100 kr till chauffören så har han eller hon tjänat 600 kr. Men en del är så snåla och tycker inte att man ska behöva betala chauffören ett öre. Men jag tycker att man ska göra det, speciellt om man har svårigheter att hitta någon som kör. Då tycker jag att det är bra att locka med lite pengar. Sen finns det visserligen en del som bara tycker att det är kul att köra runt på en massa "fyllon", speciellt om dom får köra en gammal raggarbil. Så dom kanske inte ens vill ha några pengar för dom tycker att det är så kul ändå. Men dom personerna är nog väldigt lätt räknade. Jag tycker hur som helst att man ska betala mat, dryck, bensin och inträde åt chauffören. Men det är inte alla som ens gör det och det tycker jag är riktigt dålig stil. Jag tycker att man ändå kan ge chauffören nån hundring eller så för besväret ändå. Jag är inte så mycket för att ge en chaufför värsta fantasi summorna, det är enbart i värsta fall. Jag skulle inte ge flera tusen till nån som kör om man säger så. Men jag tycker att det är helt okej att alla i bilen ger en hundring eller två var. Jag tycker inte att det bara är en person i bilen som ska behöva ge chauffören pengar. Jag tycker att alla ska hjälpas åt.
 
Jag hoppas på att vi hittar nån chaufför till helgen, så vi kan ut och åka lite Cheva 57:a. Men jag hoppas först och främst på att bilen är klar och besiktad till helgen. Annars blir det ju lite bekymmer med den biten. Men men får se hur det blir när helgen närmar sig.
 
Puss & Kram...
 

Jag ska hyra mig ett fyllo

Jag och min bror hittade ett gammalt kassettband med Alf Robertson för flera år sen hemma hos pappa eller om den låg nån bil eller nåt. Hur som helst, så finns det en jävligt bra låt med på det kassettbandet som inte går att hitta nånstans på nätet. Och jag vet inte vart kassettbandet har tagit vägen nu heller. Det tror jag min bror har slarvat bort nånstans. Men låten heter "Jag ska hyra mig ett fyllo" och jag vill så gärna hitta den låten. Men jag hittar den faaan inte någonstans. Jag har hittat den engelska original version av låten, men jag hittar inte den svenska versionen med Alf Robertson. Jag har letat i flera år, det går faaan inte att få tag på den. Så jävla irriterande.
 
Här är den engelska versionen:
 
 

Uppmärksamhet

Min katt Meduza kräver jämt uppmärksamhet när jag är upptagen med annat. När jag sitter vid datorn vill hon alltid att jag ska kela med henne. Hon vill inte att jag ska sitta vid datorn överhuvudtaget tror jag... haha. Förut när jag låg och masserade min mage, då ville hon att jag skulle gosa med henne istället för att göra det. By the way om ni undrar varför jag masserar magen är det för att jag måste göra det efter bukplastiken. Jag är så svullen om magen fast att det var över ett år sen som jag opererades. Jag ringde min läkare för nån månad sen eller nåt sånt. Och han sa att jag skulle massera magen varje dag och är det inte bättre efter sommaren så får jag komma på återbesök då.
 
Puss puss...
 
 

Yes, nu är den över...

Va gött att denna jobbhelg är över nu. Nu har jag tjänat en del stålar som kommer på lönen nästa månad, det känns jävligt bra. Det är bra att jobba storhelger och tjäna lite mer än att supa upp alla pengar. Oftast blir det ju att supa om jag är ledig en storhelg. Jag har varit så trött idag, har inte sovit ordentligt på några nätter. Höll nästan på att försova mig imorse. Stängde av alarmet och somnade om, vaknade till vid kl.6.40 och börjar jobba kl.7. Så jag hoppade ur sängen, gjorde mig i ordning och stack iväg till jobbet. Kom till jobbet exakt kl.7 eller möjligtvis nån minut efter kl.7.
 
Imorgon blir det nog en riktigt soft dag, jag ska inte göra nåt speciellt. Vad jag har sett på vädret, så ska det regna hela dagen imorgon. Så jag tror att det blir en ligga på soffan och glo på film dag. Det kan vara riktigt skönt att ha en sän dag efter att ha jobbat några långa dagar.
 
Nu så är det bara 3 arbetspass kvar innan jag går på semester... wiihoo...
 
Puss puss...
 
 

Haha åt alla som är bakis...

Snacka om att det känns gött att må bra idag medan dom flesta andra är bakis. Det är bra att jobba och tjäna pengar under helgen istället för att supa.

Men jag kanske dricker lite nästa helg istället. Det beror på om bilen är besiktad och vi har en chaufför. Får väl se hur det blir.

Snart så har jag bara 4 arbetspass kvar innan min semester. Jag ska tillbaka ikväll och jobba.

Puss puss...


Segare än segast...

Jag är seg och trött som fan efter att ha jobbat 12-22 idag. Men det har gått bra att jobba och passet har inte känts så långt. Jag har haft nåt att göra hela tiden, så det känns som tiden har gått snabbare än vanligt idag.

Pappa ringde förut idag. Jag och Martin ska hjälpa pappa att måla uthus på våran semester eftersom han hjälper oss med Chevan.

Det blir snart att sova, så jag orkar med morgondagen.

Nu är det bara 5 arbetspass kvar innan jag har semester.

Puss puss...


What to do?

Jag har ont i huvudet just nu. Suck, så irriterande...

Daisy verkar inte må så bra idag. Hon ligger bakom gardinen i sovrummet och vill bara vara ifred. Hon har nog lite ont efter steriliseringen.

6 arbetspass kvar innan semestern.

Puss & kram...


Trötter

Jag är rätt så trött just nu, har inte sovit mer än 2-3 timmar inatt och jobbat 7-16 idag. Det är nog många olika saker som gör att jag sover dåligt. Det är bland annat jobbigt att gå till jobbet nu för tiden. Man vet aldrig vart man hamnar nånstans. Det känns så otryggt för tillfället. Jag känner mig orolig och har ont i magen nästan varje dag som jag ska till jobbet.

Det är tur att jag snart har semester så jag får vila ett tag. Men det kommer ju vara ännu jobbigare efter semestern sen. Usch, dom kommer ju fan stressa sönder mig. Det känns inte bra just nu. Men men det är väl bara att gilla läget. Dom lyssnar ju inte på vad man säger i alla fall. Dom tänker bara på hur dom kan spara pengar. Inte på hur personalen och brukarna mår. Det är ju inte bra för brukarna att det kommer ny personal varje dag. Jaja, nog om detta.

Efter jobbet var jag en sväng hem till mamma och Lennart. Mamma hjälpte mig att vika ihop tältet som vi ska ha med oss till Power Meet om 2 veckor.

Nu så ligger jag och Daisy i soffan & vilar. Jag vilar för att jag är trött och Daisy vilar för att hon har ont & är trött efter steriliseringen.

Over and out..


Sköna dag...

Det har varit fint väder idag och en lugn kväll på jobbet. Det har flutit på bra idag.

Imorgon ska min lilla Daisy steriliseras. Just nu är hon väldigt jobbig. Hon bara springer runt och skriker. Det är inte kul när katter är kåta som fan. Men imorgon då kommer hon att vara lugn.

7 arbetspass kvar innan semestern...

Puss puss...


Måste alla bara klaga, flytta istället...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Om ni inte trivs i Askersund, flytta härifrån. Sluta klaga... Gräset är inte grönare på andra sidan. Ni kommer nog bli besvikna att det är likadant överallt.

Jag trivs jättebra här i Askersund, det skulle krävas väldigt mycket för att jag skulle flytta. Men jag tar inte åt mig av det som folk säger. Vill dom snacka så är det okej, det måste ju betyda att jag är en intressant person. Jag ser det som positivt om jag hör rykten om mig själv. Jag bryr mig inte så mycket om folk har hittat på saker om mig. Oftast brukar allt som inte är sant dö ut snabbare än det som är sant. Sanningen kommer ju alltid fram på ett eller annat sätt. Jag orkar inte lägga energi på vad folk säger om mig.

Dessutom har man nog umgåtts med fel folk om folk snackar en massa konstiga saker om en. Ett tips: byt umgängeskrets, det brukar lugna ner sig då.

Puss puss...


Nothing to write

Jag har egentligen inget att skriva om. Eller det kanske jag har, men inget som jag orkar skriva om nu.

Hur som helst så är jag ledig idag... Wihoo...

8 arbetspass kvar innan semestern...

Puss puss...


Boring som faaan...

Jag har tråkigt, men det känns inte som så stor vits att hitta på nåt nu. Jag ska ju ändå gå och lägga mig om ett par timmar.

Jag jobbar 7-16 imorgon sen så är jag ledig på måndag.

En sak jag har funderat på är var alla vännerna har tagit vägen. Det är väldigt sällan någon hör av sig till mig nu för tiden. Telefonen är alltid så tyst, det är så sällan folk ringer nu för tiden. Det är ingen som vill umgås med mig längre.

9 arbetspass kvar innan semestern...

Puss puss...


Working...

Jag jobbar hela helgen. Så det blir väldigt lugnt för min del. Jag jobbar hela nästa helg också. Så det blir nog ca 4 veckors nykterhet för min del. Har ju redan varit nykter i 2 veckor och jag kommer åtminstone vara nykter i 2 veckor till.

Får se om det blir att dricka eller vara nykter helgen som är om 2 veckor. Får hoppas på premiärtur med Cheva 57:an för i år den helgen. Men men får väl se hur det blir.

Nu är det 10 arbetspass kvar innan jag får semester.

Puss puss...


Livet är lustigt ibland...

Ikväll har suttit och tänkt på en massa olika händelser i mitt liv. Det är bra lustigt hur livet utvecklas.

Jag är verkligen inte samma person som jag var för ca 10 år sen. Då var jag extremt blyg och det är jag ju inte nu. Jag är mer framåt och vågar mycket mer. Jag är fortfarande lite blyg ibland, men inte på samma sätt som förr.

Folk ser ju inte mig som en person som sitter tyst i ett hörn och inte hörs eller syns. Men för ca 10 år sen så var jag ju en sån person. Det var inte så många som märkte av att jag existerade då. Det är betydligt mycket fler personer som vet vem jag är nu. Jag är mer framåt och social i dagens läge. Jag vågar stå ut i mängden. Jag vågar säga vad jag tycker och tänker om saker & ting.

Jag har tänkt på en del andra saker också, men jag orkar inte skriva om allt det nu. Men en sak som är säker är att folk tror inte på mig när jag berättar en del saker om mig själv. Det är för att dom kände inte mig när jag var yngre och mer osäker. Dom känner mig som den jag är nu.

Puss puss...


Mycket att tänka på...

Jag känner att det är dags att börja planera lite inför sommarens aktiviteter. Ordna upp lite saker och så. Det är mycket att tänka på. Får se hur det blir med allt.

Puss puss...


R.I.P. Stig-Elvis

Idag har jag varit till veterinären och avlivat Stig-Elvis. Han har haft urinproblem ett bra tag nu. Jag var med honom till veterinären i höstas och han var bra ett tag. Men på senare tid har hans problem blivit värre. Så jag fick ta ett väldigt svårt beslut. Det fanns inget annat att göra än att avliva honom. Det tog lång tid för mig att ta detta beslut, men för några veckor sen så bestämde jag mig att jag måste göra mig av med honom. Jag grät när vi var hos veterinären för han har varit en stor del av mitt liv i ca 2 år. Jag har varit rätt så irriterad på honom emellanåt eftersom han har skvättit lite överallt på senare tid. Jag har aldrig riktigt fäst mig vid honom som jag har vid mina andra två katter. Men på något sätt så saknar jag honom i alla fall och är ledsen att jag var tvungen att göra mig av med honom. Det kommer kännas väldigt tomt ett tag framöver nu. Jag hoppas att han har det bättre i katthimlen nu, där kan han leka med Buddy och Snuttan. Han ska begravas i närheten av dom...

Over and out...


Idiot...

Jag kollade nyss runt på lite bloggar. Råkade snubbla in på Big Brother- Annicas blogg. Hon är tydligen fortfarande tillsammans med Marcelo. Hon måste vara en av dom mest blåsta tjejerna i Sverige. Han behandlade henne som skit och höll på med andra. Om jag var henne så skulle jag ha bett honom att dra åt helvete för länge sen.

Hon måste tycka om att plåga sig själv som fortsätter att vara tillsammans med honom. Snacka om att hon inte kan ha många hjärnceller. Jag skulle aldrig acceptera att bli behandlad så, men hon bara förlåter & låter honom fortsätta behandla henne som skit.

Jag är hellre singel hela livet än blir tillsammans med ett stort svin. Jag blir irriterad att hon är en så svag människa. Hon får fan skylla sig själv, han kommer ju knulla runt som fan.

Over and out...

 


Fixat & trixat...

Igår jobbade jag 9,5 timmar. Det blev bara att ta det lugnt igår kväll. Hade ev tänkt att dricka, men det blev inte så. Det var skönt att bara ta det lugnt. Det blir antagligen lugnt några veckor framöver nu. Jag jobbar nästa helg och midsommarhelgen.

Idag har jag städat här hemma. Dammsugat + moppat golven, diskat, gjort rent kattlådorna och bäddat rent i sängen. Så jag har gjort lite nytta idag. På eftermiddagen och kvällen så har jag bara tagit det lugnt.

Over and out...


Avliva

På måndag blir det att åka iväg och avliva Stig-Elvis. Det går inte att ha kvar honom längre när han bara springer runt och skvätter.

Igår så bokade jag Rock at Sea 50-60-tal, så nu är det fixat. Så behöver jag inte tänka på det på ett tag.

Imorgon blir det antagligen att dricka lite. Får se vad det blir att hitta på. Inget är riktigt bestämt än.

Puss puss...


Hämtat grejer

Mamma ringde igår och sa att jag fick komma och hämta mina grejer som jag hade hos dom. Mamma och Lennart ska flytta in till lägenhet i Askersund 1:a Juli. Dom bor i hus i Skyllberg just nu. Så nu på förmiddagen har jag hämtat det som jag hade hemma hos dom.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir antagligen som vanligt. Det blir inte så mycket med nånting. Det blir nog bara att sitta hemma och glo.

Puss puss...


Nationaldagen igår

Jag skulle ha skrivit detta inlägg igår, men tyvärr så glömde jag ju bort det. Men men jag skriver lite om mina tankar idag istället.

Jag tycker att vi svenskar är dåliga på att fira våran nationaldag. Varför kan inte vi fira lika stort som dom gör i Norge?

För några år sen strax innan nationaldagen blev röd dag ( som den egentligen alltid borde ha varit) så firade jag & några vänner nationaldagen rejält. Dagen innan hade vi nationaldagsfest hos mig och på nationaldagen så åkte vi runt i min brors 240. Vi hade en stor Sverige flagga på taket, viftade med små Sverige flaggor och spelade "Du gamla, du fria" med Ultima Thule på hög volym. En del gjorde tecken åt oss att vi var dumma i huvudet. Men varför skulle man vara det bara för att man älskar sitt land och firar det??? Vi var inne på grillen och delade ut små flaggor som man kan ha på tårtor tex. Dom hade inga problem med att vi firade våran nationaldag fast att dom inte har svenskt ursprung.

Jag blir irriterad på folk som inte tycker att vi ska sjunga våran nationalsång eller fira våran nationaldag. Det är inte rasistiskt, det är en del av våran kultur. Det är oftast vi svenskar som själva klankar ner på våran nationalsång & nationaldag. Vi tror att invandrare tar illa upp och tycker att det är rasistiskt. Men det är ju vi svenskar som tycker att det är rasistiskt. Det är vi som tar illa upp av nationalsången och inte tycker att vi ska fira nationaldagen.

Jag tycker att vi ska sluta klanka ner på vårat land. Var stolt över att vara svensk. Sjung våran nationalsång och fira nationaldagen!

Om vi flyttade till ett annat land, inte fan skulle dom sluta sjunga sin nationalsång eller skita i att fira sin nationaldag. Dom skulle inte bry sig ett dugg eller tro att alla från ett annat land tar illa upp.

Jag säger bara en sak; man får ta seden dit man kommer.

Eftersom vi får anpassa oss om vi flyttar till ett annat land. Så får dom invandrare som kommer hit anpassa sig till oss.

Over and out...

 


Ge mig lite energi...

Är det inte någon som kan ge mig lite energi? Jag skulle behöva diska, bädda rent, göra rent kattlådorna etc. Men jag känner att jag inte har nån energi eller ork till det.

Men men kanske skulle ta ett litet ryck innan det är dags att sova. Eller så får jag göra det imorgon. Får se hur det blir.

Bye Bye...


What to do?

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med Stig-Elvis. Jag hade bestämt mig att göra med av med honom. Men jag vet inte riktigt hur det blir med det just nu. Får se om han blir bättre nu, annars så måste jag lösa det hela på nåt sätt.

Over and out...


Respektlöst...

Fan va irriterad jag var igår kväll. Jag "tjuvtvättade" och det såg ut som fan i tvättstugan. Det var grus och tvättmedel överallt och det var dammigt som fan på bänken. Det kan inte ha varit någon som städat där på ett bra tag. Jag städar varje gång jag tvättar och jag tror inte att det är så många andra än jag som städar. För det är jämt smutsigt när jag ska tvätta, men igår var det extremt.

Jag hade egentligen kunnat skitigt i att städa eftersom jag egentligen inte fick tvätta då. Men jag städade och snyggade till i tvättstugan i alla fall för att jag tyckte att det var vidrigt att vara där inne.

Men efter att jag hade städat, så var det nån riktigt respektlös jävel som trampat runt i tvättstugan & smutsat ner. Om jag ser att nån tvättar då går jag inte ens in i tvättstugan. Då väntar jag tills dom har tvättat klart. Jag var så jävla irriterad att komma ner och se att nån har gått runt med skitiga skor efter att jag hade städat & inte städat upp efter sig. Och dessutom slängt in tvätt i ena tvättmaskinen. Kunde inte fanskapet ha väntat tills jag var klar. Så jag slapp se dom där jävla fotstegen i tvättstugan. Så jävla respektlöst att smutsa ner när jag precis hade städat. Jag borde egentligen ha slängt ut fanskapets kläder ur maskin, men jag är inte så elak som den idioten. För jag misstänker att han inte städa nåt efter sig när maskin var klar.

Jag är inte någons mamma. Varför ska jag jämt behöva städa upp efter andra i den jävla tvättstugan??? Lär er städa för faaan...

Over and out...


Lyckoruset gick snabbt över...

Jag har varit på riktigt bra humör och lycklig förra veckan. Men det har typ gått över nu. Men jag får väl säga som en arbetskamrat: var glad i förskott. Det finns värre saker än att vara glad i onödan.

För jag hoppas för mycket på saker och ting, sen skiter sig allt. Men men det spelar egentligen inte så stor roll, jag överlever. Jag tycker bara att vissa saker är lite lustiga och jag är lite fundersam.

Puss puss...


Supa, knulla, åka hiss

Jag kom och tänka på en sak förut. Jag var extremt intresserad av Eurovision Song Contest för ca 10 år sen. Men nu för tiden är jag inte lika intresserad av det som då. Jag gillar fortfarande ESC, men jag har fått andra mycket viktigare intressen på senare år: supa, knulla, åka hiss. Nej, jag skämtar bara... Haha.

Nä, jag menar att jag är mer intresserad av det mesta som har med raggarkulturen nu för tiden; bilarna, musiken, kläderna, träffarna, festerna, cruisingar etc.

Dessutom så har det gått utför med Melodifestivalen och ESC sen jag fastnade för det på 80-talet. Det är för mycket av det hela, man tröttnar ju på det hela innan man vet vem som har vunnit. Det räcker med en MF & en ESC, det är för mycket med alla delfinaler. Sen så hatar jag att typ alla sjunger på engelska. En sak som gjorde att jag fastnade för tävlingen var att man fick höra så många olika språk. Jag tyckte att tävlingen var charmigare förr när alla sjöng på sitt eget språk istället för att sjunga på dålig engelska. Dom flesta kan ju inte sjunga på engelska, det låter ju för jävligt.

Hur som helst, så prioriterar jag andra intressen nu för tiden. Så det blir nog inte att se finalen av ESC live nästa år. Jag såg ju inte ESC finalen när den gick i år, jag såg på den 2 dagar efter. Jag prioriterade att åka på Mariestads Cruisingen istället.

Puss puss...


Jag glömde...

Det lustiga är att många som inte trivs och inte vill bo här i Askersund, fortfarande bor kvar. Jag förstår inte riktigt det. Varför flytta dom inte härifrån så fort dom flyttade hemifrån??? Det skulle jag ha gjort om jag inte trivdes. Men jag älskar att bo här, det är lagom stort. Jag vill inte bo i nån storstad och jag vill inte riktigt bo landet heller. Jag skulle kunna tänka mig att bo på landet. För det skulle vara skönt att bo nånstans där man inte har några grannar att störa. Men jag vill inte bo i hus själv, så för mig är det mer bekvämt att bo i lägenhet.

Puss puss...


Flytta om du inte trivs...

Jag hör nästan varje dag nån som säger att dom inte trivs eller vill bo kvar i Askersund. Jag förstår inte riktigt varför. För det snackas inte mer skitsnack här än nån annanstans. Det finns liksom skitsnack överallt, så gräset är inte grönare på andra sidan. Det är bara så att man inte känner så många i början och då kan det verka som att folk inte snackar skit. Men bo ett tag på ett annat ställe och ni märker att det är likadant.

Så är det bara på grund av skitsnack och skvaller som man vill flytta, så är det lite dålig anledning. Det låter vettigare att man flytta för bättre jobb, kärlek, familj eller dylikt.

Jag trivs jättebra här och jag kommer inte att flytta i första taget. Men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden. Men jag bryr mig inte så mycket om att folk snackar om mig, jag blir bara lite fundersam ibland. Speciellt om jag hör saker om mig själv som inte är sant, så funderar jag vart det kommer ifrån.

Men jag tycker egentligen bara att det är kul om folk pratar om mig. Det betyder ju att jag är viktig och en intressant person. För det är ju i ärlighetens namn inte så ofta man snackar om folk som är tråkiga och trista. Snacka mer om mig, jag gillar uppmärksamheten.... =P

Jag säger bara älska skitsnack och bli peppad av det. För det är inget kul att vara deppig över vad någon har sagt om en. Ta åt dig av det positiva och skit i det negativa... =)

Over'n'out...


En trappa upp = skit

Nu kommer jag skriva saker som kommer irritera En Trappa's "favoriter", men det skiter jag fullständigt i. Jag är så jävla trött på deras sätt att behandla sina gäster.

Jag förstår inte riktigt vad dom tänker med. Istället för att bara kasta ut nån just den kvällen dom är lite för fulla, så portar dom folk hela tiden. Eller så portar dom folk helt utan anledning också. Det är vara vissa som duger och det är bara vissa dom vill ska komma dit. Det här är inte Stockholm, vi bor fan i lilla Askersund. Om dom portar alla som inte är " favoriterna", då kommer dom till slut inte ha nåt folk som drar dit. Snacka om att försöka driva sin verksamhet snedvridet. Man vill väl ha betalande gäster, inte mota bort dom eller???

Om dom bara vill att vissa ska komma dit, kan dom ju lika gärna lägga ner skiten och ha privatfest varje helg istället. Dessutom är dom så himla otrevliga och dryga även om man är nykter. Snacka om att ha valt fel yrke totalt.

By the way, jag har inte blivit portad. Men dom flesta som jag känner har blivit det. Så jag bojkottar stället, jag tänker fan aldrig sätta min fot där. Dom kan ha sitt jävla VIP ställe för sig själva, det är ju det dom vill. Dom vill ju inte att folk ska komma dit.

Over and out...


I feel good...

Det blev att dricka lite igår, men det blev en rätt så lugn kväll ändå. Jag mår inte dåligt idag. Jag är bara lite trött eftersom jag har typ bara sovit ca 3-4 timmar.

Ikväll så blir det att jobba 15-22, sen blir det att bara sitta hemma och ta det lugnt. Är ju ledig imorgon, så jag behöver inte gå och lägga mig så tidigt.

Puss puss...


Bekräftelse

Jag vet att jag har varit en "slampa" en gång i tiden. Men jag vet också att en stor anledning till det är att jag sökte bekräftelse till att jag duger. Att jag fick känna mig älskade och attraktiv. Jag är äldre och klokare nu. Så jag har inte haft sex på ett tag nu för att jag vill ha nåt mer seriöst.

Jag söker inte bekräftelse längre. Jag vet att jag duger. Men under en stor del av mitt liv, så blev jag mobbad och illa omtyckt. Så jag trodde inte att någon tyckte om mig. Så när jag började ha sex, så hade jag sex med väldigt många för att jag trodde att jag blev mer älskade då. Men det var bara en illusion. Jag hade sex även när inte ens ville ha sex, för att jag ville bli älskad. Men nu så vill jag ha sex med någon jag faktiskt tycker om... =)

Jag har mognat och växt upp. Jag är ju nämligen vuxen.

Puss puss...


RSS 2.0