Underbara dag... =)

Jag har inte skrivit i min blogg på evigheter, men jag har bara inte haft lust att skriva. Eller jag har haft lust att skriva nåt ibland, men sen så har jag ångrat mig och inte skrivit nåt.

Igår mådde jag verkligen piss, jag satt hemma och grät större delen av dagen. Jag var ute på promenad ett par gånger igår också för att rensa tankarna. Jag tror att det bästa är att säga upp kontakten med väldigt många just nu. Jag orkar inte med att saker och ting bara blir till dynga hela tiden.

Idag mår jag toppen för jag känner att saker och ting kommer att ordna sig på ett eller annat sätt. Jag behöver bara hitta lite nya vänner, för jag har knappt några vänner kvar och en del av dom jag har suger pung.

För en månad sen gjorde jag bukplastik och bröstlyft. Det kommer nog dröja ett bra tag till innan jag kommer att vara lycklig över att ha opererat mig. För just nu känns det bara jobbigt, jag har sår på stygnen. Det kliar och svider som faaan. Dessutom blir jag tokig på maggördeln... suck. Det kommer kännas bättre när jag har blivit av med maggördeln och såren har läkt.

Puss puss...






RSS 2.0