Sömnlös i Askersund



Jag vill sova, men det går bara inte. Det var likadant igår kväll också. Jag kan bara inte slappna av. Men jag har ju haft svårt för att somna ända sen jag var liten. Jag har så svårt att slappna av när det är dags för att sova, jag tänker på en massa saker, känner mig rastlös och är uppe i varv fast att jag borde varva ner. Jag hatar att det ska vara så svårt att somna, men jag skulle inte vilja vara en sån person som kan somna vart som helst. Jag skulle aldrig kunna somna när det är fest, jag måste ha tyst och lugnt omkring mig om jag ska sova plus att det helst ska vara mörkt också.

Jag tror att det blir att glo på tv en stund, får se om jag sover nåt inatt eller om jag är vaken tills imorgon.

Igår gick jag och la mig vid kl.1-2, men det gick faaan inte att sova. Så jag glodde på tv en stund och sen stängde jag av tv:n och somnade på soffan efter kl.5 eller nåt. Gick väl upp vid kl.12 idag, så jag gick upp i rätt så skaplig tid ändå fast att jag somnade på morgonkvisten.

Natti natti på alla er som kan somna utan problem...

Motala Parken den 2:a oktober

Jag har tänkt lite grann och jag tror inte att jag kommer att dricka något när det är Motala Parken 2/10. Jag vet inte ens om jag kommer att åka dit längre heller. Jag har bestämt mig för att bara dricka max en gång i månaden ett tag. Så det blir att supa skallen i bitar den 17:e oktober när det är fest på raggarklubben. Det är lite mer min grej än Motala Parken. Jag har ju sagt att jag inte ska dricka förrens det är i Motala Parken den 2/10, men det blir nog inte att jag dricker förrens den 17/10 istället. Jag får se om jag drar till Parken eller om jag stannar hemma. Om jag åker dit blir det att vara nykter och jag kör dit. Så då kanske det blir att jag är chafför i såna fall, men då vill jag att dom jag kör på betalar mitt inträde. För jag vill inte köra på några och betala mitt eget inträde. Har ingen lust att betala en massa och vara nykter när alla andra super. Ska jag vara där bland alla "fyllon" då vill jag slippa betala nåt. Annars blir det nog bara att stanna hemma och ta det lugnt.

Jag ska satsa på ett nyktrare och nyttigare liv nu... =)

Puss i gull... =P

Helgen som gick och kom...

Efter att jag hade släppt av Jenny & Johan i fredags, så blev det bara att sitta hemma och glo på tv. Tittade på nån miniserie i 2 delar som slutade kl.4.40, så jag gick och la mig väldigt sent. Sen gick jag upp nån gång mellan kl.11.30-12.00. Så jag sov inte så jättemånga timmar. Sen på eftermiddagen igår så kom Lizzie. För vi åkte ju och bowla igår. Det var jag, Lizzie, Lovisa och Lotta som åkte och bowla. Maggie skulle ha följt med, men hon kunde inte. Sen skulle Einar följa med, men hon kunde inte heller. Så vi fick ringa till Lotta och fråga henne i sista sekund om hon kunde följa med och det kunde hon... =) Så det var jag och dom 3 L:n som åkte... haha. Vi var i Laxå och bowla och det var jätteroligt. Men vi var ju inte speciellt bra... haha.

Efter bowlingen så åkte jag, Lizzie och Lotta till Henka i Gruvan. Lotta sov hela vägen till Askersund. Vi släppte av Lovisa i Askersund först. Lotta mådde inte så toppen och spydde innan vi åkte till gruvan och det gjorde Lizzie också. När vi var i gruvan så mådde Lotta fortfande inte bra så jag och Lizzie gick in till Henka. Sen försvann Lizzie och när jag tittade till Lotta så sov hon i bilen. Jag och Lizzie missade varandra på något sätt. Hon gick ju in till Henkas hus några minuter före mig och jag hittade inte henne. Så jag ringde till henne och då hade hon dragit hem för hon var trött och hungrig. Men Lotta vaknade precis när jag tänkte åka hem. Orkade inte med den höga musiknivån och att alla rökte inne. Dessutom var det en jävligt jobbig kille där som inte verkar ta ett nej... usch. Så Lotta stannade kvar när jag åkte hem för att hon äntligen hade vaknat. Jag var hemma cirka kl.1 och jag gick och la mig strax efter att jag hade kommit hem. Jag var jävligt trött då efter en rolig kväll med brudarna... =)

Nu tittar jag på Idol medan jag sitter och väntar på Lotta. Jag såg ju bara ett av avsnitten av Idol i veckan eftersom jag inte har kunnat se dom andra. I tisdags jobbade jag till kl.21, i torsdags var jag & åt med arbetskamraterna och i fredags hade jag filmkväll med Johan & Jenny. Så nu tittar jag på reprisen eftersom Idol audition är så roligt, det är så många nötter som söker till Idol. Det är jävligt sköj... haha. Sen när Idol blir mer seriöst och ingen sjunger falsk & dåligt då är bara Idol boooring. Det är inget kul då ju.... hehe.

På ett sätt skulle jag vilja söka till Idol och göra bort mig, men på sätt och vis så vill jag det inte. Jag sjunger inte så bra och jag vet det. Så jag vet att det inte skulle gå bra. Men det skulle vara en kul grej att göra och se om man får vara med på tv eller inte... hehe.

Puss puss...

Fredag igen...

Det har varit en jobbig arbetsvecka, känner mig rätt så seg efter att ha jobbat tisdag-fredag. Jag jobbade 7-16 onsdag-fredag och jag är så morgontrött, jag höll nästan på att försova mig igår. Jag gillar inte att gå upp tidigt på morgonen.

Igår efter jobbet var jag och käkade med arbetskamraterna. Det var jättetrevligt och vi hade så roligt, vi skrattade typ hela tiden... =) Vi har en väldigt bra arbetsgrupp, vi trivs bra ihop.

Idag efter jobbet så har jag tittat på film med Jenny och Johan. Anna var med när vi tittade på "The Hangover", men hon gick sen. Så det var bara jag, Jenny och Johan som tittade på "Van Wilder - The freshman year". Båda filmerna var jävligt bra, men också jävligt sjuka... haha.

Jag har precis kommit hem nu efter att ha skjutsat hem Jenny och Johan till Åmmeberg. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men jag vill göra nåt. Jag vill inte sova än och jag vill inte bara sitta hemma och glo. Jag får se vad jag hittar på för nåt, men det blir säkert att bara sitta hemma och glo.

Imorgon blir det att bowla... =)

Tjohej!


Back in Askersund again...

Jag var hos min bror förrut och umgicks med honom & Lizzie. Jag kom hem för cirka 1 1/2 timme sen.

Det blir antagligen filmkväll med Jenny & Kumm på fredag. Sen på lördag blir det nog att åka och bowla med Lizzie & Co. Lizzie är ju skyldig mig lite pengar från när vi var på Lasergame, så jag har ju lite pengar som jag kan spendera... =)

Min CD-spelare i bilen slutade funka som den skulle förrut idag. Den ville inte läsa några skivor, det bara stod error. Så Martin hjälpte mig att byta till en gammal bandare, så nu blir det bara att lyssna på kassettband i min bil ett tag tills jag har pengar eller får för mig att köpa en ny stereo. Det värsta är att det bara kommer ljud ur den högra högtalaren. Jag tror jag får hitta nån som kan kolla på det. För det kan ju vara att någon annan hittar vad som är fel, för Martin kunde inte komma på varför det inte kom ljud ur vänstra högtalaren. Men men det duger just nu.


Jag tänkte för en liten stund sen att jag saknar gamla tider. Jag saknar när jag och Becca bodde ihop. Jag saknar när jag bodde i Zinkgruvan och hade fester i huset eller när man var hos Henka och festade. Det känns som om det var roligare då, jag har inte lika roligt längre. Men men det blir nog bättre så småningom... hehe.

Puss puss...

Ledig... =)

Idag är jag ledig, det är skönt efter en stressig helg. Det var jobbigt i fredags och i lördags att jobba. Men igår gick det bättre, då var det lugnare speciellt på kvällen. Jag jobbade ju delad tur igår och kvällen gick väldigt smidigt. Jag tror inte att jag har varit med om en så lugnt jobbarkväll på väldigt länge.

Även fast jag är ledig idag så gick jag upp kl.7 för jag hade tvätt tid då. Det är skönt att ha tvättat klart nu. Det är så tråkigt att tvätta.

Jag ska väl dra hem till Martin om en stund. Vi ska käka tacos och glo på film. Lizzie ska väl vara med på ett hörn också. Det ska bli sköj... =)

Imorgon så börjar jag jobba igen, så jag har inte så lång ledighet. Jag ska iväg på nån utbildning om Social Dokumentation kl.13-16 i Folkets Hus imorgon och sen iväg till jobbet direkt efter det.

På torsdag blir det ut med jobbet och äta vid kl.18. Vi ska antagligen äta på hotellet. Det kan bli trevligt... =)

Sen är jag ju ledig i helgen och jag ska ju vara nykter, så det blir antagligen att försöka hitta nån eller några som vill ha filmkväll med mig på fredag eller lördag. Jag har inte så mycket pengar just nu, så jag har inte råd att göra nåt som kostar en massa pengar. Det får bli billiga nöjen fram tills jag får lön.

Jag funderar på att åka till Ullared nån gång i Oktober. Handla lite nya kläder och lite annat smått & gott. Får försöka hitta nån eller några som vill följa med. Vill ju inte åka själv.

Puss puss....

Städat...

Igår skjutsade jag hem min bror vid kl.17 och jag var hemma hos honom hela kvällen. Jag åkte hem vid kl.2 på natten. Jag städade lite hemma hos honom och diskade. Det såg ut som ett bombnedslag hemma hos honom. Jag tror jag fick ihop 9-10 påsar med skräp som jag slängde. Det var dessutom väldigt mycket disk också. Han bjöd mig på mat för att jag hjälpte honom plus att jag fick 60 kr som jag hittade när jag städade. Så nu ser det rätt så skapligt ut hemma hos honom. Jag gjorde rent toaletten och handfatet också. Han har nog aldrig städad där för handfatet var alldeles svart och det luktade urin om hela toaletten. Så nu är det mycket fräschare. Jag sopade lite på golven, men jag tvättade aldrig golven fast det skulle behövas för det är många fläckar på dom. Jag kanske gör det nån annan gång. Vi tittade på film också, vi tittade på S.O.S. Sällskapsresan. Den filmen är jävligt rolig, jag har säkert sett den 10 gånger förrut. Men den är lika rolig varje gång.


Martins påsar med skräp... det blev några stycken... hehe

Jag ska jobba hela helgen, så det blir väldigt lugnt. Det blir bara att jobba. Jag börjar jobba kl.14 idag. Känner mig inte så sugen på att jobba, men jag måste för att tjäna pengar. Det är skönt att ha ett jobb, det skulle bli rätt så tråkigt annars. Jag skulle nog klättra på väggarna efter ett tag om jag inte hade ett jobb att gå till... hehe.

Sup och svälj... Trevlig helg!

Spyor, spyor och mer spyor... suck

Jag vill inte ta hand om mer spyor på ett väldigt bra tag nu. Jag har tagit reda på spyor 3 gånger dom senaste 2 veckorna, var av 2 av dom gångerna var den här veckan.

För cirka 2 veckor sen spydde Anna ner min bil när vi åkte hem från Motala efter att ha firat hennes 18-årsdag. Jag fick städa hela bilen under helgen... usch.

Sen i måndags var det en tant på jobbet som spydde när hon kom hem från USÖ och det lustiga var att ambulansföraren som kom med henne nästan höll på och spy. Tydligen så klarade han inte av spyor. Han sa att han klarar bättre av att dom dör än att dom spyor i hans bil... hehe. Det var lite komiskt för först tog jag och Yvonne hand om tanten och sen fick Yvonne ta hand om honom... haha. Men som tur var så spydde inte han något, men han var nästan på väg att göra det. Han urklade sig och det verkade nästan som han var på väg att spy.

Senaste gången jag fick ta hand om spyor var igår. Min bror drack lite för mycket sprit och spydde över hela pappas trapp. Sen låg han bara på gräsmattan på ryggen och urklade sig. Så jag la honom på sidan, så han inte skulle kvävas av sina egna spyor. Han mådde bättre efter en liten stund. Men då fick jag ta reda på spyorna på trappen. Jag tog en hink och fyllde med vatten och hällde på spyorna. Jag fick inte riktigt bort allt, men det mesta. Så pappa slipper trampa på spyor när han ska gå ut ur huset idag.

 Pappa var inte så trevlig igår, så jag och Martin drog ju därifrån efter att Martin spydde. Dessutom höll ju pappa på och somna precis innan vi stack därifrån. Pappa ska absolut inte dricka sprit, han blir så dum i huvudet av skiten.

Martin ligger och sover på min soffa nu. Han mår inte så prima idag, han har skallebank.

Lördagen den 17e oktober spelar Tom Powder hos Midnight Cruisers, så jag ska förmodligen dra dit. Han sjunger så jävla bra... =) Men jag jobbar delad tur på söndagen, men jag funderar på att ta semester då. Det var väldigt länge sen jag såg Tom Powder spela, så jag måste faaan dit... =)

See you later alligator!

RSS 2.0