Längtar tills imorgon... =)

Igår så var jag och Anna och handlade lite grejer vi ska ha med hos till Power Meet imorgon. Så käkade vi på Paco's på Marieberg, det var jävligt gött. När jag kom hem så städade jag och bäddade rent sängen. Senare på kvällen då var jag, Anna & Johanna och badade i Snavlunda. Sen blev det att tvätta kläder först jag och sen Anna. Så vi satt och glodde på film till kl.2 på natten. Det var en riktigt bra dag igår... =)

Jag längtar tills imorgon, då ska vi åka iväg till Västerås på Power Meet. Det ska bli så kul... =)

Idag blir det nog väldigt lugnt, händer inte så mycket idag. Ska väl försöka leta reda på alla saker som jag ska ha med mig till Power Meet.

Puss puss...

Snart semester... va skönt... =)

Igår och i onsdags var jag ledig. Det var jävligt gött. I onsdags så gjorde jag inte så mycket överhuvudtaget, det blev bara att vara hemma och ta det lugnt.

Igår så var jag och bada med Lizzie i Viksjön. Mari var också med dit, men hon badade inte. Hon tyckte att det var för kallt i vattnet. Det var första gången jag badade i år. Det har ju inte varit så varmt, förrens den här veckan. Så har inte haft så stor lust att bada tidigare. Tycker inte att det är så kul att bada när det är iskallt... hehe. Men det var jätteskönt att bada igår. Det var kallt först, men när jag hade simmat ett tag så var det jätteskönt. Träffade Sussi där också, hon älskar ju att bada. Hon badar jämt... haha. Sen så åkte jag hem och bara var hemma och softade. Var hemma hos Anna och Gustav en sväng på kvällen. Det var trevligt.

Idag har jag jobbat kväll, det är så jobbigt att jobba i värmen. Man blir ju svettig på en gång... suck. Men det är skönt att jag bara jobbar den här helgen, sen har jag tre veckors semester. Jag har en vecka semester i augusti också, så jag har delat upp min semester lite grann. Det ska bli så skönt att få semester och bara ta dagen som den kommer... =)

På onsdag bär det iväg till Västerås på Power Meet. Det ska bli så himla roligt... =)

Puss puss...

Massa skit... suck

I fredags (midsommarafton) så blev det att festa lite grann hemma hos mig. Det var jättekul tills jag märkte senare under kvällen att nån hade snott min digital kamera. Jag upptäckte det vid 2-tiden på natten tror jag och jag hade nog inte använt den på en timme då. Så nån jävel passade på att sno den då. Det är så jävla trist att man bjuder hem folk och dom bara ska förstöra. Jag kommer att ha väldigt svårt att lita på vilka jag kan ha hemma hos mig nu. Så den som har tagit den är ju inte schysst mot alla andra som var hemma hos mig. Jag vet vilka som inte har tagit den, men sen finns det några stycken som jag inte vet om jag kan lita på. Jag har mina aningar vem som har tagit den. Men jag kan inte göra så mycket åt det, jag bara hoppas att den människan får samvete och lämnar tillbaka den. Men troligtvis kommer jag aldrig att se kameran igen... suck... =( Det är så trist att folk inte kan hålla sina fingrar i styr. Man snor inte av sina kompisar. Det var ju bara folk som jag känner hemma hos mig. Jag har haft fest då det kommit massor med folk jag inte känner och inget att blivit tagit. Men när man bara har en fest med mest närmare vänner då är den nån som stjäl. Det är så jävla lågt. Men jag tror att det är nån av dom som jag inte känner så jättebra som har tagit den.

Dessutom blev jag väldigt ledsen i söndags. Daisy gick ut på lördagskvällen sen kom hon inte hem förrens på söndagskvällen. När hon kom hem haltade hon på ena frambenet och hade sår i ansiktet & var väldigt svullen i ansiktet också. Hon var väldigt medtagen av sina skador och låg mest och sov när hon kom hem plus att hon sov mycket igår. Men idag har hon varit piggare och rört mer på sig. Så det går ju åt rätt håll. Hon kommer nog att må mycket bättre snart. Det ser ut som det kommer läka bra av sig själv. Hon haltar så lite, så det är ingen fara med det. Hon behöver bara tid att läka. Jag tycker så synd om henne just nu...

Jag längtar tills nästa vecka för då ska jag åka iväg till Västerås på Power Meet. Det blir jag, pappa, pappas nya tjej Åsa, Jenny och Tony som åker iväg på onsdag nästa vecka. Det ska bli himla roligt... =) Party i flera dagar och åka raggarbil... =) Vi ska åka pappas impala cab dit... =)

Dessutom så börjar min semester på måndag... =) Jag jobbar bara tre dagar till fredag-söndag...

Puss & Snusk...

Update...

Jahopp... jag har inte skrivit nåt på flera dagar nu. Så jag tänkte att jag kunde skriva lite grann...

Jag jobbade i helgen, så det har inte hänt allt för mycket på senare tid. Jag var chafför åt pappa i lördags till raggarklubben i Hällabrottet. Det var rätt så kul fast att jag var nykter. Träffade min kusin Ante som jag inte har träffat sen i höstas, det var kul... =) Jag kom hem vid kl.3.30 och sen skulle jag upp och jobba kl.7, men jag försov mig.... hehe. Det är så typiskt... Det lustiga är att jag försov mig för flera veckor sen också när jag jobbade helg, men då hade jag gått och lagt mig kl.22 på kvällen innan. Så det spelar ingen roll om jag sover lite eller mycket jag kan försova mig ändå... haha. Jag är ingen morgonmänniska.

Igår så var jag ledig och då umgicks jag med Lizzie. Hämtade henne i söndags efter jobbet. Vi var till Örebro en sväng. Nån gång under våran färd så hade vi tappat glaset på min vänstra blinkers. Jag har sett att den suttit lite dåligt, men jag trodde inte att den skulle åka av bara så där. Men men shit happens.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på midsommarafton än. Men pappa snackade om att det är nån fest i Brändåsen, så det kanske blir att dra dit. Annars blir det nog att bara vara kvar i Askersund. Jag vet inte riktigt hur det blir än. Jag har beslutsångest. Men jag vet inte om pappa har någon chafför till Brändåsen, jag har i alla fall inte så stor lust att köra. Det skulle vara kul att åka iväg dit, men samtidigt skulle det vara skönt att bara vara kvar hemma också. Det skulle vara kul att umgås med lite folk som jag inte har umgåtts med på länge.

Jag längtar till Power Meet, det är bara 2 veckor kvar tills det bär iväg dit... =)

Puss puss...

Daisy har kommit hem... =)

Daisy kom hem igår kväll, så nu är sötnosen där hon ska vara... =) Hon var så gosig när hon kom hem och jamade en massa. Hon tyckte nog att det var skönt att vara hemma igen.

Idag så blir det att jobba 14-21, så det blir lugnt för min del. Sen så jobbar jag lördag och söndag också. Det är jävligt skönt att jag bara jobbar 2 dagar nästa vecka och sen jobbar jag bara en vecka till, sen så har jag semester... =)

Måste försöka hitta på nåt kul på midsommar... =)

Puss puss...

Daisy vart är du?



Min katt Daisy gick ut i tisdagskväll och sen dess har hon inte kommit hem. Meduza (min andra katt) verkade väldigt orolig och så när hon kom hem i tisdagskväll. Så jag tror att det har hänt nåt hemskt med min lilla katt. Det är inte likt henne att vara borta så här länge. Hon brukar aldrig vara ute längre än nån timme eller så. Hon är mest inne och är bara ute korta små stunder. Vart har hon tagit vägen?

Miss you Daisy!

Helgen som kom och gick...



I fredags så var jag på personalfest. Vi satt först hos Gun-Britt och Sune och förfestade. Sen blev det att gå ner till Hotellet där personalfesten var och käkade buffé och lyssnade på musik. Sven Ingvars spelade sen på kvällen. Det var kul på festen och jag träffade massor med folk jag inte har träffat på skitlänge. Jag gick ifrån personalfesten vid klockan tolv, det var inte så mycket folk kvar då. Och dom flesta av dom som var kvar var väldigt onyktra.... haha. Jag gick upp till torget och träffade Jenny & Jessica, vi skjuts av Frida hem till mig. Så satt vi där ett tag och drack lite. Sen drog Jessica och efter ett tag kom Åkesson. Men han stannade inte kvar så länge när han märkte att han inte skulle få sig nåt av varken mig eller Jenny. Jag och Jenny drog ut på stan och skulle hem till några, men snuten hade precis varit där så vi blev inte insläppta. Vi stod och snackade med snuten ett tag, sen drog dom. Jag och Jenny tänkte dra hem till mig igen, Jenny försökte lifta med snuten, men dom vill inte skjutsa på oss... hehe. Vi träffade en halvnaken Micke. Jag sa till Jenny: det går en halvnaken kille därborta. Då var det Micke som gick runt i bara kallingarna... haha. Han tog på sig kläderna och sen drog vi till fontänen. Jenny badade fast jag sa att jag inte tänkte bada för vattnet var svinkallt. Sen gick vi hem till Oscar och Jenny badade i hans badkar. Sen vart det hem till mig och sova vid kl.6 på morgonen.

Jag gick upp vid cirka kl.11 på lördagen, strax efter att Jenny hade dragit ifrån lägenheten. Micke gick upp kl.16 och då skulle han iväg och festa. Han skulle gå på "Analpesten" (kanalfesten) och jag gjorde mig i ordning och käkade och så eftersom jag skulle ut och åka lite med pappa och Tony. Sussi var med ett par timmar, men sen skjutsade vi henne till Vretstorps Parken eftersom hon skulle på Hub Caps. Vi åkte runt i Askersund större delen av kvällen och det var jätteroligt. Men det blev en del tjafs och skit senare under kvällen, men men shit happens. Malin och Daniella var med och åkte med oss en del också... =) Sen senare på kvällen blev jag avsläppt vid torget, jag vet inte riktigt vad klockan var då. Men det var inte så mycket folk kvar på stan då. Stod och snacka med lite folk och sen drog dom. Jag tänkte att det är nog dags att gå hem nu, men då träffade jag på en filur som jag satt och snackade med ett par timmar. Jag gick och la mig vid kl.8 på söndagsmorgon. Jag sov större delen av söndagen, var så jävla trött, men jag mådde inte illa eller så. Men jag mådde illa på lördagsförmiddagen, men det hade gått över innan jag började festa då. Men jag kom på förut idag att jag spydde på lördagskvällen. Det blev nog lite för mycket att dricka. Jag har inte spytt på fyllan på aslänge, men det kan bero på att jag har druckit cider hela tiden och nu i helgen så drack jag mest sprit.



Den här veckan blir det bara att jobba, så det blir lugnt. Får se om det blir att dricka på midsommarafton nästa gång eller om jag är nykter då.

Puss puss....

Tidsbrist och inget nytt har hänt...



Jag har inte skrivit så mycket i min blogg på senare tid för jag har inte haft tid och det finns inte nåt nytt att berätta. Det känns som om jag har upprepat mig en massa i dom senaste inläggen och jag kommer nog att upprepa mig lite nu också... haha.

Denna vecka så har jag jobbat måndag-torsdag. Var så skönt när jag slutade jobba idag eftersom jag vet att jag är ledig fredag-söndag. Så skönt... =)

I måndags var Anna här en sväng och vi satt och snacka lite på balkongen. Det var trevligt. Gustav kom förbi en sväng också. Resten av veckan har det inte hänt så mycket överhuvudtaget mer än att jag har jobbat och sen varit hemma och tagit det lugnt.

Blev lite sur i början av veckan när jag fick reda på att jag inte skulle få skivan jag hade beställt åt pappa. Beställde den innan han fyllde år, hans födelsedag var den den 15:e maj. Men jag hittade den skivan på en annan sida på nätet, så jag fick beställa den från Finland och den kom idag... =) Det gick snabbare än att beställa från Sverige, för på sidan i Sverige så kom ju inte skivan överhuvudtaget... haha. Men nu blir ju pappa glad, jag ringde och berättade att skivan hade kommit. Skivan är med ett rockabilly band från Frankrike som heter Long Black Jackets. Pappa gillar deras musik väldigt mycket.

Imorgon blir det att fixa en hel del innan jag ska på personalfesten vid Hotellet. Blir att åka och hämta min sprit på bussgods och sen köpa lite cider. Vill bara dricka ett par cider imorgon, blir så jävla full när jag dricker sprit. Men det blir att dricka sprit på lördag istället... =) Ska väl försöka att inte dricka allt för mycket då heller.

Det blir väl att åka runt med pappa och Tony på lördag. Får se om det är några mer stjärnor som följer med, men det är antagligen några mer som vill följa med. Det är ju Sveriges Nationaldag på lördag, det måste ju firas... =) Det är så härligt att bo i Sverige... =)

Det är bara 3 veckor kvar tills jag får semester snacka om skönt. Då blir det att åka på Power Meet i Västerås. Det kommer att bli så jävla sköj. Får se hur jag tar mig dit i år. Om jag åker egen bil som jag har gjort dom senaste åren eller om jag åker med någon annan. Det får tiden utvisa. Ska väl fråga pappa snart igen om han ska dit. Han trodde att han skulle dit och campa i år. Han har ju bara åkt dit över dagen dom senaste åren. Men det skulle vara kul att åka dit med honom i år, det var ju flera år sedan som jag åkte med honom dit.

Puss & Kram...

Beslutsångest

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något på lördag. Som jag känner just nu, så funderar jag på att vara nykter. Det kommer antagligen inte vara speciellt bra väder i helgen i alla fall, så då kan man lika gärna vara hemma och ta det lugnt. Jag får ta dagen som den kommer. Det märks vad jag gör när det närmar sig.

Det skulle vara kul att fira nationaldagen på nåt sätt på lördag, men jag vet inte vad som skulle bli roligast. Det händer så extremt mycket på lördag. Det skulle bara vara skönt att vara kvar i stan för då kan man gå hem och sova när man känner för det. Jag har inte festat i Askersund på skitlänge. Jag har bara varit ute och farit hela tiden. Men jag antar att det blir att vara kvar i stan på midsommarafton, så det skulle vara roligare att åka nånstans på lördag. Får se vad folket ska hitta på.
Puss puss...


RSS 2.0