Våren kom hit

Jag längtar efter våren så mycket just nu. Jag är trött på kylan och all snö. Det är vackert med all snö överallt, men jag är så fruktansvärt trött på kylan och att pulsa runt i snön när det inte har blivit ordentligt plogat. Jag vill kunna gå på långa promenader igen. Man kan ju gå på promenader nu också, men jag har ingen lust att gå i alla snö och vara ute i kylan. Det är mycket skönare att vara ute och gå när det är lite varmare. Nu får gärna våren komma, men tyvärr så kommer det att vara kallt och snö en månad till vad jag har hört. Förhoppningsvis så går den här närmsta tiden med snö snabbt, så våren kommer och sprider sin glädje.













Det är var lite vinter bilder som jag tog igår på dan och på kvällen. Men jag längtar tills det serut så här igen:







Tjo hej!

Trevlig kväll med arbetskamraterna

Jag kom hem för cirka en timme sen. Vi var hos Yvonne och hade knytkalas. Eller rättare sagt vi satt hos korna.. hehe. Vi satt i ett rum ovanför där korna bor. Det var rätt så häftigt att kunna titta genom fönstret ner till korna och kalvarna. Vi var där för att säga hej då till mig, Håkan och Yvonne som ska börja på nya arbetsplatser den 15e mars. Jag och Yvonne ska börja på Norrberga och Håkan ska ut i hemtjänsten. Så våra arbetskamrater tackade oss för den tid som vi har jobbat ihop. Det är var riktigt trevligt och massor med god mat. Snacka om att jag är mätt, jag vill inte ens se åt mat just nu... haha. Jag har inte ätit så mycket på länge, jag äter ju väldigt små potioner nu för tiden eftersom jag håller på och gå ner i vikt. Jag "syndade" rätt rejält ikväll, åt massor av mat och lite godis. Det blir nog att synda en hel del den här veckan. Jag ska ju på kryssning på onsdag och då blir det att äta gott och dricka en hel del drinkar. Sen vet jag inte om det blir att dricka lite i helgen också, får väl se hur det blir. Men sen blir det att vara nyttig igen massor av veckor. Jag ska lyckas att gå ner till 60 kg tills sommaren. Så det blir att äta regelbundet och nyttigt efter den här veckan.

Imorgon jobbar jag kväll och sen är jag ledig resten av veckan. Det ska bli så gött att vara ledig, men samtidigt kommer det att hända en massa saker hela tiden. Onsdag-torsdag blir det att åka på kryssning, på fredag blir det Motala Parken och på lördag blir det säkert att göra nåt sköj också. Jag skulle behöva städa här hemma, men jag kommer inte ha tid att göra det. Får försöka att ta en dag nästa vecka och städa.

Jag har ju inte lagt upp nån bild på min nya bil, så jag lägger upp en bild nu.


Min nya bil, Cheva Blazer -92

Tjingeling...

Så gött så

Det känns så himla gött att vara ledig imorgon. Sen så jobbat jag bara tisdagkväll, så är jag ledig resten av veckan. Så jag har typ sportlov som alla andra den här veckan... =) Men det är ju för att jag har tagit semester så jag kan åka på kryssningen på onsdag.

Jag flyttade på min bil förut till en plats på parkeringen som dom har plogat, så att dom kan ploga den platsen min bil stod på. Det var massor med snö bakom bilen, så jag är glad att jag inte har 240:n längre. Jag la i fyrhjulsdriften och sen var det bara backa. Snacka om att det var skönt att bara kunna backa utan problem och inte fastna i snön. Det är riktigt gött att ha en bil med fyrhjulsdrift nu när det är så mycket snö... =)

So long, see you honey...

Snart slut

Snart så är den här jobbhelgen slut, det ska bli så skönt. Jag jobbar delad tur idag, så jag är hemma några timmar nu och sen ska jag iväg och jobba 16-21. Det ska bli så skönt när jag har jobbat ikväll och får vara ledig sen... =)

Igår efter jobbet så blev det väldigt lugnt. Jag tittade på Melodifestivalen och sen gick jag & la mig. Så jag är verkligen utvilad idag, jag vaknade redan kl.5 imorse.

Melodifestivalen igår var mycket bättre än vad det var dom två andra delfinalerna har varit. Alla låtar igår var bra, men Timoteij var ju bäst med deras låt "Kom". Jag trodde inte att den skulle gå direkt till final. För ingen av dom andra låtarna som jag har gillat mest har gått till finalen i dom tidigare delfinalerna. Så jag var överlycklig att låten som jag gillade gick till finalen... =) Ifall det inte är nån jävligt bra låt i sista delfinalen, så hoppas jag att Timoteij vinner Melodifestivalen i år. För jag älskar verkligen den låten... =)



Imorgon på kvällen blir det att dra ut till min arbetskamrat Yvonne för då ska arbetskamraterna säga hej då till mig, Yvonne, Håkan och Ulrika för att vi byter arbetsplats den 15:e mars. Det ska blir trevligt... =) Vi ska ha knytkalas och jag ska ta med mig kycklingpaj + bulgursallad.

Pussigull...

The car

Pappa och Martin kom med Cheva Blazern för en liten stund sen. Så nu har jag bilen hemma igen, men jag måste försöka att hitta en ny besiktningstid nästa vecka. Får kolla lite på det på måndag, så får jag försöka att få en tid på onsdag eller fredag förmiddag eller nåt sånt. Jag har bara nästa vecka på mig att besikta bilen annars blir det körförbud.

Nu ska jag dra iväg och jobba...

Good bye!

Dagen började ju bra också... suck

Jag hade inte direkt nån bra början på dagen. Jag skulle ju besikta blazern kl.7 imorse. För det första så försov jag mig och vaknade cirka kl.6.30, så jag skyndade mig iväg till Hallsberg och hoppades på att jag skulle hinna i tid. Martin skulle ha följt med mig till besiktningen, men jag struntade i honom eftersom jag inte hade tid att plocka upp honom. Hur som helst så hann jag inte i tid till besiktningen. När jag skulle åka iväg från bilprovningen, så startade inte bilen. Så jag ringde pappa och han fick komma till Hallsberg. Så jag satt där nån timme och glodde. Pappa fick inte igång bilen för startmotorn hade slutat fungera. Så vi åkte till Östansjö skroten och kollade om dom hade nån startmotor. Det fanns en startmotor som tur är, men det blir att pappa fixar med bilen senare. Jag får väl se när jag kommer hem om bilen står utanför eller inte. Jag hoppas att pappa får igång bilen sen.

Det kanske var tur i oturen att jag missade besiktningstiden. För det hade varit jävligt pinsamt och irriterande om jag hade kommit i tid och sen bilen inte hade startat när jag skulle åka in. Så det kanske var meningen att jag inte skulle hinna i tid, jag får göra ett nytt försök nästa vecka att besikta bilen.

Nu blir det i alla fall att ta det lugnt tills jag ska iväg och jobba kl.14.

Bye bye!

Snart är dagen slut...

Snart så är denna dag också slut. Jag och Yvonne var till våran nya arbetsplats och hälsade på. Vi ska vara lite på två avdelningar och den avdelningen vi ska vara mest på har dom kräksjuka, så vi var bara och hälsade på den andra avdelningen. Så nu vet vi lite mer hur det ser ut i alla fall, det är skönt att ha sett det lite innan man börjar där. Men det blir ju att gå brevid några dagar innan man börjar på allvar, så det kommer nog att bli bra.

Jag åkte hem till pappa efter vi varit där och skrev på papper på Blazern och betalade för den. Pappa ringde när jag och Yvonne var och kollade in våran arbetsplats. Han ville att jag skulle köpa med mjölk och ciggaretter, så jag gjorde det. Hur som helst så äger jag Blazern nu och jag & Martin ska åka iväg imorgon och besikta den. Får väl hoppas att den går igenom besiktningen, men det borde den nog göra.

Jag åkte hem till Martin efter att jag hade varit hos pappa. Vi åkte till Askersund och hämtade Lizzie och Chrille. Jag var kvar hos Martin en liten stund efter att vi hade varit i Askersund, men dom satt mest vid sina datorer. Så jag drog hem istället och satte mig vid min dator.... haha. Det är roligare att själv sitta vid datorn än glo på när andra sitter vid sina datorer.

Tjingeling...

Skumma sms... =(

För ungefär 2 veckor sedan fick jag sms från ett nummer som jag inte kände igen och då frågade jag vem det var. Då skrev personen att det var ..... och jag har inte haft kontakt med den personen på flera år. Sen i tisdags fick jag sms från det numret igen och då stod det att det var från någon annan. Jag kollade upp numret igår på eniro och numret står på första personen. Så jag funderar på vem som skickar dessa sms till mig. Om det är person nummer 1 eller person nummer 2. Eller om det är båda två som skickar. Person nummer 2 kanske lånade person nummer 1 telefon i tisdags eller så har person nummer 2 tagit över person nummer 1 telefonnummer. Jag är väldigt förvirrad just nu. Jag vet inte riktigt vem det är som skickar sms till mig, men det borde ju rimligtvis vara personen som står på numret. Men man vet ju aldrig, jag ser ju inte vem det är som sitter och skriver sms till mig. Jag är så nyfiken på vem det är som jävlas med mig. För jag tror att det är samma person som skrev i tisdags som skrev för två veckor sen. Men jag fattar inte varför personen skrev ett annat namn än sitt eget i tisdags i såna fall. I'm so confused right now... oh boy...

Det är lite lustigt att den här personen hör av sig till mig nu eftersom vi inte har haft nån kontakt överhuvudtaget på flera år. Men jag vet ju varför med tanke på vad det stod i smsen i tisdags. Jag tror inte att namnet i tisdags stämmer på grund av att det låter mer som person nummer 1 har skrivit det än person nummer 2.

Nu ska jag ta och äta lite. Sen blir det att dra iväg och kolla på min nya arbetsplats.

Tjingeling...

Kryssning nästa vecka... =)

Jag längtar tills nästa vecka för då åker jag och några kompisar på kryssning. Det ska bli så grymt kul... =) Dessutom så har jag ju tagit semester, så jag jobbar bara tisdagkväll nästa vecka... =)

See you later alligator... =)

Free to today...

Idag är jag ledig och det känns så gött. Igår försov jag mig när jag skulle till jobbet på morgonen. Jag vaknade av alarmet, men jag tänkte att jag bara skulle ligga 5 minuter till och somnade om och vaknade 5-10 i sju och jag börjar jobba klockan sju. Så jag ringde till jobbet och sa att jag skulle dyka upp om en liten stund.

Idag så ska jag och Yvonne hälsa på våran nya arbetsplats. Vi bestämde det i måndags och i tisdags pratade våran nuvarande chef att det är kräksjukan där. Så jag får se idag om det blir att vi går in nåt på avdelningen, för dom måste ju ha lappar uppsatta om att det är kräksjuka där. Och då går vi ju inte in på avdelningen överhuvudtaget, då får vi i såna fall ta det nån annan gång. Det märks när vi kommer dit sen, det är ju inte säkert att det är nåt där just nu.

Sen efter vi har varit där, så ska jag iväg till Zinkgruvan till pappa och skriva papper på bilen och han ska få pengar för den. Sen tänkte jag att jag skulle kolla förbi hemma hos min bror en sväng och se om han är vaken.

Det händer lite grejer idag i alla fall... =)

Puss puss...

Nothing to write about...

Jag har egentligen ingenting att skriva om eftersom jag inte har gjort så mycket och jag har inga åsikter som jag vill berätta om eller nåt sånt. Igår jobbade jag som sagt kväll och sen när jag kom hem så glodde jag bara på tv. Efter tv-tittandet så åkte jag en sväng med Blazern och tog ut pengar. Dom träffade jag på Calmer och Oscar, jag stod och snackade med dom ett tag. Det var trevligt att snacka med dom, det var ett tag sen jag umgicks med nån av dom. Jag måste faaan ta och börja försöka ta upp kontakten med en massa människor. Men det värsta är att jag har inte direkt tiden till allt umgås med alla.

Idag jobbar jag kväll igen och jag ska alldeles strax ge mig iväg. Men imorgon jobbar jag dag och sen är jag ledig på torsdag. Jag jobbar helgen efter att ha varit ledig två helger nu. Har ingen lust att jobba i helgen, men samtidigt så har jag ju inte gjort så mycket dom helgerna som jag har varit ledig nu. Så egentligen spelar det ju inte så stor roll att jag jobbar i helgen.

Puss puss...

Dags att jobba igen...

Jag har varit ledig i 3 dagar nu och det är dags att börja jobba idag. Jobbar 14-21 idag och det gör jag imorgon med.

Igår kväll blev det bara att jag satt och glodde på tv. Jag åkte ingenstans, jag stannade hemma och tog det lugnt. Den är veckan är det bara en massa jobb. Jag jobbar alla dagar utom torsdag. Men nästa vecka då har jag tagit semester 3 dagar, så jag jobbar bara en dag. Det ska bli gött... =) Jag ska på kryssning nästa vecka och sen ska jag till Motala Parken på fredagen. Jag kommer att vara nykter när jag ska till Motala Parken, men jag dricker lite när jag är på kryssningen.

Puss puss...

Hårklippning

Jag var uppe hos Lotta en sväng förut och hon klippte mitt hår. Så nu ser håret mycket finare ut, tack Lotta... =) Sen så sjöng jag, Lotta och Jonatan lite singstar. Vi skrattade en hel del ett tag där... haha.

Nu sitter jag bara vid den här jävla datorn igen och inte gör nånting vettigt. Jag måste faaan ta och skaffa mig ett liv... hehe. Jag gör typ inget annat än sitter vid datorn, tvn eller är på jobbet. Jag hade tänkt att vara lite spontan och ta med mig nån kompis och dra till killen jag dejtar. Men jag kände inte för att göra det när allt kom omkring. Jag har ingen lust att träffa honom just nu. Jag tror inte han är den rätta killen för mig. Jag behöver nån som är lite mer vild och spontan som får mig att vara mitt galna lilla jag. Jag är ju just nu mest mitt lugna och tråkiga jag. Jag måste ta och hitta mitt vilda jag igen... haha. Bara jag dricker nån drink eller två så blir ju jag riktigt vild... haha. Men jag dricker inte alkohol just nu, så det kommer ju inte att hända.

Puss & Kram....

Melodifestivalen

Som sagt så glodde jag på Melodifestivalen igår och den delfinalen hade mycket bättre låtar än vad delfinalen från förra lördagen hade. Förra lördagen var typ nästan varenda låt bara skit, igår så var låtarna mycket bättre i allmänhet. Jag tyckte inte att det var någon låt igår som var extremt dålig, men det var väl några som jag tyckte var mindre bra. Jag tyckte nog bäst om Paulines låt "sucker for love", jag gillar låtar som är lite retro. Men det kan ju bero på att jag lyssnar mest på gammal musik eller musik som låter som den är gammal. Jag är inte så jättemycket för ny musik direkt. Dom låtar som gick till finalen var helt okej, men jag hade hellre sett att Hanna Lindblad och Pauline hade gått till finalen. Men men smaken är som baken... delad. Det skulle vara bra tråkigt om alla tyckte likadant... hehe.

Puss puss

Här är några gamla Melodifestival-godingar... =)

















 















Tråkigt yeah

Igår så satt jag för mig själv på kvällen och glodde på Melodifestivalen och ett några filmer. Det är rätt så skönt att bara sitta och softa för sig själv. Jag hade ingen lust att umgås med massor av folk i alla fall, ingen lust till att dra på någon fest eller så. Jag ville bara vara hemma och ta det lugnt, men det hade ju varit lite roligare om det hade varit någon med mig igår. Men dom flesta av mina vänner vill ju inte bara sitta och ta det lugnt. Dom vill ut och festa eller ut nånstans och träffa en massa folk. Jag tycker det kan vara skönt att vara nykter och bara umgås, glo på tv, spela lite sällskapsspel och sånt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag funderar på att ta en liten road trip någonstans, men jag vet inte än hur det blir. Får se framåt dan om jag har fått tag på någon som vill umgås med mig idag. Jag ska väl antagligen gå upp till Lotta och kolla om hon kunde klippa mitt hår idag.

Puss puss...

Tricks...

Igår kväll satt jag, Lotta, Ingemar och Mut nere på Diana. Dom drack öl, men jag drack inget eftersom jag håller mig borta från alkohol just nu. Det var lite kul för dom som jobbade på Diana och mina kompisar höll på och gjorde en massa tricks och sånt. En som jobbade på Diana försökte lura mig och Lotta, så vi skulle bli dyngsura, men han misslyckades med sitt "trick". Efter vi var där så skjutsade vi hem Mut och sen satt vi hos Nettan ett litet tag. Jag drog hem strax före midnatt för jag var så trött. Jag glodde på tv en liten stund och sen gick jag och la mig.

Idag har jag inte gjort så mycket överhuvudtaget. Jag var uppe hos Lotta en sväng och umgicks med henne och Jonatan. Det är väl typ det enda jag har gjort idag förutom att jag har suttit vid datorn.

Puss puss...

Äntligen fredag

Det är så skönt att det är fredag för nu är jag ledig i tre dagar. Men nästa vecka jobbar jag 6 dagar... usch. Så jag får njuta av dom är tre dagarna som jag är ledig.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något nu i helgen, men det blir i alla fall lugnt. Jag ska inte festa eller något sådant. Det blir att festa om ungefär 2 veckor... =)

Igår så jobbade jag först 7-16 och efter det så var jag väldigt duktig och gjorde massor med nyttiga saker. Jag diskade, dammsugade golven, gjort rent kattlådorna och tvättade kläder. Så nu i helgen kan jag bara njuta och ta det lugnt. Efter jag hade gjort alla bra saker igår, så var jag, Lotta och Jonatan iväg och åkte en sväng med Vheva Blazern. Jag har blivit totalt kär i den bilen nu, den är så grymt skön att köra. Men jag glömde att ta på lyset på bilen, så jag åkte runt i stan ett bra tag innan jag kom på det. Jag undrade varför bilar blinkade med lyset åt mig, men sen kom jag ju på det att jag inte hade nåt lyse på. Det var tur att jag kom på det och satte igång det för bara någon minut senare så mötte vi en polisbil. Jag är så van vid att i 240:n så sätts lyset igång automatiskt när man sätter igång bilen, men på Blazern så måste man sätta igång det själv. Men det är ingen risk att man glömmer och stänga av lyset i alla fall för när man stänger av bilen så sätter en varningssignal igång att man inte har stängt av det.

Jag är lyckligt idag för jag vägde under 70 kilo imorse, så nu är jag på rätt spår och känner att jag kommer att lyckas gå ner till den vikt jag vill väga innan sommaren. Visserligen vägde jag ju 69.9 kg, så det är ju fortfarande på gränsen till 70 kg. Men jag har ju redan gått ner en hel del under det senaste halvåret. För i augusti förra året vägde jag 81 kg. Håller jag min diet nu och äter nyttigt efter, så kommer jag att lyckas att gå ner till 60 kg.

Puss puss...

Bloglovin ffs

Följ min blogg med bloglovin

Vete diet

Igår så började jag med Vete Diet och jag ska försöka att äta det 3 gånger varje dag tills jag ska åka på kryssning den 24:e februari. Jag tycker att det är väldigt gott, så det går bra att äta. Det är ungefär som gröt. Jag blandar veteflingorna med lättmjölk och en tesked socker, sen värmer jag det i micron. Jag tycker att det är jättegott och det är mycket godare än att dricka en massa kalla drycker. Jag vill inte äta nåt kallt nu när det är så kallt ute, så det är perfekt att äta det här. Jag vet att mamma åt Vete Diet när jag var yngre och jag vet att jag smakade av det då och tyckte att det var gott. Det var därför som jag fick idéen att testa det nu och jag tyckte fortfarande att det är gott. Det smakar typ som välling, men är som gröt i konsistensen. Jag hoppas att jag kommer att gå ner i vikt under dom här två veckorna som jag äter det. Efter det blir det att att äta vanlig och nyttig mat i fortsättningen så jag lyckas att gå ner 10-12kg innan sommaren. Jag vill kunna gå i bikini i sommaren... =) Jag har inte haft bikini på mig sen jag var ett barn, för jag har inte haft kropp för det. Jag har nästan alltid varit lite rund om magen även om jag har varit rätt så smal i övrigt när jag var i yngre tonåren och ännu yngre.

Puss puss...

Cheva Blazer

Efter jobbet idag så var jag och hämtade Cheva Blazern hos pappa. Han tyckte att jag skulle ha den några dagar först innan jag köper den och vi skriver papper och så. Ifall att jag skulle ångra mig och inte vill köpa den. Men den är så skön att köra, så jag kommer antagligen att köpa den. Det är så kul att åka runt i en annan bil nu. Jag är rätt så trött på 240:n, jag har haft den i 3 år. Så det var dags att skaffa en annan bil och Blazern är så grymt skön att köra. Blir att försöka hitta någon som vill med och åka en sväng med den imorgon. Jag har ju redan kört den ett tag idag eftersom jag körde den från Zinkgruvan och hem, men det skulle vara kul att visa upp den för någon också... =)

Puss puss...

Drömtydning

Jag drömde en väldigt sjuk dröm inatt. Jag drömde att mamma var döende i cancer. Det var verkligen en mardröm, jag vill inte att min mamma ska dö. Jag grät väldigt mycket i drömmen. Jag undrar vad den drömmen betyder egentligen, jag har en drömtydningsbok så jag ska nog kolla vad det kan betyda.

Jag kollar i drömtydningsboken nu och det står att om man drömmer om sina föräldrar kan det vara på både gott eller ont, beroende på omständigheterna. Men det står inget om ifall man drömmer att dom är döende eller något sådant. Men det står att om man drömmer att dom lever och har det bra, så ska man få ett långt liv och aldrig behöva sakna något. Så jag funderar på om min dröm betyder motsatsen och att jag kommer att ha ett dåligt och kort liv... =( Jag kollade upp ordet mor också och det står att om man drömmer att hon är död så är det ett varsel om motgångar.

Jag kollade upp cancer också och det står att det är en god dröm om man drömmer om cancer. Och det betyder att min hälsa är robust och att jag med framgång kan ägna mig åt gymnastik eller vattensport... haha.

För ett par veckor sedan drömde jag att jag var gravid. Och det står att om man drömmer om att man är gravid så är det en förvarning om sorger och bekymmer.

Jag undrar om nånting av det är stämmer... i såna fall kommer jag får mycket elände den närmsta tiden... =( Jag hoppas att drömtydningen inte stämmer så bra.

See you later alligator...

Roligt roligt

Jag har typ nyligen ätit frukost och innan dess var jag uppe och kollade på min kompis lägenhet. Jag har precis blivit granne med en av mina bästa vänner. Det känns väldigt roligt faktiskt... =) Det blir kanske att man umgås mer då. Jag ska iväg och jobba ikväll och det känns mindre roligt. Men men det är bara jobb ikväll och sen onsdag plus torsdag sen är jag ledig 3 dagar. Det kommer att vara skönt att få 3 dagar ledigt.

Puss puss...

Trött och frusen...

Jag jobbade 7-16 idag och efter jobbet har jag bara känt mig trött och frusen. Så jag gick och la mig en stund vid kl.18 för att jag var så trött och jag frös så. Jag fryser inte lika mycket nu, men jag är fortfarande rätt så trött och jag känner mig lite frusen. Det är skönt att jag jobbar kväll imorgon, så jag behöver inte gå upp tidigt på morgonen.

Puss...

Han får nog en chans till...

Killen jag dejtar ringde mig ikväll och vi pratade i telefon i nästan en timme. Så jag tror att jag ger honom en till chans, får väl se hur det utvecklas. Det kanske kan bli bra, det märks. Jag kanske vill ha honom mer om jag lär känna honom bättre. Det är svårt att veta hur någon är efter att bara träffat människan ett par gånger. Får väl se om vi umgås nåt nästa helg eller hur det blir.

Puss & snusk...

Det är inte lätt när det är svårt...

Jag dejtat en kille cirka en och en halv månad nu. Men jag känner att det inte kommer att funka. Det är många saker som gör att det är dags att lägga ner det hela. För min del så klickar det inte, jag tror inte att jag kommer att bli kär i honom. Dessutom så känns det inte som om han känner så mycket för mig heller. Det är nästan alltid jag som tar kontakt med honom och när han tar kontakt så skickar han typ bara ett sms. Jag har ju ringt honom flera gånger under tiden vi har haft kontakt, jag tror att han bara har tagit intiativ till ringa mig en gång och skickat ett par sms. Jag testade honom lite den här veckan och skulle se om han tog intiativ till att ringa mig. Han har inte ringt mig nånting den här veckan. Jag ringde och pratade honom lördag förra veckan, sen väntade jag på att han skulle ta kontakt med mig. Det tog fem dagar innan han ens hörde av sig till mig och då skickade han bara sms. Jag skulle känna att han var mer intresserad om han ringde mig istället. Jag har inte haft kontakt med honom på hela helgen, jag har inte hört av mig till honom och han har inte hört av sig till mig. Han kuggade mitt test väldigt stort, för han har inte ringt och han har inte hört av sig överhuvudtaget att han ville träffa mig i helgen. Så jag lägger ner det här nu för jag känner inte att jag är tillräckligt intresserad och han verkar inte vara så intresserad heller.

Jag tycker bara att det känns väldigt ansträngt och det bara tar en massa tid och energi i onödan. Det är så klart att man måste lägga ner tid och energi för att få en relation att fungera, men jag känner att han är inte någon som jag vill lägga ner en massa tid och energi på. Han är en jättesnäll och trevlig kille plus att han skulle aldrig vara otrogen eller nåt sånt. Men jag känner att jag inte kommer att få känslor för honom och att han inte har samma intressen som mig. Jag måste vara ihop med någon som jag har gemensamma intressen som för annars funkar det inte. För jag är sån person som har väldigt svårt att umgås med folk som har andra intressen som mig. Jag vill att det ska vara my way or no way. Det är så klart att jag har vänner som inte enbart har samma intressen som mig, men dom måste ändå kunna gilla sånt som jag gillar annars är det svårt att kunna umgås med varandra. Dessutom känner att han är rätt så tillbakadragen och osocial. Jag behöver vara med någon som är lite mer livlig och social och som bjuder på sig själv. Han skulle aldrig passa in i min umgängeskrets, han skulle nog känna sig väldigt utanför.

Puss & Kram...


Pulka åkning och Melodifestivalen...

Igår så umgicks jag med Anna och Alex. Vi var och åkte pulka i strandparken en liten stund på kvällen. Det blev inte så lång stund eftersom det var så svårt att åka för det var så mycket snö. Det blir väl att försöka åka nån mer gång innan vintern tar slut, men då blir det nog att åka i Zinkgruvan eller i väderkvarnsbacken. Jag märkte att jag har jävligt dålig kondition för det var jobbigt att springa upp för backen. Efter att ha sprungit upp 2-3 gånger, så var jag helt slut. Jag blev väldigt andfådd av att bara springa upp första gången eller nåt... haha. Jag måste nog ta och träna upp min kondition tror jag.


Alex


Anna


Jag

Efter pulka åkningen så drog vi hem till mig och glodde på första deltävlingen av Melodifestivalen. Snacka om att det var ruttna låtar med i den deltävlingen. Jag hoppas att det är bättre låtar i dom andra, så ingen av dessa skitlåtar vinner hela Melodifestivalen. Jag tyckte bäst om Linda Pritchards låt och den gick ju inte ens vidare till andra chansen, men inte ens den låten var speciellt bra egentligen. Jag fattar inte att Salem gick fick flest röster och gick direkt till final, den låten sög ju pung. Han har skit dålig och irriterande röst och låten var en av dom sämsta. Alex tyckte bäst om Pain of Salvation och dom gick ju vidare till andra chansen. Jag fattar inte att dom gick vidare dit för den låten var så himla seg och tråkig. Det hade varit bättre om Lindas låt hade gått vidare istället. Jag hoppas verkligen att det kommer några höjdarlåtar i dom andra deltävlingarna.

När Melodifestivalen var slut så spelade vi sällskapspel. Först spelade vi "True or false" och det går ut på att svara på olika påståenden och gissa om det är sant eller falskt. Jag vann och det är inte inte för att jag har spelat det en massa gånger och kan svaren. För jag har haft spelet i säkert över ett år och aldrig spelat det. Efter det så spelade vi "Idol" - spelet och det var rätt så roligt och jag vann då också. Men jag vann bara med en poäng över Alex och Anna hade bara 2 poäng mindre än Alex. Så det var väldigt jämt. Efter vi hade spelat så gick Anna hem. Jag och Alex glodde på filmen "Bid Daddy" som gick på tv. Efter en liten stund kom Foppa och hälsade på. När han hade dragit så tittade jag och Alex på yttligare en film som gick på tv som hette "Vampire bats", väldigt skum film. Men den var rätt så okej. Efter filmen gick Alex hem och då var klockan efter fyra, så det var dags att sova.

Jag vaknade kl.11 idag, men det är inte så konstigt när jag inte gick och la mig förrens efter kl.4 på morgonen. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Men jag ska upp tidigt och jobba imorgon, så det blir inte så sent ikväll. Måste försöka att lägga mig i skaplig tid. Jag skulle vilja hitta på nåt idag, men det blir nog mest bara att vara hemma och glo på tv & sitta vid datorn misstänker jag.

See you later alligator...


Den klubb som vill ha mig som medlem vill inte jag vara medlem i... =P





Jag sökte medlemskap i en motorklubb för ett tag sen och jag blev inte medlem. Men jag ville egentligen inte bli medlem för jag var inte riktigt nykter när jag sökte plus att jag inte har tid att engagera mig i nån klubb. Jag jobbar heltid i vården och jag jobbar en hel del helger. Jag känner knappt att jag har tid att umgås med mina vänner nu för tiden ens. Jag har knappt nåt socialt liv utanför jobbet... suck. Men det var ändå lite kul att testa om dom skulle acceptera mig som medlem eller inte. Dom ville inte ha mig som medlem, men det var bara nån röst eller så från att jag blev det. Så dom kan ju inte ogilla mig allt för mycket i alla fall... hehe.

Puss i ljumsken...

Fredag och pulka åkning

Nu har jag inte skrivit på ett tag, så det är dags att uppdatera lite. Det har inte hänt så mycket i veckan, så jag har inte haft så stor anledning att skriva något. Det känns onödigt att skriva i bloggen när man ändå inte har något att skriva.

I måndags så bokade jag kryssningen, så det blir att åka iväg den 24e februari... wiieee. Det var inte ordentligt plogat i måndags så vi fastnade i snön på vägen till Zinkgruvan. Vi bokade kryssningen hemma hos Martin. Men som tur var så hade jag med mig Lizzie och Chrille, så dom puttade bilen så vi kom därifrån... =) Fick lite sladd när vi kom upp på vägen som var bättre plogade... haha.


Det har kommit en hel del snö i veckan...

Igår så jobbade jag på dan och sen på kvällen umgicks jag med Anna. Vi syndade lite igår och åt snacks och glodde på chick-flicks filmer. Efter det kom Alex förbi en sväng och vi glodde på gamla festbilder från när jag bodde i Zinkgruvan och sånt. Det var kul att glo igenom dom, det kommer tillbaka så många minnen då... hehe.


Alex och Anna

Idag blir det nog att åka pulka med några kompisar och sen glo på Melodifestivalen... =)

Just det jag färgade håret rosa i måndags, så nu ser jag lite special ut... haha.


Jag med rosa hår... =) råkade färga ögonbrynen också... haha

Puss puss...


RSS 2.0