Mycket bättre än väntat... =P

I lördags var jag till Karlskoga på fest och det var grymt roligt när jag väl kom igång och slappnade av. Det hade varit så mycket krångel med vilka som skulle med och sånt innan. Hade fått ihop ett gäng och några backade ut i sista stund. Men jag hade ju ändå ett litet rart gäng med mig... haha. Dessutom så satt jag ju och småsmuttade på mina drinkar för mig själv i flera timmar. Det blev inte så mycket förfestande. Folket kom hit strax efter kl.19 och vi drog vid kl.20.

Jag kom inte riktigt igång förens vi hade kommit en bit på väg mot Karlskoga. Jag tycker att det är så trist att dricka för mig själv och det var ju det jag gjorde innan mina vänner dök upp. Jag kommer oftast inte igång och har kul förens jag dricker med några som jag har kul ihop med. Så det blev en riktigt lyckad kväll till slut... =) Det blev inte riktigt som jag hade väntat mig. Jag hade satsat på att ha ihop det med en kille, men fick ihop det med hans kompis istället... haha. Så det var mysigt att ha nån att pussas med... =)

Det var kul att vara ute och åka Chevan för sista gången i år. Men nästa år då kommer det att bli rock'n'roll i vagnen igen... =)Vi fick lite problem på vägen hem för växlarna strulade, men det fixade sig med att fylla på lite olja. Så vi lyckades komma hem. Så det finns några lite grejer att ordna med chevan. Vi måste byta rutor och lite annat fix. Men vi har ju skaffat rutor, så det är bara att se till att byta dom.

Jag tyckte att det var lite små roligt på vägen hem, alla sov förutom jag och chauffören... haha. Det är nästan alltid bara jag och chauffören som är vaken på vägen hem.

Jag tyckte att det var trevligt att höra att jag var söt och snygg i lördags... =)Snacka om att han var orolig att jag inte var singel och han var tvungen att testa om numret jag gav honom verkligen var mitt... haha.

Puss puss...

Festfolk sökes... =P

Om det är någon som är sugen på att följa med ut och åka Cheva 57:a imorgon, så kan ni höra av er till mig. Vill ni veta vart vi ska åka, så får ni höra av er till mig på Facebook eller ringa/smsa: 070-6360612. Jag tänkte att jag skulle vara lite hemlig med numret. Men jag kom på att jag kommer inte att ha det så länge plus att jag är ju inte hemlig om mitt vanliga nummer. Det går lätt att hitta mitt vanliga nummer på eniro.

Puss puss...

Party... =)

Imorgon ska jag ut och festa. Det blir förhoppningsvis riktigt kul... =) Jag vet inte just nu vad för folk som följer med. För folk är lite dåliga på att meddela om dom ska med eller inte. Så jag har bjudit in en hel drös med folk, så antingen vill väl alla följa med eller ingen... haha.

Får väl se hur det blir. I värsta fall så blir vi bara ett ca 3-4 st eller nåt sånt. Men jag vill ha full bil, jag satsar på att vi i alla fall ska vara 5 plus chaufför. Det borde inte vara allt för svårt att fixa tycker jag... =)

Det ordnar sig nog, jag har i alla fall pålitlig chaufför den här gången. Någon som jag litar på till 100 %.

Sup & svälj, trevlig helg... =)

Puss puss...

Besök hela veckan...

Jag har besök av min bror och hans kompis hela veckan. Dom kommer sitt här och spela dataspel hela tiden. Dom kom hit igår medan jag var på jobbet.

Imorgon är jag ledig, enda dagen på hela veckan. Det ska bli riktigt gött.

Jag måste skicka iväg min Iphone 4 imorgon för det är ingen som hör mig. Jag hör dom som ringer eller dom jag ringer till, men dom hör inte mig. Så det är nåt jävla fucking fel på min lur just nu. Så jag kommer inte ha samma nummer under ca 2 veckor framåt nu.

Over and out...

Suck och stön..,

Usch, vad jag är trött på att saker och ting inte kan vara enkelt. Folk ska alltid krångla till allt. Men men jag ska väl försöka med lite positivt tänkande.. Hihi.

Jag känner mig allmänt stressad, irriterad och trött hela tiden. Så jag ska försöka undvika folk som gör det värre. Inte umgås med folk som skriker som en stucken gris hela tiden, folk som hela tiden sviker, folk som skiter i mig om det dyker upp nåt dom tycker är mer intressant etc.

Jag tror att allt kommer att kännas bättre så småningom. Bara det här året är över så kommer nog många stressmoment försvinna.

Puss puss..,


Party elle???

Det kändes igår som om allt kommer att skita sig på lördag. Vi hade bestämt att vi skulle ut på lördag i flera månader nu. Men jag vet inte riktigt hur det blir längre. Om det är andra som vill vara med och festa. Då får dom anpassa sig till våra planer. Dom får följa med oss, inte ändra allt. Jag har ingen lust att vara kvar i Askersund och glo. Jag är så sällan utanför Askersund, så jag vill helst åka nånstans.

Jag hoppas att dom vill med och inte skiter i mig. För då måste jag försöka snabbt hitta andra som kan följa med och som är roliga att festa med.

Jag orkar inte med en massa krångel. Jag får väl i värsta fall bjuda på inträde eller nåt. Jag fattar inte att allt ska vara så komplicerat jämt.

Over and out...


Excuses, excuses

Jag har upptäckt på senare tid att det är få personer som tar ansvar för att dom gör fel. Dom kommer bara med en massa dåliga ursäkter och tror att man mår bra av att höra dom. Det hade varit bättre om dom bara fatta att dom uppför sig dåligt och behandlar folk dåligt.

Jag vet inte hur det blir på lördag längre. Folk ska bara krångla hela tiden. Så det blir väl som vanligt att alla skiter i mig och jag får sitta för mig själv & glo. Jag blir så trött på allt. Jag orkar snart inte mer. Jag kan lika gärna skita i alla och bara umgås med mig själv. Jag tror att jag mår bäst av det. Jag blir bara ledsen, arg, besviken etc av att umgås med andra. Jag orkar inte med det längre.

Over and out...


Ett prov över, bara ett kvar

Jag tyckte att det gick bra på provet idag. Jag kom på sen att jag missade att skriva en del saker. Men jag kommer hur som helst att få godkänt, det är jag säker på.

Jag tycker att det är väldigt intressant att gå geriatrik kursen samtidigt som jag tycker att det är lite jobbigt att gå i skolan igen.

Det är skönt att ha ett prov avklarat. Nu är det bara att se till att läsa noga till nästa prov och läsa boken som jag ska göra bokrecention på. Jag läser "Den längsta ronden" som handlar om boxaren Ingemar Johansson som fick alzheimers.

Nu ska jag bara ta det lugnt en stund.

Over and out...


Dags för skola

Snart så är det dags att gå till bussen. Jag ska till skolan och jag ska vara där tills kl.15. känner inte riktigt för det idag efter att ha jobbat sen i torsdags.

Jag har dessutom prov idag och jag vet inte om jag kommer att klara det. En del saker har fastnat och en del saker är jag lite osäker på.

Jag ska väl dra nu.

Puss puss


I'm not fighting with you, you are fighting with me

Jag är inte osams med någon just nu. Men det finns väl en del som tror att jag är osams med dom. Men då är det i såna fall dom som är osams med mig.

Men däremot så finns det en del som jag inte orkar umgås med för tillfället. Jag känner att dom har en massa dom behöver reda ut och jag orkar inte med deras drama. Jag har så mycket skit att tänka på ändå. Jag behöver umgås med enkla och positiva människor just nu. Jag har inte ork att ta till mig andras problem, jag har tillräckligt med irritationsmoment. Jag kanske kan umgås med dom längre fram i tiden. Men i dagens läge mår jag själv inte speciellt bra i perioder, det är jobbigt i allmänt. Jag orkar inte med att se folk som bråkar och mår dåligt på min fritid. Jag ser sånt tillräckligt mycket på jobbet. Jag måste se till att må bra själv, måste vara lite självisk & tänka på mig själv just nu.

Puss puss


Livet rullar på

Ikväll ska jag jobba, när jag kommer hem måste jag plugga. Jag har prov imorgon, jag måste klara det. Jag tycker att det är mycket just nu. Plugga plus jobba. För det är dags att jobba igen på tisdag. Så jag har inte en ledig dag förrens på torsdag. Men men jag överlever.

Jag har tänkt en hel del under dom senaste månaderna. Det är väldigt många som inte fattar att dom uppför sig riktigt illa. Jag vet när jag beter mig illa och jag ber om ursäkt till dom jag vill be om ursäkt till. För ibland så har jag inte bett om ursäkt när jag har uppfört mig illa. Men det beror på att jag helt enkelt inte tycker att dom förtjänar en ursäkt.

Jag vet en del som är så vrånga och väntar på en ursäkt, men då får dom vänta länge... Haha. Dom får börja att se hur dom själva beter sig först och främst. Inse att dom är riktigt elaka och negativa. Börja förstå varför folk inte orkar umgås med dom längre. Jag orkar inte umgås med folk som är skrik och gap AB hela tiden. Det blir jobbigt i längden.

Over and out...


Livet är fullt av frestelser

Jag hade planerat att gå ner några kilon tills Rock at Sea om 3 veckor, men jag tror inte att jag kommer att lyckas gå ner så mycket som jag vill gå ner. Jag slarvar faaan en hel del. Jag går inte på nån svältdiet överhuvudtaget, jag ska bara se till att äta normalt. Äta lite mindre än vad jag förbrukar, så jag går ner lite i vikt. Men sen så blir jag så sugen på något och då äter jag det även fast jag vet att jag inte borde. Äter en extra smörgås fast jag inte är hungrig, jag tycker bara att det är gott.

Det är en kamp varje dag att behålla vikten, jag vill inte gå tillbaka det till som var förut. Jag vill inte väga över 80 kilo igen. Nu väger jag ca: 63 kg, men för ett år sen vägde jag 58 kg. Jag vill väga under 60 kilo igen. Så jag måste kämpa att gå ner några kilon och sen måste jag se till att behålla den vikten.

Jag slutade snusa för ca ett halvår sen och det var då som jag gick upp några kilon. Jag ersatte snuset med godis istället. Jag har börjat funderar på att börja snusa igen bara för kunna behålla vikten. För när jag gick ner 23 kilo, då tog jag en snus varje gång jag blev sugen på nåt. Det var därför som det inte kändes så svårt att gå ner dom kilona. Nu känns det kämpigare för jag har inte snuset längre och det nikotin/tobaksfria snuset är inget gott.

Jag hade ju planer på att inte dricka på 2 månader innan Rock at Sea. Men det sprack ju också, jag drack efter att ha varit nykter i 3 veckor... haha. Det hade varit bra om jag inte hade druckit alkohol på ett tag, för alkohol är ju kaloribomber om nåt.

En sak jag klarar av är att leva i celibat för det har jag gjort i några månader nu... haha.

Jag hoppas på att åtminstone gå ner 1-2 kilo innan rock at sea, jag tror inte att jag klarar av att gå ner mer. För jag kände mig sugen på chips idag, så jag tänker nämligen glo på en film & käka chips nu. Det är inget kul att sitta hemma själv och glo på en lördagskväll, så jag måste ha nåt att göra.

Jag slutade jobba för en stund sen och jag ska börja jobba kl.13 imorgon, så det finns inte så mycket annat jag kan göra. Det är nog ingen som har lust att umgås med mig just nu, för jag känner mig inte allt för piggelin... hehe.

Puss & snusk därute... =)

Festa eller inte festa det är frågan... haha

Lördag nästa helg hade jag och Jenny tänkt att festa. Antingen åka till Hällabrottet eller Karlskoga. Men som det ser ut just nu, så tror jag inte att det blir nåt med det. Det är ju det eviga sökandet efter en vettig chaufför. Jag är så trött på att det ska vara så svårt att hitta nån som kör och när man väl hittar någon så håller dom bara på och krånglar en massa. Jag är rätt så generös mot mina chaufförer och ändå är det typ aldrig någon som vill köra.

Sen finns det dom som behandlar sina chaufförer som skit och ger dom inte ett enda dugg. Inte ens betalar inträde till chauffören och ändå hittar dom alltid någon som vill köra. Jag förstår inte att folk hellre vill köra på svin än vettiga människor. Jag vet en del som kör på folk som är helt körda i huvudet och dom ändå kör på dom ofta. Då måste nästan vara som så att dom som kör också är helt korkade, annars fattar jag inte varför dom i helvete kör på dom för.

Jag tänker inte leta som faaan efter någon som kör. Så är det ingen som frivilligt erbjuder sig att köra. Så skiter jag i att åka nånstans och stannar hemma & glor på film istället. Eller så får jag väl köra själv, men då kan jag ju lika gärna vara hemma. Jag får ju inget bra betalt av mig själv, det är bättre att köra på nån annan som kan betala lite för att man kör... =P För det är ju ingen vits att betala pengar till sig själv, det tjänar man ju inget på... hehe.

Puss puss...

Vänner sökes

Jag skulle vilja lära känna lite nya människor. Jag skulle vilja hitta folk att umgås med som gillar det jag gillar. Jag är lite trött på att umgås med folk som skriker rakt ut när jag spelar rockabilly. Jag skulle vilja umgås med folk som älskar raggare, rockabilly, gamla amerikanska bilar, bilträffar etc. Men det är så svårt att skaffa nya vänner, hur gör man egentligen för att börja umgås med folk man inte känner så bra? Jag vet många som jag skulle vilja umgås mer med, men jag vet inte riktigt hur man skaffar nya vänner. En del människor har jag festar ihop med och så. Men jag skulle vilja ha vänner jag kan umgås med även när alkoholen inte är med. Jag har dåligt med vänner som vill umgås i nyktert tillstånd. Jag får väl antagligen gilla läget och acceptera att ingen gillar mig när jag är nykter... Haha.


Jag är så rutten... haha

Jag har inte skrivit i min blogg på aslänge. Jag är verkligen rutten på att vara en aktiv bloggare. Men men det är så när man har så mycket annat att göra och tänka på... yeah.

Livet bara snurrar runt snabbt som faaan... haha. Jag har börjat gå Geriatrik kursen på komvux nu, varit i skolan 2 dagar än så länge. På måndag har vi första provet och jag hoppas det kommer att gå bra. Jag jobbar i helgen, så jag får plugga som faaan dom stunder jag är hemma.

Om 3 veckor så är det Rock at Sea 50/60-tal, det kommer att bli så grymt kul... =) Jag längtar så tills dess, jag behöver verkligen åka iväg & ha kul.

I December fyller jag 30 år och jag har redan börjat fundera på vad jag ska göra. Jag kommer inte ha någon stor fest, för jag orkar inte ordna nåt sånt. Men det blir ut och festa hur som helst. Plus att jag ska hitta på lite andra roliga saker också, funderar på att spela Lasergame.

Snart så är det dags för mig att dra iväg til jobbet igen. Så jag avslutar här och jag ska försöka att skriva lite oftare. Jag tycker ju faktiskt att det är kul att skriva... =)

Puss puss...

RSS 2.0