Seg...



Jag känner mig så seg och trött just nu. Skulle ha jobbat i helgen, men det blir att vara hemma och vila upp mig. Så jag är pigg och fräsch så jag orkar jobba nästa vecka. Det enda jag har gjort dom senaste dagarna är att sova och tycka synd om mig själv. Jag är ju sjuk, så det är ju inte konstigt att det är det enda jag har gjort... haha.

Puss puss

Rock at Sea - 50/60-tal

I helgen så var jag på kryssningen Rock at Sea 50/60-tal och det var så himla mycket sköj. Jag har inte haft så roligt på aslänge... =) Kryssningen var lördag till söndag och jag gick aldrig och sov när jag var på kryssningen. Det var så himla roligt att jag aldrig ville att det skulle ta slut, jag ville inte somna och missa en massa. Dessutom var jag inte speciellt trött heller. Jag hånglade med några killar, men jag hade inte sex även fast att jag fick erbjudanden från en del riktigt snygga killar. Jag är inte den sortens människa som hoppar i säng med folk jag inte känner eller vet vad dom heter eller nåt. Jag vet för och efternamn plus ålder på alla jag har haft sex med och jag har ju haft sex med en hel del. Men jag har alltid träffat dom jag har haft sex med i alla fall en gång innan vi ens har haft sex. Jag har aldrig haft sex med någon jag precis har träffat.

Jag orkar inte skriva så mycket om kryssning, jag har legat sjuk sen jag kom hem. Jag tror att jag börjar få feber nu för jag känner att jag håller på att koka upp. Så jag ska nog ta och försöka ta en dusch och sen lägga mig och sova igen.

Puss och snusk...


Dröm...

Jag hade en så skum dröm för ett par dagar sen. Jag drömde att jag var i pappas hus och att en av pappas kompisar var väldigt upprörd och arg på mig, men jag vet inte varför. Han jagade mig i hela huset och han hade med sig ett gäng av sina kompisar. Dom jagade mig upp för trapporna och sen så tänkte han slå mig. Men jag hade typ superkrafter eller något eftersom jag slog honom så hårt att han föll ner för trapporna och jag tror att han i verkligheten är mycket starkare än mig. När jag hade slagit ner honom från trapporna, då blev hans kompisar vansinniga och skulle hämnas. En av hans tjejkompisar som jag inte gillar i verkliga världen hon kom efter mig och skulle göra mig illa, men jag gjorde så att hon också föll ner för trapporna. Så hårt som dom föll ner så skulle dom nog i verkligenheten har brytit flera ben i kroppen. Men dom klarade sig och jagade mig igen och jag låste in mig på mitt gamla rum. Jag kommer inte ihåg vad som hände efter det. Men hela drömmen var väldigt skum. Jag vet inte varför jag ens drömde om dessa människor. Men det kan ha att göra med att båda två kommer att vara med på kryssningen på lördag. Båda dom två är ju väldigt lustiga människor, jag förstår mig inte riktigt på nån av dom.

Puss puss...

Uppdatering...

Jag har inte skrivit i bloggen på flera dagar nu. Men jag har knappt varit inne på datorn överhuvudtaget. Jag har inte haft tid och inte orkat. Jag hade ju min tjejkväll i lördags och i söndags var jag så trött så jag sov mest hela dagen. Sen i måndags jobbade jag 7-16 och sen vid kl.17 åkte jag till Laxå och bowlade med några av arbetskamraterna och åt mat. Sen igår så tvättade jag hela förmiddagen och sen jobbade jag 14-21. Idag har jag jobbat 7-16, så jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Imorgon ska jag jobba 7-16 igen och sen ska jag till Hotellet och äta med arbetskamraterna för att fira att Inge-Marie har fyllt 50 år. Så på fredag har jag en helt ledig dag då jag antagligen inte ska göra nåt speciellt. För sen lördag till söndag ska jag åka på kryssningen Rock at Sea 50/60-tal.

Tjejkvällen i lördags blev rätt så misslyckad. Jag vet inte om dom andra hade kul överhuvudtaget. Jag hade i alla fall kul speciellt när vi spelade kungen och sjöng singstar plus att vi hade roligt åt "Knäppgök"-korten som jag delade ut. Alla fick ett varsitt kort där det stod ett uppdrag dom skulle utföra under kvällens gång utan att någon upptäckte vad dom gjorde. Men en del av dom upptäckte man ju väldigt lätt, så vi bytt till andra kort några gånger under kvällen. Men det som var mest misslyckat var att det emellanåt verkade som folk var väldigt uttråkade plus att nästan alla drog innan kl.23. Jag hade tänkt att vi skulle festa fram till småtimmarna, men det verkade inte som någon av dom pallar med det. Jag som var äldst av allihopa verkar palla mer än dom, lite synd att alla bara drog. Det var bara jag och Anna som festade och pratade fram till småtimmarna. Tack för att du finns Anna... =) Jag hade väldigt roligt ihop med Anna efter att alla andra drog. Vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Sen så kom Gustav förbi en sväng och höll oss sällskap också.

Men jag var väldigt trött sen på söndagen, jag gick nog inte och la mig förrens vid kl.4-5 nån gång på morgonen. Så jag sov typ hela söndagen, jag kunde inte hålla ögonen öppna. Men jag mådde inget dåligt, jag var bara trött. Men jag sover alltid dåligt när jag har druckit alkohol.

Jag har varit trött hela veckan. Hade egentligen ingen lust att bowla med arbetskamraterna i måndags, men jag gjorde det i alla fall. Det var ju gratis, vi använde ju våra trivselpengar. Det var kul att bowla, men jag var värdelös på det... haha. Men det kan ju bero på att jag bowlar väldigt sällan. Jag fick i alla fall in en strike... =)

Jag skulle egentligen ha tvättat kläder på fredag, men eftersom jag spydde ner mattan, kläderna jag hade på mig och täcket innan jag skulle sova på söndagsmorgonen så var jag tvungen att tvätta igår. Jag kunde inte sova efter att ha druckit en massa drinkar, för jag kände mig illamående. Jag var ute på balkongen flera gånger och tog luft. Jag satt vid toaletten ifall jag skulle spy. Men jag spydde inte när jag var ute eller vid toaletten fast att jag mådde illa. Så jag gick till soffan för att sova eftersom min bror sov i min säng. Men när jag skulle försöka sova kände jag hade jag var tvungen att spy. Men jag hann inte med att ta hinken som låg under soffbordet. Jag försökte få tag på den, men spyorna bara kom innan jag fick tag på den. Så det kom lite överallt. Så jag duschade och bytte kläder och sen sprang jag ut och slängde mattan. Så jag får ta och skaffa en ny matta nån gång snart. Men det är så mycket spillt på den mattan efter en del fester, så det var inte så fräsch. Så det gör inte så mycket att jag spydde ner den. Det ska bli skönt att skaffa en ny matta.

Imorgon som sagt är det också fullt upp, jobb och middag med jobbet. Men sen på fredag ska jag nog bara softa och ta det lugnt på dan. Sen får jag se om jag hittar på något med några kompisar på kvällen. Men det blir nog väldigt lugnt eftersom jag ska på kryssning på lördag.

Puss puss...


Jobb, blazer & shopping

I onsdags och torsdags så var jag hemma efter att ha fått sprutan i tisdags. Jag hade så jävla ont i armen plus att jag hade feber & var orkeslös. Men igår så mådde jag bättre och var iväg och jobbade 7-14. Men jag har fortfarande lite ont i armen, men inte lika mycket.

Efter jobbet åkte jag hem till pappa i Zinkgruvan. Vi bytte dvd-spelare eftersom hans hade ett usb uttag och inte min hade det. Sen så fick jag provköra Cheva Blazern och jag ska köpa den. Den var jävligt skön att köra... =) Jag får betala 15000 kr plus att han får 240:n av mig. Så det är en helt okej affär. Det kommer att vara så grymt att göra den sen... =)

Efter att jag hade varit hos pappa så hämtade jag Lizzie och vi åkte till Askersund. Då ringde Martin och ville åka med oss, så vi fick åka tillbaka till Zinkgruvan och hämta honom. Sen åkte vi till Örebro och shoppade lite grejer som jag ska till tjejkvällen idag. Vi käkade vi på McDonalds i Brändåsen, det var gött. Har inte käkat på MCDonalds sen i somras. Jag & Martin släppte av Lizzie hemma hos Chrille och jag skjutsade hem Martin till Zinkgruvan efter det. Jag var 3 vändor till Zinkgruvan igår, det är något som drar mig dit... haha...

Puss puss...


Är så trött på anhöriga som bara klagar...

Jag förstår mig inte på dom anhöriga som hela tiden klagar på oss och säger att vi gör ett dålig jobb. Tror dom verkligen att vi gör ett bättre arbete av att bli nertryckta hela tiden? Ju mer dom trycker ner oss desto sämre mår personalen och desto sämre jobbar personalen. Man orkar inte göra ett bra arbete till slut när man bara får skit hela tiden. Dom skulle istället uppmuntra oss att göra det bästa vi kan med dom resurser vi har. Ju mer uppmuntran vi får desto mer lust och ork får vi för vårat arbete och desto bättre arbete gör vi. Dom skulle stötta oss och uppmuntra oss istället för att bara klaga och kasta en massa skit på oss och stampa ner oss i marken. Tror dom att dom kommer att få bättre personal av allt klagande? Vi har en av dom bästa personalgrupperna i kommunen, dom kommer aldrig att kunna hitta bättre personal än oss. Dom kommer att märka att dom har det jävligt bra nu om hela personalstyrkan skulle bli utbytt mot en annan personal. Det skulle inte alls bli lika bra. Ge oss uppmuntran istället för skit....

Mvh Anneli


Nöff nöff och så...



Jag fick vaccin mot svininfluensan idag. Jag hade först inte tänkt att ta skiten, men jag gjorde det idag i alla fall. Fick ju det gratis genom jobbet eftersom dom tycker att det är viktigt att vårdpersonal har skydd mot influensan. Så jag är lite öm på vänster arm, men det ska gå över efter ett par dagar. Jag gick ifrån jobbet en liten stund för att ta sprutan, dom vaccinerar i samma byggnad som jag jobbar.

Igår så var jag ledig och då dammsög jag hela lägenheten, så nu har jag dödat alla jävla dammråttor. Sen så umgicks jag med Lizzie. Vi tittade på bilen som jag kanske ska köpa, jag ska väl antagligen prov köra bilen på fredag.

Tack till T som skrev: "Fan va grymt läcker du är, vill ha dig." Men jag har ju en känsla av att det är någon som skämtar med mig eftersom personen i fråga är så hemlig av sig. Lämnade ingen bloggadress, emailadress, ett helt förnamn eller dylikt. Men men shit the same, spela rulle liksom. Jag tar det inte så allvarligt. Seriöst eller inte, så är det ju kul att få komplimanger. Man får ta det som positivt och inte bryr sig om det är någon som jävlas med en.

På lördag ska jag ha min tjejkväll och det kommer att bli så roligt... =) Äta god mat, dricka goda drinkar, spela lite dryckesspel, sjunga singstar etc. Det kommer att bli kanon... =)


Puss puss...


Bloglovin

Om ni följer många bloggar och inte har lust att gå in på varje blogg och kolla om dom har skrivit något nytt. Så kan ni gå in på www.bloglovin.com och gå med där. Då behöver ni bara gå in på den sidan och så ser ni vilka av dom bloggarna ni följer som har nya inlägg. Då behöver man inte gå in på varje blogg varenda gång. Det är en väldigt bra sida som spar mycket tid.

Kram från Anneli

Det var en kul dag igår...

Igår så var jag ledig och jag hade jättekul igår. Jag hämtade Lizzie och Martin i Zinkgruvan på eftermiddagen. Sen plockade vi upp Chrille när vi kom till stan. Så åkte vi hem till mig en sväng. Jag lagade mat, det blev kålpudding och potatis. Jag har aldrig gjort kålpudding förut, men det blev faktiskt väldigt gott. Sen så spelade vi lite singstar och Buzz, det var roligt... =) Sen vid kl.21 så drog Lizzie och Chrille hem till honom. Så jag och Martin åkte till Zinkgruvan och glodde på filmen "Stan Helsing", det är en parodifilm gjord av dom som har gjort "Scary Movie". Filmen var helt okej, men jävligt sjuk. Inte den bästa filmen jag har sett direkt.

Idag blir det att jobba kväll, så det blir inte att göra så mycket annat idag. Sen så blir det att jobba lördag och söndag också. Får se om det blir att åka till pappa på söndag, det är ju farsdag då. Får se om han är frisk då, jag vill inte åka dit om han fortfarande är sjuk.

Puss puss...

Here piggy piggy piggy...

Jag hade inte tänkt att ta vaccinet mot svininfluensan för att jag är tveksam om det kommer att hjälpa. Skulle inte förvåna mig om man blir sjuk ändå. Men jag ska väl antagligen ta den i alla fall nästa vecka. Tänkte ta den idag, men det blev inte så. Hade tänkt gå ifrån jobbet en liten stund och ta den, men det var så mycket att göra på eftermiddagen eftersom vi satt och pratade med chefen så lång stund så jag hann inte göra det. Det är tre tider nästa vecka också, så jag får väl ta och göra det då. Jag får det ju gratis genom jobbet, så det är väl bara att ta skiten.

Imorgon är jag ledig, det ska bli skönt att bara ta det lugnt och softa. Sen så jobbar ju helg igen... suck. Men sen så blir det att vara ledig två helger och bara ha roligt... Yes!!!

Idag så hämtade jag klänningen som jag ska ha på mig på tjejkvällen. Jag var osäker om jag skulle kunna ha den, trodde den skulle vara för liten, men den passade jättebra... =) Det enda som är irriterande är att den är så lång, så jag kommer säkert att snubbla på den. Ibland så hatar jag att vara så kort för alla byxor jag köper är för långa och klänningar & kjolar som ska vara ner till golvet blir alldeles för långa för mig. Men jag får väl hålla i lite i klänningen när jag går. Det är tur att jag bara ska vara inne, annars hade den blivit smutsig eller så hade jag varit tvungen att ha skor som är väldigt höga så jag skulle ha ramlat omkull och slagit mig överallt.... haha.

Puss puss...

Tjopp tjopp...

Igår så jobbade jag först till kl.16 och efter det så var jag bara hemma en liten sväng och käka & duscha. Sen så drog jag hem till min bror i Zinkgruvan. Jag umgicks med honom och med Lizzie. Vi glodde på film och käka grönsaker med dipp och så. Det var trevligt... =)

Idag är jag ledig och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir väl att bara ta det lugnt skulle jag tro. Imorgon så ska jag jobba igen, jobbar 7-16... suck. Men men måste ju jobba så jag tjänar pengar... =)

Jag har inte så mycket att skriva just nu, så jag tror inte att jag skriver mer nu.

Tjingeling...

RSS 2.0