Shit alltså....

Jag kollade nyss på hur många besökare min blogg hade igår efter mitt inlägg. Jag hade tydligen 124 unika besökare igår. Jag har aldrig haft så många besökare på min blogg förut. Men men jag försöker inte ragga så många besökare heller eftersom jag inte är så aktiv i min blogg. Jag skriver i min blogg när jag känner för det och när jag tycker att det är kul att skriva något. Oftast skriver jag när det är något jag vill dela med mig av som åsikter eller min viktresa efter min graviditet. Det är kul att folk går in och läser när jag har skrivit något, dom få gånger jag faktiskt har skrivit något i bloggen.
 
Idag ska jag iväg och simma. Jag och mamma försöker att åka iväg 1 gång i veckan och simma. Men vi har inte varit iväg på 3 veckor nu, men ikväll blir det dags igen. Jag tycker att det är skönt att simma. Jag skulle aldrig kunna börja gå på gym, för det är inte min grej och jag tycker att det är tråkigt. Jag tycker bättre om att simma, åka skridskor, åka pulka, gå på promenad, dansa etc. Det finns så många andra sätt att röra på sig och bränna kalorier än att gå på gym. Många andra grejer som jag tycker är betydligt roligare... =)
 
 
Inspiration till min viktminskning, så här smal vill jag bli igen. Jag kommer nog att ha lyckas att gått ner under detta år. Jag har ju lyckats att gå ner över 20 kg förr, så jag tycker inte att det är några större problem att gå ner i vikt igen.
 
 
Over and out...
 
 
 
 
 

Vikt uppdatering...

Jag går ner sakta, men säkert. Jag har gått ner ca 10 kg under 5 1/2 månader och det är ju inte så dåligt. Jag ska gå ner ca 10-15 kg till, jag vill väga mellan 58-62 kg. Så jag har lite kvar att bli av med, men jag kommer att lyckas nå mitt mål såsmåningom.
 
Jag har dessutom minskat 7cm på både midja och höft. Så jag märker på måttbandet också att jag är mindre nu.
 
Så här långt har jag kommit med min viktnedgång:
 
 

RSS 2.0