Jobbigt läge...

Jag måste antagligen avliva Stig-Elvis, eftersom han har såna urinproblem. Det har bara blivit sämre på senare tid. Han bara springer runt och skvätter + att han verkar ha ont emellanåt. Han har sprungit runt och skrikit mer än vanligt. Just nu är han instängd på toaletten, men det är ju inte hållbart i längden.

Han har fått speciellt torrfoder som har hjälpt förut. Men nu så verkar det inte hjälpa ett dugg. Så jag måste försöka ta itu med honom i nästa vecka. Det finns inte så mycket annat att göra. Han får nog det bättre i katthimlen.

Over and out...


Lite deppig

Jag masserar min mage jättemycket. Men magen är fortfarande väldigt svullen. Jag är så irriterad på det. Jag vill ha en platt och fin mage. Men magen har varit väldigt svullen ett bra tag nu. Men men får hoppas att massagen hjälper nån gång. Annars blir det ett återbesök efter sommaren.

Jag hoppas att magen kan bli bättre nån gång. Men just nu känner jag mig lite deppig. Det är över ett år sen jag opererade mig och magen ser inte ut som den ska göra. Den var plattare för några månader sen.

Over and out...


Första doppet

Idag så har jag badat för första gången i år. Det var inte så kallt i vattnet, men det blåste kallt så jag var inte i vattnet så länge.

Dom senaste dagarna har jag tänkt mycket på olika saker. Det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud. Men jag kommer ta saker och ting som dom kommer. Det är ingen idé att oroa sig eller lägga för mycket energi på vissa saker.

På fredag blir det antagligen att dricka lite. Men det blir inga stora mängder för jag ska jobba kväll på lördag.

Nu blir det att fortsätta att glo på tv ett litet tag till.

Puss & kram...


Helgen...

Som sagt så var jag och Martin hos mamma i fredags. Det var väldigt trevligt.

Sen i lördags var vi ett helt gäng till Mariestad. Jag hade jättekul. Det var en händelserikt kväll minst sagt. Men nu blir det nog lugnt några veckor framöver för min del. Jag jobbar ju en del under dom närmsta helgerna.

Jag har ju som sagt varit ledig i fyra dagar nu. Men imorgon är det dags att jobba igen.

Jag känner mig allmänt skum just nu, men det går väl över. Eller så är det bara sån jag är... Haha.

Puss puss...


Soliga, härliga dagar... =)

Det har varit riktigt underbart väder den senaste veckan. Det ska tydligen hålla i sig under helgen och efter helgen. Det är riktigt härligt för jag är ledig lördag-tisdag, det ska bli så skönt att vara ledig 4 dagar. Men det är ändå ett litet bekymmer, vi vet inte dags läget om vi kommer till Mariestad på lördag. För som det ser ut just nu, så har vi ingen chaufför. Jag har frågat några stycken och ingen av dom kan köra. Men men antingen så löser det sig på ett eller annat sätt eller så blir det bara att vara hemma & se finalen av Eurovision Song Contest istället. Men jag vill ju hellre till Mariestad och ha kul, för ESC finalen kan jag se på bakfyllan på söndag istället... =P

Imorgon fyller mamma 51 år, så det blir att hämta Martin och dra dit imorgon & grilla. Det ska bli riktigt trevligt... =) Men först måste jag jobba i värmen imorgon, jobbigt värre. Det är det värsta med värmen, det är inget kul att jobba då. Jag brukar bli svettig och varm på jobbet utan att det är 25 grader varmt eftersom man springer upp och ner för trapporna hela dagarna. Men men jag får ju se framemot att vara ledig i fyra dagar efter att ha jobbat imorgon... wiihoo...

Just de ja, jag färgade håret lite i måndags. Så nu har jag lite ljusare hår igen. Håret blev faktiskt jävligt snyggt om jag får säga det själv och det känns väldigt somrigt... =)

Nu blir det bara lite soffhäng med katterna innan jag ska sova.

Bye bye...

image description






Söndag idag då

För mig kändes det som det var söndag igår och måndag idag. Men det är ju måndag imorgon ju. Jag ska jobba imorgon med sen är jag ledig tills onsdag kl.16. Det blir att jobba 3 dagar och sen så blir det gött att ha 4 dagar ledigt... Wihooo.

Igår kväll umgicks jag med lite vänner i Kårberg sen blev det att åka hem och sova. Inte för att jag sov så många timmar, men men som tur var jobbade jag bara till kl.13 idag. Jag vilade en stund efter jobbet, så jag har ork att jobba imorgon även om jag sover dåligt inatt.

Nu har jag släppt ut Stig-Elvis från badrummet. Får hoppas att det är bättre med hans kisseri nu när han har ätit special foder i några dagar.

Puss puss...


Vad fan ska jag göra?

Jag slutade jobba kl.16 och det har varit en riktigt lugn dag för en gångs skull. Lite för lugn egentligen. Efter jobbet har jag lagt in bilder på datorn och bränt lite skivor.

Och så har jag räknat lite på hur mycket pengar jag får kvar på lönen nästa vecka när alla räkningar är betalda. Sen så försökte jag räkna ut hur mycket pengar jag spendera på andra saker. Men jag orkade inte räkna ut allt. Matte är verkligen inte en av mina starkaste sidor. Jag är värdelös på matte, så jag gav upp.

Nu så sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på härnäst. Jag är väldigt pigg för att ha jobbat hela dan och knappt sovit nåt inatt. Jag vill göra nåt, men som vanligt vet jag inte vad jag vill göra.

Det blir väl som vanligt ingenting med nåt.

På tal om något annat, så fick jag trevligt besök igår kväll... =)

Over and out...


Sovardag

Usch... Jag är helt slut idag. Igår när jag kom hem från jobbet så städade jag och bäddade rent i sängen. Det är tur att jag gjorde det igår för jag hade inte orkat det idag. Jag känner mig så skum i huvudet och det svider i ena ögat, men det har det gjort i några dagar nu. Det har varit så nån gång förut, det brukar gå över av sig själv. Jag har väldigt känsliga ögon dom blir ofta irriterade.

Idag har jag mest bara legat och vilat. Har inte ork till att göra nåt. Det är nog bra att ta det lugnt idag, så jag orkar jobba imorgon.

Stig-Elvis har problem med urinen igen. Som tur är kom hans speciella kattmat idag, så när han har ätit det några dagar så kan jag släppa ut honom från badrummet. Jag vill inte att han skvätter överallt så han är tillfälligt instängd tills han är bättre igen. Han måste nog äta speciell kattmat resten av livet för så fort han inte äter den maten så får han urinproblem.

Puss puss...


Ordnar sig nog

Jag tror att allt ordnar sig på ett eller annat sätt. Men jag har känt mig lite avslagen och omotiverad till det mesta på senare tid. Jag har typ inte lust till nånting. Men men alla känner sig lite nere ibland. Man kan ju inte vara på topp hela tiden.

Jag får slappna av och ta en sak i taget. Allt kan ju bara bli bättre... =)

Over'n'out...


Working

Jahopp, snart är det dags att gå till jobbet. Jag är så trött just nu, har inte sovit många timmar.

Jag hoppas att saker och ting ordnar sig nästa vecka. Annars blir det att strunta i Mariestads Cruisingen och stanna hemma & glo på ESC. Får väl se om jag hittar nån att åka med eller hur det blir. Det jobbigaste är att inte veta. Men det är ingen större idé att grubbla på det nu egentligen, får börja kolla runt lite i nästa vecka. Jag hoppas ju på nån lösning.

Denna vecka blir det mest bara att jobba. Jag är ledig på fredag, men då blir det nog bara att ta det lugnt så jag orkar jobba helgen. Jag längtar tills nästa helg för då är jag ledig 4 dagar. För nu på senare tid har jag bara varit ledig 1 dag i taget.

Jag ska väl gå iväg och jobba nu.

Puss & kram...


Fyllo

Drack med några vänner igår, det blev lite för mycket alkohol. Men men det spelar inte så stor roll, jag har inte mått dåligt idag. Jag har bara varit trött för jag har sovit max 4 timmar inatt. Men det var kul igår, så det är värt att vara lite trött idag.

Puss puss...


Shake it up

Jag funderar lite på vad jag ska göra på lördag. Det lutar åt att försöka hitta nån som kör hur som helst. Så vi kan åka runt lite grann eller åka nånstans. Får väl se hur det blir...

Puss puss...


Fetto...

Jag kommer att bli ett fetto igen... Jag har ätit så mycket onyttigt dom senaste 2 veckorna. Förhoppningsvis blir jag snart av med mitt sug efter onyttigheter eller åtminstone blir stark nog att stå emot.

Men just nu känns det som om inget spelar nån större roll. Det är en del saker som känns lite kämpigt just nu.

Jag är lite frustrerad, för det verkar inte som Cheva 57:an någonsin kommer bli fixad. Jag skulle vilja ha klart den till Mariestads Cruisingen, men det är ju bara önsketänkande. Den kommer säkert inte vara klar tills dess. Jag vill inte åka 740 till Mariestad och det är ju ingen som vill att jag ska åka med dom. Jag har så ont i magen av grubblande över detta. Fy faaan va det känns jobbigt just nu.

Det känns som om allt bara går i motvind just nu. För det blir ju antagligen ingenting med nånting på lördag heller som det verkar just nu.

Over and out...


Försov mig

Imorse försov jag mig, men det gick bra att jobba i alla fall.

Nu ligger jag bara på soffan och latar mig. Jag orkar inte engagera mig i nåt.

Jag ska eventuellt dricka lite på lördag. Men måste kolla om det är fler som ska dricka, så man kan samla ihop ett litet gäng.

Puss puss...


Dålig uppdatering

Jag har inte skrivit så mycket i bloggen på senare tid. Jag har ju haft en del att skriva om, men har inte haft nån energi till att skriva.

Jag kom på nu att jag har glömt bort att skriva i min vanliga dagbok också. Jag tycker att det är intressant att kunna läsa om mina tankar och känslor när det har gått ett tag. Jag kan skriva om väldigt privata saker som jag inte berättar för någon om.

Jag får skriva mer nån annan dag.

Puss puss...


Tjohoo...

Igår så var jag ledig och umgicks med Lotta större delen av dagen. Vi var en sväng till "Oceanen" i Olshammar, det var trevligt. Det är väldigt vackert där, det är synd att det är så många som hittar dit nu för tiden. För det skulle vara kul att bada där i sommar, men det är alltid så mycket folk där under sommaren. Så det kanske inte blir nåt med det, får väl se hur det blir.

Innan jag umgicks med Lotta, så var jag och gjorde min hälsoprofil på morgonen. Jag har bra värden och lever ett relativt nyttigt liv. Så jag behöver inte ändra på så mycket. Det jag behöver göra är att sätta igång och gå på mina promenader igen, men jag har inte haft motivation till det på senare tid. Men jag måste verkligen komma igång igen. Bara jag kommer igång, så kommer det att flyta på.

I helgen ska jag jobba, så det blir inte att göra så mycket annat tyvärr. Men men det går nog bra.

Puss puss...

Suger

Usch, jag är så trött på allt just nu. Jag orkar inte engagera mig i nånting. Det ska bli gött att vara ledig imorgon. Men det värsta är att jag måste gå upp tidigt för att jag ska göra min hälsoprofil.

Jag hade kul i måndags (Valborg), men det var synd att dom andra inte kunde slappna av och ha kul. Det var lite segt att jobba igår kväll för jag hade svårt att sova när jag kom hem. Jag har alltid svårt att sova när jag har druckit alkohol. Men det gick ändå väldigt bra att jobba.

Puss puss...


RSS 2.0