This Weekend

Jag skulle försöka att skriva lite oftare, men jag har varit lite dåligt på att skriva på senare tid. Jag har inte riktigt haft tid eller ork att skriva. Jag har jobbat torsdag-söndag, så det har ju inte hänt allt för mycket dom senaste dagarna.

Igår så var jag chaufför efter jobbet. Snacka om att det var fyllekalas. Det var flera stycken som var väldigt fulla. Festen var ju inte speciellt rockig och jag känner inte så för att jag var nykter. Festen ballade ut väldigt tidigt, folk blev väldigt fulla och en del satt & sov. Festen var typ död redan vid midnatt eller nåt sånt. Efter kl.1 var det typ inget folk kvar. Snacka om att folk inte pallar med att festa, hade jag varit full hade jag kunnat hållit igång till framåt kl.6 på morgonen. Som vanligt så var vi ju kvar sist och det var inget folk kvar. Vi kunde lika gärna ha åkt hem flera timmar tidigare. Men vi var kvar där tills kl.2 eller nåt sånt. Jag kom hem efter kl.3 nån gång. Det är tur att jag jobbade kväll idag, så jag fick sova ut ordentligt.

Nu så har jag varit nykter i 2 veckor och jag ska vara nykter i yttligare 2 veckor till. Jag ska jobba hela nästa helg, så det blir väldigt lugnt. Jag kommer inte ens att vara chaufför eller nåt sånt. Jag kommer inte att åka ut på nånting som det ser ut nu. Men det kanske blir att jag plågar mig själv och är chaufför fast att jag ska upp tidigt varje dag under helgen. Det märks när helgen kommer.

Jag längtar till Rock at Sea just nu. Det ska bli så grymt kul. Förhoppningsvis så lär jag känna en massa nytt folk.

Over and out...

Lill-lördag

Idag har jag och Jenny varit iväg & shoppat upp en del av våran lön. Jag har nog lite pengar kvar, behöver ju dom när jag åker på Rock at Sea den 13e november. Det blir nog väldigt lugnt för min del tills jag ska på kryssningen.

Jag och några stycken till skulle ha druckit ett par drinkar idag. Men det verkar inte som det blir nåt med det längre. På lördag ska jag eventuellt vara chafför. Jag jobbar torsdagkväll, fredagkväll, lördag dag och söndag kväll. Så det känns skönare att vara nykter och städad än att dricka på lördag.

Nästa helg så blir det också lugnt för jag jobbar då med. Jag jobbar nästan varje helg nu. Men det är skönt för då är jag inte ute och gör en massa dumheter. Jag skulle kunna hitta på nåt på fredagkväll nästa helg, men det blir att göra nån nykter aktivitet. Vara chafför eller hitta på nåt nyktert med nån. Får väl se vad som händer och sker. Som det ser ut just nu så blir det inte att dricka nån alkohol förens kryssningen.

Det känns som jag behöver en nykter period. Sammanlagt så blir det 4 nyktra veckor om jag inte dricker nåt innan Rock at Sea. Jag har ju redan varit nykter 1 1/2 vecka.

Det känns som om det har ordnat upp sig lite mer med jobbet just nu. Jag ska i alla fall jobba kvar tills årsskiftet. Sen får jag se vart jag hamnar. Jag ska söka dom tjänsterna som finns att söka, så får jag se hur det blir. Det känns skönt att veta att jag får gå på det schemat som jag har lagt i december. För det händer så mycket sköj då... =) Jag har ju lagt mig ledig när jag ska ut på roliga fester... =) 

Over and out...

Irriterad som faaan...

Jag känner att det är jobbig just nu. Jag vet inte vart jag jobbar nånstans efter 1 december. Det känns så jävla irriterande att jag har varit med och lagt schema över jul och nyår & så kommer jag inte ens att få gå på det schemat. Jag har ju lagt schema så jag är ledig när det händer en massa roliga saker. Nu har jag ingen aning om jag är ledig eller jobbar dom dagarna som jag ska ut på saker och ting. Kunde dom inte ha planerat in saker och ting lite bättre? Varför skulle jag vara med och lägga ett schema som jag inte ens kommer att få gå på? Varför har dom inte erbjudit mig en tjänst nånstans, så jag kunde få vara med och medverka i schemat på det stället?

Allting känns bara skit just nu. Jag bryr mig inte om att jag jobbat julafton som många andra, men det finns väldigt många andra dagar som jag verkligen vill vara ledig på. Nu så har jag ju ingen aning om jag kommer jobba eller vara ledig. Jag har inga semesterdagar kvar, så jag kan ju inte ta semester om jag ska på nåt. Det är så jävla irriterande.... fuck.

Får väl se vart jag hamnar nånstans efter 1 december. En sak är lustig att min chef gav mig en uppgift på arbetsplatsen jag är på när det är osäkert om jag ens kommer att jobba där efter 1 december.

Systemet verkar helt jävla vrickat. Jag ska väl försöka ringa facket imorgon och se vad dom säger. Om allt har gått rätt till eller ej. Jag känner bara att allt är så skumt och dåligt planerat.

Over and out...

This week...

Jag har inte skrivit så mycket i bloggen på senare tid. Men jag har inte haft någon större lust med att skriva, så det har inte blivit av att skriva nåt. Men jag ska väl försöka att börja skriva lite oftare igen.

Igår natt så drömde jag om en person som jag känner att jag helst bara vill glömma just nu. Samtidigt som jag känner att det finns nåt där, så känner jag att det aldrig kommer att bli nåt. På något sätt så känns det som om det kommer att hända nån gång i framtiden, men kanske inte just nu. Jag får skita i honom för tillfället och gå vidare. Han verkar inte vara så intresserad eller så är han bara en fegis. Skit samma, jag orkar inte engagera mig just nu. Jag ska leva livet och ha kul. Time will tell the tale...

Igår kväll så umgicks jag med Jenny. Vi satt och snackade lite skit, tittade på tv och käkade lite mat. Det var trevligt... =)

Idag blir det att gå på arbetsplatsträff mellan 13.30-16.30, sen så får jag se vad jag hittar på ikväll.

Imorgon ska jag och Jenny iväg & shoppa på förmiddagen. Sen på kvällen ska vi dricka några drinkar och kanske åka till Motala eller nåt.

Jag kanske ska vara chafför på lördagkväll, men jag vet inte riktigt hur det blir än. Det kanske bara blir att sitta hemma och tråka. Jag tänker i alla fall inte dricka nåt på lördag.

Jag längtar till Rock at Sea, det är bara ett par veckor kvar. Det kommer att bli så grymt kul. Jag hade jätteroligt förra året och jag hoppas på att det blir lika kul i år... =)

Igår fick jag reda på en sak som gjorde mig väldigt glad... =) Det är alltid kul att få veta positiva saker om sig själv... =)

Over and out...

Livet är inte lätt när det är svårt...

Jag har jobbat sen i söndags och jag ska jobba både lördag & söndag. Sammanlagt så blir det att ha jobbat 71 timmar och 30 minuter dom här 8 dagarna som jag jobbar. Så det är en hel del jag har jobbat senaste veckan. Nästa vecka är jag ledig måndag, tisdag och onsdag. Fast jag måste gå på arbetsplatsträff 3 timmar på tisdag. Sen så jobbar jag torsdag-söndag. Den här veckan har gått rätt så bra fast att jag mest bara har jobbat.

Nästa vecka blir lite roligare tror jag. Blir antagligen att festa lite med några vänner på onsdag. Sen på lördag nästa helg ska jag försöka att hitta på nåt kul. Först tänkte jag kolla om nån vill ha chafför då, sen så tänkte jag att jag skulle dricka. Men nu så vet jag inte riktigt vad det blir. Det märks väl, men det lutar nog mest åt att vara chafför. Jag blir så dum i huvudet när jag dricker nu för tiden.

Jag måste försöka att ta mod till mig och ringa lite samtal i nästa vecka tror jag. Jag fattar inte varför jag ska vara så jävla feg för. Jag fattar inte varför det tar emot att göra saker som egentligen borde vara så enkelt att fixa. Jag är en stor fegis... fuck. Jag måste försöka att bli sams med en del, ordna upp en del andra saker.

Puss puss...


Oops...

Jag kom på att jag snubblade omkull i badrummet under fredagsnatten och slog i överläppen i handfatet. Så under fredagsnatten hade jag fläskläpp, men nu har jag som tur var bara ett litet blåmärke. Det är ingen som har sagt nåt om blåmärket på min läpp, så det syns nog inte så mycket. Jag tycker att det syns en hel del, men det kanske mest syns om man vet om det. Jag har blåmärken och skrapsår på knäna också, så jag funderar ifall jag ramlade nån mer gång eller ifall det var från den gången.

En kompis till mig berättade för en kille att jag tycker om honom. Tydligen så verkade som om han inte hade fattat att jag tycker om honom. Snacka om att han måste vara blind och döv, om han inte har fattat det. Han verkar ju inte vara så intresserad, så jag lägger nog fan ner skiten nu. Det är lugnt att han inte är intresserad, han är nog inte så mycket att ha i alla fall. För en del säger att vi skulle passa bra ihop och andra säger att han inte är något att ha. På något sätt så tycker väl jag att han är nåt att ha, men jag vill inte tycka om honom. Han är så skum, jag förstår mig inte på honom. Då kanske vi skulle bilda klubb för jag är ju också rätt så skum ibland... haha. Jag har ju gjort bort mig så mycket och uppfört mig konstigt som faaan på senare tid. Men det är för att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Jag är inte så van vid att ha så här starka känslor för någon. Jag vet att jag skulle satsa för att jag inte har något att förlora. Men jag vet inte om det är värt det, han verkar inte vara så intresserad. Så då kan det ju faaan kvitta. Jag får ta och vara nykter ett tag nu eller inte ha med mig telefon när jag dricker.

Puss puss...




Länge sen sist...

Nu har jag inte skrivit i min blogg på ett tag fast att det faktiskt har hänt en hel del. Jag orkar inte rabbla upp allt som har hänt den senaste veckan och så. Men förra helgen hade jag tv-spelskväll på fredagen, det var riktigt kul. Sen på lördagen satt vi och förfesta ett helt gäng hemma hos mig, sen var vi ett par stycken som drog till Mullhyttan på fest. Snacka om att jag var full och odräglig då... hehe. Jag gjorde nog bort mig en hel del, men men shit happens when you party naked. Ärligt talat så skäms jag inte så mycket eller har ågren. Jag sitter mest bara och skrattar åt alla dumheter när jag tänker på dom... hehe.

I fredags så var jag på inflyttningsfest och det var kul. Men jag blev jättefull väldigt tidigt fast att jag knappt drack nåt. Jag har fortfarande en hel del sprit kvar. Jag har blivit jättefull varje gång jag har druckit på senare tid. Jag tror att det är att jag inte tål lika mycket sprit som jag gjorde när jag vägde över 20 kilo mer än vad jag gör nu. Men ändå så försöker jag att dricka lika mycket som jag gjorde då. Jag måste nog ta och tänka om, jag får nog minska ner på alkoholen lite grann när jag ska dricka.

Jag spydde nog vid kl.21-22 nån gång redan. Jag gjorde en hel del tokigheter i fredags, men men det är sånt som händer. Jag orkar inte engagera mig så mycket i det hela. Jag tog av mig strumpbyxorna och rakade benen när jag var på inflyttningsfesten. Det är ju inte riktigt normalt... hehe. Efter inflyttningsfesten så hade vi efterfest hemma hos mig. Snacka om grisfest... suck. Jag har städat lägenheten idag efter den festen för att jag inte har haft ork och tid förut. Det var groggar spillt över nästan hela golvet i lägenheten, spyor på balkongen och dessutom måste jag ta och bädda rent min säng idag. Jag har inte sovit i min säng sen i fredagsnatt på grund av en viss grej under fredagsnatten. Jag kan bara säga att det var inte mysigt att vakna upp i lördagsmorse. Jag måste bädda sängen idag, så att jag kan sova i den.

Jag kan ju säga en sak att jag är bra IQ-befriad när jag dricker. Jag fattar inte när folk raggar på mig förens dom kommer med skamliga förslag... haha.

I lördags så var jag bra trött för det jag sov inte så många timmar under fredagsnatten. Så jag låg i soffan och tittade på tv halva dan. Sen på kvällen så umgicks jag med några kompisar som drack. Jag var nykter, men jag var ändå med och spelade Sanning eller konka & Jag har aldrig. När vi körde Sanning eller konka då kom det upp en fråga om vem som var slampigast av dom i rummet. En av mina kompisar sa att jag var det... hehe. Med tanke på vad som hände i fredags och med tanke på att jag var den i rummet som hade haft sex med flest, så kanske det stämmer. Men samtidigt, så är ju jag flera år äldre än alla dom andra som satt i rummet.

Nu ska jag ta och duscha. Sen blir det att bädda rent sängen och diska...

See you later alligator...

Fuck också

Allt bara skiter sig just nu... suck. Igår när jag tryckte på knappen till taklampan i köket, så försvann all ström i min lägenhet. Det hände precis innan jag skulle iväg till jobbet kl.14, så jag kände mig lite stressad. Jag ringde till jobbet och sa att jag skulle komma några minuter försent. Jag testade att byta proppar fast att jag fattade att det måste vara nåt annat som hade hänt eftersom allt i hela lägenheten dog. Jag ringde till hyresvärden och dom skulle skicka ut nån som skulle fixa det hela. Men när jag kom hem från jobbet strax före kl.21 då hade jag fortfarande ingen ström, så dom hade inte skickat ut nån i alla fall. Så jag fick ringa till Securitas och en kille skulle ringa upp mig senare. Jag fick samtal en timme senare och han sa att det skulle dröja minst en timme innan han kunde komma. Så nån gång runt midnatt eller nåt sånt så fick jag tillbaka min ström. Det var nån säkring eller nåt i källaren som hade gått. Så hade hyresvärden skickat ut nån på dan, så hade jag haft ström när jag kom hem från jobbet. Jag är lite sur att dom inte fixade det under tiden som jag var på jobbet.

Det var inte allt för rockigt att sitta själv i mörkret och lyssna på Eddie Meduza medan jag väntade på att killen skulle komma och fixa strömmen åt mig. Som tur var kom Martin och Marcus efter tag och satt & spelade kort med mig. Snacka om att vi var glada när strömmen satte igång... =)

Jag skulle ha åkt till Stockholm idag med mina gamla arbetskamrater. Men jag orkade inte göra det efter att ha varit uppe halva natten och så mår jag inte så prima heller. Jag tror att jag har haft lite feber inatt och jag har ont i halsen. Dessutom till råga på allt så fick jag mensen igår, så jag har haft värsta mensvärken idag. Jag tog en ipren förut, så nu har jag inte mensvärk. Men det känns inte allt för rockigt med mensen. Dessutom så är det inte allt för roligt väder ute just nu. Jag känner att allting bara är emot mig just nu.

Dessutom så är det en annan sak som hände idag också, som känns lite småjobbigt. Men men det ordnar sig bara jag har nån med mig. Jag pallar inte att vara själv då.

Jag hoppas bara att jag känner mig bättre imorgon, så jag orkar jobba och ha tv-spelskväll. Dessutom så ska jag ju på fest på lördag, så jag hoppas verkligen att allt känns bättre snart.

Over and out...

Nervous breakdown

I'm a-havin' a nervous breakdown
A mental shakedown
See my hands, how they shiver
See my knees, how they quiver
My whole body's in a jitter
I'm a-havin' a nervous breakdown


Everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
At night I pray
That soon your face will fade away



Dom här meningarna stämmer väldigt bra in på vad jag har känt till och från dom senaste månaderna. Jag har verkligen haft nervösa sammanbrott flera gånger den senaste tiden. Jag har varit alldeles skakis och hjärtat har nästan hoppat ur kroppen på mig. Dessutom så känner jag att en viss person inte vill försvinna ur mina drömmar. Jag vill inte ha honom i mina drömmar och ändå är han där. 

Förhoppningsvis så går det över, det brukar det alltid göra efter ett litet tag. Jag tycker bara att det är jobbigt att känna på det är viset, det är inte jag liksom.

Over and out...

Soft vecka

Den här veckan är väldigt soft efter att ha jobbat så intensivt en period. Jag jobbade igår och så är jag ledig idag. Sen jobbar jag bara imorgon och på fredag... =)

På torsdag ska jag iväg till Stockholm med mina gamla arbetskamrater. Det ska bli trevligt att umgås med dom lite. Bytte ju arbetsplats för ungefär ett halv år sen.

På fredag blir det tv-spelskväll med Lizzie och co. Det ska bli grymt kul, har inte umgåtts med Lizzie på evigheter. Det blir att spela, frossa i massa onyttigheter och snacka en massa skit... =)

På lördag blir det att dra till Mullhyttan med dom bästa... =) När vi förfestar tänker jag agera lite bartender och blanda en massa goda drinkar. Det var ett bra tag sen som jag gjorde goda drinkar. Jag tycker att det är kul att blanda massa drinkar. Dom andra får vara lite testkaniner och smaka om dom blir goda... hehe. Jag vet att dom kommer att bli goda, jag ska blanda drinkar som jag har blandat förut. Då kanske jag kan använda mig lite av alla mina drinkredskap som jag har hemma. Jag har ju fått en del grejer i julklapp och födelsedagspresent av kompisar. Dom vet ju om att jag tycker om att blanda drinkar och så.

Puss puss....

Svar på kommentarer...

Jo, allt är bra med mig. Vissa saker kunde väl vara bättre, men allt ordnar sig på ett eller annat sätt. Just idag så känns allt toppen i alla fall. Jag är ledig och kan bara njuta av att ta det lugnt.... =) Jag har jobbat så mycket dom senaste veckorna, så jag värdesätter varje ledig dag jag har nu för tiden.

Det är jättejobbigt att drömma om någon som jag inte vill drömma om. Jag drömmer om samma person nästan varje natt och det stör mig otroligt mycket. Men men det går väl över nån gång.

Puss & kram...

Varför?

Jag vaknade vid 5-6 imorse, men jag gick inte upp förens kl.11. Jag tycker det är så skönt att bara ligga och dra mig ett tag på morgon när jag kan göra det.

Jag drömmer så mycket varje natt, I hate it right now. Varför ska jag drömma om en viss person hela jävla tiden för. Jag vill inte drömma om den personen längre. Jag vill inte känna som jag gör, för jag får inget för det i alla fall. Jag måste antingen gå vidare eller så måste jag göra nåt åt det hela. Jag tror att jag måste kolla om det finns nåt där, men jag blir ju så blyg och nervös i hans närhet. Det är så irriterande...

Undra vad jag ska ta och hitta på idag? Det blir nog att bara ta det lugnt. Jag känner att jag behöver göra det ibland också... =)

Puss puss...

Städat

Idag så har jag jobbat 7-16, det gick väldigt bra att jobba idag. Efter jobbet så har jag städat och tvättat. Så nu ser det mycket renare och fräschare ut hemma hos mig. Det var så extremt smutsigt på golven, vattnet blev ju nästan svart... Jag skulle ha behövt satt upp nya gardiner och dammat bokhyllorna också, men jag får göra det nån annan dag. Jag har städat på balkongen, plockat in möblerna och så.

Jag tycker att det är så tråkigt att städa, det är speciellt tråkigt att städa hemma och på jobbet. För jag städade ju även på jobbet idag. Men jag tycker att det kan vara rät så roligt att städa hemma hos någon annan om det ser riktigt för jävligt ut. För då ser man ju verkligen skillnaden på innan och efter. Jag tyckte att det var ganska kul att städa hos min bror eftersom det såg ut som ett bombnedslag hemma hos honom. Man såg verkligen att det blev städat. Jag städade hos honom för att jag inte klarade av att vara hemma hos honom när det såg ut som det gjorde. Jag har en känsla av att blir jag tillsammans med någon så kommer jag säkert att städa hemma hos honom också fast att jag inte bor där. Speciellt om det luktar illa och är disk & saker överallt. Jag pallar inte med att vara hemma hos någon om det ser för jävligt ut. Speciellt inte om jag är hemma hos den personen väldigt ofta. Det är en helt annan sak om man bara är där en kort stund, då spelar det inte så stor roll. Jag är lite pedantisk av mig ibland har jag kommit på... haha.

Puss puss...

Helt sjukt...

Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Mitt hjärta började hoppa runt i kroppen på mig på grund av en viss grej och jag blev alldeles skakig. Jag fattar inte varför jag inte bara kan gå vidare och skita i vissa saker. Det är inte värt det, jag förtjänar så mycket bättre. Jag fattar inte att mitt hjärta bankar så hårt när jag egentligen bara vill glömma.

I don't want to feel this way anymore, I want to move on. I will never feel good if I have this heartache all the time. I don't want to go around thinking and dreaming all the time. I just want to forget and find something else to think about. It is easy to say that I should forget, but it is so hard to do. I never wanted to be like this and feel this way. But I just can't help it, I can't do anything about it. Somehow the feelings are just getting stronger and taking control over me. I just don't want to feel like this. I hate myself for having these feelings, they just make me feel sad and hurts me over and over again.

Puss puss...

Helgen som varit...

Det har varit en rätt så händelserik helg fast att jag har jobbat hela helgen. Det har hänt en hel del skumma grejer som jag inte ska gå in på. Men men shit happens when you party naked.

I fredags umgicks jag med lite vänner. Dom satt och drack lite grann, men jag var nykter eftersom jag skulle upp tidigt igår och jobba. Det var trevligt att sitta och snacka lite skit med dom. Det var faktiskt en väldigt lugn och trevlig fredagskväll.

Igår jobbade jag 12 timmar (8-21) och sen så var jag chafför efter jobbet. En kompis ringde till mig igår och jag hade inte hans nummer på min mobil. Så jag var lite nojjig när han ringde och trodde att han var någon annan. Jag var så glad när jag fick reda på att det var min kompis och inte den andra personen. Mitt hjärta hoppade runt i kroppen på mig innan jag fattade att det inte var den jag trodde det var jag pratade med. Det var en sån lättnad att det inte var den personen som ringde. Orkar inte med en massa krångel i mitt liv just nu.

Jag var rätt så trött när jag var chafför igår och jag hade lite blandade känslor. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen igår, mina känslor var all over the place. En del saker känns så jobbigt, men jag kan inte gära så mycket åt det. Jag vill inte känna det som jag känner, men jag kan inte göra så mycket åt det tyvärr. Känslorna är så starka och vill inte försvinna fast att jag vill att dom ska dö. Det märks väl vad som händer in the future.

Jag hade inte så roligt igår, det kändes mest bara segt och jobbigt. Jag hoppas att det blir roligare nästa helg. Jag kom inte hem förens kl.5 imorse, så jag har inte sovit allt för många timmar. Men men får sova mer inatt efter att jag har jobbat 14-21. Jag jobbar 7-16 imorgon och sen så är jag ledig på tisdag, jobbar 14-20.30 på onsdag, åker till Stockholm på torsdag, jobbar 7-16 på fredag och är ledig lördag & söndag... =)

Får väl se om jag hittar chafför till lördag, annars får jag väl köra själv i värsta fall...

Puss puss...

RSS 2.0