Mariestads cruisingen

Nu så har jag inte skrivit på några dagar, men jag har inte haft tid. Har varit så mycket hela tiden. Jobbade tisdag-fredag och sen har jag varit upptagen hela helgen.

I fredags efter jobbet så var jag och Lizzie och shoppade lite grejer till katterna, handla mat och alkohol. Sen åkte vi hem och käkade tacos. Efter det så var vi hos Eddie en liten stund och lämnade tillbaka hans mobil laddare. Sen gick vi hem till mig igen och Lizzie blonderade mitt hår. Det ser bättre ut nu än vad det gjorde innan... =) Vi glodde på tv en liten stund, så gick vi och la hos vid tolv tiden nån gång.

I lördags så gick jag upp före kl.9 på morgonen och käkade frukost och städade lägenheten. Lizzie och jag var en sväng till mamma och lämnade pengar som jag var skyldig henne. Sen var det hem och käkade mat och gjorde i ordning hos för kvällen.

Vi var uppe vid klubben och förfestade innan vi åkte till Mariestad. Det var jävligt kul på Mariestads cruisingen, det är den roligaste cruisingen på hela året... =) Det var jag, Lizzie, Åkesson, pappa, Oscar och Mimmi (hon körde) som åkte dit tillsammans. Vi åkte i Åkessons bil. Oscar stack ifrån bil strax efter att vi hade kommit till Mariestad och han hamnade tydligen i fyllecell några timmar senare. Lizzie åkte iväg med Klas en stund senare, så vi var inte så många kvar i bilen när vi åkte hem. Jag hade ont i huvudet och var jävligt trött när vi var på väg hem. Men det är inte så konstigt när jag drack upp alla 14 cider som jag hade med mig. Jag somnade strax efter att vi hade åkt ifrån Mariestad och sen vaknade jag av att pappa och Åkesson snackade om att det kanske var dags att väcka mig. Då stod vi utanför där Åkesson bor och vi släppte av honom. Så resan hem gick väldigt fort eftersom jag sov hela vägen... hehe. Vi var hemma vid 3-tiden. Så det blev inte så jättesent, men det var inte så tidigt att åka hem heller. Det var precis lagom att åka hem då. Men pappa ville inte hem, men han var illa tvungen att åka hem i alla fall. Det var hur som helst roligt igår och jag hoppas att det blir lika kul nästa helg.

Lizzie ringde vid ca 8.30 imorse, så då fick jag gå och öppna dörren. Hon hade tydligen åkte hem strax efter att hon hade dragit ifrån våran bil. Men hon hade somnat, så det var därför som hon inte kom hem förrens på morgonen. Idag har jag bara varit hemma och slöat. Var bara ute ur lägenheten när jag skjutsade hem Lizzie förut.

På fredag blir det personalfest vid hotellet. Får hoppas att det blir sköj, men det blir väldigt lugnt. Kommer bara dricka ett par cider då, så jag orkar med lördagens bravader. Får se vad som händer på lördag. Sabbe och Tezzan vill att jag ska följa med på cruising i Lidköping, men jag vet inte hur det blir med det. Vi har ingen vettig bil att åka i plus att det inte är säkert att vi har chafför heller. Det verkar som att chaffören har lovat att köra på fler än oss, men men det märks väl vad som händer och sker. Dessutom fick jag höra från flera håll igår att cruisingen i Lidköping inte är något att ha. Så det kanske blir lite andra planer på lördag. Får väl se hur det blir. Det är ju flera dagar kvar tills lördag, får bestämma mig vad jag gör när det närmar sig. Pappa ska tydligen på Power marknaden i Nossebro på dagen på lördag och sen vad han ska göra på kvällen vet han inte än. Får se om jag åker med honom någonstans eller om det blir Lidköping eller om det blir att vara kvar i Askersund. Är ju Analpesten på lördag, så det kommer ju vara drag här i stan. Men jag ska inte gå in på Analpesten för det kostar så jävla mycket och jag har inte dom pengarna. Men det är ju mycket folk överallt i stan då, så det känns bara onödigt att slösa pengar att gå in på skiten. Förhoppningsvis så blir det väl att dra ifrån stan och göra nåt kul. Men jag har så dåligt med pengar just nu, så jag får antagligen låna pengar från mitt sparkonto för att ha råd att göra nåt.

Puss och snusk...


Working



Idag ska jag jobbar 14-21. Sen jobbar jag dagturer onsdag-fredag. Jag längtar till helgen, jag vill att resten av veckan ska ta slut. Jag vill komma igenom resten av dagarna och sen bara njuta av helgen. Jag får lön imorgon, snacka om skönt.

Kram...

Fan i helvete



Jag vill att folk ska kunna läsa allt som jag skrev om förut, men alltihopa försvann. Det blir inte samma sak när man ska försöka skriva om allt. Glöden har liksom försvunnit. Glöden som jag hade när jag skrev allt. Nu känns det meningslöst att skriva det igen. Men men kanske tar upp ämnet om barn och förhållanden nån annan gång i framtiden.

Jag ska väl antagligen snart gå och lägga mig. Men jag börjar inte jobba förrens kl.14, så jag måste ju inte gå lägga mig riktigt än. Jag börjar bli trött, så det blir nog att sova snart.

Var ute för cirka en timme sen och gick lite. Sen när jag kom tillbaka hem, så kom Meduza springandes. Så hon och jag gick en liten bit tillsammans. Sen försvann hon i ett villa område, men hon har kommit hem nu. Hon har ju världens sämsta lokalsinne, men hon hittade tydligen hem i alla fall.

Kiss my ass... hehe...


Faaan va jag är irriterad...



Jag hade skrivit ett jättelångt blogginlägg och allt försvann när jag sparade. Jag är så förbannad just nu. Jag orkar inte skriva om allt, men jag vill ha allt skrivet i min blogg. Suck... varför? Jag får väl skriva om allt igen om jag orkar någon dag. Men nu ska jag bara skriva kort fattat om vad jag skrev förut:

* Tvättat kläder tidigt imorse

* Bakat scones, smakade jättegott... mums

* Bara varit hemma och tagit det lugnt

* Tänkt en massa mellan himmel och jord

* Tänker aldrig skaffa barn om jag inte har ett fast förhållande som funkar väldigt bra

* Det är inte aktuellt att skaffa barn nu

* Vela inte fram och tillbaka i ett förhållande. Funkar det inte: Gör slut!

* Även om förhållandet inte funkar idag och det tar slut. Så kanske man passar bra ihop om ett par år.

* Det är bättre att vara ensam än att vara i ett dålig förhållande.

* Det är bättre att ha haft kärlek och förlorat än att aldrig ha haft kärlek alls.

XOXO

Ledig... Jippi...



Idag är jag ledig, snacka om skönt... =) Det är så gött att bara vara hemma och ta det lugnt. Har jobbat hela helgen. I lördags umgicks jag lite med Ingemar efter jobbet. Han bjöd på några cider på Diana. Det var kul att umgås med honom eftersom han åker in i finkan idag. Men han är snart ute igen, han ska bara sitta inne i 2 månader eller mindre om han sköter sig.

Igår så försov jag mig... suck. Ändå så hade jag gått och lagt mig vid kl.22 på lördagen. Jag gick och la mig tidigare än vad jag brukar göra, jag var trött och hade ont i huvudet. Jag tänkte att jag inte skulle försova mig för att jag skulle få tillräckligt med sömn. Men det spelar ingen roll när jag går och lägger mig. Jag är lika trött på morgonen i alla fall. Efter jobbet igår så var jag till Skyllberg och firade mamma. Hon fyller 48 år idag. Vi firade morsdag samtidigt eftersom mamma ska till mormor och morfar på morsdag. Vi fikade och åt tårta. Emelie, Elias och Martin var också där. Det var kul att träffa dom.

Det ska bli skönt att vara ledig två helger nu efter att ha jobbat två helger. Förhoppningsvis blir det att åka på Mariestads Cruisingen på lördag. På ett eller annat sätt ska vi ta oss dit... =) Det ska bli jävligt sköj.

Puss puss...

Min dag...



Runt kl.12 nån gång så åkte jag hem till mamma och Lennart. Jag åt mat där och fikade. Andi retade mig lika mycket som han brukar göra... haha. Mamma gjorde i ordning pasta åt mig istället för ris för hon vet att jag inte gillar ris... =) Så fick hon sin födelsedagspresent av mig för hon fyller 48 år på måndag. Men jag ska antagligen dit igen på söndag på födelsedagsfika. Dessutom lämnade jag lite kläder hos mamma som behöver lagas.

Efter det så åkte jag hem och hade allmänt tråkigt. Satt mest vid datorn och glodde. Tittade lite på tv gjorde jag också. Satt hemma och kände mig rätt så deppig. Hörde av mig till massor med folk, men typ ingen ville hitta på nåt eller så hörde dom inte ens av sig. Men sen runt kl.19 så hörde Alex av sig... =) Så jag åkte till gruvan och hämtade honom. Vi åkte ett varv på Askersund. Sen stod vi och snackade med Oscar, Gustav och folk. Efter det så gick vi till affären och köpte lite onyttiga saker... haha. Så gick vi hem till mig och glodde på två filmer. Jag hade inte alls tänkt att glo på film idag, ville göra nåt annat. Men det fanns ju inte så mycket att göra, så det blev det i alla fall. Vi tittade på "Private Valentine: Blonde & Dangerous" och "Three and out". Både filmerna var jävligt bra. Första filmen var rolig, men rätt så förutsägbar. Verkligen en feelgood film som man bara blir glad av. Den andra var mer allvarsam, men ändå rolig på sina ställen. Den fick en att tänka på hur kort livet är och att man måste leva det fullt ut. Slutet var både sorgligt och lyckligt på samma gång.

Det var kul att umgås med Alex ikväll. Har inte umgåtts med honom på aslänge. Jag måste fan ta och umgås med honom oftare. Han kan man alltid lita på och det är kul att snacka med honom. Får ta och festa med honom om ett par veckor.

Borde egentligen gå och lägga mig nu, men jag börjar inte jobba förrens kl.14. Så jag kan ju vara upp en liten stund till om jag känner för det. Jag behöver ju sova några timmar innan jag börjar jobba, men jag är inte så trött. Jag är faktiskt rätt så pigg just nu, fast att jag borde vara väldigt trött. Jag blir väl antagligen rätt så trött om nån timme eller så.

By the way... så är jag inte deppig längre. Var bara det en liten stund på dagen, men nu så mår jag mycket bättre. Känner mig på bättre humör och är gladare. Jag har kommit på hur jag ska göra med en del saker nu. En del saker ska jag skita i och en del andra saker ska jag rikta in mig på. Jag vet hur jag ska göra nu, om det går vill säga. Men det tror jag nog... =)

Sup och svälj, trevlig helg... =P

Varför är det som det är?



Snacka om att jag är trött på att alltid sitta och vänta på att folk ska ringa och dom aldrig gör det. Varför säga att man ska ringa om man inte tänker göra det.

Jag är så trött på att det alltid ska vara jag som ska höra av mig till alla. Varför kan ingen höra av sig till mig för en gång skull?

Det är så träligt när man inte får tag på folk när man vill dom nåt och dom kan inte ringa upp när dom sett att man har ringt heller.

Jag måste faaan skaffa nya vänner, är så trött på att bli besviken hela jävla tiden.

Dom säger att vi ska hitta på saker, sen så blir det inget i alla fall. En del dom super till eller är bakis när man ska göra nåt. En del andra bara inte orkar.

Dom senaste veckorna har jag bara umgåtts med kompisar när jag har druckit alkohol. Det är aldrig någon som vill hitta på nåt nyktert eller umgås en stund efter jobbet/skolan. Det känns som om folk glömmer bort att jag existerar. Det är aldrig nån som hör av sig till mig. Den enda gången nån gör det är för att dom vill låna pengar eller ha chafför eller nåt annat jävla skit.

Är så trött på alla just nu. Det är tur att Lizzie finns i alla fall. Ska vi göra nåt så blir det oftast av och blir det inte det så hör hon i alla fall av sig och säger det. En hel del skiter i att hör av sig att dom inte ska komma eller sånt. Hon kan glömma bort att ringa när hon säger att hon ska ringa, hon är lite glömsk av sig. Men struntar inte bara i det som dom flesta andra gör.

Skit ner er...

Nostalgi

Kommer ni ihåg den tecknade serien "en cell-sam historia"? Den är från 80-talet och handlar om hur kroppen fungerar. Jag kommer ihåg att jag tittade mycket på den serien när jag var liten, det fanns ju inte så mycket att se på när jag växte upp. Det fanns ju bara ettan och tvåan. Det är lite nostalgi. Serien är från frankrike och original melodin sjungs av Sandra Kim som vann Eurovision Song Contest 1986 från Belgien. Hon var 13 år när hon vann och det är enda gången Belgien har vunnit. Det var lite andra tider då än nu, för efter 1989 när det var två unga artister som var med i ESC så måste man var 16 år eller över för att få var med i tävlingen.




 

Jag ska snart iväg och jobba. Ska ta och göra mig i ordning lite nu.

Puss & kram...

Pink i London 2001

Jag vann 2 biljetter till en exlusiv spelning med Pink i London 2001. Jag hittade tävlingen i Aftonbladet och man skulle svara på några frågor och sen sjunga "Get the party started". Jag vann och jag tog med mig mamma och åkte till London typ en och en halv vecka efter att jag hade vunnit. Mamma var den enda som kunde följa med. Det som är synd är att man inte fick ta kort på spelningen. Så jag har inga bilder från spelningen. Så jag letade som en tok efter bilder på nätet eller videon från spelning. Dom filmade nämligen på den spelningen. Men jag hittade aldrig nåt förrens nu... =) Jag är så glad att jag leta lite idag och hittade ett klipp från spelningen jag var på. Det är synd att dom filmar så snabbt på publiken. Filmade dom lite mer sakta kanske man skulle kunna se mig... hehe. Jag stod rätt så långt fram... =)



Watch Pink - Live From London (2001) in Rock  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Puss puss...

Jag kommer att bli gammal... fan också... hehe

Dead At 80

From Heart Attack

View my profile:

Find out when and why you'll die, take The Death Test!


Sovardags snart

Snart så är det dags för mig att sova. Ska ju upp tidigt och jobba imorgon. Har ingen större lust, men dan går fort bara jag kommer dit. Jag längtar tills nästa vecka för då får jag lön och jag har ledig helg. Så då blir det party party... =)

Jag har suttit och tänkt på en hel del saker idag. Jag saknar vissa personer och jag saknar vissa stunder. Det var så roligt för ett par år sedan. Det är fortfarande roliga stunder ibland, men ändå så blickar jag tillbaka och tänker på tider som varit. Jag måste lägga en massa skit bakom mig och blicka framåt. Det finns en del saker jag känner jag måste reda ut, då kommer allt kännas bättre. Men samtidigt så spelar saker och ting inte så stor roll på det stora hela. Det är bara att skita i det och leva livet... =)

Jag känner att det har varit så många trista och tråkiga dagar på senare tid. Det känns som om tiden bara står stilla och inget roligt händer. Men snart så är ju sommaren här och dom kommer jag inte ha tid att ha tråkigt. Då kommer det att hända saker hela tiden. Dessutom så kommer det att finnas mycket mer att göra under lediga dagar också. Jag längtar till alla skojiga saker som händer i sommar.

Jag måste kolla runt vad som händer under midsommar, vad folket ska hitta på. Jag vill göra nåt roligt som inte kostar allt för mycket med pengar. Får se vad som sker, men det är ju en månad kvar. Det finns fortfarande gott om tid till att planera in nåt.

Jag ska väl ta och titta på tv en liten stund till och sen blir det att sova.

Natti natti...

Kärlek vid första ögonkastet

Det finns inte kärlek vid första ögonkastet, för kärlek kan man inte ha till någon man inte känner. Den enda man inte behöver känna för att älska det är sitt barn. När man säger att det var kärlek vid första ögonkastet då är det bara sexuell laddning, lust eller att man blir kär. Men kärlek kommer inte förrens senare när man lärt känna varandra och känslorna har blivit starkare. Jag kan bli jättetänd på nån första gången jag träffar dom och bli överlycklig, men det är inte kärlek. Dessutom svalnar den känslan väldigt snabbt när man lär känna personen i fråga och märker att han är ett svin. Jag har aldrig haft turen att få ha kvar lyckoruset i mer än en liten stund. Det visar sig alltid att dom inte är något att ha i slutändan i alla fall.

Jag tror att folk tror att det är kärlek vid första ögonkastet för att när lusten har lagt sig och dom fortfarande gillar varandra och håller ihop då tror dom att dom älskade varandra från första stund. Men när man inte känner varandra så är det bara lust och kärleken kommer när man fortfarande gillar varandra när första förälskelsen har lagt sig.

Puss puss...


Så trist... tralalala...



Jag har tråkigt just nu. Sitter vid datorn och lyssnar på musik. Det är så tråkigt väder ute, men jag kanske ska ut snart en sväng ändå. Jag tänkte jag skulle ta ut pengar och gå till affären och handla lite grejer. Skulle behöva hämta ut ett paket också, men det blir nog inte att göra det idag. Gör nog det senare i veckan tror jag.

Ska iväg och jobba imorgon igen... suck. Är bara ledig idag och sen jobba 7-16 imorgon och 14-21.15 på onsdag. Sen är jag ledig torsdag och sen jobbar jag fredag-söndag. Jag vill att den här veckan ska vara över, jag längtar tills nästa helg då jag är ledig... =)

Kramis...

Piss väder ute och jag är ledig... suck...

Det var fint väder igår när jag jobbade typ hela dagen, men idag när jag är ledig då regnar det... suck. Jag ville ha fint väder så jag kunde gå en promenad och vara ute lite. Men det sprack ju, det blir nog bara att sitta hemma och glo.

Jag var hos pappa igår efter jobbet eftersom han fyllde 51 år i fredags. Men jag har ju jobbat hela helgen så jag har inte haft tid att fira honom tidigare. Han bjöd på fika och han fick en skiva av mig i födelsedagspresent. Han ska få en till skiva av mig, men den har inte kommit än. Det är en skiva med ett av hans favvoband.



Det är lite mer än en månad kvar tills jag har semester och Power Meet i Västerås går av stapeln. Jag vet inte riktigt hur det blir med Power Meet, jag ska i alla fall dit. Men jag vet inte med vilka jag ska åka dit. Jag vet inte om det är någon som är seriös och verkligen vill följa med. För det kostar ju en hel del pengar, dom flesta jag känner har inga pengar. Pappa kanske ska campa där i år, han har inte gjort det på flera år. Han har bara åkt upp en sväng på fredagen och ibland på lördagen och sen åkt hem på natten de senaste åren. Så det kanske blir att jag åker dit med pappa och Tony. Men jag vet inte än. För är det några av mina vänner som vill med, så åker jag nog egen bil dit.

Puss puss...

Norge vann!

Det blev storfavoriten som vann och han vann stort. Grattis till vårat grannland Norge. Jag tycker att det är jättekul att Norge vann. Då kanske man ska ta och åka till Norge nästa år och se Eurovision Song Contest live... =) Nu har det dessutom hunnit att bli Norges nationaldag, så det är ju verkligen kul att dom vann... =) Det är synd att Sverige inte fick mer poäng, men jag kände på mig att vi inte skulle komma så högt. Jag är inte ledsen för det, det är kul att vårat grannland vann. Det jag tycker är mest irriterande är att Storbrittanien kom så högt upp, den låten är bara för tråkig och jobbig. Annars är jag rätt så nöjd med dom låtarna som kom högt upp. Islands, Azerbajdzans och Turkiets låtar är ju jättebra, så jag är glad att dom kom högt upp.

Nu måste jag sova, så jar orkar upp imorgon.

See you later alligator.

Här är vinnarlåten:

 

God natt gott folk!


Jobb hele daga...


Jag för cirka ett år sedan.

Jag jobbade 7-12 och nu är jag hemma & tar det lite lungt. Ska iväg och jobba 16-21 sen. Efter jobbet så blir det att titta på finalen av Eurovision Song Contest och efter det måste jag sova så jag orkar upp imorgon. Ska jobba 7-16 imorgon och efter jobbet ska jag åka till Zinkgruvan och fira pappa. Han fyllde 51 år igår.

Jag ska jobba nästa helg med, så jag jobbar en hel del den närmsta tiden. Men sen så är jag ju ledig 2 helger och då kommer det hända massor med saker. Jag ska åka på Mariestads Cruisingen lördagen den 30:e maj, personalfest fredagen den 5:e Juni och sen så är det nationaldagen den 6:e juni & då händer det massor med saker och jag vet inte riktigt vad jag ska göra än. Det är kanalfesten då, men jag ska inte gå in på den det vet jag i alla fall. Men det kanske blir att vara kvar i stan då för det är ju massor med folk och rörelse då. The Refreshments och Hub Caps spelar i Vretstorps Parken också, men det är så jävla dyrt. Över 200 kr om man inte köper biljetter i förväg, men jag tycker inte att det är värt dom pengarna. Det kostar mycket även förköpet. The Refreshments suger pung, dom är ju värdelösa. Men det antagligen därför som det är så dyrt, för jag har hört att dom inte är så billiga. Hub Caps har jag sett så många gånger, så jag vill inte betala dom pengarna bara för att se dom. Sen så har jag sett att det är flera band som spelar i Garphyttan också. Jag vet inte riktigt vad det blir att göra, men nånting ska jag i alla fall göra.

Efter dom två helgerna så jobbar jag en helg och sen så är jag ledig midsommar... =) Får se vad jag gör då, det blir att göra nåt som inte kostar så mycket med pengar. Så det blir nog att vara hemma och dricka lite eller nåt sånt tror jag. Ska väl fira Lizzie den helgen, hon fyller 18 år den 20:e juni.

Jag måste börja planera in en del saker som händer framöver. Jag måste kolla runt vilka som vill med mig till Power Meet och sen så måste jag prata med Sussi om Rock at Sea kryssningen. Det blir ju att boka hytt i Juli, men jag skulle vilja kolla runt om det är några mer som ska med. Försöka ta med 2 st till så kan man ta en fyrbäddshytt.

Puss puss...

Sex, sex, sex och ännu mera sex....



Jag har inte haft sex sen annandag jul, så det var snart ett halvår sedan jag knulla med någon. Det är bra... Jag har ju kunnat haft sex om jag velat, men jag tänker inte knulla med vem som helst. Jag får bara skamlösa förslag av människor som äcklar mig. Jag måste vara riktigt jävla full för att ha sex med någon av dom... haha.

Jag har inte så stor lust till sex eller så när jag är vaken. Jag tänker inte på sex speciellt mycket nu för tiden. Men när jag sover då drömmer jag nästan enbart om sex. I mina drömmar så är det värsta sexorgierna, så jävla sjukt. Jag känner mig inte så sugen på sex, men det verkar som mitt undermedvetna säger till mig att jag är det.... hehe. Spela rulle, jag tänker inte ha sex med vem som helst i alla fall. Får väl se om jag har sex med någon i sommar... =P Det kommer jag nog ha om jag känner mig själv rätt... haha.

Jag har inte varit utan sex så här länge sen 2004. Dom senaste åren har det bara gått cirka 1-3 månader som max mellan gångerna jag har haft sex. Jag har haft ett väldigt långt uppehåll nu... hehe. Jag tippar på att jag kommer ha en hel del sex under sommaren. Det finns nog en hel del som vill... hehe.

Puss och snusk...

ESC

Igår var första semifinalen av Eurovision Song Contest. Det var väldigt bra låtar som gick vidare, men det fanns några som jag skulle vilja bytt ut. Det var en del av mina favoriter som inte gick vidare till finalen, men det spelar egentligen inte så stor roll. Det går ju att lyssna på låtarna ändå... =)

Länderna som gick vidare till finalen igår var: Sverige, Finland, Bosnien-Hercegovina, Turkiet, Island, Malta, Rumänien, Portugal, Armenien och Israel. Det är ju kul att Sverige gick vidare till finalen... =)

Imorgon är andra semifinalen och på lördag är den stora finalen. Jag tänkte jag skulle skriva lite om vilka bidrag som jag gillar i andra semifinalen. Norge är ju den stora favoriten och dom kommer ju garanterat att gå vidare till finalen. Jag gillar låten och om den inte vinner så kommer den i alla fall att kom i topp 3. Men den kommer säkert att vinna.



Min absoluta favoritlåt är med i andra semifinalen och den kommer nog att komma högt upp i finalen. Jag hoppas på att dom kommer i topp 5 i alla fall... =) Azerbajdzjan är min stora favorit. AYSEL TEYMURZADA & ARASH sjunger låten "Always", den är så otroligt bra... =) Arash är ju känd är i Sverige sen tidigare, han har ju släppt flera hitlåtar bla "Temptation". Så det blir lite av en svensk vinst om Azerbajdzjan går och vinner... =)

 



Jag gillar Irlands bidrag väldigt mycket och jag hoppas att den tar sig till finalen. Den är glad och skön.





Greklands bidrag är väldigt bra och Sakis var ju med i Eurovision Song Contest  2004 med "Shake it". Låten han sjunger i år är inte lika bra som den, men det kommer nog gå bra för honom ändå.





Jag tycker att Estlands bidrag är väldigt vacker och jag hoppas att det kommer att gå bra för dom... =)



Jag vill att Azerbajdzjan ska vinna i år, men jag tror som alla andra tror att Norge kommer ta hem segern på lördag. Time will tell the tale... =P

Over and out...

Trött... tråkigt väder



Jag ska snart iväg och jobba. Jag jobbar 14-21.15 idag. Det känns så trist idag, jag är trött och det ser så grått & tråkigt ut idag. Det känns skönt att jag bara jobbar idag och imorgon, sen är jag ledig 2 dagar igen... jippi.

Jag jobbar dom 2 närmaste helgerna, så det blir väldigt lugnt för min del. Jag kommer inte dricka nåt förrens Mariestads Cruisingen... Det blir nyktert och städad den närmaste tiden.

Puss puss...

Bra eller anus


Jag onykter, taget ett par minuter innan jag skriver mitt inlägg

Jag kan sammanfatta denna kväll i skön Fredrik och Filip anda; bra eller anus. Jag tyckte att början av kvällen var jävligt bra och allt kändes toppen. Men kvällen slutade i anus. Pappa hatade verkligen bandet "Red Roosters" och det förstår jag dom sög verkligen kuk. Dom lät inte bra, men jag tyckte ändå att vi kunde ha varit kvar och lyssnat på Ray Campi. Men pappa sa att han är bara nån jävla gubbe eller nåt sånt och det stämmer ju han är en gubbe på över 70 år. Men det hade ändå varit kul och fått sett han sjunga live, men jag hann bara se honom springa förbi oss ett par gånger. Så jag fick aldrig se honom spela live. Men shit the same, jag överlever ändå som jag brukar säga. Jag tänker ju inte gå och avliva som Lizzie sa att hon skulle göra i min säng... hehe. Men men jag överlever även imorgon bara för att det är rätt så skönt att leva. Det var en okej kväll ändå för det var kul att umgås med Lizzie igen, har inte umgåtts med henne på as länge. Jag säger som alla mongon säger: See you later fuckers!

Puss i innersta ljumsken.... =P


Hällabrottet ikväll...



Idag blir det att åka till Hällabrottet och festa med pappa, Lizzie och Tony kör. Det kan nog bli jävligt sköj. Ray Campi och Red Roosters spelar.

Får väl skriva hur det var imorgon eller på måndag... =)

Puss puss...

Nu bjuder jag på fyra videos med Ray Campi.... Njut av musiken... =)








 

Så bjuder jag också på en låt som är lika älskad som den är hatad. "Bumble bee" med franska rockabilly bandet Long Black Jackets. Pappa älskar det här bandet och Sussi hatar dom för hon tycker att sångerskan har så hemsk röst... hehe. Otroligt nog har jag fastnat för den här låten fast jag också tycker att hon sjunger hemskt... haha. Kommer hur som helst att få höra låten ikväll, pappa brukar alltid spela den i bilen... =)


Tisdag idag då...



Idag är det tisdag och jag har precis kommit hem. Jag och Lotta var på lilla cafeét och fikade. Det var gött... =) Sen blir det dags att jobba vid kl.14. Suck, det känns jobbigt att jobba 4 dagar nu, men sen så är jag ju ledig helgen... =)

Får se om det blir att dricka på lördag eller om jag kör. Det märks vad som händer och sker. Det blir antagligen att åka till Hällabrottet i alla fall.

Puss puss....

Bilder från Valborg

Lite bilder från Vretstorps Parken...


Mia



Leffe


Eva


Melena, Tim och Massto


Cimmy & Mari


Mari & Joel


Rusty Cars... dom var inte speciellt bra, men det gick att dansa till ändå... =P


Någon & Wreding


Calmer & Mari


Wild Roosters... jävligt bra rockabilly, men det är synd att dom inte har ståbas... =(


Stefan & Jag... snacka om att jag var onykter... haha

Ni får njuta av dessa bilder, orkar inte lägga upp mer nu. Men när jag har  varit ute på nåt annat sköj så kan jag lägga upp dom bilderna... =)

Puss puss..


Otrohet

Jag håller på och tittar på "The Tyra Banks Show" just nu. Det handlar om en hemsida i USA som heter Ashley Madison som uppmuntrar otrohet. Dom har över 2 miljoner gifta eller folk som har sambo som söker personer att inleda en affär med. Det är en en dating sida för folk som redan har partners och vill vara otrogna. Det är så jävla sjukt, jag fattar inte att man startar en sån sida överhuvudtaget. Snacka om att inte ha något samvete att dom hjälper till att förstöra andras äktenskap. Mannen som har startat sidan är lyckligt gift och har barn. Jag fattar inte att han vill uppmuntra otrohet när han själv trivs i sitt äktenskap.

Jag förstår inte folket som går in på sidan och betalar för att kunna vara otrogen mot sin partner. Jag förstår inte folk som medvetet är otrogna och söker andra att vara otrogen med. Det är en sak om man blir full och "råkar" hamna i säng med någon. Men att medvetet söka efter någon att inleda en affär med det är faaan sjukt. Jag skulle aldrig medvetet leta efter någon att ligga med ifall jag är tillsammans med någon. Men däremot skulle jag kunna göra ett misstag, jag har gjort många misstag i mitt liv. Men älskar jag verkligen någon så skulle jag nog inte ens "råka" hamna i säng med någon. I såna fall i ett svag ögonblick när man är osams med sin partner eller något att man hamnar i säng med någon annan. Men jag skulle aldrig medvetet söka efter att vara otrogen. Jag skulle må så jävla piss om jag var otrogen mot någon. Jag skulle aldrig gå bakom ryggen och knulla med någon annan en lång tid. Skulle jag "råka" ligga med någon annan skulle jag berätta det på en gång. Jag skulle till och med berätta om jag kysste någon annan. Jag skulle inte stå ut med mig själv annars.

Så jävla sjukt att starta en sida där folk kan medvetet träffa folk att vara otrogen med. Han måste ha gjort det var för han tyckte att det var ett lätt sätt att tjäna pengar. Han försöker försvara varför han startade sidan att kvinnor istället för att vara deprimerade och skit ska hitta nån vid sidan av. Namnet på sidan är dom två populäraste tjejnamnen i USA från förra året eller något.

Världen är bra skruvad...

Over and out...

Valborg



I torsdags så var det Valborgsmässoafton och jag var till Vretstorps Parken. Det var två rockabilly band som spelade där. Det var jättekul.... =) Jag dansade och sjöng och det var så otroligt roligt.

Igår kväll och idag på dan har jag jobbat. Jag var väldigt seg igår, men det gick väldigt bra att jobba i alla fall. Imorgon ska jag jobba delad tur så det blir att bara ta det lugnt ikväll.

Får se om jag orkar lägga upp lite bilder från i torsdags nån dag framöver. Har inte ens lagt upp bilderna på datorn än.

Puss puss...

Burn baby burn

Burn baby burn...


RSS 2.0