Drömmar är skumma...

Jag drömde om folk från det förflutna i natt plus folk som jag fortfarande umgås med. Det är lite skumt, men jag kan drömma om folk som jag inte haft nån kontakt med på flera år. Jag vet inte riktigt varför dom dyker upp i mina drömmar, dom måste ha haft nåt speciellt annars skulle jag väl knappast drömma om dom.

Idag är jag ledig, det är riktigt gött. Det blir väl att bara ta det lugnt idag. Ska gå på en promenad snart, annars har jag inte tänkt att göra några speciellt ansträngande saker. Jag tänker mest bara vila upp mig så jag orkar att jobba torsdag-söndag. Jag kommer att jobba ca: 45 timmar under dom 4 dagarna.

Puss puss...

Weirdo...

Jag är lite knasig ibland... hehe. Jag har känt mig helskum hela helgen, jag har skrattat åt typ allt. Mina kompisar undrade vad jag hade tagit för piller, men jag har inte tagit några piller alls. Jag tror bara att det är att jag har jobbat för mycket och sovit för lite. Jag försov mig imorse, det kändes inte allt för toppen. Det har varit en stressig dag i allmänhet, men det lugnade ner sig bara jag slutade jobbet... Det var rörigt på jobbet idag, men men förhoppningsvis är det lugnare imorgon.

Jag drömde skumma saker inatt, jag börjar nog bli lite orolig inför operationen. Jag drömde om att jag hade gjort bukplastik operationen och att jag inte hade ett dugg ont efteråt. Men sen så lossnade stygnen och jag gick runt med ett öppet sår. Lite äcklig dröm, men jag tror att i verkligheten kommer allt att gå bra.

Jag har kommit på en sak. Jag kommer att leva på flytande föda i 3 dagar nästa vecka (skärtorsdagen-påskafton). Jag undrar hur det kommer att gå att dricka sprit under 3 dagar efter att ha varit nykterist i 8 veckor. Jag får nog ta det lugnt dom 2 första dagarna och sen sista dagen kan jag gå all in... hehe. Det blir att vara nykter minst en månad efter påsken sen, så det ordnar sig nog.

Puss puss...


Funderingar

Jag har kommit underfund med en hel del saker idag. Jag var ute och gick på promenad i en timme i det fina vårvädret. Det var riktigt skönt och jag hade verkligen tid att tänka på en del saker som jag inte har tänkt på under lång tid. Jag har kommit på att saker och ting är inte alltid som det verkar. En del vågar inte stå för vad dom tycker och tänker eller vad dom känner. Det är synd, men det är inte mitt problem att folk är så fega. Det är dom som förlorar på det i längden.

Jag har ätit som faaan under den senaste veckan, jag har säkert gått upp massor i vikt... suck. Jag kom på förut att jag säkert äter som faaan för att jag precis har slutat snusa. Jag måste ta mig i kragen och sluta äta massa godis eller en massa mat. Jag har i alla fall börjat motionera igen i med att jag gick på promenad idag. Men det gör ju inte mycket effekt om jag direkt efter äter massor av godis... haha. Men men det ordnar sig, jag har haft såna här period förr och dom går över. Jag måste bara fokusera på det positiva med att INTE äta en massa skräp. Dessutom måste jag försöka att gå på promenad åtminstone varannan dag. Sen i sommar får jag simma som faaan. Jag trivs ju som fisken i vattnet... =) Dessutom kommer jag ju att ha snyggare kropp i sommar... =)

Puss puss...

Saker och ting börjar ordna upp sig

Det känns helt toppen just nu... =) Denna fredagskväll känns jävligt seg, men det är massor av saker som känns great. I maj ska jag göra bukplastik och bröstlyft, så jag kommer att ha finare kropp till sommaren. Dessutom så köpte jag ett rosa hawaii parasoll idag, så jag kommer att ha det fint på min balkong i sommar när jag & mitt gäng ska sitta där & dricka paraplydrinkar... geee.

Idag kommer jag antagligen att ta min sista snus. Jag är tvungen att sluta snusa inför operationen för att såren ska läka som det ska. Jag hade ju ändå tänkt att sluta snusa efter att jag hade gått ner i vikt, men jag har inte kommit till skott med att göra det än. Men nu så blir det att sluta för jag har en anledning till att sluta.

Förhoppningsvis så kommer jag att köpa nån gammal jänkare till sommaren också, men det vet jag inte riktigt hur det blir med än. Men jag hoppas på att det blir av. Time will tell the tale... Det ser rätt så lovande ut just nu i alla fall, men saker och ting kan ju ändras.

Puss puss...

RSS 2.0