Jag skiter i det...

Jag skiter fan i att städa idag, har ingen lust. Jag förtjänar att bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig. Jag har jobbat så mycket, så jag kan ta det lugnt nu när jag är ledig utan att få dåligt samvete. Jag får ta och städa efter att jag har jobbat i helgen. Jag är ju knappt hemma i helgen så jag kommer ju inte märka av att det är smutsigt hemma i alla fall. Dessutom så är det ju ingen som ska komma och hälsa på mig, så det är ju ingen annan som kommer att störa sig på det heller.

Solen skiner, det är ju helt underbart... =) Så det blir nog att gå på en promenad om ett litet tag tror jag. Jag var på promenad igår kväll. Jag är bra lustig ibland, jag vandrade omkring där det var totalt jävla mörker. Det är bra att träna upp mörkerseendet... haha. Jag kan vägarna utantill, så jag behöver inte se vart jag går för att hitta. Fast det var extremt mörkt så såg jag ändå vägen på nåt sätt, så jag är helt värdelös på att se i mörker.

Puss & kram...

Charmig as hell...

Jag måste vara väldigt charmig och trevlig när jag är jättefull. För folk som bara har träffat mig en gång vill ha kontakt med mig. En del av dom till och med söker upp mig. Det har hänt mig några gånger under dom senaste månaderna. Jag måste göra ett bra första intryck eller nåt. Jag fattar inte riktigt det eftersom jag har varit väldigt full när jag har träffat dessa människor. Men samtidigt vet jag ju att jag har varit väldigt trevlig och social. Det är inte så ofta som jag är otrevlig när jag är onykter nu förtiden. Förr kunde jag vara väldigt otrevlig mot folk när jag var full. Jag är för det mesta väldigt glad och positiv när jag dricker. Jag blir ju lite av en papegoja på speed när jag dricker. Jag pratar ju hela tiden och är social mot allt och alla.

Jag är på toppen humör idag, det känns som om allt kommer att bli bra. Jag känner mig väldigt positiv och optimistisk idag... =) Jag bara känner att allt kommer att gå åt rätt håll just nu. Jag vet att vissa saker kommer att bli så bra. Sen är det vissa saker som jag inte riktigt vet hur det blir med än, men det ordnar sig nog på ett eller annat sätt. Det som är mening att det ska hända kommer ju att hända, sooner or later.

Over and out...

Partyhumör...

Jag har känt mig på partyhumör både igår och idag. Så jag tror att det kan bli att dricka lite grann nästa helg jag är ledig och sen vara nykter fram till Rock at Sea. Jag jobbar ju en hel del helger, så det blir automatiskt att jag är nykter i en månad sen. Jag ska väl försöka att inte dricka så mycket nästa gång, men jag vet ju hur det brukar bli med det. Säger jag att jag ska dricka lite, då brukar det bli att jag dricker mycket... haha.

Idag har jag och Lotta varit iväg & shoppat lite grann. Det var kul att göra nåt annat än att jobba. Jag har ju knappt lämnat Askersund överhuvudtaget dom senaste veckorna.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag känner att jag bara vill sitta och ta det lugnt en stund. Måste ta itu med att städa antingen idag eller imorgon. Jag tror att det blir imorgon, jag känner inte för att städa just nu.

Puss puss... 

Det är tur det...

Det är tur att jag inte är långsint av mig. Jag är inte alls arg och ledsen längre. Jag har väldigt lätt för att förlåta folk, jag går inte runt och är skitsur på folk i evigheter. Så jag kommer inte ha nåt emot en del människor, även om dom kanske fortfarande kommer att ha nåt emot mig. Så länge dom inte fortsätter med en massa tjafs, så har jag inget emot dom. Man mår bara dåligt av att gå runt och vara sur på folk. Det är bättre att försöka bli sams istället eller bara släppa alla aggressioner även om man inte vill umgås med folket. Jag kommer inte gå runt och vara arg & sur eller nåt sånt. Jag vill att vi ska vara sams, men sen kanske inte dom vill det och då kan jag tyvärr inte göra så mycket åt det. Shit happens...

Jag vet att folk inte vill att jag ska skriva en massa på nätet. Men det är bara ett fåtal personer som fattar vad jag skriver om just nu. Dessutom så är jag sån att jag skriver mer om folk säger att jag inte ska skriva en massa. För att jag har ju desto mer att skriva om när folk gör mig arg och ledsen. Jag vill uttrycka mina känslor och tankar. Jag vill inte leva i en bubbla och bara samla en massa skit inom mig. Jag skulle ju kunna skriva dagbok som ingen får läsa och det gör jag ibland. Det är ju vissa saker som jag inte skriver i min blogg. Jag skriver ju till större delen om mig själv i min blogg, det är ju väldigt sällan som jag nämner namn på någon annan. Jag är inte en hemlig person av mig, jag är en väldigt öppen människa.

Jag känner mig väldigt psykiskt instabil just nu. Jag pendlar väldigt mycket mellan lycklig och olycklig. Det känns inte som om det finns nåt mellanting. Antingen är jag väldigt lycklig eller så är jag väldigt olycklig. Det pendlar så extremt från dag till dag, jag känner att det är rätt så jobbigt. Men men det blir säkert bättre snart får jag hoppas. Allt brukar ordna sig på ett eller annat sätt. Ibland tar det bara lite tid.

Nu så har jag jobbat 6 dagar och är ledig imorgon & på torsdag. Det ska bli riktigt gött att vara ledig 2 dagar nu, jag har inte varit ledig 2 dagar på raken på cirka 3 veckor. Jag behöver vila upp mig lite nu efter att ha jobbat så intensivt. Jag är nästan bott på jobbet.

Puss puss...

Never happy...

Jag får aldrig vara glad nån längre tid. Jag var verkligen på toppenhumör i lördags. Det var så många saker som gjorde att jag mådde väldigt bra. Sen så blev jag utpekad som syndabock för saker som inte har ett skit med mig att göra. Peka fingret åt det rätta hållet istället. Jag försökte få dom att fatta, men dom lyssnade ju med arslet. Dom kan inte skylla ett skit på mig, jag kan inte rå för att en viss person skiter i allt i sitt liv.

Det är så schysst att förstöra min kväll, tack så jävla mycket. Jag var väldigt ledsen och arg i lördags. Men allt känns mycket bättre nu. Jag blev ledsen över en annan sak i lördags också. Men jag börjar tänka att det inte är någon idé längre, det spelar ingen roll.

Jag skrev en del idiotiska saker på Facebook när jag var som mest ledsen och arg. Jag använder lite starka ord när jag är upprörd, jag menar dom på ett helt annat sätt än vad jag skriver. Jag kommer inte att dö eller i alla fall inte just nu vad jag vet. Jag skulle ju kunna bli påkörd imorgon, det vet man ju aldrig. Men jag kommer inte att ta mitt eget liv, jag skulle aldrig göra det. Men när jag är ledsen och arg så känner jag inte för att leva och att alla typ hatar mig. Men när jag har slutat vara ledsen så känner jag inte så längre. Jag kommer över saker väldigt fort, jag är upprörd en liten stund sen mår jag bättre. När jag skriver att folk ska gå och dö, så är det mer att dom är döda för mig men inte i verkligheten.

Jag fattar att folk tycker att jag är ännu mera psykfall nu än förut, men jag tror jag överlever det. Folk behöver inte tycka om mig, det viktigaste är att mina vänner gillar mig och bryr sig om mig. Resten spelar egentligen inte så stor roll. Vill dom tro en massa saker istället för att ta reda på fakta så är det deras problem.

Jag har märkt att folk inte tål att jag är så ärlig som jag är, men ärlighet varar längst. Det bara är så...

Jag har bestämt mig nu för att vara nykter fram till Rock at Sea. Jag känner att det är lugnast så, det lir så mycket trassel när jag dricker. Även om det som hände i lördags inte har så mycket med alkoholen att göra överhuvudtaget. Eller rättare sagt det hade inget att göra med att jag drack alkohol. Det var ju inte jag som drog upp en massa grejer på fyllan. Jag kanske dricker nån gång innan Rock at Sea, men som det känns just nu så blir det nog inte det.

Jag skulle bara dricka lite grann i lördags, men jag var ju typ fullast av allihopa. Jag tål ingenting sen jag gick ner i vikt, jag drack inte så mycket och ändå blev jag skitfull. Jag ramlade omkull flera gånger, så jag har ont i hela kroppen och har blåmärken överallt. Men det lustiga är att jag inte var bakis igår. Jag jobbade 14-21.30 och det gick jättebra... =) Dessutom så är en del saker som en dimma från i lördags, jag hade glömt bort att jag hade lovat en del saker och redan frågat om en del saker. Jag var ju så full att jag glömde bort saker jag tänkte säga och göra i lördags, men det är nog lika bra att det inte blev av.

Jag har inte haft tid att städa efter förfesten i lördags. Så det står öl och ciderburkar i  hela köket. Det är kladdigt på hela vardagsrumsgolvet och det luktar fylla som faaan. Så jag måste ta itu att städa lite tror jag... hehe. Jag har jobbat 7-16 idag, så jag är rätt så trött. Jag vet inte om jag orkar städa nu. Jag är ledig onsdag och torsdag, så jag får försöka att städa då.

Over and out...

Sovit dåligt...

Jag har knappt sovit nåt inatt, jag har kanske sovit 2-3 timmar eller nåt sånt. Jag hade jättesvårt för att somna inatt. Det kan ju bero på att jag sov länge igår plus att jag somnade en stund på eftermiddagen. Jag tänkte dessutom på en massa saker, så jag kunde inte slappna av. Inatt blir det nog att sova riktigt gött, jag jobbar ju ikväll sen så ska jag ju upp tidigt och jobba imorgon.

Jag var ju tvungen att gå upp tidigt idag, så jag kunde tvätta. Jag hade ju en hel del tvätt, det är skönt att ha det fixat nu.

Det blir att gå upp tidigt imorgon och på lördag också. På söndag har jag sovmorgon. Jag ska dricka lite på lördag, men det blir nog rätt så lugnt så att jag klara av att jobba på söndagkväll. Jag längtar så till lördag för jag har inte festat på tre veckor nu. Det ska bli kul att festa med mina vänner. Jag kommer att vara nykter i 2 veckor sen eller ännu längre beroende på vad jag bestämmer mig för att göra. Jag vet inte riktigt om jag ska dricka eller inte om 2 veckor. Jag får bestämma mig när det närmar sig. Jag kommer i alla fall vara nykter väldigt mycket under dom närmsta månaderna. Jag kommer jobba mycket helger, så jag kommer inte att ha tid att dricka.

Det känns bra att vara nykter en hel del framöver. Jag har funderat på att inte dricka på ungefär 1 1/2 månad efter helgen. Eller så dricker jag 1-2 gånger under den perioden. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra än. Det beror nog på vad jag känner efter helgen.

Det känns som om jag borde vara nykter ett bra tag eftersom jag har druckit så mycket under sommaren. Dessutom så håller jag fortfarande på att gå ner i vikt. Det är lättare att gå ner i vikt om jag inte dricker nån alkohol. Det är väldigt mycket kalorier i alkoholhaltiga drycker.

Over and out...

Skönt med ledig dag

Det har varit riktigt skönt att vara ledig idag. Jag sov länge på morgonen och jag somnade en stund på eftermiddagen/tidiga kvällen också. Så jag är rätt så trött efter att ha jobbat 8 dagar och över 60 timmar. Jag är piggare nu eftersom jag har vilat upp mig ordentligt. Imorgon kväll är det dags att jobba igen, men jag måste ändå gå upp tidigt för att tvätta. Jag har så mycket tvätt just nu, jag har ju inte haft tid att tvätta när jag har jobbat så extremt mycket på senare tid.

Jag ska jobba 6 dagar nu och sen så är jag ledig i 2 dagar, det ska bli skönt att få vara ledig 2 hela dagar nästa vecka. Jag har ju inte varit ledig 2 dagar på raken på flera veckor.

Life can only get better... =)

Puss puss...

Problem???

Jag har tänkt att gå ner cirka 8 kilo till och jag är helt besatt av att gå ner i vikt just nu. Jag går på massor med promenader för att försöka att bränna kalorier. Jag tänker på allt som jag stoppar i mig just nu, men det har jag ju gjort i över ett år nu. Men det känns som om jag är ännu mer extrem med det hela just nu. Jag mår jättedåligt när jag har ätit eller druckit nåt med mycket kalorier i. Jag känner mig jättetjock fast att jag egentligen inte är det. Jag känner mig fet och ful just nu, jag vill gå ner i vikt och må bättre.

När jag har gått ner dom sista 8 kilona då vill jag inte gå ner mer i vikt. Men om jag fortfarande vill gå ner i vikt, så vill jag att någon ska stoppa mig. För då börjar jag få riktigt stora problem. Jag känner redan nu att jag är på gränsen till att ha ätstörningar. För alla säger till mig att jag inte är tjock, men ändå känner jag mig tjock och tycker att jag är det. Jag ska till varje pris gå ner till 51 kg, jag väger cirka 59 kilo just nu. Jag tänker inte väga under 50 kilo för då kommer jag att väga för lite.

Over and out...

Promenad = bra humör

Jag har varit på promenad 2 gånger idag, sammanlagt har jag varit ute och gått 2 1/2 timmar. Jag blir på toppen humör och mår jättebra när jag är ute och går på promenad. Men just nu sitter jag och lyssnar på musik och blir lite deppig. Jag måste jag tänka så förbannat mycket hela tiden. Jag blir så arg på mig själv att jag inte bara kan stänga av hjärnan en stund. Jag orkar inte tänka på vissa saker, det känns bara så jobbigt. Shit happens when you party naked...

Jag ska väl alldeles strax gå och lägga mig. Ska upp tidigt och jobba imorgon. Det känns inte allt för rockigt eftersom jag redan har jobbat 6 dagar, men det är ju bara imorgon och på tisdag kvar. Sen så är jag ju ledig på onsdag. Det går nog bra skulle jag tro...

Natti natti...

Psyksjuk & går på knark

Jag fick höra igår att jag borde tänka lite på vad jag lägger upp på Facebook för folk kan tro att jag är psyksjuk och går på knark. Möjligtvis att jag är psyksjuk för jag är lite psykiskt instabil ibland. Men går på knark det gör jag inte. Jag har aldrig testat knark överhuvudtaget och kommer aldrig att göra det. Fast jag är nog inte psyksjuk heller egentligen. Många skumma saker som jag skriver på Facebook är ju bara på skämt, jag menar ju inte det på allvar. Men tolkar folk det på största allvar, så är det ju deras problem.

Jag var nykter och körde åt några igår. Egentligen borde jag bara ha varit hemma och sovit. För jag var jättetrött igår när jag slutade jobba kl.21. Men jag piggnade till när jag körde runt på gänget. Dessutom så började jag jobba kl.8 imorse. Men jag försov mig. Jag vaknade prick kl.8 och ringde till jobbet & sa att jag hade försovit mig. Jag var på jobbet kl.8.30, så jag blev inte så jätte sen. Jag måste ha stängt av alarmet i sömnen eller nåt. Det är så typiskt att jag försov mig när jag medvetet hade varit uppe sent. Jag måste sluta att ställa upp och köra när jag ska upp tidigt & jobba. Jag är alldeles för snäll av mig, jag har så svårt för att säga nej. Eller det har jag väl egentligen inte, men det beror på vem som frågar. Jag borde ha sagt nej av flera olika anledningar. Ett jag får alltid köra men aldrig åka med & festa, två jag skulle upp tidigt & jobba och tre jag orkar inte med att träffa en viss person. Sen kanske det finns ännu mer anledningar som jag inte kommer på just nu.

Det lustiga är att 3 st killar stötte på mig på ett eller annat sätt igår. Jag gjorde inte mycket väsen av mig och ändå så märkte dom mig. Fast jag har ju hållt på med alla tre på ett eller annat sätt förr i tiden. Men jag tackade nej till alla oanständiga förslag jag fick. Men jag var lite sugen på en del av förslagen. Självförtroendet var på topp igår i alla fall, jag kände mig omtyckt och älskad av alla runt omkring mig. En del sa så snälla saker till mig och sånt gillar jag. Men jag ogillar att folk säger dumma saker till mig istället för att acceptera mig som jag är. Jag är lite speciell, so what? Det är inget kul att vara som alla andra, jag vill vara annorlunda.

Jag funderar på att ha peruk på mig nästa helg, men då kommer folk ännu mer idiotförklara mig. Men jag bryr mig faktiskt inte vad folk tycker om mig. Eller till viss del kanske jag gör det. En del personers åsikter är viktigare för mig andras. Jag vill ju att en viss person ska gilla mig för den jag är och inte bry sig om vad andra tycker. Men samtidigt vill jag bara strunta i karlsloken för han är så konstig. Ena stunden säger han dumheter och i nästa vill han ligga med mig. Han tycker att jag är knäpp, vad är han då??? Han är lika knäpp och konstig som jag, om inte ännu värre. Jag förstår vad folk menar med att vi skulle passa bra ihop, vi är lika dumma i huvudet båda två.

Jag jobbar extremt mycket just nu. Förra veckan jobbade jag 6 dagar, denna vecka har jag jobbat 6 dagar och nästa vecka jobbar jag 6 dagar. Men veckan efter så jobbar jag bara 5 dagar. Det ska bli så gött att få vara ledig 2 dagar på raken... =) Jag ska jobba måndag-tisdag, ledig onsdag, jobba torsdag-tisdag och sen så är jag ledig onsdag och torsdag. Dessutom så har jag ju haft lite extra jobb både förra helgen och denna helg eftersom jag var chafför både fredag och lördag båda helgerna. Men förra helgen tjänade jag ju lite pengar på det, denna helg har jag inte tjänat en krona, jag har bara slösat en massa bensin. Så det arbetet har jag ju inte tjänat nåt på, bara förlorat pengar. Jag är verkligen för snäll, jag tycker inte om att be folk om pengar.

Puss & kram...

Måste göra det nån dag... =)

Jag kom på en sak som jag har saknat. Jag har saknat alla tv-spelskvällar som vi hade förr i tiden. Måste faaan ta och ha tv-spelskväll nån gång framöver. Det passar ju väldigt bra nu när det är höst och snart vinter. Får försöka få ihop ett gäng och spela Mario Party & andra roliga spel. Det var så kul när vi satt uppe och spela tv-spel hela nätterna. Det skulle vara kul att göra det istället för att supa. Jag vet att jag är lite barnslig ibland, men man ska ha barnasinnet kvar. Livet är ju inte speciellt kul om man inte har det... =P

Får försöka planera in en tv-spelskväll snart...

Puss puss...

Friday...

Igår på dan så var jag och röstade, så nu är det avklarat. Då slipper jag göra det imorgon efter jobbet, det känns skönt. Jag jobbade 14-21.30 igår och idag ska jag jobba 13-21. Sen så är det bara 3 dagar kvar att jobba, det känns skönt.

Igår kväll var jag chafför en sväng till gruvan. Det var inte så speciellt roligt, men roligare än att sitta hemma och glo. Vi var inte i gruva så speciellt länge, vi var bara där två timmar. Det kändes lite segt att sitta där nykter när alla andra drack.

Det känns som om alla mår väldigt dåligt just nu av olika anledningar. Jag hoppas att alla kommer att få må bättre snart. Jag känner själv att jag inte riktigt är på topp, men det ordnar sig. Jag kan känna mig jättelycklig vissa dagar och andra dagar känner jag mig jättedeppig, det går upp och ner som en berg och dalbana just nu. Jag tänker för mycket på en massa saker hela tiden. Jag vet att en del saker kommer att ske förr eller senare, men jag har inte tålamod att vänta. I just know that it's meant to be...

Jag ska inte gå och gömma mig i alla fall. Det skulle vara enklast att bara gömma mig från allt som får mig att må dåligt. Jag känner att jag inte pallar med vissa saker, men jag vill inte att vissa saker ska hindra mig från att göra det som jag vill göra. Jag får vara stark och ta itu med det som är jobbigt. Jag kommer inte ha nåt liv om jag inte gör det. Men jag känner att jag inte orkar, mina krafter börjar ta slut. Jag måste tänka positivt och försöka få bort onda tankar. Life has a way of working itself out...

Over and out...

Mörkt

Det känns lite trist att behöva jobba i helgen, men samtidigt känns det bra. Det händer nog inget speciellt i helgen i alla fall, så då kan jag ju lika gärna jobba. Jag skulle ju egentligen varit ledig denna helg. Men det känns bra att jag jobbar många helger nu för då gör jag inte en massa dumheter.

En del saker ser så mörkt ut just nu. Jag ska nog gå tillbaka till min första plan att lägga allt på is. Det känns som om det är bäst just nu. Jag har sån beslutsångest hela tiden. Samtidigt som jag vill, så vill jag inte. Det som en viss person skrev för flera år sedan stämmer så jävla bra. Om jag kunde skulle jag gömma mig för hela världen ett tag, så folk får funderar på vart jag har tagit vägen. Men jag vill vara ute och ha kul. Jag vill inte bara sitta hemma och glo hela tiden.

Jag har börjat funderar på att vara nykter nästa helg, men jag vet att mina kompisar inte blir så glada på mig om jag bara är med och är nykter. Så det blir väl att dricka lite grann, men jag tänker inte dricka så mycket.

Puss puss...

Skumt

Jag har fått värsta konstigaste kommentaren på ett av mina inlägg, jag fattar ingenting av det. På ett sätt låter det positivt och på ett annat låter det väldigt negativt. Så jag tänker inte godkänna kommentaren för jag fattar nämligen inte vad människan försöker förmedla. Personen i fråga skulle nog behöva tänka en extra gång innan den skriver en kommentar, så man fattar vad personen försöker säga.

Dessutom fattar jag inte riktigt varför folk kommentar om dom aldrig har nåt snällt att säga. För jag säger som så har man inget snällt att säga, då är det bättre att vara tyst. Om inte en person frågar vad man egentligen tycker då ska man vara ärlig och säga som det är även om man vet att personen inte kommer gilla det man säger.

Jag har kommit på att jag skriver lite som i gåtor ibland på min blogg. Jag vet att det är egentligen bara jag och ett få tal personer till som fattar vad jag skriver om. Men det är så det ska vara... =) Man ska inte avslöja för mycket... =P

Puss puss...

Jag är fan galen

Eller det är nog vad folk skulle tro om dom hade sett mig nyss när jag var ute på promenad i en timme. Jag gick ute i regnet på ställen där det var becksvart och jag knappt såg vägen. Så jag tror att pappa har lite rätt i att jag inte är rädd för något, jag är absolut inte rädd för mörker eller att bli blöt. Jag är nämligen dyngsur just nu och jag har gått i mörker väldigt mycket. Dessutom så är jag inte rädd för ormar, spindlar eller höjder som väldigt många andra är. Jag är nog egentligen bara rädd för kärleken... haha. Folk skulle nog verkligen tro att jag var galen om dom såg mig. Jag dansade och sjöng till musiken i hörlurarna och hoppade runt som faaan. Jag får värsta adrenalinkicken av att vara ute och gå för mig själv.

Jag känner att jag orkar så mycket mer nu när jag har gått ner i vikt. Jag är piggare och har så himla mycket energi hela tiden. Jag är som en duracell kanin emellanåt. Jag är ofta väldigt rastlös och nästan klättrar på väggarna. Det kryper i hela kroppen på mig och jag kan inte sitta still. Det är nog därför som jag sover så dåligt om nätterna nu, jag kan inte slappna av. Jag måste hålla igång nästan hela tiden. Jag behöver nog skaffa en hobby eller nåt... hehe.

Over and out...

Fetto

Jag kom och tänka på vad jag och Jenny pratade om i måndags. Jag sa att jag är fet och att jag måste gå ner cirka 9 kilo till för då har jag gått ner 30 kilo. Jenny sa att jag inte alls är fet och jag inte behöver gå ner mer i vikt. Hon tyckte att jag börjar bli besatt eller nåt av att gå ner i vikt. Och att jag kommer att gå ner för mycket i vikt och bli ett anorexiafall eller nåt. Hon tycker att jag börjar gå till överdrift och att jag borde vara nöjd. Men jag vill gå ner 9 kilo till och sen tänker jag inte gå ner mer i vikt. Vill jag fortfarande gå ner mer i vikt när jag har gått ner dom kilona, då har jag börjat fått stora problem och då får nån gärna stoppa mig. Jag ska ha gått ner 9 kilo innan årets slut och jag tror att jag kommer att lyckas.

Jag börjar faktiskt bli lite besatt av att gå ner i vikt. Jag tänker konstant hela tiden på vad jag äter. Jag mår väldigt dåligt om jag har ätit väldigt onyttigt nån dag. Det lustiga är att jag har druckit mycket alkohol under sommaren ändå har jag gått ner i vikt under sommaren. Jag vägde 63-64 innan sommaren och nu väger jag 60. Om jag inte hade druckit alkohol så skulle jag nog ha gått ner mer. Jag får försöka att inte dricka alkohol mer än en gång per månad ett tag framöver nu. Jag ska jobba så mycket helger nu, så det blir ju inte att jag dricker så mycket då. Jag får nog ta att vara chafför mer än att supa, jag vill nämligen gå ner i vikt.

Puss puss...

I'm totally fucked up

Jag är fan inte som jag borde vara, min hjärna funkar inte som den ska. Jag borde ju fatta en massa saker som jag inte fattar, om ni fattar vad jag menar. Allt kommer att ordna sig på ett eller annat sätt. I know that it will, 'cos somehow I'm fucking wonderful... =)

Jag längtar efter att festa just nu, jag har inte druckit en droppe alkohol på 1 1/2 vecka nu och jag måste vänta yttligare 1 1/2 vecka innan det blir att festa igen. Sen blir det att vara nykter i 2 veckor igen och sen blir det att festa igen förhoppningsvis om det inte blir ändrade planer. Men efter det så blir det nog att vara nykter i en månad skulle jag tro. Men det kommer att bli värsta fyllekalaset då... =)

Jag sitter och glor på "Kungarna av Tylösand" just nu. Dom är faaan inte riktigt kloka, men samtidigt så vet jag ju en del i min vänskapskrets som också är helt crazy på fyllan. Men dom är ju inte med på TV och visar sina tokigheter. Jag fattar inte att dom visar när dom knullar på TV. Jag vet ju att jag också har gjort en del dumheter när jag har varit onykter, men som tur är så är det ju inget som visas på TV. Jag har ofta haft ågren efter jag har festat, jag skulle ju ha ännu värre ågren om det skulle ha visats på TV också. Även fast att jag har en del ågren ibland, så står jag för allt jag gör och jag har inga problem med att berätta om saker jag har gjort. Jag är totalt ärlig, jag har inget att dölja.

Gillar inte folk mig för den jag är, så är det deras problem. Jag kommer inte att ändra mig för någon, folk får ta mig för den jag är. Jag är lite speciell och det är så det ska vara. Skäms dom för att vara i min närhet, då har dom fan problem. Det är ovanligt att träffa en så ärlig person som mig, även om folk frågar mig jobbiga frågor så är jag ärlig och säger som det är. Så vill nån veta nåt om mig, så är det bara att fråga mig. Jag kommer inte att ljuga, jag kommer att svara ärligt.

Puss puss...

Mådde inget bra...

Igår kväll kändes det som om jag hade feber eller nåt. Jag kände mig alldeles varm och konstig. Så jag gick och la mig ganska tidigt fast att jag inte börjar jobba förens kl.14 idag. Imorse när jag vaknade hade det gått över, men jag känner mig rätt så trött idag. Men jag piggnar väl till bara jag kommer igång och jobbar. Jag får hoppas att jag inte blir sjuk eller nåt nu. Jag har inte tid att vara sjuk, jag ska jobba så mycket just nu. Tydligen så har vi fått för mycket plustimmar under sommaren för att det var nåt fel i schema programmet, så nu har jag massa mer minus än vad jag hade förut. Så jag kommer inte att få lika mycket plus efter allt jobbande som jag trodde att jag skulle få. Men jag kommer ändå ligga på plus när jag har jobbat alla extra turer som jag har tagit på mig. Jag kommer säkert att jobba ihjäl mig eller kanske inte. Jag är ung och orkar med det, så det går nog bra.  

Samtidigt som jag mår bra & är lycklig, så mår jag dåligt & är olycklig. Jag måste ta itu med en del saker under dom närmsta månaderna. Jag kan inte leva i ovisshet, jag måste vara modig och våga gör det som jag vill göra. I just need to say what I feel. Vad som än händer så överlever jag ju, det har jag ju alltid gjort. Jag klarar det mesta bara jag tar itu med det. Min pappa sa för många år sen att jag inte är rädd för nåt, men det är jag ju. Men jag vågar nog göra det mesta, jag har ju allt att vinna och inget att förlora. För man kan ju inte förlora om man inte har nåt från början. Just nu har jag ju inget, så det är ju bara att satsa och hoppas att man vinner.

Eftersom jag jobbar så mycket just nu, så orkar jag inte engagera mig allt för mycket just nu. Jag får ta itu med det när det har lugnat ner sig och jag har mer tid. Dessutom så ser jag ju lite hur det är med allt annat runt omkring ett tag också, så jag vet om det är någon idé eller inte. Timing är allt, men på något sätt verkar det som om det alltid är fel timing.

Puss puss...

Nostalgitripp...

Jag har tagit en stor dos av nostalgitripp idag. Jag har kollat igenom en massa gamla bilder. Snacka om att jag saknar den gamla goda tiden ibland, det känns som det var så mycket roligare förr.

Dessutom läste jag en gammal msn-chat som fick mig att tänka lite. Det var skrivet för cirka 2 1/2 år sen och det fick mig att hoppas lite grann. Det finns nog nånting där som helt enkelt inte går att förneka. Det är bara det att inget görs åt det. Hmmmm....

Puss puss...

Herrbesök inatt...

Inatt så hade jag herrbesök och nej det är inte som ni tror. Jag låg inte med någon eller nåt sånt. Jag hade besök av 2 killkompisar eller vad man ska säga. Dom hade druckit några öl och undrade om dom fick komma förbi en sväng. Jag skulle ju upp tidigt idag och jobba, men jag tänkte att det är kul om dom kommer förbi en liten sväng.

Den ena av dom höll ju på och somna när han var här. Och den andra var väldigt närgående. Han smekte mig på ryggen och på benet. Jag kände att det var lite smått obehagligt eftersom jag inte var intresserad, men jag vill inte vara otrevlig och säga att han skulle sluta. Jag tyckte att det var lite irriterande att han satt så himla nära mig, jag vill ha mitt utrymme. Jag vill inte att folk ska sitta typ på mig när dom pratar med mig. Sen när dom skulle gå så ville han ha en kram och det fick han. Men så frågade han om han kunde få en puss och då sa jag nej. Den andra killen fick också en kram av mig. Sen så kramade den andra om mig igen och frågade om han fick en puss, men det blev nej igen. Men han fick pussa mig på kinden 2 gånger. Jag vill nämligen inte hålla på med någon just nu. Jag vill visa att jag inte är någon slampa och ligger med allt & alla. Jag vill visa att jag är en trogen person av mig, att jag inte skulle vara otrogen om jag är i ett förhållande. Jag vill inte hålla på med någon om det inte är seriöst. Jag är rätt så trött på att bara ligga runt hela tiden, jag vill ha något mer seriöst just nu. Jag skulle kunna hångla med någon på fyllan och så, men jag tänker inte ligga med någon på ett tag nu. Om det inte är med någon som jag tycker väldigt mycket om vill säga... =P

Puss & kram...


Trevlig dag...

På förmiddagen och eftermiddagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Det har varit skönt att bara slappat och inte gjort nåt speciellt. För närmsta tiden så kommer jag inte kunna ta det lugnt så mycket.

Nu på kvällen så har jag umgåtts med Jenny. Vi har varit ute i det fina väder och snackat skit. Vi var först i hamnen i Åmmeberg och satt där & snackade. Sen så åkte vi in till Askersund och satt i Stadsparken. Vi gungade på hästarna där och sen gungade vi i gungorna. Det var faktiskt rätt så sköj. Vi skrattade nästan hela tiden. Vi kommer på så tokiga saker när vi umgås med varandra. Vi är bra konstiga ibland... hehe. Just de vi matade kaninerna också... =)

Efter det så åkte vi runt några varv. Sen så åkte vi hem till mig och glodde på tv. Olle kom förbi och höll oss sällskap en stund. Jag har precis kommit hem efter att jag, Jenny och Linda var ute på promenad en sväng.  

Nu blir det väl bara att glo lite på tv och sen sova. Jag ska ju nämligen upp tidigt imorgon och jobba.

Puss puss...


Måndag idag då

Idag blir det mest bara att ta det lugnt och softa. Jag ska väl antagligen umgås med Jenny en sväng. Det märks väl om hon hör av sig sen eller inte. Men jag tror nog att hon ringer om en stund. Hon skulle bara packa, duscha och äta. Hon ska ju nämligen åka till Turkiet. Mamma och Lennart ska också åka till Turkiet, men dom åker nästa vecka.

Jag måste ta och städa ur min bil sen tror jag. Det ser ut som om folk har festat i den, men det kan ju bero på att folk har gjort det... hehe. Det ligger tomma flaskor och annat i den.

Shit va jag är rastlös just nu. Funderar på att göra nåt, men jag vet inte vad. Jag kommer säkert på nåt...

Puss puss...

Jobbigt just nu...

Jag tycker att det är så jobbigt att inte veta hur jag ska göra. Jag tänker och drömmer om en viss person hela tiden. Samtidigt som jag vill ha honom, så vill jag bara glömma honom. Men är det meningen att det ska bli vi, så blir det väl det så småningom i såna fall. Time will tell the tale... Jag har inte haft så här starka känslor för någon på väldigt väldigt länge. Jag har ju tyckt om den här personen lite till och från under dom senaste åren. Men känslorna känns så mycket starkare nu än vad dom har gjort förut. För några veckor sen var jag alldeles skakig och nervös bara jag tänkte på personen. Jag fattar inte att jag är så nervös i hans närhet. Jag känner mig faaan som en liten fjortis eller nåt. Jag måste faaan ta och göra nåt åt saken nu. Men jag vågar inte riktigt höra av mig för jag är rädd för vad som skulle hända då. Jag vill att han ska höra av sig till mig. Men det verkar det inte som om han kommer att göra. Han vet ju om en massa dumheter som jag har gjort i det förflutna, men han är ju inte bättre själv. Så jag tycker inte att han kan döma mig för saker som jag har gjort.

Jag är en väldigt ärlig och öppen person, så jag kommer aldrig att ljuga för honom. Jag kommer att vara totalt ärlig om saker som jag har gjort. Jag brukar oftast berätta mer än vad folk brukar vilja höra. Jag står för saker som jag har gjort, jag tänker inte ljuga eller dölja något.

Jag måste vara modig och våga känner jag nu. Men jag är ju värsta fegisen ibland. Jag känner just nu att det enda sättet för mig att komma över honom är att han ber mig dra åt helvete och att han inte vill ha nåt med mig att göra. Men det lustiga är att han inte gör det, så han kanske inte är så anti mot mig som jag tror att han är. Det bästa vore ju att bara säga vad jag känner, men jag vågar inte. Jag är så rädd för vad han säger tillbaka. Jag har ingen aning om vart jag har honom någonstans, han är lite skum ibland. Han är lite hemlig av sig.

Puss puss...

Ledig imorgon... =)

Snacka om att det ska bli gött att vara ledig imorgon. Nu har jag jobbat 6 dagar, så är jag ledig imorgon och sen jobbar jag 8 dagar. Jag jobbade bara 16.30-21 idag, så det var riktigt soft. Det är så extremt lugnt på jobbet för tillfället, så det var lite segt emellanåt. Det kändes som om jag jobbade mer timmar än vad jag gjorde. Men det gick väldigt bra att jobba idag. Det var faktiskt riktigt kul att jobba. Får se vad jag hittar på för nåt imorgon, men det blir antagligen att bara ta det lugnt. Jag har ju jobbat en hel del på senare tid. Plus att i helgen har jag ju haft ett extra jobb med tanke på att jag var chafför åt fyllon både i fredags och igår.

Det känns lite trist att jag ska jobba nästa helg också med tanke på att jag egentligen skulle ha varit ledig då. Men men det går nog bra skulle jag tro. Det blir nog väldigt lugnt, jag kommer nog inte att vara ute på någonting då. Jag jobbar ju kväll fredag & lördag och dag på söndag. Det blir väl att gå och rösta efter att jag har jobbat på söndag. Egentligen bryr jag mig inte om politik överhuvudtaget, men jag tänkte att jag skulle rösta i alla fall.

Over and out...

Jag vet varken ut eller in...

Jag var chafför igår till Ormesta, det var en rockabillyfest där. Jag körde på Mari, Sussi, Olle och Tony. Det var väl helt okej där, men det kunde ju ha varit roligare. Det är inte allt för roligt att vara nykter när alla andra dricker. Man kan ju ha roligt utan att dricka, men varför chansa? Det lustiga är att jag inte var så trött som jag trodde att jag skulle bli av att köra igår. Det gick faktiskt väldigt smidigt att köra, jag var mycket tröttare i fredags när jag körde Martins 240. Jag kom hem ungefär kl.3.30 inatt, så det blev inte så extremt sent.

Jag blev lite glad av ett samtal jag fick igår. Jag hade inte hört från honom på länge, så det var kul att han ringde. Han sa att han inte hade glömt bort mig, han har bara haft så mycket att göra. Får väl se om det blir att träffa honom nån gång framöver.

Mina känslor för en viss person hade börjat svalna lite grann, men nu vet jag inte längre. Jag hade tänkt att försöka gå vidare och inte hänga upp mig på honom längre. Jag vill liksom inte gilla någon som inte gillar mig tillbaks. Jag vet ju inte vad han känner för femöre. Men jag litar inte på att någon kan tycka om mig och vilja ha mig. Jag har blivit sviken och fått mitt hjärta krossat för många gånger. Mitt stora problem är ju att jag alltid får känslor för killar som inte vill ha mig och dom killar som vill ha mig vill inte jag ha. Jag skulle lätt kunna hitta nån att vara tillsammans med, men jag vill inte vara tillsammans med någon jag inte har känslor för. Jag har inte så lätt för att få känslor för någon just nu. Men det kan ju bero på att det är en person som snurrar runt i mina tankar hela tiden. Jag har ju haft känslor för honom till och från i flera år och jag fattar inte riktigt varför. Han har ju inte direkt varit speciellt snäll mot mig emellanåt.

Alla säger att vi skulle passa väldigt bra ihop och det skulle vi säkert. Men jag tror att det inte kommer att ske nåt nu i alla fall. Han verkar ju inte vilja ha nåt med mig att göra. Men det lustiga är att han tydligen säger att jag inte vill ha honom. Är han blind eller nåt??? Jag visar ju tecken på att jag gillar honom hela tiden och alla vet ju om att jag gör det dessutom. Oki, jag kanske typ ignorerar honom och inte hälsar på honom ibland. Men det är för att jag inte vet vad han tycker om mig och jag är väldigt blyg & nervös i hans närhet. Och så kan det bero på att jag är lite sur över att han inte svarar när jag hör av mig till honom. Jag blir ju lite smått svartsjuk när han håller på med andra, så jag har tänkt att inte hålla på med någon den närmsta tiden. Jag vill visa att jag tycker om honom och inte vill ha nån annan. Jag vill ju inte hålla på med någon annan i alla fall. Jag tror att jag måste vara lite på, om det ska hända nåt. Det värsta är att jag är så rädd för att bli dissad. En del säger att han säkert tycker om mig, det är bara det att han är blyg. Jag är ju så jävla feg, så jag kommer inte våga att stötta på honom. Det spelar ingen roll om jag är nykter eller full, jag kommer inte klara av det. Men jag måste försöka på ett eller annat sätt.¨

Gonna make you mine, Doesn't matter what it takes...

Det värsta med mig är att jag vill ha någon jättemycket när jag inte har dom. Men när jag har dom så är det oftast inte lika intressant längre. Jag gillar att jaga, men inte att fånga på nåt sätt. För det var så för några år sen. Jag vill ha en viss person jättemycket innan han var min. Men sen när han var min ville jag inte ha honom längre. Men samtidigt kanske inte det gäller om jag verkligen hittar någon som passar mig perfekt och som jag verkligen älskar över allt annat. My one and only...

Puss & Kram...


Fredagskvällen...

Det blev inte riktigt som planerat igår. Jenny svek ju som vanligt, så det blev inte att umgås med henne. Jag blev chafför åt Lotta, Pata, Martin och Marcus istället, vi åkte runt i Martins 240. Jag hade ingen större lust att bara åka runt en massa hela kvällen, jag vill att vi skulle ha nåt mål med våran resa. Men det blev som jag trodde att vi bara åkte runt och runt och runt. Ja, sa att jag inte ville köra om vi bara skulle åka runt hela kvällen. Men Martin sa att han skulle vara chafför åt mig nån annan gång. Men nu har han backat ur det för att jag inte orkade köra till Brändåsen igår. Klockan var faaan halv 3 på natten och jag hade varit uppe sen kl.6 på morgonen. Jag var faaan jättetrött och jag hade känt mig trött i flera timmar. Jag hade redan viljat åka hem vid kl.00, men jag var schysst och körde en liten stund till. Jag körde faaan rätt så sent, så jag blir lite förbannad om han inte ställer upp och kör på mig nån gång.

Jag vaknade kl.9 idag, men jag gick upp typ nyss. Jag behövde verkligen sova ut. Jag har jobbat dag 4 dagar och inte sovit mer än 4-5 timmar varje natt. Sä det är så gött att ha sovmorgon idag och imorgon.

Får se om det blir att jag är chafför ikväll eller inte. Det är ju inget säkert med det. För min del gör det inget om det blir att jag stannar hemma istället. Det skulle vara kul att komma ut och träffa lite folk, men det skulle bara vara gött att vara hemma och slappa också. Det är ju inte säkert att det är så kul i alla fall.

Puss puss...

Inget socialt liv...

Jag kom precis på en sak. Jag har knappt haft nåt socialt liv utanför jobbet den här veckan. Jag har ju typ bara träffat arbetskamraterna och dom boende. Jag har inte haft ork eller lust till att umgås med någon efter jobbet. Tiden efter jobbet har bara runnit iväg, jag har inte haft tid att umgås med någon. Jag får vänja mig vid att inte ha tid för folk ett bra tag framöver. Jag ska ju nämligen jobba konstant hela tiden. Det kanske finns lite tid här och där som jag kan klämma in lite socialt umgänge om folk har tid med mig då. Det är ju inte säkert andra har tid när jag har tid. Det märks väl...

Imorgon ska jag i alla fall se till att orka vara social. Sen så kanske jag får se till att vara social på lördag också. Jag är ledig på måndag, får se om det är någon som har lust att hitta på nåt då. Annars får jag väl roa mig själv på bästa sätt. Efter måndagen så ska jag ju jobba 8 dagar, så jag kommer nog inte ha så mycket ork till att umgås med någon. Jag kommer att jobba dag på tisdag, kväll onsdag-lördag och dag söndag-tisdag. Sen så är jag ledig på onsdagen, jobbar kväll torsdag, delad tur fredag, dag lördag, kväll söndag och dag måndag. Sen är jag typ ledig 3 dagar, men den första av dom dagarna är det APT. Så då blir det att gå till jobbet 3 timmar, så det är ju inte allt för ansträngande skulle jag tro. Jag kommer typ att bo på jobbet den närmsta tiden... haha. Jag vet i alla fall vad jag ska göra den närmsta tiden. Jag har ju inga pengar till att göra nåt kul i alla fall, så då kan jag ju lika gärna jobba.

Puss & kram...


Helgen fixad...

Jag vet vad jag ska hitta på i helgen. Först och främst så blir det ju att jobba imorgon 7-16.30, lördag 15-21.30 och söndag 16.30-21. Men jag ska även hitta på lite roliga saker också... =)

Imorgon efter jobbet ska jag umgås med Jenny. Vi får se vad vi hittar på för nåt kul. Vi ska väl antagligen titta på film, men det kanske blir att vi hittar på nåt annat också. Vi får la se vad vi kan hitta på för sköj. Vi ska i alla fall vara nyktra hur som helst. På lördag kanske jag ska vara chafför, får väl se hur det blir med det. Det märks väl om jag är chafför eller inte. Det skulle vara kul att komma ut på nåt även om jag är nykter och städad.

Det lustiga är att jag inte är sugen på att festa fast att det snart är helg. Men det blir ju att festa om cirka 2 veckor, det ska bli grymt kul. Får jag hoppas i alla fall, men det blir alltid kul när man festar med dom bästa... =)

Over and out...

Work all the time...

Jag kommer jobba extremt mycket den närmsta tiden. Jag har tagit på mig en massa arbete, så jag kan få lite plustimmar. Dessutom så vill jag jobba en massa nu så jag varken har tid eller ork att tänka en massa. Jag tänker för mycket på en hel del saker som jag inte vill tänka på. Så jag vill jobba så jag har annat att tänka på. Jag tänker jobba ihjäl mig så jag slipper sitta hemma och vara deppig över saker jag inte kan göra så mycket åt.

Jag är jävligt fattig för tillfället. Jag har köpt mat för mina sista pengar idag, så jag tror att jag kan överleva resten av månaden. Men jag vill ha pengar till bukplastik, raggarbil och sprit. Är det inte någon som är rik som kan skänka mig en massa pengar? Det är några stycken som är skyldig mig pengar, så jag har nog råd att köpa sprit som jag ska dricka om några veckor. För jag ska nämligen dricka 2 dagar innan jag får lön, så jag behöver lite cash till det.

Puss puss...

You don't see me

"You Don't See Me"

This is the place where I sit
This is the part where
I love you too much
Is this as hard as it gets?
'Cause I'm getting tired
Of pretending I'm tough
I'm here if you want me
I'm yours, you can hold me
I'm empty and aching and
Tumbling and breakin'
'Cause you don't see me
And you don't need me
And you don't love me
The way I wish you would
The way I know you could

I dream of worlds
Where you'd understand
And I dream a
Million sleepless nights
I dream of fire when
You're touching my hand
But it twists into smoke
When I turn on the light
I'm speechless and faded
It's too complicated
Is this how the book ends,
Nothing but good friends?

'Cause you don't see me
And you don't need me
And you don't love me
The way I wish you would

This is the place in my heart
This is the place where
I'm falling apart
Isn't this just where we met?
And is this the last chance
That I'll ever get?
I wish I was lonely
Instead of just only
Crystal and see-through
And not enough to you

'Cause you don't see me
And you don't need me
And you don't love me
The way I wish you would

'Cause you don't see me
And you don't need me
And you don't love me
The way I wish you would
The way I know you could

Irriterande som faaan

Jag är lite irriterad just nu för Facebook funkar inte som det ska när jag går in på det idag. Det bara fuckar sig hela jävla tiden, jag hoppas att det funkar bättre imorgon.

Usch, jag drömde värsta mardrömmarna inatt. Jag drömde att hela familjen var på en rundtur på nåt ställe där vi gick ner för värsta smala och läskiga trappan ner i underjorden. Det hände en massa läskiga saker där. Dessutom så kändes det som om någon eller nånting tryckte ner mig i sängen och höll mig fast. Det kändes så extremt verkligt. Jag måste ha drömt, men samtidigt kändes det som om jag var vaken och tittade nånting i ögonen. Det kändes så skumt, för det kändes som om jag sov samtidigt som om jag var vaken. Det var skitläskigt. Jag slog som faaan på vad det än var på min mage. Jag tyckte att det såg ut som en katt, så jag funderar på om nån av mina katter låg på min mage. Att det var därför som det kändes som om någon tryckte ner mig i sängen. Men jag vet inte. Jag vaknade av att Daisy hoppade över mig och la sig brevid mig. Jag var alldeles svettig när jag vaknade. Jag drömde att jag skrek som faaan, skulle inte förvåna mig om jag skrek i verkligheten också.

Jag hatar att drömma mardrömmar, jag gör det emellanåt och det brukar kännas så himla verkligt. Det är så jävla läskigt. Så jag har inte sovit allt för mycket inatt.

Jag har jobbat 7-16 idag. Efter jobbet var jag bara hemma och åt. Sen gick jag ut på promenad i det soliga höstvädret i över en timme. Det var jävligt gött att komma ut och röra på sig. Det kändes så skönt att gå runt i mina egna tankar och funderingar en stund. Jag tänker så extremt mycket när jag är ute och går & lyssnar på musik. Jag är helt i min egen lilla värld.

Får försöka att gå ut en sväng imorgon med. Det är bra att vara ute och röra på sig ibland.

Puss puss...

Bra dag... =)

Jag har haft en väldigt bra och trevlig dag. Jag gick upp cirka kl.7 imorse för att jag hade tvättid. Så jag har tvättat och städat idag. Det var så mycket fläckar på golvet, folk som har spillt öl och andra alkoholhaltiga drycker. Jag har bäddat rent sängen också, så det blir gött att bädda ner mig själv sen.

På kvällen har jag umgåtts med Jenny. Vi satt ute i solskenet och snackade om lite allt möjligt. Så käkade vi pizza och sen umgicks vi med Linda en stund. Sen kom Sosso och vi umgicks med henne. Jag gick hem när dom skulle gå till Sosso och glo på film. Jag kände att jag bara ville vara hemma och slappa en stund. Jag ska ju nämligen upp och jobba imorgon. Jag känner att jag är lite förkyld, men jag känner mig inte tillräckligt dålig för att stanna hemma imorgon. Så det blir antagligen att jobba, om jag inte känner mig sämre imorgon.

Jag har bara suttit framför datorn och tv under några timmar nu. Ska väl försöka att diska resten av disken innan jag ska sova.

Det känns gött att inte behöva jobba några delade turer den här veckan... =)

Jag ska jobba i helgen, så det blir lugnt för min del. Det blir nog att bara titta på när andra dricker tror jag, men jag känner inte för att vara bakis på jobbet. Så jag vill bara vara nykter och städad.

Puss puss...

Fyllekalas igen for fuck sake...

Igår (fredag) så var det ju riktigt jävla fyllekalas hos mig. Jag drack och jag drack och jag drack, men ändå kände jag mig inte full förens efter typ kl.2 på natten. Jag hade ju sex dejt igår, men det sket sig ju bokstavligt talat. Han fick ju inte upp den, sen hitta jag annat ragg & han ville ju ta den där bak och det var jag nämligen inte sugen på. Så jag sa hej och tack, vill du bara det så vill inte jag vara med. Så jag är typ fortfarande oskuld... hehe. Men det var faktiskt jävligt kul igår på vissa ställen under kvällen. Vi snackade en hel del om killar som är osäkra och har dåligt självförtroende som nämligen bara lyssnar på allt skit som deras idioter vänner säger till dom.

Idag så har vi varit och sett The Baseballs i Degerfors. Det var grymt kul... =) Sen när det var slut så åkte vi till Hällabrottet en sväng, men vi var inte kvar där så länge. Eftersom chaffören var trött och ville hem & sova. Hade jag fått bestämma hade vi stannat kvar där en stund, men jag har ju nämligen inget att att säga till om. Dessutom vet jag hur det är att vara chafför och bara vilja åka hem. Så det var ju bara att sätta sig i bilen och vara en snäll flicka.

Nu sitter jag och efterfestar med mig själv än så länge. Det ska antagligen komma några vänner hit och hålla mig sällskap snart. Alla som var med i bilen mådde typ dålig eller skulle sova. Så det är ju som vanligt att det är bara jag som är på party humör in på morgonen. Det spelar ingen roll när jag börjar supa på dan, det är alltid jag som går & lägger mig sist nu för tiden.

Jag gjorde massa dumheter igår, men idag har jag varit städad & skötsam av mig. Jag tänker fortfarande på en viss idiot, men det börjar faaan svalna. Det känns faktiskt jävligt gött. Jag vill inte gilla nån som inte gillar mig.

Sup och svälj... trevlig helg...

Läs inte då...

Om en del inte tycker om vad jag skriver i min blogg, så behöver ni faktiskt inte läsa. Det är ingen som sätter en pistol mot erat huvud och tvingar er att läsa. Jag skriver vad jag känner för att skriva och så är det bara.

Jag är ärlig och skriver exakt vad jag känner för att skriva för stunden. Jag är en väldigt öppen person och jag tycker om att skriva om saker som sex & sånt. Tar jag upp ämnen som är för känsliga för er, så behöver ni inte läsa min blogg överhuvudtaget. För jag är inte den som är den, jag är med på allt bara det inte gör ont... =) Jag vågar skriva om saker och ting på ett sätt som många andra inte gör. Jag kan vara lite skrytsam ibland, men det är sån jag är. Accepterar inte folk mig för den jag är, så är det deras problem & inte mitt. Jag tänker inte ändra mig för någon bara för att passa in i någon annans jävla pryda mall. Jag kan vara lite för öppen om en del saker, men det är sån jag är. Det går inte att göra så mycket åt. Retar jag upp en del folk, så är det faaan dom som har problem.

Jag är lite special edition och det är så det ska vara. Jag gillar att inte vara som alla andra. Det kan inte vara allt för kul att vara tråkig och ha en jävla pinne uppstoppat i arslet hela dagarna. Det verkar som en del inte kan acceptera att folk bara har kul och lever livet. Jag lever mitt liv på mitt sätt, ni kan leva era tråk liv på erat sätt. Gillar ni inte att jag är bäst, öppen, ärlig, skrytsam, generös, lite fjortis etc så kan ni fan dra åt helvete. Jag är bara mig själv... =P

Over and out...

P.S. Jag har aldrig påstått att jag är mogen. Vad är det för kul att vara det egentligen? Snacka om att livet blir tråkigt då. Fast jag är ju väldigt mogen och ansvarsfull på jobbet, men inte annars... =P

Lycklig som få...

Jag kom på att jag faktiskt har fått erbjudande från 4 stycken om att ligga den senaste veckan. Men den fjärde hade jag ju faktiskt sex med, men det kunde ju ha kvittat. Det kändes som ett stor misstag, men samtidigt så ångrar jag det inte i alla fall.

Men jag kommer antagligen att ha sex i helgen om det blir som jag har tänkt mig... =) Jag har nämligen gjort upp en del planer. Det finns någon som jag kanske kommer ha sex med och blir inte det av så kanske det finns någon annan... =P

Jag har på så himla bra humör idag och jag har sån energi hela tiden. Det är lustigt att jag har sån energi när jag jobbar så extremt mycket och har ont i halsen. Jag blir nog inte sjuk för jag har bara ont i halsen och ingen annanstans. Jag har haft värsta överskottsenergin i en vecka nu... =) Den här veckan har jag varit väldigt duktig på jobbet... =)

Det värsta är att pappa inte mår bra just nu. Jag hoppas att han kryar på sig. Det lustiga är att jag är faaan i min egen lilla värld för jag hade helt glömt bort att han var dålig när jag vaknade imorse. Det var inte förens jag såg att jag hade fått sms från Carina som jag kom på det. Jag har så extremt mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu.

Jag tycker att det är många saker som är lustiga just nu. Jag fortfarande lite fundersam på en hel del saker som har hänt den senaste tiden. Men men jag lever mitt liv och har kul, jag skiter i alla som inte accepterar mig för den jag är. Skäms folk för att umgås med mig, så är det deras problem och inte mitt...

Puss & kram...

RSS 2.0