Våren är på väg

Det är härligt att det börjar bli vår nu. Skulle inte förvåna mig om det skulle komma lite snö en sväng till först, men snön verkar ju försvinna lika fort som den kom. Så det spelar ju inte så stor roll då.

Om ungefär en timme drar jag till Skyllberg och hälsar på mamma & Lennart en stund. Mamma måste sluta jobba först.

Jag har kommit på en sak att det är inte bra att konsumera saker med mycket sötningsmedel. Jag har fått ont i magen och gaser. Det står ju att överdriven konsumtion har laxerande verkan och det stämmer.

Puss puss...


Seg, men ändå...

Jag känner mig rätt så seg, men jag ändå sugen på att hitta på nåt. Men jag vet inte vad. Jag har brist på idéer och det är inte så kul att göra nåt själv heller. Så det blir väl att fortsätta att sitta hemma och glo för mig själv.

Over and out...


Jag kanske är rätt så hot ändå...

Även fast jag har gått ner ca 20 kg och inte är fet längre så känner jag mig fortfarande som värsta fettot ibland. Jag har normal vikt för min längd nu, men tycker ändå att jag är fet emellanåt.

Jag testade lite kläder för en liten stund sen bl.a. Bikini. Jag är nog rätt så smal och riktigt läcker egentligen. Men jag ska gå ner några kilon till, för jag gick ju upp lite under förra året. Jag har gått ner dom flesta av dom kilona redan. men jag vill gå ner ca 5 kilo till i alla fall innan sommaren. Så jag är ännu hetare för beach 2012... Hehe.

Det är ca 2 1/2 år sen som jag började gå ner i vikt. Det tog ca 1 år för mig att gå ner 23 kilo. Men jag har fortfarande inte vant mig vid att vara mindre. Jag ser mig fortfarande som fet ibland. Men jag vänjer mig väl så småningom. Det känns konstigt att inte ha värsta feta magen längre och jag har ju inte allt jävla skinn kvar på magen heller.

Det var en bra investering att göra bukplastik operationen och även bröstlyftet. Jag ska väl så småningom lägga upp före och efter bilder på magen. Det är stor skillnad.

Puss puss...


Lustiga karl

Jag har chattar lite med en kille några månader. Han har velat träffa mig, men jag ärligt inte varit så sugen på att träffa honom. Men hade ju tänkt ge honom en chans att få träffa mig nån gång. Men han tjatade om att han ville träffa mig enbart på dagar som jag inte kunde träffa honom.

Jag gav honom förslag på dagar jag hade tid att träffas, men då svarade han inte. Så han får skylla sig själv att han aldrig får träffa mig.

Han har blockat mig på Facebook nu för att jag inte har haft tid eller ork att träffa honom när han vill träffa mig. Han förlorar på det inte jag. Han verkade vara en riktigt skum och jobbig människa. Jag hade nog fått damp på honom om jag hade träffat honom.

Han typ räknade med sex och mys första gången vi träffas. Jag vill träffa en person först innan jag ens tänker på att ha sex med dom. Jag hade nog inte blivit ett dugg sugen på sex om jag hade träffat honom. Jag hade nog bara blivit irriterad på honom. Jag har ju redan blivit irriterad som fan på honom många gånger fast vi inte ens har träffats.

Over and out...


Wiiiiieee...

Jag är ledig över en vecka nu. Det är riktigt skönt, jag känner att jag verkligen behöver den här ledigheten.

Jag fick lön idag, så det är bra att ha om jag får för mig att hitta på nåt speciellt i veckan.

Men nu blir det bara att vila och ta det lugnt. Har haft ont i huvudet sen igår kväll. Men men det går över.

Puss puss...


Jag var nog lite trött...

Jag städade på en gång när jag kom hem efter jobbet. Sen duschade jag och åt, sen sov jag några timmar. Jag var så trött för jag sov inte ordentligt inatt. Jag vaknade vid kl.3 och hade svårigheter med andningen, men som tur var gick det över efter en timme. Så jag kunde sova en liten stund till innan jobbet.

Jag tror att det var min astma som spökade lite. Jag känner inte av min astma så mycket nu för tiden, men ibland när jag anstränger mig så känner jag av den. Det var så dammigt här hemma och jag är allergisk mot damm, så det kan vara det som utlöste det. Jag måste vara mer noggrann med att städa, jag måste försöka dammsuga en gång i veckan i fortsättningen.

Puss puss...


Tur att vi är olika.

Det jag tycker låter skit tycker en del andra låter som ljuv musik. Smaken är verkligen som baken... Delad. Det är bra att alla inte tycker lika, för det skulle vara bra tråkigt. Men samtidigt undrar man vad folk har för jävla smak ibland... Hehe.

Puss puss...


Bryta nykterheten...

Det blir att bryta min nykterhet nästa helg. Nästa vecka har jag varit utan alkohol i 2 månader. Jag har inte druckit en droppe alkohol under detta år än.

Jag har varit duktig som fan... =)

Puss & kram...


Härligt, härligt

Jag har påbörjat min storstädning idag. Det känns riktigt skönt för det är inte så mycket kvar att fixa. Det blir att försöka göra klart imorgon efter jobbet. Då behöver jag inte städa så mycket under min semester vecka.

Jag hoppas det är lika fint väder nästa vecka som det är just nu. Det skulle vara underbart.

Puss puss...


Nedräkning...

Jag har bara 3 pass kvar att jobba sen så har jag semester i en vecka... Jippi!

Det ska bli skönt när kvällspasset är avklarat idag. Jag börjar inte förens kl.17 imorgon. Så jag kan sova ut ordentligt innan dom 2 sista arbetspassen.

Det blir att städa på måndag, så jag får lite ordning är hemma. Om jag orkar så kanske jag städar på söndag när jag kommit hem från jobbet.

Puss puss...


Längtar

Jag längtar till nästa vecka. Det ska bli så skönt att ha ledigt en vecka. Måste försöka att göra i ordning lite här hemma plus att ta några dagar till bara vila upp mig.

Kanske försöka att hitta på lite roliga saker. Jag ska ha fest på lördagen, men jag vill göra nåt annat skoj också. Men jag vet inte riktigt vad.

Puss puss...


Jobbigt värre

Jag har nyligen kommit hem från jobbet. Det har varit riktigt stressigt idag. Det har blivit mycket stressigare under dom senaste veckorna. Förhoppningsvis så vänder det snart. Det ska bli så skönt att ha semester nästa vecka.

Puss puss...


Tänk vad livet kan ändras

För ca 2 1/2 år sen vägde jag över 80 kg och nu väger jag ca 20 kilo mindre.

Tänk att jag var så här stor en gång i tiden:


Tydligen en bluff

Den gravida kvinnan i Big Brother var en bluff. Hon var inte en av deltagarna. Jag funderade lite igår om det kunde vara nåt lurt med det hela, att hon egentligen inte var gravid eller nåt sånt. Men sen tänkte jag att dom skulle säkert göra nåt så jävla sjukt. Programmen på TV blir bara sjukare och mer utmanande. Folk vänjer sig mer och mer för olika saker.

Puss puss...


Faaan va det finns elaka människor

Jag kollade precis igenom alla gamla kommentarer jag har fått på min blogg. Jag har tyckt att det varit lite tråkigt att folk inte har kommenterat nåt på min blogg på ett halvår eller nåt sånt. Men samtidigt är jag nog rätt så glad att folk inte kommenterar ändå. För fy faaan vad en del människor är elaka. Det var nåt jävla stolpskott som tyckte att det var jätteroligt att skriva en massa elakheter till mig under en period. Sen var det några andra som också skrev saker som bara var elakt. Om man inte har nåt snällt att skriva, varför skriver man nåt överhuvudtaget???

Visst att jag har skrivit en del elaka saker om folk i min blogg, men om det är om personer i min omgivning så skriver jag aldrig deras namn. Sen så är det upp till var och en om man tar åt sig av det jag skriver. Jag skriver oftast väldigt kryptiskt då och oftast handlar det inte om bara en person och en händelse. Det är oftast väldigt blandat om många olika irritationsmoment. Jag har kanske skrivit nån elak kommentar till en blogg, men ändå inte. Oftast så skriver jag nog att jag inte håller med om det dom skriver, men ibland kan ju såna kommentarer uppfattas som elaka. Jag skriver inte till folk att dom är fula och omogna som en del har skrivit till mig. Jag skriver mest att jag antingen håller med om deras åsikter eller inte. Jag tycker att det är riktigt elakt att kommenterar hur en person ser ut, utseendet spelar inte så stor roll på det stora hela.

Dom enda gångerna jag har skrivit elaka saker om folk och nämnt deras namn är om dom är kända personer. Dom har valt att stå i rampljuset och velat ha den uppmärksamheten. Dom får lite skylla sig själva plus att dom kan ändå inte läsa allt som skrivs om dom i alla fall. Det är ju hur många som helst som skriver vad dom tycker och tänker om kändisar.

Jag godkänner inte dom elaka kommentarerna för jag tycker inte att dom är värda att synas. Jag är glad att idiotfan som skrev som mest har slutat kommenterat. Tycker inte personen om mig behöver den inte läsa överhuvudtaget. Jag skriver inte min blogg för alla andra, jag skriver den för att jag tycker om att skriva. Sen bryr jag mig inte så mycket om det är någon som läser. Och dom som läser vill jag ska uppskatta min blogg och tycka om den. Annars kan dom ju lika gärna läsa nån annan blogg. Jag läser bara bloggar jag tycker är intressanta att läsa. Sen kan man ju störa sig på en del saker folk skriver, men jag brukar inte kommentera värsta elaka sakerna för det. Alla har ju rätt att ha sina åsikter och tankar även om man kan tycka att en del måste ha en ärthjärna.

Puss Puss...

Ledig imorgon... Gött gött

Det har varit så rörigt på jobbet under helgen, så det blir riktigt gött att vara ledig imorgon. Har jobbat under förmiddagen och ska jobba ikväll. Jag är bara ledig imorgon sen jobbar jag resten av veckan. Men nästa vecka har jag tagit semester, så det ska bli riktigt skönt. Jag känner att jag behöver den ledigheten just nu.

Puss puss...


Big Brother 2012

Jag fattar inte att dom har släppt in en gravid tjej i huset som dom hoppas ska föda ungen där inne. Jag tycker inte att det är speciellt lämpligt att en unge ska vara i den miljön med fylla och intriger. Det hade varit en helt annan sak om hon bara var i fjärde veckan och inte skulle hinna kläcka ut ungen där. Men hon har bara 4 veckor kvar och då tycker jag gott att hon kunde stannat hemma.

Men jag tror hon blir den första eller en av dom första som åker ut. Det verkade som dom där inne till och med blev lite förskräckta. Det är nog ingen som vill ha en bebis i Big Brother. Varken dom där inne eller dom som tittar.

Jag har funderat på om hon är kvar och föder ungen. Kommer hon då supa ihop med dom andra??? Vem tar då hand om ungen??? Men hon blir nog som sagt inte så långvarig.

Jag kommer nog titta på Big Brother i alla fall, jag har ju lite förkärlek till skräp TV.

Puss puss...


Working

Jag Känner mig helt mörbultad idag. Det var en tuff dag igår. Jag jobbar delad tur idag och imorgon. Förhoppningsvis blir det lugnare idag än vad det var igår.

Jag jobbar alla dagar utom tisdag nästa vecka. Sen har jag semester en vecka... Yeah.

Ikväll börjar Big Brother och jag jobbar. Så jag missar början. Hanna som bara vill knulla och hatar svenska män & fattiga människor kommer vara med. Antingen är hon totalt fejk eller så är hon en stor idiot. Hon har så konstiga åsikter.

Jag bryr mig inte om att hon bara vill knulla, såna är väldigt många jag känner. Men att hon hatar folk som "bara" tjänar 20 000 kr, det blir jag sur på. Jag känner mindre än 20 000 kr efter skatt och jag sliter som faaan. Så sitter den där lilla flickan och säger att man är inget värd om man inte tjänar mycket pengar. Att man ska göra nåt och se till att tjäna pengar. Jag kämpar som fan, men jag tjänar inte massor med pengar i alla fall. Hon har en snedvriden syn på saker och ting.

Vad tjänar hon pengar på??? Jo, hon strippar och bloggar. Hon tycker att det är rätt att vi ska jobba till 75. Undra hur många som vill se henne strippa när hon är 70-75 år??? Dessutom behövs det knappast mycket hjärna för att strippa. Hon har nog inte gått ut skolan heller för hon stavar som en kratta på sin blogg. På ett sätt är hon smart att hon provocerar så hon får uppmärksamheten hon söker. Men samtidigt verkar hon inte stå för sina åsikter till 100 %. Hon var med i debatt i veckan och verkade vara en väldigt osäker flicka. Hon verkade inte alls stå för vad hon sagt och hon såg allmänt konstig ut.

Puss & kram...


Varför så många finaler???

Det enda som var någorlunda bra i Melodifestivalen igår var Ranelids låt, den hade en bra refräng. Men annars var resten dynga precis som i första delfinalen. Varför ska vi envisas med 4 delfinaler, när det ändå är mindre än 10 av 32 låtar som är bra???

Jag tycker att det hade räckt med delfinal 2, då var typ alla låtar bra. Delfinal 1 + 3 kunde ha kvittat. Men det kan ju vara bra låtar i delfinal 4, Dynazty och Charlotte Perelli är ju med då. Dom kanske har bra låtar. Danny är också med då, men han kan ju kvitta. Har inte gillat hans andra låtar, han suger.

Jag hoppas att Sverige ger upp delfinals systemet nästa år och börjar med en final igen. Det blir för mycket och folk tröttnar. För många dåliga låtar...

Puss puss...


Blä

Jag är seg som faaan idag. Knappt sovit nåt inatt och så somnade jag en stund mitt på dan. Samtidigt som jag känner att jag inte orkar göra nåt, så vill jag hitta på nåt. Jag har tråkigt... Men men det blir väl att bara sitta här och glo.

Puss puss...


Trött som faaan

Jag har knappt sovit nåt inatt. Somnade vid 1-2 inatt och vid 4-5 nån gång började katterna bråka och jaga varandra. Hoppade på mig och attackerade mig, så jag kunde inte sova. Så vid kl. 6.30-7 gick jag upp och åt frukost.

Jag känner mig allmänt förstörd just nu. Jag vill bli pigg, inte känna mig som en påse skit. Det går fan inte att sova just nu heller tyvärr.

Over and out...


Socker & mjölk

Jag tittar på Biggest Loser på kanal 5 just nu. Om man har socker & grädde i kaffet varje dag under ett år så blir kalorierna av det 4,5 kilo. Men jag unnar mig socker & mjölk (ibland grädde) i kaffet eller teet för jag tycker att det är gott och det lilla spelar inte så stor roll om man sköter sin kost i övrigt.

Man måste ha några små guldkorn och kan ändå gå ner i vikt eller behålla vikten. Man kan äta allt, men med måtta. Jag dricker inte mängder med kaffe eller te. Jag dricker max tre koppar om dan och ibland dricker jag varken kaffe eller te. T.ex igår drack jag en kopp kaffe.

Puss & kram


Matdagbok

Jag kom på en till sak som är bra när man går ner i vikt. Skriv ner allt du äter. Jag har en Matdagbok och jag skrev ner vad jag har ätit under dagen. Då ser man vad som funkar och vad som inte funkar för att gå ner i vikt.

Planera vad du ska äta varje dag, så stoppar du inte i dig en massa onyttiga saker. Då vet du vad du ska äta.

Handla aldrig mat när du är hungrig. Då är risken att du köper godis och annat som du inte ska ha.

Over and out...


Annelis skola för att gå ner i vikt

Jag har gått ner över 20 kilo i vikt och jag tänkte berätta varför jag var överviktig och hur jag gjorde för att gå ner i vikt.

Jag var inte tjock för att jag åt extremt mycket, jag åt väldigt fel. Jag gick inte upp i vikt snabbt. Jag gick upp ca 10-15 kg på över 10 års tid.

Jag drack mycket cola, åt väldigt oregelbundet, åt godis/snacks när jag kände för det, åt för stora portioner, drack alkohol varje helg som jag var ledig och åt ofta framför TVn & när jag hade tråkigt.

Det första man måste göra innan man kan gå ner i vikt är att komma på orsaken till att man har gått upp i vikt. Vad man äter för nåt och när man äter som mest. Om man äter som mest när man är ledsen, så är det en bra idé att reda ut dom problemen först. Dessutom ska man tänka på vad man dricker också, varken alkohol eller läsk är speciellt nyttigt.

När man har kommit så långt att man vet orsaken, så måste man ha en stark vilja. Man kan inte ge upp efter 1 vecka efter man börjat för att det inte går så snabbt som man vill. Man måste låta viktnedgången ta tid. Det går inte att gå ner i vikt snabbt för då är risken att man går upp allt igen. Det tog mig 1 år att gå ner 23 kilo. Dessutom ska man inte banta ett tag och sen gå tillbaka till sina gamla vanor. Man måste bryta dom gamla vanorna och skaffa nya som funkar under hela livet. I början är det svårt att vänja sig, därför måste man ha en stark vilja och inte ge upp. För sen så är det hur lätt som helst och man vill inte gå tillbaka till sina gamla vanor.


Jag hade en rejäl svacka under förra året och gick upp ca 9 kilo. Men jag mådde inte riktigt bra och jag slutade snusa. Jag har börjat snusa igen efter att ha varit snusfri i ca 8 månader. Det är inte så bra, men jag ska sluta igen när jag har gått ner dom kilona jag har gått upp & har en stabil vikt. Jag började äta för mycket onyttigt när jag slutade snusa. Jag har redan gått ner 6 kilon under detta året, så jag har snart gått ner det jag gick upp förra året. Så det blir antagligen att sluta snusa efter sommaren.

Regler för att gå ner i vikt:

1. Drick vatten istället för läsk och andra söta drycker
2. Ät mindre portioner och mer grönsaker
3. Ät regelbundet. Frukost, lunch, middag och 2 mellanmål
4. Ät Lättare mål under kvällen eller ät inte efter kl.19
5. Sluta dricka alkohol eller åtminstone minska ner
6. Sluta äta godis & snacks eller ät inte mer än 1 gång per vecka

I början är det bra att utesluta allt onyttigt som läsk, godis, snacks, skräpmat och alkohol. Sen när man har gått ner en del i vikt kan man unna sig det nån gång ibland, men inte så ofta.

Jag uteslöt allt onyttigt dom första 2 månaderna och gick ner 10 kilo. Jag fortsatte att gå ner i vikt även fast jag unna mig onyttiga saker emellanåt efter det.

Man ska inte ändra hela sin kost, men man måste utesluta vissa onyttiga saker. Man kommer långt på att börja dricka vatten istället för läsk, minska portionerna och äta regelbundet. Jag äter mat jag älskar, men jag äter mindre portioner av den. Grönsaker har jag alltid ätit mycket av, men för en del så kanske dom behöver öka intaget av grönsaker. Då blir man mätt fast att man äter mindre av resten av maten.

Exempel på vad jag äter en vanlig dag:
Frukost: gröt med mjölk
Mellanmål: en frukt eller flera + kaffe med mjölk & socker
Lunch: kyckling, klyftpotatis + grönsaker
Mellanmål: en frukt eller flera + te med mjölk & socker
Middag: soppa

Man behöver inte göra som jag och enbart äta frukt som mellanmål. Det går lika bra med 1 fullkornssmörgås eller yoghurt eller nåt annat lättare mål.

Sen är det en bonus om man samtidigt motionerar. Men jag tycker inte om
att motionera, så det blir lite si och så för mig. Jag försöker att gå på promenader och simmar mycket under sommaren. Men annars så motionerar jag inte speciellt mycket. Men jag har ett väldigt aktivt arbete, så jag får en hel del motion på köpet där.

Hoppas ni tycker om mina tips och lycka till...


Melodifestivalen

Jag lyssnade lite på låtarna som är med i melodifestivalen på lördag. Dom verkar vara mycket bättre än dom som var med förra lördagen.

Jag tyckte att alla låtar var ruttna förra gången, det var ingen av låtarna som jag fastnade för. Så jag hoppas att ingen av dom låtarna vinner melodifestivalen.

Puss puss


Jobbat... Trött

Jag jobbade ett långt kvällspass igår (13-22) och idag har jag jobbat 7-16. Jag var väldigt trött när jag kom hem förut, så jag somnade och sov ungefär 1 timme.

Det blir bara att titta på tv och ta det lugnt nu. Orkar inte göra så mycket.

Puss puss


Lediga dagar

Jag var ledig måndag och tisdag. Jag gjorde inte så mycket, jag tog det mest bara lugnt.

Igår på eftermiddagen var jag iväg till Kårberg och åkte skridskor med Lotta & Pata. Det var kul, får se om det blir av att åka nån mer gång innan det blir varmare ute. Det finns i alla fall nåt positivt med kylan. Men det finns inte många.

Om några timmar ska jag iväg och jobba. Jag jobbar 5 dagar nu, sen är jag ledig några dagar igen.

Puss puss...


Tredje gången gillt

Det tog ett tag att få igång min bil idag. Dom 2 första gångerna jag försökte så ville den inte starta, men tredje gången startade den. Så jag och Alex åkte ett litet varv för att ladda upp batteriet lite. Jag trodde jag skulle bli tvungen att skaffa starthjälp, men jag slapp det denna gång.

Nu så blir det nog bara att ta det lugnt. Det känns gött att vara ledig idag och imorgon efter att ha jobbat 4 dagar.

Puss puss...


Eurovision Song Contest

För några år sen var jag ett stort Eurovision Song Contest fan. Jag verkligen älskade den tävlingen. Jag satt som klistrad varje år och jag vet mycket mer än dom flesta om tävlingen. Men mitt intresse har svalnat som fan under dom senaste 10 åren.

Det finns flera orsaker varför jag inte är lika intresserad längre. Jag har skaffat andra intressen som är viktigare bl.a. cruisingar, fester etc.

Jag tyckte att det var tråkigt att länderna inte sjunger på sina egna språk längre, dom flesta väljer att sjunga på engelska. Jag blev förälskad i tävlingen på grund av att man fick tillfälle att höra musik på olika språk. Jag tyckte det var charmigt och spännande. Så jag gillade tävlingen bättre innan 1999, så jag har bättre koll på åren innan alla fick sjunga på valfritt språk.

Sen så är jag irriterad på Melodifestivalen dom senaste 11 åren. Jag tycker det ska vara en Melodifestival och inte en massa delfinaler. Det blir för mycket och det har gjort att jag har tröttnat. Det räcker med 10-12 låtar, det är för mycket med 32 låtar. Det är så svårt att hålla koll på vilka låtar som har varit med när det är så många.

Det är likadant i ESC nu när alla länder får vara med och det blir flera delfinaler. Jag har inte samma koll som jag har haft. Jag orkar inte ha koll på alla bidrag som är med. Jag har knappt koll på nåt från MF och ESC dom senaste 10 åren. Jag har tröttnat som fan, det är inte lika kul och spännande längre.

Over and out...


Tjohoo

Nu har jag inte skrivit nåt i bloggen på några dagar. Det har inte hänt så mycket överhuvudtaget dom senaste dagarna.

Jag har jobbat kväll i torsdags och igår. Idag jobbar jag delad tur och imorgon dag.

Ikväll är det första delen av Melodifestivalen. Det blir att spela in det och se det när jag kommer hem ikväll.

Jag har inte så mycket mer att skriva nu.

Bye Bye!


Friends på turné

Imorse gjorde jag jättemycket; diskade, tvättade, städade, bäddade rent i sängen och så. Men sen resten av dagen har jag typ tittat på Friends på turné. Jag har snart tittat på alla avsnitten. Jag bränner avsnitten till DVD, har dom ju på VHS. Det är flera år sen jag såg på Friends på turné, så det är intressant och en riktig nostalgitripp.

Jag såg Friends live 2001, efter att dom hade vunnit melodifestivalen med "Lyssna till ditt hjärta". Jag var ett stort Friends fan på den tiden... Haha. Men jag tycker faktiskt att deras musik fortfarande är bra, men det blir ju väldigt sällan som man lyssnar på dom nu för tiden. Jag har alla deras album, dom ligger och skräpar nånstans. Det blir nog att leta reda på skivorna nån dag tror jag.

Puss puss


Sover för lite

Jag sover inte många timmar nu för tiden. Jag sover nog inte mer än 4-5 timmar per natt. Jag somnade vid kl.1-2 inatt och vaknade vid kl.6. Så jag har hunnit att göra en hel del redan idag. Jag håller på att tvätta kläder. Jag gjorde korngrynsbiffar när jag gick upp. Åt frukost efter det. Sen så diskade jag och dammsög golven.

Jag ska snart gå ner till tvättstugan igen. Sen så blir det att duscha.

Puss & kram


RSS 2.0