Lördag idag då

Idag så har jag varit på Pålsboda marken en sväng med Lotta & Pata. Efter det så åt jag och åkte sen till pappa & bytte till sommardäck på 740n.

Vet inte vad som händer ikväll, men det märks väl senare. Igår blev det att lägga sig tidigt, gick & la mig vid klockan tolv. Det hände ju inget, så det var ingen vits att sitta uppe hela natten.

Får väl se om det blir att gå in i dimman ikväll.

Puss puss...


God morgon

Jag ska alldeles strax äta frukost. Sen blir det att fixa till mig lite. Gå till affären och ev till bolaget. Det känns som härligt väder för att ta en drink.

See you later alligator...


Friday today or what?

Det blir nog att sova snart och ev ta revansch imorgon. Folk är helt enkelt tråkiga och så idag. Det kan ev bli roligare imorgon. Är trött på en del "fittor" idag som inte fattat ett jävla dugg.

Jag kan ju säga som så att jag är trött på en del idag. För dom kan aldrig festa när jag kan men annars så brukar dom typ supa varje helg. Tack så jävla mycket.

Notis: dom kan aldrig umgås i övrigt heller. Fast att jag säger många tillfällen som passar.

Fuck you...


Bukplastik + bröstlyft...

Jag har fått frågor om mina operationer. Hur mycket det kostade och om jag tyckte det var värt det. Om det gjorde mycket ont och så. Tillsammans kostade mina operationer 71 000:- och då fick jag 10 000:- rabatt för att jag gjorde 2 operationer samtidigt. En bukplastik går på ca 50 000:- och bröstlyft ca 30 000 - 40 000:-. I dagens läge så kommer jag inte ens ihåg hur ont det gjorde efter operation fast det bara är ett år sen jag opererade mig. Det gjorde nog lite ont dagarna efter, men man överlever det. Bara man har kommit igenom den första tiden efter operationen och det gått ett litet tag, så tänker man inte på att det överhuvudtaget har gjort ont. Så jag förstår en del som kan bli beroende av plastikoperationer, man tänker inte så mycket på smärtan när det har gått ett tag. Det jag tyckte var jobbigt precis efter att jag hade opererat mig var att jag fick blodtrycksfall och svimmade flera gånger. Men jag kände inte av smärtan nåt, men jag fick ju rejält med smärtlindring så det hade nog med det att göra.

Jag tycker att det var värt att investera pengarna på mig själv. Smärtan kommer jag inte ihåg så bra. Min mage är inte bara en stor säck av skinn längre, nu har jag en "normal" mage. Mina bröst står upp och ser inte ut som en gammal tants längre. Så jag är nöjd med operationerna. Men en sak man ska tänka på att man får ärr efter att ha opererat sig. Men dom bleknar med tiden. Men det kan vara lite störande ett tag. Nu börjar mina ärr se bättre ut, men det kommer dröja några år till innan dom har bleknat rejält.

Over and out...

Shitty...

I smell like shit, I look like shit and I really feel like shit...


Magsjuk.se

Igår kväll spydde jag 5-6 gånger. Idag så har jag fortfarande jätteont i magen, mår illa och har antagligen feber.

Jag har nyss ätit efter att inte ätit nåt på över ett dygn. Jag har inte vågat för jag vill inte spy upp maten på en gång. Jag hatar att spy. Men jag har ätit nu utan att spy. Jag har inte spytt nåt på hela dagen, men jag mår inte bra.

Puss puss...


Sömniga söndag

Inatt har jag fått sova ut ordentligt efter att ha jobbat 4 dagar. Det blir antagligen bara att ta det lugnt och glo på film idag.

Det är ju väldigt sällan någon hör av sig till mig nu för tiden. Jag får oftast höra av mig till folk och det blir aldrig av att umgås nåt i slutändan ändå. Varför ska det vara så jävla svårt att umgås med folk i dagens samhälle? Är så jävla trött på att väldigt enkla saker ska vara så förbannat jävla komplicerat.

Over and out...


Lugn lördag

Jag har jobbat 7-16 idag. Efter jobbet åkte jag och Martin & hälsade på mamma & Lennart. Sen så drog vi hem till mig och glodde på film. Jag åt grönsaker & dipp medan Martin åt chips. Jag försöker att vara lite nyttig. Martin drog för en liten stund sen. Nu sitter jag här själv och glor.

Det blir bara att ta det lugnt och njuta av ledigheten. Jag har jobbat fyra dagar, så det blir skönt att vara ledig söndag och måndag.

Over and out...


Sega freda

Det känns rätt så segt idag. Det blir mest att bara ta det lugnt ikväll. Ska upp tidigt och jobba imorgon. Efter jobbet blir det att åka till mamma & Lennart en sväng tillsammans med min bror. Sen blir det nog bara att ha lite filmkväll.

Puss puss...


Laktosintolerant?

Jag har börjat fundera på om jag är laktosintolerant eftersom jag emellanåt är väldigt svullen om magen, har ofta ont i magen och ofta har lös avföring nu för tiden. Mamma är ju laktosintolerant, så det är ju mycket möjligt att jag är det också.

Så jag ska försöka att undvika produkter med laktos ett tag nu. Jag har ju redan börjat köpa laktosfri mjölk istället för vanlig mjölk.

Får väl se om det blir bättre. Det mörks väl.

Puss puss...


Jag minns fel

Jag kollade precis upp om " The bold and The beautiful" och jag mindes fel. Dom är inte syskon, men hur som helst så är ju Hopes mamma gift med Thomas pappa. Så dom är ju styvsyskon, så det är ändå rätt så vidrigt. Dom har ju växt upp som syskon. Det är irriterande att dom ska ha så extremt komplicerade familjeförhållanden i dessa serier.

Det är svårt att hålla koll på allt. Men jag kollar inte speciellt ofta heller för den delen.

Over'n'out...


Torsdag

Idag har jag jobbat 7-16 och efter det var jag på lönesamtal. Det har flutit på bra på jobbet idag och det gick snabbt & smärtfritt på lönesamtalet.

Nu blir det bara att slappa och ta det lugnt. Känner mig rätt så seg just nu.

Jag glor på "The bold and The beautiful" just nu och det är så jävla sjukt. Jag har inte sett det på ett jävla bra tag. Och tydligen är typ Hope och Thomas tillsammans & dom är ju halvsyskon om jag inte minns fel(dom har samma pappa). Det är så sjukt.

Bye Bye...


Dags att jobba igen

Igår var jag ledig och ikväll är det dags att jobba igen.

Igår så var jag och gav present till min Brorson Elias som fyller 4 år idag. Grattis till honom.

Dom närmsta dagarna blir det att jobba får se om det blir att hitta på nåt kul på lördag.

Puss & kram...




Viktnedgång

För ca 2 år och 8 månader sen så bestämde jag mig för att gå ner i vikt och jag lyckades jävligt bra. Jag vägde 81 kg i augusti 2009 och ca ett år senare vägde jag 58 kg. Förra året gick jag upp ca 9 kg på grund av att jag slutade snusa i samband med att jag gjorde bukplastik och bröstlyft. Jag var snusfri i ca ett halv år och sen började snusa igen på grund av att jag åt mer onyttigt när jag inte snusade. Just nu pendlar jag mellan 58-61 kg, men jag skulle vilja väga ca 55 kg. Jag kommer att sluta snusa igen när jag känner att jag klarar av att behålla vikten utan snuset. Jag hade tänkt att gå ner till 55 kg innan sommaren, men jag tror inte att jag kommer att klara av det. Så jag satsar på att inte väga mer än 57-59 kg innan sommaren. Jag faller för frestelsen att äta onyttigt då och då, så jag pendlar som sagt mellan 58-61 kg just nu.

Jag har förändras jävligt mycket under dom senaste åren och jag mår bättre & orkar mer. Men jag kan fortfarande känna att jag är fet fast att jag vet att jag inte är det. Jag kollar mig i spegeln hur många gånger som helst varje dag och granskar min kropp. Tycker att jag ser jättefet ut vissa dagar och andra dagar så tycker jag att jag ser jättesmal ut. Jag är fortfarande lite svullen efter att jag opererade mig och vissa dagar är jag mer svullen än andra. Det tar ett tag innan kroppen har läkt helt och hållet.

Här är bilder på hur jag såg ut före & efter operationen:





Och så lite bilder på mig före & efter viktnedgång:









Jahopp, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag borde egentligen sova eftersom jag har sovit max 3-4 timmar varje natt under dom senaste 3 dagarna. Men men jag är inte trött nu. Jag har känt mig trött och seg dom senaste dagarna. Men ikväll så har jag känt mig extremt pigg fast jag knappt har sovit nåt. Jag vet inte riktigt var jag har fått min energi i från. Men men det blir väl att glo lite på tv och sen sova nån gång.

Puss & Kram...

Monday today

Idag har jag jobbat 7-16. Det har varit mycket att göra på jobbet idag, men det har ändå gått väldigt bra. Jag har varit trött efter att ha jobbat delad tur både lördag och söndag, men imorgon är jag ledig och kan ta det lugnt.

Jag har inte bara jobbat på jobbet idag, jag har gjort mycket arbete efter jobbet också. Jag har tvättat, diskat, städat och bäddat rent sen jag kom hem.

Nu blir det bara att ta det lugnt och njuta. Det ska bli skönt att få sova ut inatt och inte behöva gå upp tidigt imorgon.

Puss puss...


Tired

Jag är så trött just nu. Ska snart iväg och jobba igen. Jobbar imorgon också, sen så är jag ledig en dag. Det ska bli gött.

Imorgon har jag en hel del saker att göra efter jobbet. Jag hoppas att jag får lite energi så jag orkar.

Over'n'out...


Folk vill inte att jag ska sova

Jag börjar bli rätt så trött på att jag aldrig får sova ordentligt när jag jobbar helg. Inatt så ringde telefonen vid kl.00.45 och senare så var det någon som knackade på dörren kl.02.45. Förhoppningsvis så orkar jag väl jobba utan att gå runt som en zombie ikväll. Jag har ju jobbat förmiddagspasset, så det är ju bara kvällspasset kvar.

Over'n'out...

Modellfotografering

Idag så jag varit på modellfotografering i Folkets Hus. Det var faktiskt rätt så roligt att "leka" modell för en dag även fast jag störde mig jävligt mycket på att hon (fotografen) hela tiden tjatade om att jag skulle le mer. Jag hatar att le på beställning och jag brukar oftast se ut som ett mongo när jag ler på bild. Jag köpte alla bilderna, så nu kommer jag att bli några tusen kronor fattigare. Men men det är kul att ha lite mer professionella bilder.

Här kommer några av bilderna:
























Promenix

Nu har jag blivit av med lite rastlöshet. Har varit ute på promenad i ca 1 timme. Så nu blir det nog bara att ta det lugnt och glo på tv.

Bye Bye...


Rastlös... Suck

Idag så har jag jobbat 7-15, jag har varit rätt så trött och seg under dagen. Jag skulle ha gjort en hel del saker när jag kom hem, men jag har inte orkat. Jag har sovit så dåligt inatt. Jobbade kväll igår, så det var svårt att koppla av efter jobbet fast att jag var trött.

Just nu känner jag mig lite piggare, men orkar ändå inte engagera mig i att städa och sånt. Jag känner mig rätt så rastlös. Jag vill göra nåt, men jag vet inte vad.

Jag ska väl försöka att hitta på nåt nu. Om jag kommer på nåt.

Over and out...


Regn och mera regn

Det har regnat hela dagen. Jag har bara varit inne och tittat på film & haft det mysigt med mina kissemissar.

Jag har bara varit allmänt lat dom senaste dagarna. Jag skulle ha dammsugit golven idag, men jag gör det nån annan dag.

Over and out...


Sovardag

Det är så trist väder idag, riktigt sovarväder. Jag har typ bara sovit och glott på film idag. Jag har mest sovit både idag och igår. Men resten av nätterna förra veckan sov jag nog Max 4-5 timmar per natt.

Jag känner mig lite smått deppig idag. Men det blir bättre så småningom.

Over and out...


Härliga söndag

Igår var jag på raggarfest. Det var bitvis kul. På det stora hela var det rätt så tråkigt. Men det var ändå kul vissa stunder. Jag blev full, men inte så extremt full som jag kan bli. Jag har mestadels bara varit trött idag. Så jag har inte mått dåligt.

Nu så blir det bara att glo på tv i min egen ensamhet. Finns inte så mycket annat att göra. Det är kallt ute annars hade jag gått ut en sväng. Jag vill hellre vara här inne i värmen.

Puss puss...


Fredag

Ikväll så ska jag jobba. Det känns lite jobbigt att gå till jobbet när det snöar, men men det är som det är.

Imorgon så händer det roligare saker fast jag måste ju jobba 7-13 först. Men jag hoppas att det blir en kul kväll imorgon.

Puss puss...


Är jag verkligen 30???

Ibland så undrar jag om jag verkligen är 30. För när jag är nykter så känner jag mig inte äldre än 25 och när jag är full så känner jag mig inte äldre än 15.

Så jag tror att jag egentligen är ca 20 år gammal... Hehe. Men men man är ju inte äldre än vad man känner sig.

Puss puss...


Oh yeah

Nu är det bara 2 kvällar och 1 dag kvar att jobba innan det blir party & sen ledig i 3 dagar... =)

Får hoppas att det går bra att jobba ikväll.

Puss puss...


Önskar

Jag önskar att det var lördag nu. Jag vill inte iväg och jobba. Men men det är bara 4 dagars arbete kvar, sen är jag ledig 3 dagar.

Det känns lite segt just nu, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det blir väl antagligen bara att ta det lugnt innan jag ska iväg och jobba.

Puss puss...


Great...

Det känns som saker och ting går åt rätt håll nu. Jag har bara ca 3,5 kg kvar att gå ner. Det är snart sommar och allt roligt drar igång.

Det är bara att njuta av livet och ha kul.

Puss puss...


Ont i huvudet

Det är så irriterande att jag har ont i huvudet. Har haft det några timmar. Men men det går väl över så småningom. Ska ju i alla fall gå och lägga mig om ett litet tag, ska ju upp tidigt och jobba imorgon.

Jahopp, jag ska väl glo på tv en stund till innan jag lägger mig i sängen.

Bye Bye...


Slappa

Jahopp, nu är den här jobbhelgen över. Nästa helg blir det bara att jobba halva helgen. Jobbar till kl.13 på Påskafton och efter det är jag ledig 3 dagar. Så det blir att ta ett par groggar och svänga mina lurviga på lördag... Haha. Det blir förhoppningsvis sköj.

Nu så blir det nog bara att slappa och ta det lugnt. Har precis ätit bondomelett och sallad, så känner mig lite seg just nu.

Over and out...


RSS 2.0