Work, work, work

Det har gått bra att jobba idag. Imorgon jobbar jag bara 7-13, det är riktigt gött. Sen så är jag ledig på måndag.

Det blir snart att sova en liten stund, så jag orkar med morgondagen.

Puss & kram...


Segt

Det känns lite segt idag. Men det går nog bra att jobba ikväll bara jag kommer igång.

Men det blir först att gå på nån utbildning om schemat. Jag hoppas att det inte är allt för segt. Det brukar vara rätt så segt att sitta på sånt i flera timmar.

Puss puss...


Trött period

Jag har kommit in i en sovarperiod. Jag är trött hela tiden och vill bara sova. Förhoppningsvis blir jag piggare snart.

Ikväll är det dags att jobba igen. Det går förhoppningsvis bra.

Puss puss...


Trött som fan

Jag är så jävla trött idag. Jag vill bara sova, har inte lust att göra nåt annat.

Jag ska nog sova vidare nu.

Dröm söta drömmar och sov gott...


Just de ja

Jag fick hjälp av Lotta att färga håret idag... Tack. Så nu är jag blondare, men jag ska antagligen färga håret i en annan blond nyans imorgon. Får väl se om jag känner för att göra det imorgon. Annars gör jag det en annan dag.

Puss puss...


Tisdag

Idag har jag varit iväg och handlat med Martin. Det träliga var att Martins bil kokade på vägen hem. Men men shit happens.

Jag är ledig imorgon med och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på då. Det blir nog bara att ta det lugnt som det verkar just nu.

Puss puss...


Gött gött gött

Det känns så gött att vara ledig några dagar nu. Jag har knappt sovit nåt under helgen och jag har jobbat lördag-måndag. Jag var så trött när jag kom hem från jobbet idag, så jag la mig & sov en stund.

Jag var ute och gick på en liten promenad förut. Måste börja gå på promenader igen. Behöver röra på mig mer. Så jag mjukstartade lite och gick ca 30 minuter. Får försöka att gå en timme imorgon och på onsdag.

Puss puss...


Snart är helgen slut...

Det känns rätt så skönt att denna helg snart är slut.

I fredags blev det att dricka lite grann. Men jag fick så ont i huvudet tidigt under kvällen och det var väl tur i oturen. Eftersom jag jobbade kväll igår, så jag var inte bakis när jag jobbade. Får väl hoppas att jag slipper huvudvärk och sånt på Påskafton.

Jag jobbar delad tur idag och imorgon jobbar jag 7-15. Sen så är jag ledig 2 dagar.

Puss puss...


Jag är en idiot

Jag kommer aldrig att gå ner dom sista kilona. Jag äter chips, chokladlamm och dricker påskmust just nu & imorgon ska jag dricka alkohol. Jag får leva på knäckebröd och vatten nästa vecka... Haha...

Puss puss...


Älskar skvaller...

Varför är jag en av dom få som kan erkänna att jag älskar skvaller och skitsnack? Jag älskar att både prata om folk och höra andra prata om folk.

Jag tycker däremot inte om när folk inte kan erkänna när dom har sagt vissa saker. Jag personligen bryr mig inte så mycket om folk snackar skit om mig. Men jag ogillar om mina kompisar blir ledsna av att folk säger saker och dessutom inte kan vara ärliga & säga att dom har sagt vissa saker.

Jag tycker bara att det är roligt om folk tycker att jag är så intressant att dom pratar om mig. Och jag är ärlig om folk frågar mig om jag har sagt saker om dom. Men tyvärr får folk oftast höra en annan version än den man har sagt. T.ex. Så sa jag för länge sen att jag inte fattade att en killkompis hade blivit tillsammans med en viss tjej. Men hon hade hört att jag hade sagt att han inte älskade henne. Jag sa inget om vad han kände för henne, jag menade att hon är en galning och han en idiot som ville vara tillsammans med henne. Dom är ju inte tillsammans längre, det var ju liksom dödsdömt från början... Haha.

Puss puss...


Doris Day - Chick habit

Baby don't think so much
Cos I just can't get enough of you
Ah ah ah oooh
Baby don't worry so, come on now let it go
Let it go, no baby don't you worry so!

Trouble... can get you down... just let it... out of your mind!

Put your favourite record on
Let's dance til' the break of dawn
You're so beautiful
Come on baby loose control
Ah ah oooh shine shine shine

What's on your mind, on your mind baby
Don't you know in time,
In time you'll drive yourself crazy
Oh you think too much, no don't think so much baby
Just let it go, let it go and baby don't you worry so!


Trouble... can get you down... just let it... out of your mind!

Put your favourite record on
Let's dance til' the break of dawn
You're so beautiful
Come on baby loose control
Put your favourite danceshoes on
Let's shake it til' the break of dawn
You're so beautiful
Let the music save your soul
Ah ah oooh shine shine shine



Pepp-låt till mig själv. Jag ska inte oroa mig så mycket och jag ska inte tänka så mycket. Jag ska bara släppa loss och förlora kontrollen. Bara njuta av livet och ha kul... fuck yeah.

Puss & Snusk...


Viktresan fortsätter

Jag gick ju som sagt upp cirka 9 kg förra året av dom 23 kg jag gick ner under hösten 2009- hösten 2010. Men jag har nu gått ner 7,5 kg under ca 3 månader. Men det har stått rätt så still under den senaste månaden. Jag har pendlat mellan 59-61 kg. För jag har slarvat en del, så jag går upp lite sen så har jag gått ner det och så.

Jag har ju typ lite av ett matmissbruk. Det är ju därför som jag vägde så mycket som jag gjorde förut. Jag älskar mat och oftast blir det att jag äter när jag har tråkigt. Jag borde egentligen sysselsätta mig med nåt istället för att sitta hemma och glo. Men jag har som sagt inte haft nån större lust till nånting på senare tid. Jag måste försöka att börja gå på promenader igen, men det blir typ aldrig av på nåt sätt.

Förr så brydde jag mig inte ett dugg om vad jag stoppade i mig. Nu så tänker jag jämt på vad jag äter. Jag får ångest om jag äter en massa onyttigt, jag blir arg på mig själv att jag inte är starkare och kan stå emot. Men just för tillfället går det bra och jag känner inget större sug efter onyttigheter.

Det blir att dricka lite på fredag. Men jag äter lite mindre kalorier varje dag, så att jag inte går upp vikt av att dricka några drinkar. Jag gör ju inte som jag läste i en artikel att en del gör. Dom äter inget på hela dagen för att kunna dricka under kvällen. Jag tar bort lite kalorier varje dag under hela veckan istället, så jag kan dricka utan att få dåligt samvete. Man måste äta innan man ska dricka, annars mår man ju inte speciellt bra.

Jag ska gå ner några kilon innan sommaren, så jag inte ser ut som flubber på stranden.

Jag beställde som sagt några klänningar igår. En av dom är inte säkert att jag kommer i på grund av att man måste ha extremt små bröst för att ha den. Men jag beställde den ändå för det kanske går i alla fall. Jag tycker det är lustigt att den klänningen var i så små storlekar. Jag tog största storleken och den ska ändå vara några cm för liten över bysten. Jag har ju ändå inte speciellt stora bröst, jag hade E-F kupa när jag var som störst och nu har jag C kupa. Får väl se om det går ändå, annars får jag väl skicka tillbaka klänningen.

Jag beställde 3 klänningar och det var väldigt stor skillnad på storlekarna. En fick jag beställa i S, en i M och en i XL. Jag följde mått tabellerna för klänningarna. Det är lustigt att det kan skilja så mycket, men det måste vara att dom är från olika länder eller nåt.

Puss puss...

 

 


Moraltanter...

Jag vet att en del blir väldigt upprörda över vad folk skriver på Facebook och i sina bloggar. Dom tycker inte att man ska skriva vad som helst och berätta öppet om sitt liv.

Jag älskar att öppet berätta om mitt liv. Jag har inga hemligheter, jag skäms inte över mig själv och jag tycker en del är för fega.

Jag vet att många säkert sätter kaffet eller whatever i halsen när dom ser att jag skriver öppet om att jag inte har haft sex på länge. Att jag inte vill ha sex förens jag träffar någon som jag tycker om.

Jag vill ha ett förhållande. Jag trivs bra med att vara singel, så jag letar inte direkt. Men jag har varit singel för länge och det skulle vara kul att testa nåt nytt. Så jag skulle vilja ha en pojkvän. Men jag hänger inte läpp, om jag inte träffar någon som jag trivs ihop med just nu. Jag tänker inte bli ihop med någon vara för att ha nån. Då är jag hellre singel resten av livet. Jag vill vara tillsammans med någon jag trivs ihop med och har känslor för.

Jag har inte känslor för nån just nu och har inte haft det på över 1 år. Har inte träffat nån som det har klickat med.

Jag förstår inte varför folk är så känsliga och tycker att det är så fel att man skriver öppet om sitt sexliv. I dagens samhälle så finns sex överallt, hela tiden. Men det är inte så hemskt att folk nästan har sex på dom flesta reklamerna, serier etc som visas mitt på ljusa dan. Men att privat personer öppet berättar eller skriver om sex det är tabu. Det ska man inte göra liksom.

Jag säger bara en sak; I don't care what people say, I'm gonna do it anyway...

So long bitches....


Time to sleep?

Det är kanske dags att sova lite granna. Har precis borstat tänderna, så då borde det naturliga vara att sova nu.

Har umgåtts lite med Pata och Lotta idag. Pata har skruvat fast benen på min säng. Dom satt lite löst, det kändes som om hela sängen skulle rasa ihop när jag låg på den. Man kan ju tro att jag har haft sexorgier eller nåt... Haha. Men det har jag inte, jag vet inte ens när jag hade sex i min säng senast. När jag har haft sex dom senaste gångerna, så har det inte varit på hemmaplan. Det har inte ens varit i Närke... Haha.

Men nu så lever jag typ i celibat, för jag väntar på Mr.Right... Haha. Tyvärr så existerar inte han, så jag får nog tyvärr nöja mig med Mr.Wrong, Mr.Right now eller Mr.Something else om jag ska ha nån slags karl överhuvudtaget.

På det stora hela, så är dom flesta karlar jävla svin. Det finns bara ett fåtal bra och dom är antingen upptagna, bögar eller så vill jag inte ha dom. Jag har ju nämligen jävligt svårt för att bli kär och tyvärr så blir jag aldrig kär i några vettiga karlar när jag väl blir det. Men men shit happens and then you die...

Puss i ljumsken...


Happy, happy, happy

Jag är glad just nu. Fick ett samtal av en gammal vän. Som jag har tänkt ta kontakt med i flera veckor, men jag har inte kommit till skott med att ta upp telefon och ringa. Vi har haft våra problem, men man får ta en dag i taget. Vi har ju också haft jävligt roligt ihop.

Bara man tänker på saker och ting tillräckligt hårt, så kan dom bli sanna.

Saker och ting brukar alltid ordna sig på ett eller annat sätt. Det bara är så.

Nu hoppas jag bara på att vi får ordning på Chevan också, så det går att åka lite när det blir varmare ute.

Puss puss...


Tisdag för faaen...

Jaha, nu är det då tisdag igen. Imorgon är det dags att jobba igen efter att ha varit ledig måndag och tisdag. Det går nog bra förhoppningsvis. Det har varit lite lugnare på jobbet igen, men det kan vända fort. Vissa dagar är det ett helvete och andra dagar är det kul att jobba.

Nu har jag beställt några klänningar, så det blir att ha nån av klänningarna på Påskafton. För då blir det att rocka loss som faaan. Det blir väl att ta nån drink på fredag, men det blir rätt så lugnt. För jag ska jobba kväll på lördag. Men sen så blir det inte att dricka nåt förens på Påskafton.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu. Är lite rastlös och bara muppar loss till musik här hemma för mig själv... haha. Jag har sån brist på idéer vad man kan hitta på. Dessutom har jag aldrig lust till nånting nu för tiden. Jag känner att det mesta bara tar emot. Men men det blir kanske bättre när det blir varmare och det finns mer saker att göra ute och så. Eller så är jag lika anti mot allt då också... haha.



Jag ska väl ta och fortsätta och muppa loss nu... yeah.

Keep on rockin'...


Precis vaknat

Jag har sovit ett par timmar nu, det var riktigt skönt. Jag var så trött efter att ha jobbat 6 dagar.

Jag gick upp kl.7 imorse och tvättade. Alltid lika roligt att komma till tvättstugan eller inte. Var inte städat på ett tag, var så jävla smutsigt. Det är det nästan jämt när jag ska tvätta. Folk innan mig städar aldrig efter sig. jag fick städa innan jag började tvätta för att det såg för jävligt ut. Jag ville inte ens ta in min smutstvätt dit in.

Efter att ha varit i tvättstugan och blivit irriterad, så dammsög och moppade jag golven. Bäddade rent i sängen. Så nu är det lite fräschare här hemma.

Sen duschade jag och åt lite frukost. Efter det så kom Tony och hälsade på en sväng. Vi satt och snackade lite skit.

Vid ca kl.13, så åt jag mat. Räkstuvning, pasta och grönsaker, mums. Efter jag hade ätit, så var jag så trött. Så
Jag tog mig en liten tupplur.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Får väl börja med att besöka toaletten.

Puss puss...

Ha en bra dag!


Fan vad förbannad jag är

Snacka om att folk inte har nåt i hjärnan. Det finns ju en anledning varför jag har tagit bort ringklockan. Fattar inte idioterna vinken att jag är trött på deras jävla busringningar. Nä, då har dom börjat med att knacka på istället.

Jag uppskattar inte att bli väckt mitt i natten när jag ska upp tidigt och jobba.

Jag bryr mig inte om dom festar och spelar musik, men dom kan fan låta bli att röra min dörr.

Dom verkar inte fatta att jag jobbar helger och vill inte bli väckt mitt i natten.

Jag kommer snart att ringa polisen eller Securitas om dom inte ger sig. Jag orkar inte att bli väckt var och varannan helg.

Snacka om att dom inte har mycket till hjärna när dom inte fattar att jag tog bort ringklockan på grund av dom. Jag vill inte att dom ska ringa på och jag vill inte heller att dom ska knacka på.

Ni får fan ge er nu, jävla svin.

Over and out...


Suger...

Det känns som alla har roligt idag medan jag har varit på jobbet och slavat. Jag ska jobba 10,5 timmar imorgon också. Jippi, va roligt jag har eller inte.

Jag känner mig allmänt seg, trött och deppig. Det känns som alla har så mycket roligare när jag inte kan vara med. Förhoppningsvis så får jag roligt på påskafton, jag jobbar alla helger innan dess.

Puss puss...


Blä, blä, blä

Jag känner mig så trött och seg idag. Jag tycker inte att det känns allt för rockigt att jag ska jobba ikväll. Men men det går nog förhoppningsvis bra.

Jag ska nog ta och dricka en celsius och se om jag blir piggare av det.

Puss puss...


En bra dag

Det har varit en bra dag på jobbet idag. Det har varit rätt så lugnt och allt har flutit på bra. Det har gått riktigt bra hela veckan, jag hoppas att det går lika bra i helgen.

Efter jobbet åkte jag till Zinkgruvan en sväng och hälsade på pappa & Martin. Det var trevligt, Martin & jag åt smörgåsstubbe. Det blir snart att åka till Zinkgruvan igen och byta till sommardäck på 740n.

Puss puss...


Work, work, work

Det har gått bra att jobba både igår och idag. Det blir inte att göra så mycket annat än att jobba denna vecka. Det händer inte så mycket intressant dom närmsta veckorna.

Men det blir väl intressantare så småningom. Då kommer det hända en massa roliga saker.

Puss puss...


Suck

Imorgon är det dags att jobba igen. Det kommer nog att gå bra, men det kan ha hänt en hel del på 2 veckor.

Faaan att jävla Loreen vann i lördags. Jag hoppades att hon skulle falla. Men men får väl se hur hennes tråkiga skitlåt lyckas i Eurovision Song Contest. Jag tror inte att den kommer lyckas så bra som en del tror, men man vet ju aldrig. Det märks hur det går.

Puss Puss...


Jag vill.... åååhhhh...

Jag hoppas att Topcats vinner Melodifestivalen, men det är ju tyvärr bara önsketänkande. Antagligen vinner ju Loreen som är så jävla segertippad. Jag kom inte ens ihåg hur ens låt gick efter jag hade hört den en gång och en vinnarlåt måste man minnas efter att ha hört den en gång. Det lustiga är att när jag kollar på Facebook så är det inte en jävel som hoppas på att Loreen ska vinna eller hejar på henne. Så jag hoppas att "favoriten" faller hårt som faaan. Jag stör mig som faaan på hennes lugg, klipp luggen för faaan så du ser. Jag tycker också att hon skulle ha lite mer personlighet och roligare kläder. Hennes personlighet är lika rolig som att titta på när färg torkar.

Heja Topcats... för faen...



Jag och Fredrik Lilja från Topcats 2004. Vilken jävla min jag har egentligen. Men jag var nykter och min dåvarande kompis Jenny frågade om han ville ställa upp på bild med mig. För att jag hade berättat för henne att jag tyckte att han var jävligt snygg. Jag tyckte nog bara att det var väldigt pinsamt, jag var väldigt blyg på den tiden.

Beslutångest.se

Jag har lite beslutångest. Men men får väl se hur det blir. Blir förmodligen att ta det säkra före det osäkra. Men är lite sugen på skita i att vara smart och bara göra det jag känner för.

Puss puss...


Bättre och bättre...

Jag känner mig mycket bättre och piggare nu. Jag är inte helt frisk än, men det blir att jobba igen på tisdag om jag inte blir sämre. Det kommer nog att vara lite kämpigt att jobba delad tur efter att ha varit hemma 2 veckor. Men det går nog bra. Jag hade semester förra veckan och är sjuk denna vecka.

Jag känner att jag orkar mycket mer nu. Jag känner mig rätt så trött och seg idag, men jag tror att det kan bero på vädret. Man blir ju inte direkt pigg när det är grått och trist ute.

Puss puss...


Crazy idea...

Jag har kommit på nåt som säkert alla andra kommer tycka är galet. Jag funderar på att ha ett tredje 30 årsfirande under sommaren.

Första firandet blev rätt så misslyckat. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Många som stod mig nära som struntade i mig.

Andra firandet blev mycket bättre. Så det kompenserade lite för det dåliga första firandet.

Men det skulle vara kul att ha ett firande under sommaren. Då kan man ju göra så mycket mer. Men det är nog många som tycker att det är lustigt eftersom jag fyllde i december... Haha.

Puss & kram...


Jag sa ju det...

Att det skulle komma snö en sväng till innan det blir vår på allvar. Men den försvinner lika snabbt som den kom. Den kommer inte att ligga kvar.

Puss puss...


Fundering

Jag undrar om "Den sista dokusåpan" är lite inspirerad av "Dead set". Båda serierna handlar om typ samma sak. Inspelning av en dokusåpa och så blir det zombieinvasion. Det spelar inte så stor roll, jag bara märkte att det är samma koncept. Men "Dead set" är lite mer seriöst och bättre gjord.

Puss puss...


Jobbigt att duscha

Så länge jag inte gör nåt och inte anstränger mig, så mår jag rätt så bra. Men så fort jag anstränger mig lite grann, så får jag svårt att andas och hostar mycket.

Jag duschade nyss och det var riktigt jobbigt, men behövligt. Om det är jobbigt att bara duscha, så skulle jag nog inte orka med att jobba just nu. Så det är nog bra att jag stannar hemma denna vecka och vilar fast att jag känner mig rätt okej. Men jag känner mig ju bara frisk om jag inget gör, så jag måste vara hemma och ta det lugnt. Så jag orkar att jobba sen, för just nu har jag inte ork eller kraft till att jobba. Jag blir slut bara jag går några steg här hemma, så skulle jag nog inte orka jobba.

Jag har redan gått ner dom 2 kilona som jag hade gått upp. Det är lite skumt med vikten just nu. Den pendlar väldigt mycket upp och ner.

Puss puss...


In your face, farmor...

Jag tycker att "Den sista dokusåpan" var så bra som man kunde vänta sig. Det är ju "skräp-TV", så då är det liksom lite B-igt. Men jag älskar ju nämligen skräp-TV och sånt som är lite B. Så jag kommer antagligen att se dom andra avsnitten också.

Jag glor ju på skit som "Big Brother", ruttna amerikanska college filmer, dåliga skräckfilmerr etc, så jag har inte så hög standard som en del snobbar har. Vad hade ni väntat er? Det är så klart att "Den sista dokusåpan" är en riktig B-serie. Men jag tyckte i alla fall att det var bra. Den var helt i min stil.

Jag säger som min bror en gång sa: jag ser ut som skit, men det är min stil att se ut som skit.

Jag skäms inte vara att gilla sånt som andra tycker är skit, it's My style.

Puss puss...


En olycka kommer sällan ensam

Det är så irriterande att jag skulle få lunginflammation när jag skulle ha haft fest. Så jag har varit lite deppig och ätit onyttiga saker, så på bara några dagar har jag gått upp nästan 2 kg.

Till råga på allt, så Stig-Elvis fått urinproblem igen. Han springer runt och skvätter hela tiden. Han har nog lite ont också för han gnäller en hel del. Så jag måste fixa fram special torrfoder åt honom. Det är så toppen att sånt händer när man är sjuk och inte orkar så mycket. Men jag får förhoppningsvis hjälp att fixa fram torrfoder imorgon.

Puss puss...


Jävla desperata husfruar

Idag börjar desperata husfruar och förstör sitcom tisdag. Kunde dom inte lagt det skitprogrammet på en annan dag. Jag följde desperata husfruar förut, men dom senaste 2 åren har jag typ missat dom flesta avsnitten. Dels för att det inte är lika bra längre, har tröttnat på serien och det är inte alltid jag är hemma när det är i alla fall. Det är svårt att följa serier överhuvudtaget när man jobbar kvällar emellanåt.

Jag tycker att komediserierna som gått på tisdagar på senare tid är mycket bättre än desperata husfruar. Så jag är lite sur att dom förstör... Suck.

Over and out...


Saknar eller inte

Jag saknar vissa personer i mitt liv, men samtidigt så gör jag det inte. För dom har behandlat mig som skit och jag tänker inte acceptera det. Dom kan nog fan ta och dra nåt gammalt över sig. Jävla svin...

Over and out...


Dream...

Jag har sovit en stund på eftermiddagen. Är så trött, jag vet inte om det är lunginflammationen eller medicinen som gör mig trött. Hur som helst så drömde jag om en rätt så snygg karl... Som vanligt... Haha. Jag drömmer typ jämt om snygga karlar... Yeah. Jag känner ju honom på sätt och vis. Så jag kanske skulle ta och stötta på honom nästa gång vi ses. Han brukar ofta vara på samma fester som mig.

Jag drömde att vi var ihop och han tog hand om mig nu när jag är sjuk. Så sött..

Puss puss...


Jag hoppas...

Att varken Loreen eller Danny vinner MF på lördag. Det är så tråkigt när den som är segertippad vinner. Plus att jag tycker att båda dom låtarna är riktigt tråkiga och jag kom inte ihåg hur dom lät efter att ha hört dom första gången. Jag la inte nån av dom låtarna på minnet, tyckte inte att dom var speciella överhuvudtaget.

Jag hoppas på att Topcats vinner, men vinner inte dom så skulle det vara kul om vilken låt som helst vann förutom Dead by April, Loreen och Danny... För dom har skitlåtar.

Puss puss...


Boring....

Jag har rätt så tråkigt just nu. Men jag orkar inte göra så mycket. Jag känner mig bättre än vad jag gjorde under helgen. Men jag är trött och hostar som fan. Det blir värre om jag rör på mig. Då får jag värsta hostattacken. Det blir antagligen att stanna hemma från jobbet denna vecka och vila upp mig.

Puss puss...


Lite tråkigt, men men...

Jag tycker att det var tråkigt att Jessica fick lämna Big Brother igår. Hon var rätt så rolig för hon fattade inte så mycket. Hon fattade inte att dom andra inte ville lyssna på hennes tjat hela tiden. Det var likadant förra året att en av dom roligaste (Cilla) fick lämna i början för att dom andra nominerade henne. På grund av att dom irriterade sig på henne och tittarna måste ha irriterat sig också antar jag.

Men jag vill hellre rösta ut nån som är tråkig än nån som är irriterande. Det blir ju mer drama om dom irriterar sig på varandra. Jag hade hoppats på att Sipan skulle åka ut. Han är sååå tråkig, han bidrar inte med nåt. Han är så negativ och skiter bara i saker & ting. Hoppas han åker ut nästa gång för han blir väl autonominerad då också för han klarade inte att cykla på enhjulingen.

Puss puss...


Just ja jag har färgat håret

Jag fick hjälp av Lotta att färga håret i fredags. Jag ska bli blondin igen. Just nu är håret mer oranget än blont, men jag får färga en gång till när jag mår bättre. Jag tycker att håret ser rätt häftigt ut just nu. Jag är inte en sån där tönt som typ vill dö om håret inte blir som det var tänkt. Det går ju alltid att färga en gång till om det blir misslyckat, det är liksom inte världens undergång.

Puss puss...


Räckt med 2 delfinaler....

Jag tycker att det bara fanns bra låtar i 2 av delfinalerna i Melodifestivalen i år. Delfinal 1 & 3 hade dom kunnat stryka helt och hållet. Dom delfinalerna som hade bäst låtar var delfinal 2 & 4.

Jag hoppas att varken Loreen eller Danny vinner, för ingen av dom låtarna är speciellt bra. Men det är dom som är segertippade. Jag hoppas mest på att Topcats vinner, men det kommer dom
nog inte att göra. Det blir säkert en av skitlåtarna som vinner tyvärr.

Puss puss...


Scary för faaan

Jag har drömt värsta läskigaste drömmen inatt. Jag hatar att ha mardrömmar. Jag drömde att jag jobbade och pensionärerna jag hjälpte var alla missbildade på något sätt. Det var läskigt att gå runt i källare och trädgårdar etc. Det dök upp läskiga saker hela tiden. Sen så var polisen i området för det var nån som hade blivit mördad. Tydligen så skulle man inte öppna om man fick ett paket med väldigt mycket text. Då var man dödsdömd. Riktigt jävla skum dröm. Det var dessutom väldigt komplicerat att hämta cigaretter.

Puss puss...


Toppen eller inte...

Det känns så trist att jag inte kunde ha sex-partyt igår. Men jag var inte så sugen på att festa eftersom jag mådde skitdåligt. Men jag har brutit min nykterhet för jag drack ca 4 cider i fredags. Jag har ju fortfarande inte festat till ordentligt, men jag har ju ändå druckit lite alkohol nu.

Jag var till jourvårdcentralen i Örebro idag. Först trodde dom att jag hade astma, men när dom hade tagit sänkan så tror dom att jag har lunginflammation. Så jag äter penicillin just nu och så har jag 2 olika inhalationer. Jag andas bättre nu när jag har använt inhalationerna, men jag hostar en hel del fortfarande. Jag känner mig inte helt på topp än.

Over and out...


No party for me, you see...

Jag har antagligen fått muskelinflamnation igen. Jag har svårt med andningen, ont i bröstet och hostar mycket. Känns precis som när jag hade muskelinflammation för ca 3 år sen. Jag var sjukskriven 3 veckor då och fick inte anstränga mig nåt. Jag får antagligen gå till vårdcentralen på måndag om det inte blir bättre.

Så det blev inget sex-party ikväll. Jag hoppas alla som tänkte komma har sett på facebook att jag är sjuk. Jag vet ju inte exakt vilka som tänkte komma, så jag orkar inte skriva till alla att det inte blir nåt.

Over and out...


Sovit dåligt...

Jag hade skitsvårt att somna igår, jag låg och tänkte en massa. Jag tänkte på att jag jämt har sån jävla otur. Jag vill ha kärlek, men det enda killar vill är att knulla. Och vill dom ha ett förhållande, så vill dom inte ha det med mig eller så vill inte jag ha dom. Jag har jättesvårt för att bli kär, när jag väl blir kär så blir jag kär i fel person. Antingen är det en idiot eller så är inte känslorna inte ömsesidiga plus att han är en idiot.

Hur som helst är det största bekymret att hitta nån som jag klickar med. Jag är inte kräsen som en del tror. Jag har svårt för att bli kär och oftast får jag känslor för nån som inte känner likadant. Och jag är inte så sugen på att bli tillsammans med någon bara för att han gillar mig, jag vill känna nåt för honom också. Det finns en del killar som har haft känslor för mig, men jag har inte känt nåt för dom tyvärr.

Det är för mycket tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud just nu. Jag får antagligen acceptera att jag är dömd till att bli en galen kattkvinna. Jag kommer troligtvis inte hitta min man, jag ger upp.

Jag får nog nöja mig med att få kuk lite då och då. Jag kommer inte att hitta kärlek i denna värld.

Sug & svälj, trevlig helg...


Party

Jag längtar till lördag för då ska jag ha fest. Det blir första gången jag dricker alkohol under detta år. Jag har inte druckit alkohol på 2 månader. Jag var full senast på juldagen, det känns som det var sååå länge sen.

Puss puss


RSS 2.0