Jobb...

Jag glömde totalt bort att jag fick veta idag att jag har fått tjänsten på Blåklockan/Vallmon. Så jag behöver inte börja jobba nån annanstans, jag får jobba kvar... =) Nu har jag en helt egen tjänst, jag går inte på någon annans tjänst längre. Det känns lite tryggare att ha min egen tjänst och slippa gå på någon annans. Det känns så skönt att veta att jag har fått tjänsten, nu vet jag att jag får jobba kvar på samma ställe. Jag behöver inte börja om på nytt igen. Jag har ju bara jobbat på Blåklockan/Vallmon sen i mars, så jag har ju precis kommit in alla rutiner där och sånt. Så det känns så bra att slippa börja på nåt annat ställe igen, jag trivs väldigt bra där jag jobbar nu.

Det känns verkligen som om allt går åt rätt håll just nu. Jag har turen med mig. Allt känns så toppen. I love life right now... =)

Over and out...

No time, so tired

Jag har knappt varit inne på internet dom senaste dagarna. Jag har varken haft ork eller tid. Jag har varit så extremt trött dom senaste dagarna. Det har varit en hel del på senaste tid och jag kommer att ha fullt upp hela denna vecka.

I lördags var jag ute och drack lite med några vänner. Det var jätteroligt, men jag blev väldigt full. Jag tål inget längre, jag måste verkligen börja tänka på att jag inte tål lika mycket alkohol som jag gjorde förut. Jag har gått ner över 20 kilo, så 20 kilo av min gamla kroppshydda har försvunnit. Min kropp är mindre och jag kan inte dricka lika mycket som förut. Men ändå dricker jag lika mycket som jag gjorde tidigare. Jag måste i fortsättningen tänka på att minska på mitt alkoholintag när jag väl dricker. Jag dricker ju inte lika ofta som jag gjorde förut heller. Vi var i Motala en sväng i lördags och det var riktigt kul... =)

Det hände en del skumma grejer i lördags. Jag vet inte vad en del tänker ibland, men jag tänker bry mig om det nu. Shit happens... Så länge allt ordnar sig i slutet, så spelar saker och ting inte så stor roll.

Igår var jag och shoppade lite grejer. Så nu har jag en rosa gran och en rosa ljusstake... =) Jag är verkligen tokig i rosa. Jag har till och med på mig rosa kläder nu, men dom brukar jag bara sova i. Jag tycker inte så mycket om att ha rosa kläder på mig bland folk.

Idag så har jag umgåtts med Anna en sväng, det var trevligt att träffa henne och prata lite. Det blir inte så ofta som vi umgås nu för tiden. Vi pratade en hel del om allt som hände i helgen.

Det händer som sagt en hel del den här veckan. Imorgon ska jag jobba och efter jobbet blir det att fika med några arbetskamrater på Tutingen. Sen på torsdag ska jag också jobba. På fredag blir det att dra till Stockholm. På lördag jobbar jag och sen vet jag inte riktigt hur det blir på kvällen. Jag kanske drar till Röfors, men jag vet inte hur jag ska gör än. Jag känner mig inte så sugen på det längre. För åker jag dit måste jag tänka på hur mycket jag dricker för jag ska börja jobba redan kl.14 på söndag. Jag vill inte vara bakis på jobbet, så jag kan inte dricka mer än några drinkar. Jag har ingen lust att vara chaufför dit, då kan jag lika gärna vara hemma och ta det lugnt.

Det är väldigt många saker som snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag är nervös inför fredagen, jag vet inte riktigt vad jag kan vänta mig av det. En sak som är väldigt bra är att jag har släppt en del saker nu som jag har tänkt väldigt mycket på. Jag tänker inte lika mycket på det längre och det känns så extremt skönt... =) I have moved on to bigger things... =)

Puss puss...


Onsdag

Idag har jag fått många nödvändiga, men tråkiga saker uträttade. Jag har städat lägenheten, så nu trivs jag bättre i lägenheten än innan jag städade. Jag blir alltid så glad och mår så bra när lägenheten är nystädad. Men jag vet att det inte varar så länge och jag måste städa snart igen... suck. Jag tycker inte att det är speciellt roligt att städa, men det är så skönt när det är gjort. Så har jag tvättat, så nu behöver jag inte göra det igen på några veckor. Dessutom har jag julpyntat lite grann. Jag är inte så extrem i min julpyntning som en del andra. Det räcker med lite grann, så man får lite julstämning hemma. Det är så jobbigt att plocka bort allt om man har massor med julpynt överallt. På måndag funderar jag på att köpa en rosa gran på Rusta, men jag har lite beslutångest. Jag kanske köper en vit istället, jag får se vilken gran det blir på måndag.

Efter att jag hade fixat lite, så höll jag Jenny sällskap när hon klippte och slingade sitt hår. Jag blev riktigt sugen på att gå till en frisör och klippa mitt hår också när jag satt där & kollade när hon blev klippt. Jag har inte varit till en frisör och klippt mitt hår sen jag var ett litet barn. Antingen så har mamma, nån kompis eller jag själv klippt mitt hår under dom senaste 18 åren eller nåt sånt. Jag har aldrig färga håret hos en frisör, jag har alltid gjort det själv eller fått hjälp av en kompis. Men jag tror nog att det bara blir att klippa håret hos frisör. Färga håret kan jag lika gärna göra själv, det blir så dyrt att göra det hos en frisör.

Jag har funderat lite på en sak under dom senaste dagarna. Folk är lite larviga ibland. Dom vill inte att man ska skriva vad som helst i sin blogg. Jag är en ärlig och öppen person så jag skriver vad jag känner för att skriva. Jag har inga hemligheter, dom flesta som bor häromkring vet det mesta om mig. Jag går inte runt och döljer saker. Jag har liksom inget att dölja. Men det finns ändå en del saker jag inte skriver i min blogg, men det är inte på grund av mig utan på grund av att folk i min närhet som inte vill att jag ska göra det. Det är inte schysst att skriva om folk om dom inte vill det. Det är några som har sagt att dom inte vill att jag ska nämna dom i min blogg och att jag inte ska skriva om dom. Och då är jag snäll och inte gör det. Men jag nämner oftast inte några namn på folk om det handlar om väldigt privata saker. Jag nämner oftast bara namn om jag har umgåtts med nån eller nåt sånt. Jag tänker inte censurera mig själv för att göra andra nöjda. Så jag kommer att fortsätta att skriva en del privata saker som folk blir generade av. Men det är deras problem om dom inte tål sanningen, jag tänker inte ljuga ihop en massa saker eller censurera för deras skull. Dessutom vad är det för farligt om jag skriver att jag har haft sex eller dylikt. Vilket årtionde lever dom på egentligen? Det står ju om sex överallt nu för tiden. Det pratas om sex på tv, radio etc hela tiden. Folk som har haft sex med kändisar säljer sina historier till tidningar, kändisar pratar om sitt sexliv etc. Men det är tydligen skandal och omoget om jag en helt okänd person skriver att jag har haft sex. Men herregud, det är ju en av dom mest naturliga saker man kan göra i livet. Jag säger bara en sak, en del folk alltså... suck. Tycker ni att det är jobbigt att läsa om privata saker, sluta läs andras bloggar i såna fall.

Over and out...

Lycklig som faaan

Jag känner att livet är toppen just nu. Jag är lyckligare än vad jag har varit på många år. Det känns som om allt kommer att bli extremt bra.

För ett tag sen hade jag väldigt ångest över att jag blir 30 nästa år, men nu känns det som om det inte gör nåt att jag blir äldre. Livet tar inte slut för att jag fyller 30, jag kommer fortfarande att vara relativt ung. Dessutom är man ju inte äldre än vad man känner sig. Jag känner mig inte äldre än 20, så jag är fortfarande väldigt ung i sinnet. Men jag har under dom senaste månaderna tänkt väldigt mycket på att jag snart har levt i 30 år och att jag inte har gjort nåt vettigt av mitt liv. Vart har åren tagit vägen liksom??? Dom flesta i min ålder har familj och barn. Jag lever ihop med mina 3 katter, fast just nu har jag ju dubbelt så många katter eftersom Daisy har fått 3 ungar. Men samtidigt så känner inte jag mig redo för att bilda familj, jag vill leva livet innan jag ens tänker på att skaffa nån familj. Dessutom så har jag inte hittat nån vettig karl att bilda familj med. Jag vet inte ens om jag vill skaffa barn överhuvudtaget, jag har inte speciellt barnkär av mig. Jag känner att för min del kvittar det nog om jag aldrig får några barn. Jag känner att tiden får utvisa hur det blir med den saken, jag kanske inte ens kan få barn eftersom jag aldrig någonsin har blivit gravid. Jag har ju haft en hel del oskyddat sex. Så antingen har jag bara haft en jävla tur eller så kan jag inte få barn. Om jag någonsin ska skaffa barn så ska jag göra det när jag har ett fast förhållande som funkar bra. Som det ser ut just nu, så kommer jag nog aldrig skaffa barn.

Även fast jag inte har gjort så mycket vettigt med mitt liv, så trivs jag väldigt bra med mitt liv. Jag har haft väldigt roligt under årens lopp och hoppas på att fortsätta med att ha roligt ett bra tag till. Jag tänker bara leva livet och ha kul. Sen får man ser hur framtiden kommer att se ut. Om jag skaffar ett Svensson liv eller inte. Men jag känner att jag passar inte att leva ett Svensson liv, det är liksom inte jag på nåt sätt.

Hur som helst mår jag väldigt bra just nu. Jag har ju lyckats gått ner över 20 kilo och mår mycket bättre i min mindre kropp än vad jag gjorde förut när jag var lite större. Jag har många underbara vänner och en underbar familj som jag älskar överallt annat på denna jord.

Ibland önskar jag att jag hade en pojkvän samtidigt som jag trivs väldigt bra med att vara singel. Man vet ju aldrig när man träffar någon som man faller för och som samtidigt faller för mig. Jag är ju ute en hel del och träffar folk, så man vet ju aldrig när man träffar på en vettig karl. Men om min pappa skulle få bestämma, så skulle nog jag vara illa tvungen att vara singel livet ut. Han klagar hela tiden på dom karlar som jag träffar. Antingen så ska han slå ihjäl mig eller karln som jag träffar eller så är jag inte hans dotter längre om jag blir tillsammans med en annan karl. Jag kanske skulle låta pappa välja ut vilka karlar jag får träffa, så att det blir rätt... haha. Han har alltid så mycket åsikter om alla karlar jag umgås med. Tillochmed dom som jag inte ens hade tänkt att hålla på med överhuvudtaget, men han tror så mycket hela tiden.

Puss puss...

Borde sova

Jag borde gå och lägga mig nu för jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Men jag är inte trött just nu, jag har för mycket överskottsenergi. Jag har fixat med en del grejer nu på kvällen. Jag har diskat och slängt en massa papper som legat & skräpat lite överallt. Så jag började lite med städningen idag, nu ser det mycket prydligare ut hemma hos mig. Får försöka att dammsuga och moppa golven imorgon. Så det blir rent och fräscht här hemma. Jag kommer inte ens ihåg när jag städade senast. Jag har varken haft tid eller ork till att städa. Jag är ju knappt aldrig hemma, jag jobbar ju för det mesta. Dessutom så har jag blivit tröttare nu när det har blivit mörkare ute.

Det blir att försöka göra lite julfint på onsdag. Egentligen borde jag inte fixa med det förens till helgen när det är första advent. Men jag jobbar ju hela helgen och så ska jag hinna med att ta några drinkar på lördagkväll också. Så det finns ingen tid att fixa med det i helgen. Jag är ledig på måndag, men då tänkte jag bara ta det lugnt och vila efter helgen. Så då vet jag att jag inte har nån lust eller energi att fixa med julpynt.

Sen efter måndagen är det fullt upp hela veckan. Jag jobbar tisdag-torsdag och lördag-onsdag. På fredagen ska jag till Stockholm och så ska jag försöka att hinna med nån drink på lördagskvällen om jag orkar. Det känns som om det är fullt upp dom närmsta veckorna. Men sen så är jag ledig en hel vecka (9-15 december), det ska bli riktigt gött. Jag ska på julbord den 11e december och efter julbordet blir det att ha födelsedagsfest eftersom jag fyller den 15e december.

Puss puss...

Mycke gjort

Jag har fått väldigt mycket gjort idag. Först så jobbade jag 7-16, sen så har jag ordnat med en massa saker. Saker och ting börjar komma i ordning nu, det känns jävligt gött.

Jag har beställt tid för konsultation hos en plastikkirurg, så det blir att åka till Stockholm fredagen den 3e december. Får se om jag kommer att göra operation eller inte. Får se hur mycket pengar som det skulle gå på i såna fall och vad för resultat jag skulle kunna vänta mig.

Jag har dessutom varit och köpt julgardiner idag. Så om jag orkar ska jag städa lite imorgon och sen julpynta på onsdag. Orkar jag inte städa imorgon, så blir det att städa på onsdag innan jag julpyntar.

Sen så har jag börjat skriva lite på min ansökan till Big Brother. Jag har tills 20e december på mig att få färdigt den. Jag måste funderar lite på en del av frågorna, så det blir smarta och intressanta svar. Det skulle vara grymt kul om jag kom med. Det skulle vara en rolig upplevelse och jag vet att jag har psyke för att klara av den utmaningen.

Nu måste jag nog ta itu med all disk som står i köket. Så jag slipper att göra det imorgon.

Puss puss...

Jag vill alltid ha det som jag inte kan få...

Det är lite lustigt med mig ibland. Jag vill alltid ha det jag inte kan få och när jag får det så kommer jag på att jag egentligen inte vill ha det. Det är nog en stor anledning till att jag är singel. Jag tycker att det är roligare att jaga än att fånga. Jag vill i slutändan aldrig ha dom som jag "fångar". Jag är inte kräsen, jag har bara otur. Jag träffar aldrig på någon som passar mig. För skulle jag hitta någon som verkligen passar mig, så skulle jag nog inte tröttna på honom efter några veckor.

Jag stör mig på en del karlar. Dom är väldigt skumma. Sen finns det en del som är riktigt rara också. Jag kan ju säga en sak att jag blev lite irriterad för ett tag sen. If you don't like me, leave me alone.... Jag hatar folk som säger en sak och gör en annan. Jag önskar att jag kunde vara mer elak ibland, jag måste träna så jag kan vara elak som faaan nästa gång. Jag tänker inte låta folk leka med mig hur som helst.

Puss puss...

Rock at Sea

Jag har varit på kryssningen Rock at Sea lördag-måndag och det var grymt kul. Jag blev inte så full som jag trodde att jag skulle bli. Jag trodde att jag skulle bli skitfull med tanke på att jag inte hade druckit en droppe alkohol på cirka en månad. Men jag var lagom berusad under hela kryssningen, jag var ju inte som en del andra som sov bort nästan hela kryssningen. Jag höll i gång och rockade loss. Träffade massor med roligt folk. Jag fick massor med komplimanger både från tjejer och killar. Det var väldigt många som kom fram till mig och sa att jag hade blivit smal. Men jag tycker att jag fortfarande är rätt så tjock fast att jag egentligen vet att jag är rätt så smal just nu. Jag vill gå ner några kilon till, men det går väldigt segt med det. Så jag får antagligen nöja mig med den vikt jag har nu. Jag funderar på att göra något åt min mage, för jag har en del överskottsskinn som jag vill bli av med. Men men får väl se hur det blir med det.


Jag hade inga problem med att gå i dom högklackade skorna förutom att jag fick skavsår så jag var tvungen att byta i alla fall efter ett tag. Jag såg hur som helst grymt snygg ut i min nya klänning och dom högklackade skorna. Jag hade ju inte direkt problem med att hitta ragg om man säger så. Men jag gjorde inte så mycket dumheter på kryssningen. Jag var faktiskt rätt så lugnt av mig för ovanlighetens skull. Det var nog en del som blev lite irriterade på mig ändå... hehe.

Idag så har jag känt mig lite seg efter att ha druckit massa alkohol, sovit & ätit för lite. Jag åt bara 2 gånger under hela kryssningen och jag åt inte upp nån av gångerna. Jag pallar inte att äta när jag dricker alkohol, jag känner mig inte så sugen på att äta då. Jag mår mest bara illa av att se mat överhuvudtaget när jag dricker.

Jag har umgåtts med Jenny en sväng nu på kvällen, jag skjutsade nyss hem henne. Så nu är jag ensam igen, men det känns faktiskt skönt att bara vara för mig själv lite. Jag har ju umgåtts med folk hela helgen.

Nu blir det lugnt i 2 veckor igen, sen blir det väl att ta nån drink när jag har fått lön. Jag och Jenny tänkte försöka att hitta på nåt sköj den 27e, får väl se vad vi kan hitta på. Vet inte ifall det händer nåt kul överhuvudtaget.

Puss puss...

Stressigt som faaan

Både igår och i onsdags så jobbade jag 11 timmar (delade turer), så då hann jag inte att göra nånting annat än att jobba. Idag så har jag jobbat 7-16, men kom inte från jobbet förens kl.16.30. Det har varit en riktigt stressig dag idag. Först jobba och då var det stressig som faaan. Sen så har jag sprungit runt här hemma som en yr höna ända sen jag kom hem. Tvättat, packat och fixat inför imorgon. Ringt mamma så hon kollar till katterna när jag är borta i några dagar.

Nu får jag äntligen bara sitta och ta det lugnt. Imorgon bär det iväg, det ska bli så kul att komma bort och ha en massa roligt istället för att bara jobba eller vara hemma & glo. Rock at Sea here I come... =)

Idag har jag gråtit i nyktert tillstånd för första gången på jättelänge, jag kommer inte ihåg när jag senast grät när jag var nykter. Och det beror inte på nån karl eller nåt sånt. Karlar är inte värda att gråta över. Det är över en helt annan sak, så jag kan säga som så att saker och ting har inte varit allt för toppen idag. Jag vet att det är mänskligt att gråta och bli ledsen över en del saker. Men ändå så känner jag att det känns lite larvigt att gråta. Jag är nog inte så känslokall som jag tror att jag är ibland. Jag är nog en rätt så känslig person av mig ibland.

Det känns bra att jag ska iväg och ha kul imorgon, jag behöver det nu.

Puss & kram...


Working

Igår kväll så umgicks jag med min bror. Det var trevligt att umgås med honom lite grann, både han och jag har jobbat en del på senare tid. Så vi har inte haft tid att träffas så mycket. I helgen kommer vi att träffa varandra så det räcker och blir över. Vi ska ju nämligen dela hytt. Jag har en känsla av att vi kanske inte umgås så mycket ändå. Jag brukar ha en tendens att springa iväg för mig själv och hitta andra människor att umgås med.

Idag så har jag jobbat delad tur och jag jobbar delad tur imorgon med. På fredag jobbar jag 7-16, så det blir en del jobb nu innan jag drar iväg på kryssningen. Det ska blir grymt kul att rocka lördag-måndag och sen på tisdag blir det att vila upp mig innan jag börjar jobba igen på onsdag. Jag längtar som faaan till kryssningen nu, men det känns lite pirrigt & nervöst på samma gång. Man vet ju aldrig hur det blir, men jag känner på mig att jag kommer att ha så extremt roligt. Det blir ju vad man gör det till, så jag kommer satsa på att ha kul... =)

Puss puss...

Extremt nöjd och glad...

Jag har köpt 2 st klänningar på tradera. En av dom kommer jag att ha på Rock at Sea. Jag är så extremt nöjd över mitt köp, klänningen som jag kommer att ha på mig är så läcker. Jag kommer att vara så snygg och sexig på lördag. Jag kommer att ha en helt fantastisk klänning och sexiga högklackade skor. Jag har gått i dom högklackade skorna både igår och idag, så förhoppningsvis så kommer jag att kunna gå i dom även på fyllan. Det har faktiskt gått bättre för mig att gå i dom än vad jag trodde att det skulle göra. Men jag vet ju inte hur bra jag kommer att kunna gå i dom när jag har druckit lite. Jag är så extremt klantig när jag är full och ramlar väldigt ofta omkull.

Hur som helst så kommer jag att vara en riktigt läcker brud på lördag, så alla snygga killar får se upp... haha. Jag kände mig snygg och sexig när jag testade klänningen ihop med skorna förut. Jag såg så smal ut, jag som annars fortfarande tycker att jag ser fet ut. Men i den klänningen blev jag väldigt smal. Självförtroendet är på topp just nu, jag känner mig som en vinnare, stjärna och är bara bäst. Det kunde inte vara bättre... =)

Jag tycker inte om att det är så mycket snö ute just nu, men det går ju inte att göra så mycket åt. Jag måste försöka att få på vinterdäckena på bilen snart, det har ju inte blivit av än. Det har inte funnits tid till att fixa det. Men som tur är så ska jag inte köra bil nåt förens på lördag. Så jag behöver inte oroa mig så mycket för halkan just nu.

Puss & Kram...

Måndag...

Idag så är det måndag igen. Jag och Jenny har typ nästan bara umgåtts på måndagar den senaste tiden eftersom jag har jobbat så mycket helger. Jag har varit ledig dom senaste måndagarna. Idag så har vi ätit mat på Italia och sen suttit & glott på tv med Ida. Just de vi var förbi mitt jobb en sväng också. Vi visade upp mina små kattungar för pensionärerna. Vi sitter och glor på tv just nu, Ida ska väl snart gå.

Jag har en del knasiga idéer ibland. Vi diskuterade lite om att skaffa barn och sånt. Jag sa en hel del roliga saker i det ämnet... haha. Hur som helst så är det smartast att skaffa barn när man har lagt festandet bakom sig. Det känns inte som om det kommer att ske på ett bra tag för min del. Jag kommer nog aldrig att växa upp. Jag känner mig inte redo för att skaffa några barn än så länge. Men jag har ju inte ens någon att skaffa barn med, så det fattar ju vem som helst att jag inte tänker skaffa barn nu. Jag fyller 30 nästan år och jag känner inte att jag är så gammal. Jag känner mig mycket yngre och alla säger att jag ser yngre ut.

Jag kom på förut när jag hade duschat och sminkat mig att jag ser jävligt bra ut. Jag tycker faktiskt att jag är snygg, så jag kommer nog kunna lyckas hitta ragg på kryssningen... =P Men jag brukar oftast hitta ragg när jag är ute speciellt när jag inte ens försöker. Ibland fattar jag inte hur jag lyckas. Jag är ju en papegoja på speed när jag är full. Jag är helt galen och pratar som faaan när jag dricker. Det är konstigt att folk ens orkar umgås med mig när jag dricker, jag har ju rätt så jobbig när jag är full. En del kanske tycker att jag är charmig på nåt sätt. Jag är den jag är och det går inte att göra så mycket åt. Jag är lite speciell och det är det jag tycker om med mig själv.

Puss puss...

Nytt kapitel...

Jag har avslutat ett kapitel och nu är det dags att öppna ett nytt. Ett som är gladare och ljusare, mer positivt... =) Jag är trött på att vara arg, ledsen och deppig. Fast jag har varit rätt glad på senare tid, så jag har nog redan börjat mitt nya kapitel... =)

Jag har jobbat en hel del på senare tid, jag vet inte riktigt vart jag får energin ifrån egentligen. För jag känner mig inte så speciellt trött när jag kommer hem från jobbet, fast att jag knappt sover nåt under nätterna. Jag har så svårt för att slappna av, jag har så mycket överskottsenergi just nu. Men jag har ju som sagt allt haft svårt för att somna. Mina föräldrar hade stora problem med att få mig att sova när jag var liten. Jag jobbar 5 timmar ikväll, sen så är jag ledig imorgon. Den här veckan har jag jobbat nästan 60 timmar och har nog inte sovit mer än 4-5 timmar per natt. Ändå så är jag inte speciellt trött överhuvudtaget.

Imorgon så har jag massor med saker jag ska göra, hinner jag inte allt imorgon så får jag gör en del på tisdag också. Jag ska ju umgås med Jenny en sväng imorgon plus att jag tänkte försöka att gå iväg till jobbet & visa upp kattungarna för pensionärerna. Så just nu känns det som om en hel del andra saker får vänta tills på tisdag.

Jag längtar till kryssningen, det ska bli så kul. Jag ska dricka goda drinkar och ragga på snygga karlar... =P

Jag ska försöka att ha roligt och bara njuta av livet nu. Jag skulle egentligen behöva ha en nyktrare livstil, men det skiter jag nog i. Jag ska försöka att gå ut och ha roligt med mina kompisar så ofta som jag kan den närmsta tiden. Jag har jobbat alldeles för mycket den senaste tiden och knappt träffat mina kompisar överhuvudtaget. Jag har jobbat nästan 4 helger ( en helg jobbade jag bara delad tur på söndagen) på raken nu. Så när jag åker på Rock at Sea så har jag inte druckit alkohol på 4 veckor. Så jag får nog försöka att ta det lite lugnt med alkoholen annars så kommer jag att bli skitfull och sitta på en stol & dregla... hehe. Jag tål ju knappt nån alkohol nu för tiden, så jag får dricka lite grann och väldigt sakta. Även fast att jag har tänkt att vara ute mer med mina kompisar närmsta tiden, så kommer jag nog ändå att ha en del nyktra perioder på grund av att jag jobbar cirka 4 helger i November/December.

Jag funderar på att ha födelsedagsfest när jag fyller, det skulle vara kul. Då får jag bjuda en hel del roligt folk... =) Jag fyller på en onsdag, så det blir ju att ha festen under en helg i närheten.

Puss puss...

Bowling

Igår kväll var jag iväg och bowlade med arbetskamraterna. Vi gjorde det med våra trivselpengar. Det var riktigt sköj och väldigt god mat. Jag var ju inte speciellt bra på att bowla, men det visste jag ju redan att jag inte var. Jag har aldrig varit speciellt bra på några sportaktiviteter. Jag är inte så mycket för sport och sånt. Det är ju därför som jag bara har ändrat mina matvanor för att gå ner i vikt. Jag tycker inte om att motionera, det är så jävla tråkigt. Det kan vara rogivande att vara ute och gå på promenader. Men nu när det börjar bli kallare ute, så är inte det speciellt kul heller.

Fredag-söndag kommer jag att jobba väldigt mycket, så jag kommer inte att ha tid att göra annat än att jobba. Jag är ledig måndag och tisdag, då ska jag ta itu med en massa saker som jag inte hinner med under helgen.

Jag börjar bli lite nervös inför Rock at Sea nästa helg. Det kommer säkert att bli jätteroligt. Men jag är ändå lite nervös över hur det kommer att bli.

Puss puss...

Tur man har barnasinnet kvar

Idag så har jag varit ledig och mest bara tagit det lugnt. Jag gick upp vid kl.7 för att tvätta, men det är väl det enda vettiga jag har gjort idag. Jag har mest suttit vid datorn och framför tvn & svullat. Jag har ätit så mycket onyttigt idag, så jag har säkert gått upp flera kilo. Jag måste ju unna mig nåt ibland, jag har ju gett mig själv spritförbud så dricka blir det ju inte förens om 2 veckor. Jag får vara nyttigare senare i veckan. Det går lite segt för mig att gå ner dom sista kilona. Jag pendlar just nu mellan 58-59 kilo, ena veckan väger jag 58 och nästa väger jag 59. Jag vägde mig senast igår och då vägde jag 58 kilo. Jag vill gå ner till 51 kg, men jag blir glad bara jag lyckas gå ner till 55 kg som det känns just nu. Det går så extremt segt att försöka gå ner i vikt för tillfället.

Under kvällen så har jag umgåtts med Ida och Jenny. Vi satt och spelade ett spel som heter Tjejsnack, som är för tjejer som är typ 12-14 år eller nåt sånt. Det är tur att man har barnasinnet kvar. En del frågor i spelet kändes lite larviga eller så passade dom inte oss så bra. Fast vi hade rätt så kul i alla fall. Vi skrattade en hel del.

Jag har skrattat väldigt mycket idag, jag vet inte riktigt vad jag är på för mupphumör idag. Men det är väl som så att det krävs inte mycket för att roa en idiot... hehe. Det är ju bra att jag är på bra humör och inte sitter & gråter eller nåt sånt. Jag har inte gråtit nåt sen jag var full senast. Jag vet inte vad det är med mig när jag dricker nu för tiden. Jag kan bara sitta och gråta som en jävla idiot, men jag gråter aldrig när jag är nykter.

Snacka om att jag har beslutångest. Jag velar fram och tillbaka hela tiden när det gäller vissa saker. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag lägger ner, I don't give a shit anymore. Jag ska bara leva livet och ha kul. Jag ska inte sitta och deppa ihop. Jag tänker inte oroa mig över en massa saker. Händer det, så händer det. Gör det inte det, så överlever jag ändå. I'm a survivor. Jag tänker inte lägga så mycket energi på saker som inte är värda att lägga energi på. Jag förtjänar bättre...

Puss puss...

RSS 2.0