Kär i en idiot = sjukdom

Jag var kär i en total idiot för cirka 2 månader sen. Men det gick över och det var jävligt skönt. Jag anser att det var samma sak som att vara sjuk. Jag var kär i honom fast att jag inte ville det, men ändå så var jag kär i honom. Och det är samma sak när man är sjuk, man är det fast att man inte vill vara det. Så jag kan säga som så att jag är frisk just nu och mår jävligt bra. Jag är så jävla lycklig och tycker att livet leker. Jag är glad att jag är fri från sjukdomen och att jag får vara frisk igen.

Idag ska jag ut på raggen igen och jag kommer säkert att göra saker jag kommer att ångra. Men det är så det ska vara när man är ung och galen. Jag är singel och må bra, jag ska bara ut för att ha kul. Träffar jag någon som är underbar så är det bara en bonus.

Puss puss och ha det kul denna lördagskväll alla glada... =)

Sug och svälj, trevlig helg... =)

Länge sen senast...

Jag har inte skrivit på min blogg på ett bra tag nu. Jag har helt enkelt inte orkat skriva nåt. För jag har ju en hel del som jag har velat skriva om. Men jag har varit lat och inte känt för att skriva i bloggen.


Jag har varit rätt så irriterad på en del saker på dom senaste veckorna. Det har varit en hel del saker på jobbet som jag har blivit förbannad och sur på. Det är så mycket besparningar på jobbet just nu och det är extremt irriterande. Dom försöker slita ut oss personal så det skriker om det just nu. Det enda dom tänker på är att spara pengar, så vi har fått gått en personal kort flera gånger dom senaste veckorna. Dom har redan dragit in massor med personal för cirka ett år sen och nu får vi ändå gå kort en hel del när folk är sjuka. Dom tänker inte på att dom sliter ut personalen i förtid och att folk inte kommer att orka att jobba. Dom lockar ju knappast några att börja jobba i vården. Dessutom tänker dom inte på att vi jobbar med människor och inte maskiner. Det känns ju inte som om man gör nåt bra jobb när man måste stressa som en jävla idiot för att hinna hjälpa alla. Jag vet att det är dåligt med pengar just nu, men jag tycker att dom borde försöka komma på ett sätt att få fram mer pengar så våra gamla har det bra. Det är ju dom som har byggt upp vårat land och dom blir behandlade som skit av kommunen. Jag tycker inte att man ska spara in på vården, det måste vara annat man kan spara in på. Dessutom så känner jag att mycket av pengarna läggs på helt fel saker som kunde komma till bättre nytta.

Jag undrar om dom som har bestämt att det ska sparas vill ha det så här när dom blir gamla??? Det lustiga är att dom drar in på personal hela tiden, men dom lägger på oss mer och mer sysslor hela tiden. Jag vet inte riktigt vad dom tänker med ibland. Vi är inga supermänniskor, vi kan inte vara på flera ställen samtidigt. Just nu känns det inte som om man hinner med allt man ska göra på jobbet. Om det fortsätter så här, så vill inte jag bli gammal. Jag tycker gamla ska behandlas med respekt, men tydligen så tycker folk på högre position att dom ska behandlas som skit. Att dom inte förtjänar att ha det bra dom sista åren dom lever. Jag tycker att dom borde sträva efter att våra gamla ska ha det så bra som möjligt. Men dom visar motsatsen varje dag som går.

Nu fick jag ut lite av min ilska och irritation som jag har gått runt på den senaste tiden. Jag kan ju säga som så att jag har ju inte direkt någon arbetsglädje nu för tiden. Det känns tungt och jobbigt att gå till jobbet när saker och ting är som det är. Men oftast när jag väl kommer till jobbet så blir jag glad av att träffa mina goa arbetskamrater och dom underbara pensionärerna som vi tar hand om. Dom får mig att le och känna mig på bra humör fast att arbetssituationen inte är den bästa just nu.

Over and out...

Måndag och ledig

Jag har knappt sovit inatt, jag somnade inte förens efter kl.4-5 eller nåt. Jag vaknade vid kl.9, så jag har inte sovit så många timmar. Snacka om att det blåste och regnade inatt. Det kanske är därför som jag inte kunde sova. Jag fick riktigt otäcka känslor inatt. Det var väldigt obehagligt. Det kändes som om nåt hemskt skulle hända, det går inte riktigt att beskriva vilka konstiga känslor jag hade inatt. Det var som rysningar, men ännu hemskare. Sen så börja tänka på en massa gamla grejer, jag vet inte riktigt varför jag börja tänka på en massa saker i det förflutna. Det känns som om det förflutna är kopplat till nåt i nutiden, men jag vet inte riktigt vad än.

Jag vet att jag kan känna på mig saker och drömma om saker innan det har hänt. Jag har många gånger fått värsta dejavu känslan när jag har varit iväg nånstans jag inte har varit förut. Men det är för att jag har drömt om ställen innan jag ens har varit på dom.

Jag är ledig idag och det känns riktigt skönt. Får väl se vad jag hittar på för något idag. Kanske ska umgås med lite vänner, får se hur det blir. Som det känns just nu, blir det säkert inget med nåt.

Puss & kram...

Jag är inte vän med mina känslor

Jag är inte vän med mina känslor, jag vill inte känna som jag gör just nu. Det känns som om mina känslor äter upp mig infrån och dödar en liten bit av mig åt gången. Mina känslor och tankar håller mig vaken om natten. Jag vill kunna sova, jag vill inte ligga och tänka & grubbla på en massa saker som inte är värt ett jävla dugg. Crap det är vad det är. Jag vill sova, så orkar med att gör allt som jag har tänkt att göra imorgon.

Hmmm... livet är inte lätt, när det är svårt. Things can only get better... It's only one way to go and that's up...

Over and out...

The Weekend is over... great...

Det känns så skönt att denna helg är över nu. Jag har jobbat hela helgen och imorgon är jag ledig. Det har gått jättebra att jobba i helgen, men det är ändå skönt att helgen är över. Det känns så segt att jobba nu under vintern, det är nog för att man får för lite sol. Har inte samma energi som under dom månaderna som man får mer solljus. Men men det går mot ljusare tider nu och det känns riktigt gött.

Förhoppningsvis så blir det att åka utomlands i mitten av Februari. Det ska bli gött att komma från snön och kylan... =)

Några kloka ord:

* Har man inget snällt att säga, så kan man lika gärna hålla käften!

* Smaken är som baken, delad!

* Skönhet sitter i betraktarens ögon!

* Det är tur att alla är olika, fy fan vad livet skulle vara tråkigt annars... =P

* Behandla alla som du själv skulle vilja bli behandlad!

* Jag blir hellre hatad för den jag är, än älskad för den jag inte är

* Att åldras är som att bestiga ett berg. Man blir lite andfådd, men får en mycket bättre utsikt


* Gråt inte för en man som lämnat dig, nästa kanske faller för ditt leende!

* Alkohol är orsaken och lösningen till många av livets problem!

* Fylla är inget annat än frivillig idioti!

* De säger alltid att den rätta personen dyker upp såsmåningom. Min måste ha blivit överkörd av en lastbil!



Over and out!



Jag tror inte att det är fel på mig...

När ni läser detta inlägg, så får ni inte tro att jag tycker att det är nåt fel på mig. Jag tycker och tror fortfarande att det är fel på alla karlar jag träffar på. Jag är ju nämligen vacker, snygg, underbar, sexig, läcker, generös, snäll, ärlig och helt klart bäst.

Jag har tänkt en hel del. Jag är träffat på en hel del karlar som jag tycker är oseriösa och bara ute efter att ligga. Men jag har kommit på att en del av dom vill ha förhållanden, men inte med mig. För dom är jag bara någon som dom ligger med, men ingen som är "girlfriend-material". Karlar är bra konstiga djur, jag borde bli lesbisk istället... suck.

Karlar är rätt korkade ibland dom sätter ju på allt som rör sig, medan dom flesta kvinnor väljer sina "offer" nogrannt. Jag väljer i alla fall nogrannt vilka jag ligger med, jag ligger inte med vem som helst. Bara för att man har legat med rätt så många betyder det inte att man ligger med allt och alla. Jag väljer vilka jag ligger med och jag tar inte första bästa jag hittar. Dessutom i mitt fall så har jag varit singel nästan hela mitt vuxna liv, så det är inte så konstigt om jag har legat med några fler än dom som har varit ihop med någon i flera år. Jag tänker inte leva utan sex bara för att jag inte har ett förhållande. Jag vet vad alla jag har haft sex med heter i för och efternamn, ålder och på ett ungefär vart dom bor. Jag vet exakt vilka jag har haft sex med och när jag har haft sex med dom. Hur många av karlarna som har legat med många kvinnor har koll på det??? Jag tror att det är väldigt få av dom "slampiga" karlarna som vet hur många dom har legat med och vad alla heter. Jag skulle aldrig falla mig in att liggamed någon jag inte vet vem det är. Dom flesta jag har haft sex med har jag känt i flera år.

Jag tycker att det är konstigt att kvinnor blir kallad slampa om dom ligger med många, medan killar blir kallad hingst om dom gör det samma. Jag kan säga som så att jag tycker att många av mina killkompisar är slampor, men det är inte jag. Jag har legat med en del, men som sagt jag vet vilka jag ligger med och jag ligger inte med vem som helst. Medan många av mina killkompisar sätter på allt som rör sig och har ingen koll på vilka dom har legat med. Dom är riktiga jävla slampor och inte jag... =P

Puss & snusk...

Crazy little me...

Nu är det början på ett nytt år, detta år kanske blir ännu bättre än förra året. Men förra året hade sina höjdpunkter, så jag tycker att det var ett rätt så bra år. Bättre än 2008... haha... Jag hittade frågor jag hade besvarat om 2008 på min bilddagbok i helgen. Jag lägger upp det här, lite skoj och läsa 2 år efter att jag har skrivit det... haha.


 

2008 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning genom mitt 2008..


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haft för lite sex...

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, min bror & hans tjej

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, min katt Buddy

5.Vilka länder besökte du?
Sverige

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Sex

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Vet inte

8. Vad var din största framgång 2008?
ingen aning

9. Största misstaget?
De du, det är hemligt... hehe

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld har jag väl varit...

11. Bästa köpet?
Min TV kanske

12. Vad spenderade du mest pengar på?
En massa dynga... hehe

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, det tror jag nog

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I kissed a girl... hehe

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Typ som vanligt

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Haft sex

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Druckit alkohol

18. Hur tillbringar du julen?
På mitt jobb...

19. Blev du kär i år?
Nja, inte direkt...

20. Favoritprogram på TV?
Gossip Girl etc...

21. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst nån bok...

22. Största musikaliska upptäckten?
Ingen

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
pengar

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Fick besök av Jenny, Anna, Kumm, min bror och min pappa

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mera sex

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Slö och lat

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner och min familj

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Det vete i faaan

31. Vem saknade du?
Nja, vet inte

32. De bästa nya människorna du träffade?
Hmmm... Denize... hehe... skämtade bara. Har jag träffat några nya människor??? Tror inte att jag har det... Inga bra i alla fall... hehe


Snacka om att sex var det enda jag hade i hjärnan när jag svarade på dom här frågorna... hahaha. Jag hade nog mycket sex i hjärnan på Nyårsafton också. Jag strulade med några killar, jag är faaan helt galen och IQ-befriad när jag dricker... haha. Jag funderade på att svara på det här testet igen fast om 2010, men jag orkar inte. Jag svarar nog ändå inget vettigt... haha. Jag kan i alla fall säga en sak att jag hade kul sista dagen på förra året. Jag gjorde nog bort mig en hel del, men det är sånt man får ta.

Shit happens, when you party naked!




RSS 2.0