Jobbat...

Jag har nyligen kommit hem från jobbet. Det gick bra att jobba. Tiden gick väldigt fort för det var mycket att göra som vanligt. Ska jobba 14-21.15 imorgon, så jag har sovmorgon. Det är skönt att få sova ut, jag hatar att gå upp tidigt på morgonen.

Nya schemat ska vara färdigt nu, men jag är inte riktigt nöjd med det. Jag har fått en fredagskväll när jag är ledig resten av helgen, det har jag ingen lust med. För vi jobbar varannan helg och då vill jag vara ledig både fredag och lördagkväll dom helgerna jag är ledig. Jag ska tydligen jobba 4 fredagkvällar på ett 6 veckors schema. Det måste vara lite orättvist fördelat tror jag. Jag hoppas att dom kan ändra den dagen, jag vill inte jobba fredagkvällen när jag är ledig lördag och söndag. Suck...

Kram...

Tråkig dag... suck

Idag blir det att jobba 14-21, känns inte så roande att jobba idag. Det börjar bli vår nu... =) Skulle vilja gå på en långpromenad. Jag kanske får mitt nya schema idag, det skulle vara bra ifall jag fick det idag. Då kan jag kolla hur jag kommer att jobba i sommar och så. Jag kommer jobba heltid på det nya schemat, så jag kommer att tjäna mer pengar... =)

Usch, vad jag kände mig deppig igår. Jag känner mig deppig för att de närmaste veckorna kommer jag mest att jobba, jag kommer inte att kunna hitta på nåt kul. Det känns väldigt trist. Sen så finns det en hel del andra saker att vara deppig över. Jaja, det ordnar sig förhoppningsvis. Vissa saker kommer nog aldrig att ordna upp sig, men det får man leva med.

Puss i ljumsken...

Helgens bravader...

Tjo! I fredags så var jag och Natta till Stockholm på Buddy Holly Musical. Tåget var nästan en halvtimme försenat till Stockholm på grund av att ett tåg hade åkt av spåret i Skövde. Men vi hade ändå gott om tid på oss, så det var ju lugnt. Först när vi kom till Stockholm så käkade vi på "Jensens Böfhus", väldigt god mat där. Efter det så åkte vi till Gamla Stan och gick runt i affärer. Jag köpte lite grejer; present till Elias (mitt brorsbarn som snart fyller 1 år), neongula knästrumpor, Hårband, linne och kapsylöppnare. Efter det så fikade vi på ett mysigt fik precis brevid Göta Lejon. Sen så såg vi Buddy Holly Musical på Göta Lejon. Musikalen var jättebra. Den var väldigt rolig och bra musik. Mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara... =) Vi var hemma i Askersund strax före kl.1 på natten.

Buddy Holly Musical på Göta Lejon

I lördags så gick jag upp kl.5.30, så det blev inte så mycket sömn för mig. Så jag var rätt så trött när pappa, Sussi 1, Sussi 2 och Pelle kom och hämtade mig strax före kl.7. Vi skulle ha möts ett helt gäng vid shell kl.7, men vi kom dit 5 minuter i sju och det stod inte en enda bil där. Så vi åkte direkt till Tibro, var ingen idé att stå där och vänta när ingen var där fem i sju. Så det blev ingen karavan till Tibro. Sen vandrade vi runt på Power Marknaden i Tibro (den var inomhus). Det kändes lite segt att gå runt där för efter en liten stund hade man gått runt hela skiten. Jag köpte ingenting på marknaden. Sen runt kl.14 så åkte vi till Skövde och käkade. Maten vi åt var inte så värst och jävligt dyrt, men man blev i alla fall mätt och det är ju huvudsaken. Efter det så åkte vi ut till Raggarklubben i Skövde. Vi fick vänta där ett tag på att dom kom och öppnade så vi kunde förfesta. Det var kul att förfesta där. Jag och Sussi 1 satt och spelade poker med några tjejer och pratade en del.

Sedan så blev det dags att ge sig iväg till Tibro igen och åka till Folkets Park. Det var ett jävla drag på rockabillyfesten där. Wild Roosters spelade, dom är väldigt bra. Dom spelade på raggarklubben här i Askersund på Nyårsafton. Det var två till band som spelade i Tibro, dom var väl okej men inte så värst. Det kom en del människor dit som jag kände och det var väldigt kul. Jag hade extremt roligt, det var så kul att festa nån annanstans än i Askersund. Jag måste ta och åka ut på mer raggarfester och sånt. Det är ju så roligt... =) Träffade en kille där som jag strulade lite grann med, kul att träffa lite nytt folk. Pappa och Sussi 2 tröttnade efter ett tag och satt i bilen dom sista timmarna vi var där. Pappa var på väldigt dåligt humör när vi åkte hem. Min bror ringde och jag hörde inte vad han sa för att pappa höjde volymen på stereon fast jag sa att han skulle sänka. Sen så sa han att jag inte skulle vara kaxig i hans bil och så pekade han finger åt mig. Men min bror ringde igen för han hade åkt av vägen mellan Askersund och Åmmeberg. Men pappa ville inte hjälpa honom och var allmänt otrevlig. Så jag skrev sms till min bror att han fick fixa det på nåt annat sätt för att pappa var på så dåligt humör. Vi kom till Askersund strax före kl.4 eller kl.5 eftersom man ändrade ju klockan mellan lördag och söndag. Det tog ett tag innan vi kom hem eftersom det var väldigt halt på vägen.

Jag var väldigt seg igår, men det var värt det. Jag hade så otroligt roligt i lördags. Jag måste faaan ut och rocka snart igen... =)



All Star Cruisers lokal utanför Skövde

 

Staffan, Pappa & Sussi 2



Wild Roosters

Orkar inte lägga upp mer bilder... men ni för nöja er med dom här bilderna... =)


Puss puss...


Orka...

Jag skulle skriva om helgen som varit idag, men jag orkar inte skriva om det idag. Men jag kan skriva lite om fredagen och lördagen imorgon istället när jag inte är så trött. Jag är jättetrött just nu och jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Ska glo lite på tv nu och ta det lugnt. Skriver lite imorgon.

Kram...

Jag med min nya hårfärg... =)

Jag

Jag

Jag

Jag

Jag

jag

jag

jag

Jag

Lite egobilder... haha.

Pussigull... =)

Besiktat bilen

Tjo! Jag och Natta var i väg i förmiddags och besiktade bilen. Det gick faktiskt rätt så bra, men den gick inte igenom. Men det var inga större fel, så det kommer vara lätt att fixa. Blinkers höger fram ur funktion, stopplyktor ur funktion och säkerhetsspärr på huven kärvar. Så det var bara lite smågrejer. Jag trodde att dom skulle hitta större fel, men bilen är nog rätt så bra ändå.... =) Jag fick också lite bra att veta att det är rost på en del ställen, men det är inget jag behöver fixa för att komma igenom efterkontrollen. Jag visste redan att det var en del rost på bilen, den är ju från 1988 och står jämt ute. Det är inte konstigt att det blir rost på den.

Min lilla pärla

Min volvo 240


Jag har färgat håret rosa idag. Det är inte helt rosa för jag hade fortfarande lite blått kvar i håret. Så det blev rosa med en stänk av blått... hehe. Det ser häftigt ut, men jag måste duscha en gång till idag. Jag är rosa i hårbotten och håret är svårt att borsta just nu. Måste använda balsam, så det är lättare att borsta igenom håret.

Jag med rosa hår

Jag med min nya hårfärg

Imorgon bär det av till Stockholm. Jag och Natta ska på Buddy Holly Musical. Det ska bli roligt att hitta på något annat än bara sitta är hemma och glo.

Biljett till Buddy Holly Musical

Min biljett till Buddy Holly Musical

Jag kommer inte att var hemma så mycket i helgen. Eftersom jag ska vara i Stockholm hela dagen imorgon. Sen på lördag kommer jag vara i Tibro hela dagen. Jag ska på bilmarknad och sen på kvällen på rockabilly fest i Tibro. Det blir jag, pappa, Pelle Bus, Mari och Sussi (chafför) som åker. Åkesson kanske skulle med, men det var inte säkert. Jag får skriva om helgens bravader på söndag. Har inte tid att skriva imorgon eller på lördag. Åker till Tibro kl.7 på lördagmorgon.

Puss puss...

Jobbat idag...

Jag har jobbat första dagen idag efter att ha varit sjuk sen i fredags. Det gick väldigt bra, men jag känner mig fortfarande inte helt frisk. Men det är väl bara att ta det lugnt den närmsta tiden och hoppas att jag blir bra snart.

Imorgon ska jag iväg och besikta bilen, jag hoppas att det går bra. Men jag har en känsla av att dom hittar fel på den.

Puss puss...


Hetero, Homo eller Bi?

Jag tittar just nu på "The Tyra Banks Show" och dagens avsnitt handlar om "bar-sexuella". Det betyder tjejer som är heterosexuella som hånglar med varandra när dom är ute och festar. En del av dom har pojkvänner och tycker inte att dom är otrogna. Medan en del i publiken tycker att det är otrohet. Tjejerna som hånglar med varandra när dom är ute tänder inte på det, dom tycker bara att det är en rolig grej. Dom får mycket uppmärksamhet från både tjejer och killar.

Jag tycker inte att det är otrohet att en tjej som är hetero och har pojkvän hånglar med en annan tjej, så länge pojkvännen är okej med det. För det beror ju helt på hur dom ser på otrohet i deras relation.

Jag skulle inte hångla med tjejer varenda gång jag är ute och festar för att få uppmärksamhet. Men jag hånglar ibland med nån tjejkompis för att det är en kul grej och man får uppmärksamhet för det. Men gör ju inte det till en vana, det är ju bara en spontan grej som händer nån gång ibland. Dom här tjejerna på "The Tyra Banks Show" verkar ju göra det typ jämt när dom är ute och festar. Det tycker jag är väldigt skumt att dom gör det så ofta och inte är lesbiska eller bi?

Jag tänder inte på att hångla med mina tjejkompisar (jag tänder inte på alla killar jag har hånglar med heller.. hehe), det  är bara en kul grej som händer ibland. Jag kan erkänna att jag tänder på både killar och tjejer. Men jag går inte runt och säger att jag är bisexuell, men jag säger inte att jag är heterosexuell heller. Jag vill inte sätta nån stämpel på mig själv. När jag tänker på förhållanden och sex, så är det alltid en kille jag tänker på. Jag tror aldrig att jag kommer att bli tillsammans med en tjej, men jag tycker att en del tjejer är snygga och jag kan bli sexuellt upphetsad av det. Jag har aldrig blivit tänd på nån av mina tjejkompisar eller nåt sånt. Jag vill helst ha sex med en kille och jag vill helst bli tillsammans med en kille. Jag har inte gjort så mycket med tjejer mer än hånglat och blivit slickad av en tjej en gång. Jag är öppen för båda könen, men mest för det manliga. Därför vill jag inte sätta en stämpel på mig. Jag är mest hetero, men ändå lite bi.

Jag har inte haft sex på 3 månader, så jag skulle vilja hitta en snygg kille att ha sex med... =P Jag klarar mig utan sex, men det skulle vara kul att hitta nån snygging att strula med... hihi.

Puss & Snusk...

Jag Måndagen den 23:e mars 2009

Skum dröm...

Jag drömde världens skummaste dröm inatt. Jag drömde att jag sökte medlemskap på raggarklubben här i stan. För att bli medlem var jag tvungen välja någon som inte fick vara medlem längre. Jag fick inte välja vem som helst dom hade valt ut några som jag fick välja mellan och jag kommer ihåg nåt av namnen. Det lustiga är att dom är inte ens medlemmar i raggarklubben in real life. Jag valde en tjej, men dom ville ha kvar henne så jag fick inte bli medlem. Tydligen så gillade dom henne mer än mig. Dom verkade nästan hatiska mot mig, så jag fattar inte varför jag ens ville bli medlem. Sen tog dom fram en bild och en prestentation av en person som ville bli medlem. Men dom gillade inte personen så han fick inte bli medlem. Det lustiga är att den personen skulle aldrig i helvete försöka bli medlem i en raggarklubb. Han tycker att all rockabilly låter likadant... haha. Jag drömde att några från raggarklubben var höga som hus, det lustiga är att jag tror inte att dom håller på med nåt sånt.

Ibland så drömmer jag så extremt konstiga drömmar.... hehe.

Många kramar från Anneli

Jag... måndagen den 23:e mars 2009

Jag bjuder på yttligare en bild från mitt läppstiftstestande... hehe

Sjuk...

Jag har varit hemma från jobbet idag och jag kommer att vara hemma från jobbet imorgon med. Jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde i helgen. Men jag hostar fortfarande mycket. Det blir väl att gå iväg och jobba på onsdag och sen är jag ledig torsdag-söndag. Det ska bli skönt.

På torsdag ska jag besikta bilen. Sen på fredag ska jag och Natta på Buddy Holly Musical. Det ska bli jävligt sköj... =)

Puss puss...

Jag... måndagen den 23:e mars 2009

Jag testade lite läppstift förut. Snyggt eller? Jag tyckte att det ser snyggt ut på ett slampigt sätt... haha.

Jag älskar mitt Askersund... =)

En sak jag har blivit väldigt irriterad på och fundersam över dom senaste åren. Varför alla hatar Askersund och vill vara nån annanstans??? Gräset är INTE grönare på andra sidan. Det var en kille som bodde i Askersund för typ ett år sen, han flyttade härifrån för han hatade Askersund och tyckte allt var skit här. Vet ni vad han trivdes inte bättre dit han flyttade, han ska snart flytta tillbaka hit. Jag tror inte att det är stället det är fel på det handlar nog mer om hur man själv är. Är man bekväm i sig själv så trivs man vart man är nånstans. En del människor blir aldrig nöjda vart dom än flyttar.

Jag trivs väldigt bra i Askersund, jag vill inte flytta nånstans. Jag tycker att det är en fin stad och jag mår bra här. Jag har alla mina vänner och min släkt här. Jag trivs med att det är en liten stad, jag skulle aldrig vilja bo i en storstad. Jag är en liten lantis och kommer alltid att vara det. Det är skönt att bo i en liten stad och så kan man åka till en större stad när man känner för det.

Jag tror att anledning med att en del inte trivs i Askersund och hatar staden är nog en del människor inte själva stället. Ifall ni hatar nån skriv att ni hatar en person inte ett ställe. Jag tycker inte om en del människor här, men jag skulle inte hata hela Askersund för det. För det finns väldigt många bra människor här också... T.ex. Jag... hehe. =)

Puss puss... =)


Jag, en fin vårdag i Askersund 2008...


Jag vill festa, men jag kan inte... suck

Jag var hemma från jobbet igår. Mådde inget bra igår och jag mår fortfarande inte bra. Men jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Jag kände bara för att dö igår, jag hade så jävla ont och så svårt att andas. Men idag känns det mycket bättre. Men jag har sån jävla hosta och jag blir andfådd så svårt jag rör mig mycket. Så jag försöker att bara ta det lugnt. Det var jobbigt att gå till affären förrut och jag bor precis brevid Ica Jouren. Jag blev andfådd och blev alldeles kallsvettig.

Jag skulle ha varit och festat på Motorklubben (Midnight Cruisers) idag, men det blir inget med det. Jag orkar integå nånstans och jag har ingen lust att dricka. Hade tänkt att bara dra dit en sväng nyktert, men det blir nog inget med det heller. Jag har ingen lust att sitta där uppe och glo när alla andra dricker. Jag kan lika gärna sitta hemma och tycka synd om mig själv. Det suger hårt att vara sjuk, jag vill vara frisk nu.

Jag jobbade måndag, tisdag och torsdag. Men jag mådde inget bra i torsdags heller, men jag gick och väg och jobba i alla fall. Men jag mådde piss igår, så jag var tvungen att vara hemma. Jag vill bara bli frisk nu, jag hatar att må så jävla dåligt. Mår jag inte bättre på måndag, så får jag gå iväg till vårdcentralen. Jag hatar att sitt där och glo, medicinerna jag har fått utskrivna verkar ju faaan inte hjälpa. Får hoppas att jag mår bättre på måndag, så jag kan gå iväg och jobba.

Puss puss...

Me... =)


Jag vill vara frisk nu...

Jag jobbade kväll igår och jag mådde inte så toppen. Men jag jobbade i alla fall. Jag skulle ha jobbat 7-16 idag, men jag mår inte så bra. Jag har hostat hela natten. Efter pencillinkuren så är jag mer mottaglig för basselusker, så jag har blivit förkyld nu. Det är ju toppen också eller inte... suck. Får se om jag kan dricka imorgon eller inte. Mår jag inte bra imorgon, så blir det nog att vara nykter. Men mår jag bättre, så kanske jag kan dricka lite. Får se hur det blir imorgon.

Over and out!


Jag efter att ha tagit ur flätorna

Varit ledig idag

Idag så har jag varit ledig. Sen så jobbar jag imorgon kväll och på fredag dag. Jag har mest sovit idag. Har inte känt mig så pigg, är lite förkyld. Men ska väl gå iväg och jobba imorgon i alla fall. Har dammsugat golvena i min lägenhet idag, det var så extremt dammigt. Har ju inte städat på jättelänge eftersom jag inte har mått bra. Måste ta och rensa lite i mina garderober nån dag och fixa lite annat i lägenheten. Får ta och göra en ordentlig vårstädning när jag mår lite bättre.

Har tvättat kläder idag också, var en hel del. Har ju inte orkat tvättat på länge heller.

Puss puss...


Har bäddat rent... =)

Usch... förkyld

Jag har varit borta cirka 3 veckor från jobbet. Började få ont i halsen efter jobbet igår. Är täppt i näsan och ont i halsen idag också. Men jag har jobbat ikväll. Men jag är ledig imorgon, så får kurera mig lite. Jag har ingen lust att bli förkyld nu när jag har blivit bra. Bara det inte blir värre så kommer jag att orka jobba torsdag och fredag. Jag till Midnight Cruisers på fest på lördag, jag hoppas att jag inte är sjuk då.

Det ska bli väldigt kul att se Jailhouse Cats på lördag, jag känner killarna i bandet lite grann. En del av dom gick fordon samtidigt som min bror och min kusin. Jag gick omvårdnad på komvux samtidigt som min kusin Andreas gick fordon på Alléskolan. Så jag var ofta vid fordon och hälsade på innan jag började skolan. Eftersom bussen kom in 7.40 och jag började inte förrens kl.8.30. Jag fick ju inte mitt körkort förrens en månad innan jag slutade komvux. Fick åka buss med alla gymnasie elever.

Dessutom så tog en av bandmedlemmarna min oskuld... hehe. Men det var flera år sen nu. Det känns som en evighet sen jag var oskuld. Jag har ju inte direkt legat på latsidan... hehe. Jag har ju haft sex med en hel del sen dess. Men jag har lagt ner min slampiga stil, jag tar det mer lugnt nu. Min siffra har inte ökat på väldigt länge. Men jag känner på mig att den kanske ökar i sommar. Det brukar alltid bli mer ligga framåt sommaren... haha. Jag har inte haft sex på flera månader nu och det känns väldigt bra faktiskt. Jag har haft tillfälle till att ha sex, men jag har tackat nej. Jag har inte haft så stor lust till sex den senaste tiden. Men det kan bero på att jag har varit väldigt trött nu när det har varit snö, mörkt och kallt. Dessutom dom senaste veckorna har jag ju inte mått så bra. Men jag är väl som djuren, lusten kommer till våren.... hehe.

Puss & Kram

Jobba idag...

Det känns lite små nervöst att börja jobba idag. Jag har ju inte jobbat på 2 1/2 veckor, så det är lite nervöst. Det är nog inte så mycket som har ändrat på sig, men det är ändå lite pirrigt. Det känns bättre bara jag kommer dit sen, det är bara nervöst innan. När jag väl är där och sätter igång och jobbar, så känns allt som vanligt igen.

Det är skönt att jag jobbar mest kväll den här veckan. Då behöver jag inte gå upp så tidigt på mornarna.

Puss puss...


Så söt... hehe

Party - fredagen den 13:e mars

Tjohoo! Nu har inte jag skrivit på ett par dagar. Så jag ska väl uppdatera vad som har hänt dom senaste dagarna.

I fredags skulle jag ha varit nykter, men det blev inte så. Men tidigare på dagen så var jag med Kenny till Åmmeberg. Det var kul för jag har inte umgåtts med Kenny på aslänge. Så vi satt hemma hos hans bror och snackade lite. Sen så började jag dricka vid kl.20, så det blev rätt så sent som jag började dricka. Så kom Lotta hit och vi gick hem till Natta. Så vi satt där ett par timmar och sen kom några killar. Sen efter en stund gick vi hem till Jack, men dom skulle dra till krogen typ på en gång. Så jag gick hem medan dom andra drog till krogen. Sen så ramlade in folk och mer folk hemma hos mig. Så det blev värstingparty hemma hos mig... hehe. Dom flesta drog väl hem mellan kl-4-5 tror jag, jag gick och la mig efter kl.6 i alla fall. Men då hade alla dragit plus att det var 3 pers som hade däckat hemma hos mig.

Party fredagen den 13e mars 2009, hemma hos Natta.

Party party fredagen den 13e mars 2009, hemma hos Natta

Party 13e mars 2009, hemma hos mig...

Party 13e mars 2009, hemma hos mig

Party fredagen den 13e mars 2009, hemma hos mig


Jag fick reda på i fredags att Fredde (en kille som jag har haft kontakt med i typ 3 år) har klarat uppkörningen. Det är toppen, han kanske ska komma och hälsa på mig nån dag. Jag kom på nu att han skickade sms till mig i fredags när jag festade.

Igår gjorde jag inte så mycket. Det blev mest att jag sov. Jag glodde på Melodifestivalen. Jag är personligen inte så förtjust i vinnarlåten, men jag tror att den har större chans i ESC än många av dom andra låtarna.


 


Strax före kl.1 på natten var jag och Meduza ute på promenad. Det var skönt att ta lite frisk luft, men det kändes lite svårt att andas. Jag har märkt att jag får lite svårt att andas när jag går en bra bit, så jag är nog inte helt bra än. Jag kände ju av andningssvårigheter när jag gick hem från Jack i fredags.

Sen vid kl.1.40 så hörde jag nåt i köket. Och det var ju bara jag och katterna hemma och båda katterna var i vardagsrummet med mig. Sen hörde jag nåt igen och det lät som nån kastade nåt på fönstret. Så jag gick och kollade. Det stod nån blond kvinna i 30-40 års åldern som jag inte känner. Det verkade som hon ville att jag skulle släppa in henne. Jag vet inte vem hon är och har ingen aning vem hon skulle till eller nåt. Så jag gick tillbaka till vardagsrummet och glodde på tv. Jag vill inte släppa in en helt okänd människa i trappuppgången mitt i natten, dessutom hade jag inte lust att gå och släppa in nån när jag bara hade t-shirt och trosor på mig. Hon kastade inget mer på fönstret efter att jag kollade vem det var. Jag vet inte ifall nån släppte in henne eller om hon drog nån annanstans.



För en liten stund sen så låg jag och gosade med Meduza och jag hör hur nån hoppar upp på balkongen. Jag blev lite skraj för både Meduza och Daisy var inne. Men så hör jag en katt jama. Det är nån hankatt som har hoppat upp på min balkong. Antagligen för att han känner doften av andra katter. Jag tycker att det är lustigt att det inte har hoppat upp nån katt tidigare, eftersom det borde ju ha varit andra katter som har sett Meduza gå upp på balkongen.

Katt som hoppade upp på min balkong.

Imorgon ska jag börja jobba, men jag har i alla fall sovmorgon. Det är skönt.

Puss puss...


Friday I'm in hate

Jag känner mig på allmänt dåligt humör just nu. Jag vill göra nåt nyktert, men alla vill typ dricka. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Flera stycken vill att jag ska ordna fest, men jag är inte så sugen på att ha fest hemma hos mig. Det blir så stökigt och rörigt. Det ser redan ut som en svinstia hos mig eftersom jag inte har haft orka att städa de senaste veckorna. Jag ska försöka städa nästa vecka, det är så himla dammigt här hemma.

Jag börjar allvarligt tänka på att dricka lite grann idag, men jag vet inte. Det skulle vara kul att sitta några stycken och sjunga singstar och så. Får se vad som händer och sker. Klockan är ju inte så mycket än. Det lutar åt att dricka lite fast att jag tänkte vara nykter. Det är ju fredagen den 13:e idag... spooky.... hehe

Puss puss...

Fredag imorgon... suck

Det är fredag imorgon och jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Jag vill göra nåt, men jag vill inte dricka eller göra några för ansträngande aktiviteter. Jag känner att det är bäst att jag tar det lugnt i helgen, så jag orkar att jobba på måndag. Men jag vill ändå hitta på nåt. Men det blir väl som vanligt att jag sitter i min egen ensamhet och glor på film. Jag känner mig så ensam just nu, jag har inte umgåtts med nån på jättelänge. Jag sitter mest för mig själv och glor.

Det är dans i Motala Parken imorgon, så en hel del åker dit och roar sig. Men jag ska inte dit. Jag har inga pengar och dessutom så vill jag inte dricka. Det är inte så kul att vara där nykter. Jag skulle vilja spela sällskapsspel eller tv-spel eller nåt annat som inte är så ansträngande. Har ingen lust att sitta och glo på film med någon eller några, det kan jag lika gärna göra själv i såna fall. Jag vill prata med folk och det kan man inte göra så mycket när man glor på film.

Får väl se vad som händer och sker imorgon. Får väl ringa runt och se vad folk hittar på. Det kanske är någon eller några som är sugna på att umgås. Det är tråkigt att bara sitta hemma och glo hela dagarna. Jag är rätt så trött på det nu, jag börjar snart klättra på väggarna. Det ska bli skönt att börja jobba nästa vecka. Jag hoppas att jag blir helt frisk nu, så jag inte blir dålig igen när jag börjar jobba.

Puss & Kram


148 dagar

Jag har tittat på dom fyra första avsnitten av "148 dagar" på SVT play. Jag har ju missat när serien har gått på tv eftersom det går samtidigt som en annan serie jag brukar titta på. Serien är väldigt tänkvärd när det gäller dokusåpor och kändisskap.

Serien handlar om 5 unga människor som alla var med i dokusåpan "Hus-1" (Big Brother liknande dokusåpa) och hur deras liv påverkas efter dom kommit ut ur huset. Dom får alla känna på den negativa delen av kändisskapet. Mandy är helt desperat att bli känd och vill kunna leva på att sjunga & spela teater. Men hon syns knappt även fast hon kom trea i dokusåpan för tidningarna tycker inte att hennes liv är nåt intressant. För hon var så oskyldig och söt i dokusåpan. Hon visade sig inte naken eller knulla med nån. Nån fotograf säger till henne att det är inte så intressant att ta kort på henne och hennes pojkvän, det är mer intressant att fota nån som åkte ut tidigare som knullade runt i dokusåpan. Så hon ändrar sig totalt; skaffar silikonbröst, går med på att ta halvnakna foton, släpper en porrig singel, gör slut med sin pojkvän och går ut & festar hela tiden. 

Laura pekas ut i media som dålig mamma. Sebbe gjorde vad som helst i dokusåpan för att han ville vinna pengarna. Han ställde upp i dokusåpan för att han är skyldig en massa pengar, men han vann inte. Så han ställer upp på en massa förnedrande saker efter dokusåpan för att försöka tjäna pengar. Tarek har en kille som har åsikter och vill ändra på en massa saker i världen. Men han tycker att dokusåpan har vinklat honom på ett annat sätt och han ses som en skurk i media. Emma vann dokusåpan, men medan hon var inne i huset så dog hennes mamma. Hennes pappa dyker upp efter 15 år och hon undrar om han tog kontakt med henne för att hon har vunnit pengar eller för att träffa henne.

Dom får alla se baksidan av att ställa upp i en dokusåpa. Men samtidigt så har dom ju ställt upp frivilligt och får stå sitt kast.

Man får sig en tankeställare. Är kändisskapet verkligen värt att sälja ut sig själv? Man måste ju kunna vara sig själv även om man är känd. Man ska ju inte behöva ändra sig själv för att folk ska tycka om en. Hur ska man kunna stå för saker man gör om man inte är sig själv? Jag skulle aldrig ändra mig för att göra alla andra nöjda. Man ska vara stolt över den man är och stå för det.

Det är två avsnitt kvar av serien och dom ska jag se. Serien visas i SVT1 på måndagar kl.20.00.

Over and out...

Jag saknar min bästa vän

Lizette


Jag saknar Lizzie, men ändå inte. Jag vet att vi innan alla bekymmer hade börjat glidit ifrån varandra. Jag saknar dom roliga och knasiga stunderna. Jag saknar henne när jag tänker på allt roligt som vi har hittat på. Jag vet att vi skulle kunna ha så roligt igen, om vi bara lägger en massa skit bakom oss och går vidare. Jag har gjort mina misstag och jag skulle ta tillbaka det om jag kunde. Men tyvärr så går inte det. Ingen är perfekt, man får leva med att alla gör vi våra misstag. Man får bearbeta saker och ting & gå vidare. Jag tänker inte sitta och ångra saker jag har gjort. Det mår jag inte bra av. Jag accepterar att saker och ting inte har blivit som man har tänkt och lägger det bakom mig. Jag har lagt allt bakom mig, jag hoppas att Lizzie också kan göra det.

Jag blev sårad när hon skrev att jag aldrig mer skulle kontakta henne. Hon bara kastade vänskapen i sjön istället för att försöka lösa saker och ting. Så jag antar att hon betyder mer för mig än vad jag någonsin betyde för henne. Hade hon gjort nåt som jag inte gillade så hade jag förlåtit och lagt det bakom mig efter ett litet tag. Jag kan inte gå runt och vara arg på nån i en evighet. Är det folk jag bryr mig om så förlåter jag dom även om dom har sårat mig djupt. Jag har nyligen blivit kompis igen med någon som kallar mig för lögnare fast att det är hon som ljuger. Jag orkar inte hålla på och vara osams. Det mår man bara dåligt av. Jag försöker att ordna upp saker och ting. Men det är inte alltid man lyckas.

Jag hoppas att hon förstår att det är bättre att forgive and forget än att gå runt och vara arg. Shit happens when you party naked!

Puss puss

Tråkigt...

Idag har det inte hänt så mycket. Har bara varit hemma och tagit det lugnt.

Ica Jouren blev tydligen rånat igår och jag bor precis brevid. Så polisen var här förrut idag och undrade om jag hade sett nåt. Jag såg ingenting, så jag sa att jag inte hade sett nåt. Ändå så frågade polisen om jag hade sett nån sprungit förbi och jag sa att jag har inte sett nåt. Snacka om att fatta trögt. Jag satt ju och tittade på tv vid 22-tiden då jouren blev rånad, så jag såg inte ett piss. Jag fattade inte varför han ville ha mitt personnummer och telefonnummer. Jag är ju inte vittne till nåt, snacka om skumt. Jag vet inget om rånet och jag har inte sett nåt. Jag sitter inte och glor ut genom fönstrena hela dagarna... hehe.

Sen så var Doris här från mitt jobb och gav mig en blomma & hälsade från alla arbetskamraterna. Eftersom jag har varit sjukskriven några dagar. Det är lustigt att dom ger mig en blomma eftersom jag alltid säger att jag inte har några levande växter hemma för att jag antingen glömmer att vattna dom eller så käkar katterna på dom. Det hade varit bättre om jag hade fått en plastblomma istället... hehe. Men det är ju tanken som räknas. Jag tror inte att blomman kommer leva så länge. Jag är värsta blomdödaren. Jag har till och med dödat en kaktus... hehe.

Jag är så himla rastlös, jag vill hitta på nåt. Men jag känner mig inte 100% bra än. Jag känner inte ork till något, så jag vill göra lugna aktiviteter.

Puss i ljumsken...

Äldre män

Jag drömde inatt att jag blev tillsammans med en mycket äldre man. Han kanske var typ 20 år äldre eller nåt. Det kändes väldigt verkligt. För flera år sen så blev jag mest intresserad av män som var typ mer än 10 år äldre än mig. När jag var 17 år var jag tillsammans med en man som var 14 år äldre än mig. Jag har strulat med män som är lika gamla som mina föräldrar. Men nu för tiden blir det mest att jag strular med yngre killar. Förr var det killar som var mycket äldre som gällde och nu är det killar som är några år yngre som jag vill ha. Men förr så träffade jag mer äldre människor och nu träffar jag mer yngre, så det förändrar ju saker och ting.

Jag är sån att jag är inte så fixerad vid ålder. Jag bryr mig mer om hur person är, än om hon eller han är 17 eller 30. Jag umgås med folk i alla åldrar. Jag kan ha skitkul med nån som är 17 samtidigt som jag kan ha lika kul med någon som är 40. För mig spelar inte ålder så himla stor roll. Men jag vill helst inte hålla på med nån som är under 18 eller nån som är över 50. Och i såna fall hellre nån som är över 50. Fast jag kan ju hålla på med nån bara dom är byxmyndiga, men är dom inte det så tänker jag absolut på ålder. Då är dom ju bara barn... det är bara perverst.... hehe. Jag har strulat med killar som är mellan 15-50 år. Den yngste jag har haft sex med var född 1990 och den äldsta på 60-talet.

Jag tror att en anledning varför jag faller mer för yngre män nu är att jag själv vill hålla mig ung. Jag vill aldrig växa upp, jag vill inte skaffa barn och familj. Jag vill i alla fall inte göra det nu, jag vill leva livet. Jag hatar när folk säger att det är dags för mig att bilda familj. Hallå... det är väl upp till mig när jag vill göra det. Om jag ens gör det. Jag är inte så barnkär av mig, jag längtar inte efter barn. Men om ett par år kanske jag vill ha barn, man vet ju aldrig. Dessutom innan jag ens tänker tanken på att skaffa några barn så måste jag hitta nån att skaffa dom med. Det är lättare sagt än gjort. Det är ingen som står ut med mig längre än 2 sekunder eller så är det jag som inte står ut med dom. Det är lite olika.

Jag skulle gärna vilja ha en pojkvän, men ändå inte. Jag är sån att jag vill kunna göra vad jag vill utan att nån försöker stoppa mig. Dessutom är jag en sån person som inte vill umgås med min pojkvän varje dag. Jag vill ha mitt utrymme. Jag vill bara träffas ibland även om jag är jättekär. Annars så tröttnar jag väldigt snabbt. Jag vill kunna göra saker på egen hand utan min pojkvän, jag vill inte att man ska hitta på allt tillsammans. Man måste göra saker på varsitt håll ibland. Men jag vill inte hålla på med nån annan om jag har ett förhållande, men jag vill ändå kunna gå ut med mina vänner utan att han blir sur.

Jag kommer nog knappast träffa nån i alla fall. Jag har sån jävla otur. Antingen så träffar jag någon jag blir intresserad av som inte är intresserad av mig eller så träffar jag nån som gillar mig som jag inte gillar tillbaka. På ett sätt så skulle jag faktiskt vilja ha ett förhållande, men jag hittar ingen jag vill ha som också vill ha mig.

Puss puss...


 

Johnny Depp är en snygg äldre man. Han är så läcker i "Cry Baby".... mums... =)

Slö dag...

Jag mår mycket bättre nu, men jag känner mig inte helt bra än. Jag har inte svårt att andas eller ont i varken ryggen eller bröstet. Men jag hostar fortfarande en del. Får hoppas att jag blir bra nu, så jag inte blir dålig igen. Det har ju gått upp och ner. Varit bra i några dagar och sen blivit dålig igen.

Idag har jag inte gjort mycket överhuvudtaget. Jag är fortfarande hemma hos mamma. Jag har mest bara tittat på tv och suttit vid datorn. Jag duschade imorse, det var skönt. Hade inte duschat på flera dagar, har inte haft ork till att göra det. Jag lagade mat åt mig och Andi (min låtsasbror) idag. Lax och potatis.... mums. Jag ska laga mat åt hos imorgon med.

Imorgon efter jag har ätit så ska jag åka hemåt. Måste hem till mina små busfrön Daisy och Meduza. Dom måste sakna mig en massa. Jag har ju knappt varit hemma hos dom de senaste dagarna. Jag var ju hemma senast igår en sväng. Jag saknar mina små katter. När jag var hemma igår så hade dom vänt upp och ner på lägenheten. Dom hade roat sig med att rivit sönder en toarulle och kastat runt med mina örhängen & saker som stod i bokhyllan. Jag mådde inte så bra när jag var hemma, så orkade inte ta reda på allt. Jag mådde bättre när jag hade kommit tillbaka till Skyllberg. Men jag orkar nog ta reda på det när jag kommer hem imorgon.

Puss puss...


Halvdöd

Fy faaan va jag har mått dåligt i helgen. Det känns som jag aldrig kommer att bli bra. Jag har mått dåligt till och från i 3 veckor nu. Jag äter pencillin, inflammtionshämmande medicin plus host medicin. Men jag blir ändå inte bättre. Jag har varit hemma hos mamma & Lennart (mammas sambo) sen igår förmiddag. Det var nära att mamma & Lennart skjutsade mig till akuten igår. Jag hade jättesvårt att andas och jag kallsvettades. Men jag ville inte åka iväg. Jag sov ingen inatt för jag hade så svårt att andas. Det var nära att jag väckte mamma & Lennart flera gånger inatt, men jag gjorde inte det. Jag kunde sova lite på förmiddagen idag, det var skönt eftersom jag inte kunde sova inatt.

Jag mår bättre idag, men jag mår inte jättebra. Jag har haft lite jobbigt idag också, men inte lika jobbigt som igår. Jag känner mig inte så fräsch idag eftersom jag svettades så mycket igår. Men jag har inte orkat duscha, jag får göra det imorgon. Om jag börjar må sämre i veckan, så får jag gå iväg till vårdcentralen igen.

Jag åker väl hem imorgon kväll eller på tisdag. Det beror lite på hur jag mår imorgon. Jag kan inte vara borta från mina katter hur länge som helst. Men jag var hemma hos dom en sväng förut och gav dom lite mat & hämtade lite grejer.

Puss puss...


Mamma & Lennarts hall

Handlat på Willys

Det blev att jag åkte iväg till Willys i alla fall fast att jag inte mår riktigt bra. Först så var jag och Natta på McDonalds i Brändåsen & käkade. Sen blev det att handla mat på Willys, jag var tvungen. Jag hade knappt någonting hemma. När jag kom hem och hade plockat in alla varor i skåpen. Så tvärslocknade jag på soffan, jag vaknade typ 2-3 timmar senare. Det är skönt att ha handlat nu, så jag har det gjort.

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Men det blir väl antagligen bara att sitta hemma och glo på film eller nåt sånt. Jag är ju inte så pigg, det känns jobbigt med andningen & det gör ont i bröstet. Men jag hostar inte lika mycket nu, men det blir väl att jag gör det snart igen... suck. 

Många kramar från Anneli


Min kompis Natalie 

Mens & skit

Jag fick mensen igår, snacka om jobbigt. Mensvärk och äcklig jävla mensblod. Dessutom så mådde jag inte så toppen igår. Jag hade ont i bröstet, svårt att andas och hostade massor. Jag mår inte bättre idag, det är så irriterande. Jag mådde väldigt bra tisdag-onsdag, sen så började jag må sämre igen... =(

Jag vill bli bra nu, jag har mått dåligt så länge nu. Jag orkar faaan inte göra något nu. Blir ju slut av minsta lilla rörelse.... nästan i alla fall. Jag skulle ha åkt iväg och handlat mat idag. Men det blir nog inget med det, jag tror inte att jag orkar det. Det känns så jobbigt just nu.

Puss puss...


The L Word

Jag har fastnat för serien The L Word som går på TV400 på måndagar. Jag har inte följt den så mycket förut, då såg jag bara nåt enstaka avsnitt. Nu ser jag varje avsnitt, har nog bara missat nåt avsnitt av den här säsongen.

Men en sak jag har tänkt på att det är väldigt mycket sexscener i serien. Så jag har börjat funderar på om dom har gjort serien om lesbiska för kunna göra massa lesbiska sexscener??? Hur som helst så är ju serien bra, så dom har ju inte gjort nåt dåligt arbete... hehe.

Många kramar... =)


 

Two girls one cup

Jag tittade på Vakna med The Voice på Kanal 5 häromdagen. Då nämnde Josefin att det var nån äcklig video som hette Two girls one cup, så jag blev nyfiken på vad det var för nåt. Så jag var illa tvungen att leta reda på den på nätet på en gång. Jag är ju så himla nyfiken ibland... hehe.

Jag tänkte efter att jag hade sett den att jag blir inte chockad, förskräckt eller väldigt äcklad av speciellt mycket. Jag är väldigt tålig och klara av det mesta. Det är nog som min bror sa till mig för några år sen att jag är den starkaste av oss, för jag klarar av mer. Jag har nog starkare psyke. Men hur som helst så hade jag innan jag hittade klippet kollat på en del folk på Youtube som tittade på det klippet. En del sprang och spydde, en nån annan blundade efter en liten stund och en del skrek rätt ut. Dom reagerade väldigt mycket på det klippet.

Medan jag knappt reagerade när jag tittade på klippet. Jag tänkte väl att det var vidrigt och jag fattar inte att någon ställer upp det. Jag skulle ju aldrig ställa upp på något sådant. Jag satt bara lugnt och tittade på klippet. Tyckte inte att det var så hemskt att se att man springer och spyr direkt. Jag hade inga problem att se klippet, trodde att det skulle vara värre. Hade varit en video med djurplågeri, då hade jag nog inte klarat av att se på det. Jag tycker det är så hemskt att se bilder och klipp på djur som ligger i en liten bur dom knappt kan röra sig i och får ligga i sin egen avföring. Jag tycker inte om att se såna saker, jag fattar inte att folk kan vara så grymma mot djur.

By the way... Ni som inte vet vad Two girls one cup är för något. Så kan jag upplysa om att det är en porr trailer. Men det är ingen vanlig porrfilm. En av tjejerna skiter i ett glas, sen så hånglar dom med skit i munnen. Och sen så spyr dom i varandras munnar. Det är inte något mysigt klipp, så jag rekommenderar ingen att se den. Men det är upp till var och en. Jag var nyfiken vad det var, för jag hade ingen aning vad det var innan jag tittade. Jag förstår inte att det är någon som tänder på det, jag skulle aldrig klara av dofterna. Det är tur att det är ett doft-klipp. Då hade jag nog mått illa, hatar lukten av spyor. Jag klarar av skit mer än vad jag klarar av spyor. Gillar inte att torka upp andras spyor. Jag blir faaan illamående då. Det är lite träligt om nån blir magsjuk på mitt jobb och man får ta reda på det hela. Jag jobbar ju nämligen på ett äldreboende.

Puss i ljumsken...

Big Brother 2000

Första svenska Big Brother var 2000 och då vann Angelica Freij. Jag har faktiskt träffat henne en gång för flera år sen.

Dom gjorde dom låten "Mediahora" och den låten är ju väldigt passande för Big Brother. Så var bara tvungen att länka till videon... Njut av den här gamla godbiten... =)



Big Brother

Big Brother 2003 började visas på TV400 för cirka 2 veckor sen. Det var då Linda Rosing var med och Christian Litzell från Askersund. Jag tittade inte på Big Brother så noga det året, jag såg nog bara ett par avsnitt. Jag hade inte Kanal 5 när det gick, så det blev att jag bara såg något avsnitt när jag var hemma hos pappa. Det är lite kul att titta på nu när det har gått några år och Linda Rosing hon är ju fortfarande känd. Hon har sett till att stanna kvar i rampljuset.

Jag har slö tittat lite varje dag som det har gått nu. Vissa avsnitt är väldigt sega, så då blir det att jag sitter vid datorn och bara tittar lite grann. Det är ju roligast när dom festar eller gör uppdrag. Annars så är det inte så kul att titta för dom bara blir irriterade på varandra eller är rastlösa för att det inte finns så mycket att göra.

Jag söka till Big Brother 2 gånger, så det skulle vara kul om dom körde igång en ny säsong. Då kanske man får chansen att vara med.... =P Jag tycker att det skulle vara kul att testa på att vara i Big Brother huset. Men det skulle nog vara jävligt jobbigt, jag skulle nog klättra på väggarna efter en vecka. Jag har ju varit sjukskriven en vecka nu och jag börjar ju nästan klättra på väggarna av rastlöshet. Ändå så har jag ju mina katter, Tv:n, datorn, telefon och jag kan gå ut & träffa folk. Och jag tycker ändå att det inte finns nåt att göra. Tänk att vara där inne i huset och inte ha alla dom sakerna & inte kunna lyssna på musik när man vill. Jag skulle ju vilja kunna lyssna på musik i alla fall när det inte finns så mycket annat att göra. Men jag tror att samtidigt som det säkert är jobbigt att vara där inne, så lär man sig nog mycket om sig själv och så har det nog sina roliga stunder. Jag vet inte om jag skulle orka vara där inne i 3 månader, men det skulle vara kul att testa ett par veckor i alla fall. Jag funderade på det häromdagen om jag skulle stanna kvar tills jag blir utröstade eller ifall jag skulle tröttna och gå ut efter tag. Men jag skulle nog försöka att vara kvar därinne och se hur länge svenska folket vill ha kvar en.

Sen funderade jag på hur man skulle vara inne i huset. Jag skulle ju knappast vara den som har hemlängtan och sitter & gråter i ett hörn. Jag skulle nog vara social och prata mycket, för det brukar jag ju göra annars. Men jag skulle nog visa mitt finska temperament jävligt mycket också. Jag skulle nog bli väldigt irriterad & arg på dom andra emellanåt. Jag tycker det är jobbigt när någon sover över hos mig i flera dagar. Bara på den korta tiden hinner jag bli irriterad på en massa saker. Jag tycker det är jobbigt när man har folk tätt inpå en hela tiden. Jag vill kunna vara ensam ibland. Jag vet bara när jag bodde ihop med Becca, vi blev ju irriterade på varandra en hel del eftersom vi träffades varje dag. Likadant var det när jag bodde hos mamma. Och det var speciellt irriterande när jag bodde med Martin & Emelie. För min bror han är en sån slarver & en riktigt latmask. Så jag kände mig som en mamma när jag sa att han skulle städa upp efter sig. Men när man bor tätt inpå varandra, så blir man lätt irriterad på småsaker. Det blir ju mycket irritation på grund av småsaker när man inte har nåt annat att göra. Så jag förstår att dom bråkade en hel del när dom var inne i Big Brother huset. Dom hade ju inte så mycket annat att tänka på.

Sen tänkte jag på att det blir nog en mindre chock när man kommer ut hur huset och folk känner igen en vart man än går. Jag vet inte hur jag skulle känna inför att bli igenkänd. Det skulle kännas konstigt. Det skulle nog vara lite jobbigt i början, men för dom flesta dokusåpa deltagare så försvinner ju det efter ett tag. Om man inte verkligen vill bli känd och håller sig kvar i rampljuset som Linda Rosing, Carolina Gynning, Elita Löfblad, Marie Picasso och Kitty Jutbring. Jag vet inte riktigt hur jag skulle göra. Om jag skulle bara försöka gå tillbaka till den vanliga vardagen och bli bortglömd efter ett tag eller om jag skulle försöka hålla mig kvar i rampljuset. Jag tycker om att få uppmärksamhet och jag är inte så hemlig av mig. Så jag skulle inte bry mig så mycket av vad dom skriver om mig i tidningar och så. Jag är väldigt öppen om allt i mitt liv. Men samtidigt skulle det nog vara väldigt jobbigt, för man är ju inte van att vara med i TV, tidningar och sånt. Men jag kanske skulle gilla det och göra allt för att stanna kvar. Skriva en bok, släppa en platta, göra en film och få väldigt dåligt kritik.... hehe. Jag tror ju inte att jag skulle göra nåt bra arbete på nåt av det... haha. Jag får nog i såna fall göra som Robinson-Robban och skapa rubriker. Han gjorde ju allt för inte glömmas bort... hehe. Men Linda Rosing har ju också skapat rubriker med sitt struliga liv. Jag får börja knarka, köpa horor och vika ut mig... hehe. Jag tänker aldrig börja knarka, jag är så anti mot det.

Det skulle vilket fall som helst vara kul om dom skulle sätta igång med en ny säsong av Big Brother med eller utan mig... hehe. Det var ju 3 år sen som senaste säsongen sändes, så nu borde det  ju vara dags igen. Ett tecken på att det inte är omöjligt att Big Brother kommer tillbaka är ju att TV400 sänder gamla säsonger.

Puss puss...



Enchanted

Jag har nyligen tittat på filmen "Enchanted". Becca tipsade mig om den filmen igår, så jag blev sugen på att se den. Och den var väldigt bra... =) Ska väl se på "Disaster Movie" senare tror jag, yttligare en film som Becca har tipsat om.

Jag inte gjort så mycket idag. Har mest fixat med min blogg, så det blir lite snyggare design på den. Jag satt flera timmar inatt också fixa med den. Det tar lite tid om man vill att det ska bli bra.

Puss i ljumsken...



Trevlig tisdag



Jag var till vårdcentralen i måndags. Jag är sjukskriven i 2 veckor nu. Jag ska fortsätta med Naproxen (smärtstillande/inflammationshämmande) ett tag till plus att jag har fått Doxyferm (pencillin) och Mollipect (hostmedicin). Så förhoppningsvis så blir jag bra snart. Så blir att ta det lugnt och inte anstränga mig för mycket den närmsta tiden.


Mina katter har saknat mig en del. Jag har ju sovit hos mamma två nätter, så jag har inte varit hos dom så mycket dom senaste dagarna. I söndags åkte jag hem till mamma på morgonen, sen kom jag inte hem förrens måndag morgon.  Så jag var borta ett dygn. Sen var jag iväg till Vårdcentralen vid kl.11 och kom bara hem en sväng och hämtade lite grejer så åkte jag till mamma igen. Kom hem igår morse och sedan så åkte jag hem till Natalie strax efter kl.12 och kom hem efter kl.22. Så dom har inte sett så mycket av mig. Så Meduza har varit jättegosig och kelat en massa.


Jag var med Becca och Natta igår. Vi var först till grillen och jag & Natta åt lite för Becca hade redan ätit. Sen var vi hemma hos Natta och snacka lite skit & prata gamla minnen. Sen så spelade vi lite kort och tittade på High School Musical 3. Efter det åkte Becca hem. Jag och Natta glodde på Den rätte för Rosing & Desperata husfruar och sen så åkte jag hem... Det var en väldigt trevlig tisdag igår. Det var kul att umgås med Becca igen, vi har ju inte umgåtts så mycket dom senaste åren sen vi flyttade isär.


Klockan är strax efter kl.5 på morgonen och jag har inte gått och lagt mig än. Det konstiga är att jag inte ens är trött och jag har snart varit vaken ett dygn. Jag gick upp strax efter kl.7 på tisdagsmorgonen. Jag kanske ska försöka att sova lite, men som sagt så är jag inte trött. Så det kanske blir att vara upp en stund till.

Puss puss...


Välkommen till min nya blogg!

Jag hoppas att ni ska tycka att det är kul att läsa om mitt liv, mina påhitt & mina tankar... =)


RSS 2.0