Mariestads Cruisingen...

Jag var ju som sagt på Mariestads Cruisingen i lördags och det var jävligt sköj. Jag åkte en bil dit, åkte en annan bil när jag var där och åkte en helt annan bil hem. Snacka om roligt... haha. Jag var full och dum, men det är ju som vanligt när jag dricker... haha.

Jag hittade nåt annat än en lyktstolpe att tända på och det är ju positivt... =)

Jag tycker synd om Martin & Co som inte kom hem förrens på eftermiddagen igår. Dom hamnade i slagsmål och chaffören hamnade på sjukhus. Men dom kom ju hem till slut.

Igår var jag hemma hos Carina och åt mat. Sen på kvällen låg jag bara på soffan och glodde på tv. Plus att jag somnade till några gånger. Jag var så jävla trött. Jag hade ju typ inte sovit nåt, jag somnade nån gång vid kl.6 igår morse och sen vaknade jag vid kl.9. Jag kunde faaan inte somna om igen... suck. Så jag var allmänt trött och seg igår.

En viss person ringde mig 3 gånger igår. En gång på morgonen, en gång på dan och en gång på kvällen. Hmmm...

Idag har jag också varit ledig och jag har inte gjort ett piss. Jag har bara legat på soffan och glott på tv. Jag känner mig allmänt seg efter helgen. Men imorgon blir det att jobba igen, så då blir det ju att gå tillbaka till det normala livet.

Nu till helgen kommer jag att vara nykter och städad för jag ska jobba. Så det blir riktigt lugnt. Nästa helg så är jag ledig fredag-söndag och då får jag se vad jag hittar på. Om jag håller mig nykter eller om jag får för mig att festa. Det märks...

Puss & Snusk

Festa loss...

Sverige gick inte vidare till finalen i Eurovision Song Contest och det är första gången som det händer. Men jag ska inte ens se finalen ikväll eftersom jag ska på Mariestads Cruisingen. Så för min del spelar det inte så roll att Sverige inte har chans att vinna för jag kommer inte se finalen när den är i alla fall. Jag får titta på den imorgon när jag är bakis och så.

Jag ska snart iväg till Skyllberg och fira mamma. Hon fyllde år i tisdags och det är morsdag imorgon.

Sen ikväll ska jag som sagt på Mariestads Cruisingen. Det ska bli grymt roligt, jag hoppas att det är skapligt väder ikväll. Det kan komma lite regn, men jag hoppas på att det mesta dels är uppehåll.

Puss & Snusk...

I miss you love...

Jag saknar känslan av att älska någon, att vilja ha någon i mitt liv. Jag vill ha nån, men ändå inte. I'm confused and I don't know what to do. Jag tänker leva livet och what ever happens... happens.

Jag längtar till helgen, denna vecka känns så lång. Jag vill ut och ha kul... Jag jobbar ju hela veckan, så det känns lite segt.

Puss puss...

Alone

Alone - Heart

I hear the ticking of the clock
I'm lying here, the room's pitch dark
I wonder where you are tonight
No answer on the telephone
And the night goes by so very slow
Oh I hope that it won't end though
Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone

You don't know how long I have wanted
to touch your lips and hold you tight
You don't know how long I have waited
and I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
and my love for you is still unknown
Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone
Alone
Alone

Irriterad...

Snacka om att jag känner mig irriterad & sur just nu. Jag har ingen aning vad jag ska ta mig till just nu. Jag vill inte bara sitta här och glo in i väggarna. Jag har ingen lust att gå och lägga mig än. Jag får väl ruttna i min egen ensamhet, det är väl bara så. Detta suger faaan multipung. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ingenting blir som man har tänkt sig, det är bara så.

Go to hell...

Vårkänslor...

Jag är som en katt, jag börjar få vårkänslor som faaan. Jag skulle kunna tända på en lyktstolpe om det var så. Efter att ha typ legat i idé hela vintern och inte haft nåt sexliv eller ens haft lust till det. Så känner jag att jag har vaknat till liv nu under våren och piggnat till och är jävligt mer sugen. Får väl se när det blir av att göra nåt åt saken... haha. Har jag överlevt i några månader nu, så överlever jag några till.

Puss puss...

Can't fight this feeling...

Shit vad jag hade svårt att somna inatt och jag har bara sovit ett par timmar. Jag är jävligt trött just nu och jag ska jobba ikväll. Jag låg och tänkte på allt möjligt mellan himmel och jord & kunde helt enkelt inte slappna av. Jag var tvungen att gå upp tidigt och tvätta idag. Jag skulle ha tvättat i måndags, men jag sket i det då så jag var tvungen att ta itu med det idag.

Igår kväll umgicks jag lite med Alex, Johnny, Catta & ungarna. Det var trevligt, dom grillade lite korv och vi satt ute i det fina vädret. Det var kul att göra nåt annat än att sitta hemma och glo. Det kanske blir att dricka lite & sjunga singstar med Catta och Alex på lördagkväll. Får väl se hur det blir, men för min del blir det inte att dricka så mycket. Bara ett par cider i såna fall, jag ska ju jobba kväll på söndagen plus att jag har ingen lust att bli full & dum.


Can't fight this feeling - Reo Speedwagon

I can't fight this feeling any longer.
And yet I'm still afraid to let it flow.
What started out as friendship,
Has grown stronger.
I only wish I had the strength to let it show.

I tell myself that I can't hold out forever.
I said there is no reason for my fear.
Cause I feel so secure when we're together.
You give my life direction,
You make everything so clear.

And even as I wander,
I'm keeping you in sight.
You're a candle in the window,
On a cold, dark winter's night.
And I'm getting closer than I ever thought I might.

And I can't fight this feeling anymore.
I've forgotten what I started fighting for.
It's time to bring this ship into the shore,
And throw away the oars, forever.

Cause I can't fight this feeling anymore.
I've forgotten what I started fighting for.
And if I have to crawl upon the floor,
Come crashing through your door,
Baby, I can't fight this feeling anymore.

My life has been such a whirlwind since I saw you.
I've been running round in circles in my mind.
And it always seems that I'm following you, girl,
Cause you take me to the places,
That alone I'd never find.

And even as I wander,
I'm keeping you in sight.
You're a candle in the window,
On a cold, dark winter's night.
And I'm getting closer than I ever thought I might.

And I can't fight this feeling anymore.
I've forgotten what I started fighting for.
It's time to bring this ship into the shore,
And throw away the oars, forever.

Cause I can't fight this feeling anymore.
I've forgotten what I started fighting for.
And if I have to crawl upon the floor,
Come crashing through your door,
Baby, I can't fight this feeling anymore.



Jag ska jobba kväll imorgon också, det känns lite segt. Jag jobbar till kl.21.30 imorgon, får se om jag hittar på nåt efter jobbet eller om jag bara är hemma & tar det lugnt. Det känns som jag har en del roliga saker att se fram emot på lördagen i alla fall.

Puss & snusk...


Tråkigt som faaan...

Jag borde nog gå och lägga mig, men jag har ingen lust att sova. Jag har så svårt för att somna och det har jag ju allt haft. Jag har så svårt för att slappna av och jag ligger bara & tänker på en massa saker jämt. Inte ens när jag var liten kunde jag slappna av och sova fast att man inte har så mycket bekymmer då... haha. Jag har alltid haft problem med att somna, men på senare tid har jag svårigheter att sova nån längre tid. Jag vaknar ju med nån timme eller några timmars mellanrum. Men men that's life.

Jag vill att det ska bli helg, den här veckan känns så lång och tråkig just nu. Jag är ledig imorgon och jag vet inte riktigt vad jag hitta på. Det blir mest bara att ta det lugnt. Jag skulle behöva städa, men jag känner inte så stor lust till det. Det är sååå tråkigt att städa, men det är faaan katthår överallt... suck.

Jag ska väl ta och släppa in Meduza nu och så får jag väl se om jag får för mig att sova lite.

Puss puss...

Jag är bara bäst...

Jag är bara bäst... lalala. Nä, jag är bara knäpp. Jag är på lite crazy humör just nu, jag är lite knasig och trasig. Jag vet inte ens längre vad det var jag tänkte skriva, men det spelar inte så stor roll. Jag på ett bra humör idag och lite full i faaan... hehe. Jag hoppas allt blir toppen på ett eller annat sätt... Geeeee...

Puss i ljumsken...

Helgen som varit

I lördags så grillade vi och firade pappa som fyllde 52 år. Det var trevligt sen åkte pappa & co på cruising i Säffle. Så jag drog hem och tog det lugnt ett litet tag. Sen blev jag sugen på att dricka, så jag drack lite med några vänner. Vi åkte raggarbil, men den pajade ju typ innan vi hade kommit nånstans. Jag hade ändå en rätt så trevlig kväll. Det kunde ha varit värre. Igår så hämtade Anna mig i Zinkgruvan och så åkte vi & käkade mat.

Idag blir det att umgås med min lillebror, han behövde handla lite mat och sen skulle vi väl käka ihop.

Allt känns så himla skumt just nu. Saker som jag tänkte för cirka 10 år sen har på sätt och vis hänt. Det är riktigt jävla creepy på nåt sätt. Får väl se vad som händer och sker framöver. Jag känner mig bara kluven just nu. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, hoppfull eller misstänksam, lycklig eller olycklig.... suck. I got big problems... haha,

Puss puss...

Tankar som bara snurrar runt

Igår var jag hemma hos Martin en sväng efter jobbet. Jag var inte där så lång stund för jag var så trött efter att ha jobbat 4 dagar, men jag ska väl dit en sväng idag också. Lizzie och Chrille kom förbi en sväng hos Martin igår också. Jag ska hem till pappa och fixa med mina däck på bilen, så det blir att dra till Martin en sväng innan jag drar till pappa.

Mina känslor studsar upp och ner just nu. Samtidigt som jag fick tillbaka känslor som jag inte haft sen jag var tonåring, så känner jag att jag inte bryr mig. Mitt liv har förändras så mycket de senaste åren. Jag är nyfiken på vad som kommer att hända framöver. Jag längtar efter alla roliga saker som händer i sommar. Jag tänker på sånt som har hänt förr och jag funderar på vad som kommer att hända i framtiden. Jag ser väldigt mycket fram emot denna sommar. Det kommer att vara så himla kul i sommar. Allt kan hända... geeee...

Doften

Du är som en ljuv ros som doftar så gott
Jag känner din doft vart jag än går
Jag känner doften av dig när du är nära
Jag känner doften av dig när du är långt borta
Doften är som en skugga som förföljer mig
Denna doft är nog doften av kärlek
Kärlek som jag känner för dig

Av: Anneli

Jag hittade den här dikten när jag kollade igenom en massa gamla papper. Om jag får säga det själv, så tycker jag att den är väldigt fin... =) Den syftar på en viss person och jag har inte läst den på flera år, jag hade glömt bort att jag hade skrivit den överhuvudtaget. Jag skrev väldigt mycket dikter förr när jag ville få ut mina känslor och tankar. Nu för tiden skriver jag knappt aldrig dikter, jag hade väl mer tid förr för att sitta och skriva en massa. Jag hade ju inte så många vänner förr och inget liv... haha. Jag hade ju massor med brevvänner också och jag har inte en enda brevvän nu för tiden.

Puss & Kram

A long long time ago

Det var ett tag sen som jag skrev nu, men jag har knappt suttit vid datorn överhuvudtaget.

Det har väl inte hänt allt för mycket på senare tid, jag har mest jobbat eller varit hemma och tagit det lugnt.

På valborg var jag ute och cruisa runt med pappa & co, det var kul en liten stund. Men det blev lite långtråkigt efter ett tag eftersom det inte hände så mycket.

I onsdags var jag, Emelie och Elias & hälsade på Martin en sväng. En väldigt skäggig och långhårig Martin... haha.

Sen i torsdags så hjälpte jag Martin att städa hans lägenhet och så bjöd han på mat. Sen så hjälpte jag honom att raka av håret, så nu är han inte så långhårig längre plus att han rakade sig. Så kom Emelie och Elias förbi en sväng & hälsade på. Vi drog upp till pappa en sväng och hälsade på. Elias är helt besatt av bilar, så det var kul för honom att se alla bilar som står där uppe.

Jag var hemma hos Emelie, Fredrik och Elias igår. Det var trevligt och umgås med dom en stund.

Jag har jobbat hela helgen och hela förra helgen, så det har varit rätt så lugnt på senare tid.

För 2 veckor sen var jag på The Baseballs och det var sköj. Det blir att se dom igen i September, det ska bli roligt.

Snacka om att jag inte direkt skriver något intressant överhuvudtaget, men men jag har inte haft så mycket intressant för mig på senare tid... haha.

Jag är ledig nästa helg och det ska bli riktigt gött. Jag jobbar på fredagkväll, men sen så är jag ledig lördag, söndag och måndag.

Jag har haft en hel del att fundera på i helgen. Gamla känslor som ploppar upp och saker som jag inte har tänkt på väldigt länge. Saker och ting känns så skumt just nu. Jag är en helt annan person än vad jag var för väldigt länge sen. Förr var jag blyg, naiv och oskuldsfull, det är jag knappast längre. Jag kanske kan vara blyg ibland, men inte som jag var förr. Jag är mer social och har många vänner. Jag är knappast naiv och oskuldsfull nu för tiden, den tiden är förbi för länge sen. Jag har förändrats väldigt mycket under dom senaste åren. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka saker och ting. Jag tänker alldeles för mycket och det har jag alltid gjort. Jag analyserar sönder saker och ting. Får väl se vad som händer och sker. Jag är nyfiken på vad som kommer hända härnäst. Time will tell the tale...

Puss puss...

RSS 2.0