Tillfällig nykterist

Nu så har jag inte druckit alkohol på en månad, så än så länge har jag inte druckit nån alkohol i år. Jag ska ha en vit månad till, sen blir det antagligen att festa till nån gång. Så det blir ingen alkohol förens tidigast i mars.

Jag har dessutom gått ner ca 6 kilo under denna månad, så jag är snart nere i den vikt som jag hade för ca 1 år sen. Det känns toppen... =)

Puss puss...


Helgen som gått

I fredags var jag till Örebro och spelade biljard med Martin, Lotta och Pata. Det var jätteroligt, det måste vi göra om nån dag. Jag hade inte spelat biljard sen högstadiet eller nåt sånt. Men det gick rätt så bra ändå fast att jag var förlorade varje gång. Men men träning ger färdighet, så jag får spela flera gånger och då kanske jag blir bättre.

När vi kom hem, så bjöd jag på tacos och vi tittade på filmen "Svindlande affärer".

Igår var jag chaufför till Hällabrottet, det var riktigt segt. Det var stundtals roligt och trevligt. Men på det stora hela, så var det mest jobbigt. Jag var trött och kände mig skum i huvudet av all ciggarettrök.

Det blev jobbigt när vi kom hem. Men men folk blir idioter när dom dricker. Det blir ju även jag ibland tyvärr. Så det känns skönt att ha varit nykter en månad.

Puss puss...


VHS

Idag har jag fortsatt med mitt arbete att överföra mina gamla VHS-band till DVD. Började för över 1 år sen tror jag. Jag har lagt projektet åt sidan i flera månader, men nu försöker jag att fortsätta så jag blir klar nån gång. Måste tänka på att göra det när jag inte har nåt bättre för mig att göra. Jag har snart fixat 41 av över 300 band. Så jag har mycket kvar... Suck. Jag tänkte slänga banden när allt finns på DVD.

Puss puss...


Populär igår

Igår var det 3 personer som ringde mig. Det känns som ett rekord under den senaste tiden. Det är inte så många som ringer mig nu för tiden. Speciellt inte flera personer under samma dag. Dom enda gångerna det händer nu för tiden det är när jag ska ut och festa. Men eftersom jag inte festar nåt nu, så är det dåligt med folk som hör av sig. Men men det är deras förlust. Jag tänker inte jaga folk. Jag är så trött på att det är oftast jag som hör av mig. Det är knappt aldrig någon som tar initiativ och hör av sig till mig.

Puss puss...


Torsdag hele daga

Jag mår bättre och orkar mer nu. Men jag har fortfarande den jävla hostan kvar.

Jag har nyss kommit hem efter att ha varit till Willys med min bror. Jag handlade mat inför imorgon, då ska jag bjuda på tacos... Mums. Dessutom hämtade jag ut ett paket plus köpte 2 rosa skrivhäften så jag kan börja skriva dagbok igen. Jag behöver ventilera lite tankar och känslor som jag inte vill berätta för vem som helst. Dessutom så är det kul att skriva ner saker man har gjort mer i detalj, det är roligt att läsa senare. Tex om jag har varit på fest, så kan jag skriva ner allt kul som har hänt med namn och detaljer. Det vill jag ju inte göra i bloggen. Jag tycker att det är kul att kunna läsa alla snaskiga detaljer och minnas allt kul man har gjort.

Puss puss...


Upp och ner

Allt känns så upp och ner hela tiden. Ena stunden är jag lycklig som fan och nästa stund är jag deppig som fan. Jag känner att det finns många saker som gör livet värt att leva, men det är också många saker som gör en på dåligt humör.

Jag blir så irriterad på en del människor. Dom är så jävla falska, dom skulle aldrig erkänna att dom har gjort nåt fel. Dom ljuger om allt, det är konstigt att det är någon överhuvudtaget som vill umgås med dom. Jag tycker att dom är stora idioter... Jag ser rött varje gång jag ser dom människorna just nu. Det egentligen ingen idé att slösa energi på dom. Men när jag har mycket tid över som nu när jag är sjuk, så blir det lätt att jag tänker på en massa olika saker.

Over and out...


Känns bättre

Jag börjar känna mig bättre, men jag hostar upp en del slem fortfarande. Förhoppningsvis känns allt mycket bättre imorgon.

Jag tänkte att jag skulle skriva ungefär det jag skrev igår som försvann. Jag skrev att jag har börjat fundera dom senaste dagarna att jag skulle börja skriva dagbok igen.

Jag skrev dagbok för några år sen och det är kul & intressant att läsa dom idag. Man kan skriva mycket mer personliga saker i en dagbok än vad man kan skriva i bloggen. Så jag känner att det är lite terapi att börja skriva dagbok. Det blir att köpa nåt häfte eller så på fredag när jag får lön.

Puss puss...


Irriterande

Jag skrev nyss ett inlägg om att jag tänkte börja skriva dagbok igen. Men inlägget försvann. Det blev bara rubriken kvar. Snacka om att jag är irriterad. Jag orkar inte skriva om allt igen.

Over and out...


Skriva dagbok


Slemmigt värre

Det är inte kul att vara sjuk, jag hoppas att jag är frisk tills fredag.

Jag hostar upp en massa äckligt slem. Det är så vidrigt, men men det går väl över snart.

Bye Bye...


Sova och mera sova

Jag har typ sovit hela dagen. Jag mår inte alls bra. Hostar som fan och har svårt att andas.

Jag hoppas att det går över snart. Jag ska väl fortsätta att sova nu.

Puss...


Sjuk... Suck

Jag skulle ha jobbat delad tur idag, men jag jobbade bara dagpasset. Jag har känt mig krasslig hela helgen, men jag har kämpat och jobbat på. Men jag kände på förmiddagen när jag jobbade att jag bara mådde sämre och sämre. Så jag sjukanmälde mig, jag kände att jag inte orkade jobba kvällspasset. Jag har ont i halsen och bara hostar hela tiden. Dessutom så är jag rätt snorig och det kommer blod när jag snyter mig. Jag kände att det var bäst att stanna hemma, så jag inte smittar ner nån av dom gamla.

Imorgon är jag ledig. Får se om jag orkar jobba på tisdag och onsdag. Det kanske blir att stanna hemma då också.

Over and out...


Ändrade planer

På fredag nästa helg blir det att spela biljard istället för att bowla. Efteråt bjuder jag på tacos. Det ska bli trevligt.

Det känns jobbigt att behöva gå till jobbet sen igen. Jag har ont i halsen, det är väldigt jobbigt emellanåt. Men jag tänkte kämpa och jobba idag & imorgon. Förhoppningsvis går det över nån gång.

Puss puss...


Time for work

Igår kväll så spelade jag lite tv-spel med Lotta & Pata. Det var trevligt.

Sen under natten tog jag en testrunda med bilen för jag kunde inte sova. Jag hade inte haft igång bilen på en vecka, så jag nyfiken ifall den skulle starta. Det gick bra att få igång bilen och jag åkte ett varv på stan. Jag är van vid att bilar vägrar starta om dom stått ett tag under vintern. Men 740n verkar inte ha det problemet. Den kan stå en vecka i kylan och ändå funka när jag ska ha den.

Meduza tog med en död mus inatt, snacka om mysigt. Speciellt när hon tuggade på den så man hörde benen gå sönder. Men men det är sånt katter gör, jag vet i alla fall att Meduza är en bra jägare.

Jag ska jobba hela helgen. Börjar jobba ikväll. Men nästa vecka jobbar jag bara 2 dagar... Wihooo....

Puss puss...


Längtar...

Jag längtar till slutet av nästa vecka. Jag är ledig torsdag-söndag. Ska bli riktigt skönt att ha ledigt i 4 dagar. Dessutom ska jag bjuda några vänner på tacos på fredagen då och ev åka & bowla. Det ska bli riktigt trevligt.

Puss puss...


Slarvat

Jag har varit onyttig idag. Har ätit chips och druckit cola. Men nu blir det inget sånt på ett bra tag igen. Har i alla fall varit duktig och inte ätit nåt sånt på ca 3-4 veckor. Så jag kunde ju unna mig det idag. Jag har ju några månader på mig att gå ner dom sista kilona. Jag ska gå ner dom innan sommaren. Jag skulle inte äta nåt onyttigt under hela januari, men det sprack ju. Men jag hade varit sugen på chips i flera dagar. Så nu har jag blivit av med suget.

Jag kommer hur som helst att inte dricka en droppe alkohol under januari och februari. Jag var senast full på juldagen och drack ett shotglas likör på nyårsafton innan tolvslaget. Så jag har inte druckit nån alkohol under detta år än.

Jag kommer att vara en riktig pingla under sommaren 2012. Smal och snygg... Haha.

Puss puss...


Saknar gamla tider

Vad jag saknar dom gamla tiderna när man var ett litet gäng som hade kul ihop. Nu för tiden är det så svårt att få folk att vilja vara med på saker och ting. Det är så många som har blivit "gamla" på förtid. Dom vill inte ha roligt längre, dom vill bara vara hemma och glo jämt. Men men förhoppningsvis så blir detta ett år med många nya och roliga minnen.

Just nu längtar jag till våren och sommaren. Jag vill att det ska vara ljusare och varmare. Längtar till alla cruisingar vi ska åka på under våren och sommaren.

Puss puss...


Soft dag

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt. Tittat igenom en massa gamla bilder idag. Snacka om att det väckte många gamla minnen. Det var så mycket roligare för några år sen. Jag saknar dom gamla tiderna. Dom flesta har blivit så tråkiga under dom senaste 2 åren eller nåt sånt.

Over and out...


Dålig början

Dagen började inte så bra idag. Jag försov mig imorse, så jag kom till jobbet ca tio minuter senare än vad jag började. Men men det har gått bra idag i alla fall.

Jag funderar på om jag håller på att bli förkyld. Jag är snorig, täppt i näsan och ont i halsen. Men jag är ledig imorgon, så det är bara att kurera mig och hoppas att det inte blir värre.

Det blir att skjuta upp städningen till nästa vecka. Orkar inte med att städa just nu.

Puss puss...


Time Will Tell the tale

Jag funderar hur jag ska göra med en del saker. En del av dom får ligga på is några månader för det är ingen ide att engagera sig i det nu.

Jag har tänkt en hel del och kommit på att det finns många idioter i världen. Det värsta är att dom själva inte kan erkänna det. Jag umgås heller med någon som kan erkänna sina brister och inse att dom gör fel & försöka ändra på det. Än att umgås med folk som aldrig bättrar sig hur mycket man än säger åt dom att dom beter sig som svin.

Jag kan bara säga en sak till en del: dra åt helvete. Jag är så sur på en del personer just nu. Jag vet nu att dom aldrig har brytt sig om andra, dom bryr sig bara om sig själva. Idioter...

Puss puss...


Slö

Jag latar mig just nu, har ingen lust eller energi att göra nåt. Jag ska iväg och jobba sen, då blir det mer fart på mig.

Jag måste komma på nåt kul man kan hitta på nästa vecka. Nåt som inte kostar allt för mycket pengar och nåt man helst inte behöver boka i förväg.

Puss puss


Ledig... Yeah

Igår kväll hade vi lite slöhäng i min soffa. 2 karlar som var jävligt bakis och så jag & Lotta. Det blev bara att ta det lugnt igår efter jobbet, var rätt så seg. Men jag är glad att jag inte var bakis... Haha. Jag kommer inte att dricka på ett tag, så förhoppningsvis glömmer jag hur det är att vara bakis.

Inatt så somnade jag i soffan. Det var riktigt gött att bara slockna och inte behöva vända & vrida på mig & invänta sömnen. Det tar en eller flera timmar för mig att somna i vanliga fall.

Jag vaknade några timmar senare, men jag somnade om igen. Så jag gick upp vid ca 8.30 imorse. Gött med lite sovmorgon.

Idag är jag ledig och det blir nog inte att göra allt för mycket. Hade tänkt städa, men det blir inget med det idag. Jag får göra det senare i veckan, vill bara ta det lugnt idag.

Puss puss


Tjäna pengar...

Bli medlem på denna sida och tjäna pengar: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=47351

Party hele natta

Jag är trött och seg idag efter att ha jobbat 4 långa dagar. Jag har inte sovit så bra inatt för att festen höll igång tills jag gick upp imorse. Men men jag överlever, det är tur att mina grannar inte har fest varje natt. Jag funderade på att gå upp och säga åt dom att sänka volymen. Men det var så gött att ligga kvar i min varma säng. Jag vet dessutom hur det brukar vara när det är fest. Man sänker volymen en stund när nån klagar, men sen så höjer man bara en liten stund senare. Så jag kände att det inte var nån ide.

Jag tror att jag kommer att sova riktigt bra inatt. Imorgon är jag ledig och det blir att ha sovmorgon. Men jag måste försöka städa. Får se om jag orkar och har lust. Annars får jag städa nån annan dag i veckan. Får la se hur det blir imorgon.

Puss & kram


Party party, but not for me

Idag har jag jobbat dag och efter jobbet fixade jag till mig & åt. Sen drog jag upp till Lottas födelsedagsfest en sväng. Jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Så jag var bara där en liten stund. Nu är jag hemma och tar det lugnt. Jag är rätt trött, så det blir att ta det lugnt en stund och sen sova.

Puss puss


Inget att berätta

Jag har egentligen inget att skriva om idag. Det händer inte så mycket för tillfället och jag har inte så mycket övrigt att ventilera heller. Jag ska jobba ikväll och imorgon på dan. Imorgon kväll ska jag på fest, men jag kommer varken dricka eller äta nåt. Det blir att vara där och vara lite social en stund. Sen blir det hem och sova, ska ju upp tidigt på söndag.

Jag vill att det ska bli måndag, så jag kan väga mig och se hur mycket jag har gått ner denna vecka. Förhoppningsvis så har jag gått ner 1-2 kg.

Puss puss...


Working hard

Idag jobbar jag delad tur. Har jobbat 7-13 och nu är jag hemma och tar det lugnt en stund. Ska iväg och jobba 17-22 ikväll.

Det är lite grått och trist idag. Jag tror att det är därför som jag är så trött idag. Det har regnat hela dagen och för en stund sen så snöade det också.

Det ska bli skönt när denna dag är över. Imorgon har jag sovmorgon det är skönt. Men det känns inte så kul att jobba 13-22 imorgon, men det går bra bara man kommer igång och jobbar. Sen så jobbar jag dag både lördag och söndag. Det kommer att bli skönt att vara ledig på måndag.

Puss puss...


Boring as hell

Jag har tråkigt som fan just nu. Finns inte så mycket att göra. Ska ju sova om några timmar, upp tidigt imorgon och jobba. Jag vill hitta på nåt, men jag vet inte vad. Det blir väl antagligen att fortsätta att ha tråkigt & sen sova.

Over and out...


Härliga dag

Det känns som det är vår idag, men det kommer säkert snö snart igen. Men det är hur som helst inte långt kvar tills det är vår på riktigt.

Idag har jag varit och besiktat om bilen och den gick igenom. Så nu har jag bil att åka med ett tag. Sen så handlade jag på Lidl och var en sväng till Zinkgruvan & hämta lite grejer till bilen.

Nu tar jag det bara lugnt och jag tror inte att det blir att göra nåt mer vettigt idag. Det blir att vila upp mig, så jag orkar jobba torsdag-söndag.

Over and out...


Fy fan för posten

Idag fick jag äntligen mitt bankkort. Men jag fick en påminnelse om att hämta det. Så kortet kom redan förra veckan, men postfan måste ha slarvat bort avin eftersom jag aldrig fick nån avi förra veckan. Snacka om att jag är riktigt jävla irriterad och förbannad idag. Men samtidigt är jag glad att jag har mitt bankkort nu.

Jag åkte en liten sväng med 740n idag för första gången. Det gick bra fast att det är lite halt på vägen. Imorgon blir det att besikta om bilen, får hoppas att det går bra.

Over and out...


Jobbat ikväll

Jag har jobbat 16-22 idag. Det har varit en jättebra jobb kväll med mycket skratt. Vi hade roligt på våran rast och larvade oss. Vi prata om en massa lustiga saker. Det blev en hel del snack om sex... Haha. Det är kul när man har roligt ihop med sina arbetskamrater. Jag hoppas morgondagen blir lika bra, jag ska jobba 7-15 imorgon.

Mitt jävla bankkort måste komma imorgon. Jag börjar bli trött på att vänta på det och varje dag hoppas på att det ska komma. Det måste komma nån dag den här veckan hur som helst.

Puss & snusk


Who cares?

Jag saknar att umgås med en del som jag umgåtts mycket med förr. Men samtidigt är jag så trött på att bli besviken, ledsen och arg. Jag vill umgås med folk som jag kan lita på. Om man bestämmer nåt så blir det av åtminstone 9 av 10 gånger. Inte att bestämda saker enbart blir av 1 av 10 gånger. Dessutom är jag trött på att vänta. Jag vet inte hur många gånger jag har väntat på att folk ska dyka upp eller åtminstone höra av sig att dom inte kommer. Men oftast så hör dom inte av sig överhuvudtaget eller hör av sig dagen efter eller flera dagar senare. Jag vill veta samma dag om nån inte tänker dyka upp. Bestäm inte saker som du vet att du inte kommer hålla.

Jag vet ju nu att dom inte bryr sig och inte vill vara vän med mig. Om dom ville det skulle dom ju försöka att bättra sig. Dessutom försöka att få kontakt med mig. Berätta att dom bryr sig och uppskattar min vänskap. Men samtidigt är det bara ord, det bästa är att visa att dom bryr sig genom att vara bättre vänner. Alkoholen ska inte gå före vänskap.

Nu är det dags att dra till jobbet.

Over and out...


Fan, fan, fan

Bankkortet kom inte i dag heller. Jag hoppas det kommer imorgon eller på onsdag. Jag behöver pengar på onsdag. Snacka om att det tar tid för det jävla kortet att komma. Jag fick koden till kortet för en vecka sen, men jag har fortfarande inte fått kortet. Jag är lite irriterad just nu.

Over and out...


Måndag igen

Idag ska jag jobba kväll och imorgon dag. Sen är jag ledig onsdag, sen så jobbar jag alla andra dagar denna vecka.

Jag hoppas att jag får mitt bankkort idag. Då blir det att besikta om bilen på onsdag.

Jag har gått ner 2 kg den senaste veckan.... Wiiii. Förhoppningsvis går jag ner 2 kg denna vecka också, men jag är nöjd om jag bara går ner 1 kg. Jag har ca: 5 kg kvar att gå ner. Men jag hoppas på att gå ner några kilon till, men jag måste i alla fall gå ner 5 kg innan sommaren.

Puss puss...


Money, money, money

Jag hoppas att jag får mitt bankkort imorgon. Jag är skyldig pengar till typ hela min familj. Min bror, min mamma och min pappa ska ha pengar av mig. Sen så har jag några räkningar jag behöver betala. Så ska jag tanka bilen och besikta om den.

Dessutom så behöver jag pengar till mat. Det börjar ta slut på frukt och grönsaker nu. Det är ju typ det enda jag lever på just nu. Men om en vecka så blir det att börja äta kött till grönsakerna. Sen i slutet av månaden blir det att börja äta normalt igen. Men jag ska undvika skräpmat, godis, läsk, alkohol och sånt som är onyttigt och onödigt. Men sen så småningom blir det att unna sig sånt nån gång ibland.

Jag måste se till att skötta mig och tänka på vad jag stoppar i mig i fortsättningen. Jag vill inte bli fet igen.

Puss puss...


Dricka sprit...

Jag tänkte precis på låten dricka sprit och hålla käften. När jag dricker sprit så gör jag allt annat än håller käften... hehe. Jag pratar oftast mer när jag dricker sprit än vad jag gör när jag är nykter. Men jag pratar en hel del även i nyktert tillstånd. Jag har ju hört att jag är en papegoja på speed när jag är onykter... hehe.

Men nu blir det ingen sprit för mig på ett bra tag. Jag ska vara nykter minst 2 månader, men förhoppningsvis så klarar jag av att vara nykter 3 månader. Jag har tänkt att jag ska vara nykter fram till påsk. Men sen vet jag inte hur det blir med det. Jag kommer hur som helst att vara nykter januari och februari. Jag jobbar ju alla helger utom en fram till mars, så det är inga problem att klara av det.

Jag låter typ som en alkis eller nåt... Haha. Jag skulle kunna vara nykter i flera år om jag verkligen bestämmer mig för det. Men jag vill gå in i dimman ibland. Det svåra är att många av mina vänner dricker typ varje helg. Så man blir lite frestad när man hör att dom är på fest och har kul. Jag är inte så sugen på att dricka just nu. Men jag kanske blir efter att ha varit nykterist ett tag. Så då kanske det blir att dricka i mars istället för att vänta till april. Det märks hur det känns då.

Puss puss...


Segast i Sverige

Jag känner mig extremt seg idag. Jag är trött och har ont i huvudet. Jag har känt mig så hela dan. Jag kanske skulle behöva gå ut och få frisk luft. Men jag har ingen lust för det är kallt ute och det är varmt & skönt här inne.

Imorgon kväll är det dags att jobba igen. Jag jobbar alla dagar utom onsdag nästa vecka. Så det blir inte att göra så mycket annat än att jobba.

Puss puss


Jobbat 11 timmar

Idag har jag jobbat delad tur, sammanlagt 11 timmar. Jag har varit seg och trött hela dan, men det gick bra att jobba. Imorgon är jag ledig, det ska bli gött. Jag var ju ledig igår, jobb idag och ledig imorgon. Rätt så skönt att bara jobba idag och inte jobba hela helgen.

Min tillfälliga diet på nästan bara frukt och grönsaker går bra. Nu är snart första veckan slut, så är det bara en vecka kvar. Jag går bara på denna diet två veckor för att vänja av min kropp från en massa skräp. Jag går sakta, men säkert ner i vikt.

Puss puss...


Sömn.. Yeah

Inatt så har jag sovit ut ordentligt. Riktigt skönt att få sova 8 timmar efter att ha sovit max 4 timmar per natt under några dagar.

Idag blir det inte att göra så mycket. Det blir bara att njuta av ledigheten för det är dags att jobba imorgon igen. Jag ska tvätta sen, det är det enda som står på schemat idag.

Det verkar vara en riktigt härlig dag idag. Solen skiner ute... =)

Ha en bra dag!

Puss & kram...


Trevlig kväll

Idag jobbade jag 7-12, så det var riktigt gött. Det är väldigt sällan jag slutar så tidigt eftersom jag jobbar heltid.

Efter jobbet har jag umgåtts med min bror. Vi var och hälsade på mamma & Lennart. Mamma klippte Martins hår, så nu är han inte så långhårig längre. Han hade inte klippt sig sen Lotta klippte honom i somras.

Sen åkte vi hem till mig och glodde på film. Pappa och Ingvor kom förbi en liten sväng också.

Martin åkte nyss, så nu sitter jag själv och glor. Martin är tvungen att gå upp tidigt imorgon. Han ska hjälpa pappa med lite grejer. Plus att han måste städa ur 240n för han ska sälja den imorgon.

Jag är ledig imorgon, det är skönt. Så det blir att bara ta det lugnt och inte behöva bli stressad att jag måste sova. Jag har sovit så dåligt denna vecka och jag har jobbat 3 dagpass. Det har varit lite jobbigt att gå upp tidigt 3 dagar när jag inte har sovit ordentligt.

Får väl se om jag hittar på nåt kul ikväll eller om det bara blir ännu mera soffhäng. Det blir hur som helst nyktert och städat.

Puss puss...


Lugn kväll

Det blir en lugn kväll idag. Det känns skönast att ta det lugnt, så jag orkar med att göra nåt imorgon när jag är ledig. Dessutom så har jag ju tänkt att vara nykter tills påsk. Så det blir 3 nyktra månader. Men det skulle bli det även om jag skulle dricka idag, med tanke på att jag ska dricka den 7:e april nästa gång och den 7:e denna månad är på lördag.

Jag har gått ner ungefär 3 kilo på 1 1/2 vecka, så det känns bättre att hålla mig borta från spriten. Så jag inte går upp i vikt och fortsätter att gå ner istället.

Martin kommer om ett litet tag, så det blir att umgås med honom ikväll. Jag funderar på om vi ska äta lite grönsaker med dip sen... Mums. Får se om han vill det först.

Puss & kram...


Irriterad.se

Fy fan, jag fick inte mitt bankkort idag heller och imorgon är det röd dag. Jag kan inte ta ut några pengar, så jag måste nog låna pengar av mamma eller nåt. För jag behöver köpa lite mat och sånt.

Vet ju inte om jag ens får kortet på måndag. Men jag borde få det då. Nu har det fått en vecka och jag har inte fått kortet. Får jag inte kortet på måndag, då blir jag riktigt sur.

Over and out...


Trött... Suck

Jag är så trött idag. Men jag slutade tidigare för jag skulle vara på teamträff på eftermiddagen som vi skulle ha haft igår. Dom hade glömt att säga till att dagen för teamträffen hade flyttats. Så jag tog några timmar minus och gick hem tidigare. Skönt att få sluta tidigare än vad jag skulle göra.

Imorgon jobbar jag bara till kl.12, det ska bli riktigt gött. Sen på fredag är jag ledig... =)

Jag blir lite fundersam på en del människor. Dom är riktigt usla vänner och är riktigt sviniga personer ibland ändå så tycker dom att alla andra är dumma. Hmm... Om dom vill bli behandlade bättre får dom väl se till att behandla andra på ett bättre sätt först.

Puss puss...


Hmmm...

Idag har jag jobbat 7-15. Efter jobbet har jag bara tagit det lugnt, är så trött och seg idag. Imorgon ska jag jobba 7-16, hoppas att det flyter på bra. Känner att jag är inne i en trött period just nu. Jag blir så slö av det gråa, trista vädret och så har jag svårt att sova. Så det är inte konstigt att jag är trött när jag sover max 4 timmar per natt.

Jag förstår mig inte på en del människor. Det var en som hotade att blocka mig på Facebook för att jag inte svarar, men jag orkar inte ha kontakt med nån idag. Det borde ju snarare vara jag som blockar honom för att han tjatar så. Dessutom så verkar han inte läsa det jag skriver eftersom att han frågar samma sak om och om igen. Jag blir så trött på en del, jag orkar inte med tjat. Säger jag nej, så menar jag nej. Jag är redan trött på
Människan och jag har inte ens träffat honom. Det finns anledningar varför jag inte vill. Misstänker att jag kommer att bli irriterad som fan.

Over and out...



Vem fan är Casper?

Jag blev väckt imorse vid strax före kl.8 av att min andra mobil. Det är inte så många som har det numret och det är ingen som brukar ringa till den längre. Jag använde den telefon när min iPhone var på lagning. Det var någon som frågade om Casper var vaken och jag känner ingen Casper. Jag svarade inte första gången det ringde, men när det ringde igen så svarade jag. Eftersom jag var väldigt fundersam på vem fan det var som ringde mig så tidigt på morgonen. Så jag svarade bara vem fan är Casper, sen la jag på. Blev lite sur att nån ringde mig så tidigt på morgonen när jag är ledig med tanke på att jag gick och la mig rätt sent inatt. Så det blev inte mycket sömn.

Helt otroligt, jag har gått ner ca 2 kg under senaste veckan. Fast det är idag som jag på allvar börjar med mitt nyttiga liv igen och den här gången tänker jag inte slarva. Jag måste se till att inte gå upp i vikt när jag har gått ner dom kilona jag ska gå ner. Jag måste hela tiden tänka på vad jag äter i fortsättningen.

Puss puss


2012

Första dagen av 2012 idag då. Jag har jobbat 7-15 idag. Lite irriterad på jobbtelefonerna både idag och igår. Dom funkar ju inte som dom ska. Idag har jag fått bytt batteri i telefon 2 gånger för att dom tar slut på en gång. Batterierna i telefonerna verkar vara helt slut. Vi fick byta batterierna igår kväll också. Dom måste nog snart byta ut batterierna i telefonerna eller köpa in nya telefoner.

Får väl hoppas att 2012 blir ett toppen år. Men man vet ju aldrig.

Det är gött att jag är ledig imorgon efter att ha jobbat 5 dagar.

Puss puss...


RSS 2.0