Fredag idag då

Idag så var jag och Lotta iväg & besiktade min bil. Det blev 3 tvåor, men förhoppningsvis så är det inga svårigheter för pappa och fixa dom. Bilen funkar i alla fall jävligt bra nu, det är skönt.

Snart ska jag iväg och jobba kväll. Imorgon får jag se om det blir att festa eller om det bara blir att vara hemma och ta det lugnt. Det märks imorgon hur det blir. För min del spelar det inte så stor roll om det blir att åka iväg eller inte. Det skulle vara kul att komma iväg, men det skulle även vara skönt att vara hemma och ta det lugnt. Jag kommer att jobba 5-6 helger på raken nu, så det blir väldigt lugnt med festande på ett bra tag. Det känns skönt att veta vad jag ska göra den närmsta tiden, det blir bara att jobba, jobba och jobba. Men det är för att jag ska kunna vara ledig mer under sommaren sen. Det är skönare att ha ledig dagar i sommar än nu under vintern/våren.

Over and out...

Fixat...

Idag har jag varit iväg och shoppat lite med min bror. Så nu har jag nytt batteri i bilen, det gamla var inte riktigt pålitligt. På fredag blir det att besikta bilfan, så jag får hoppas att den går igenom. Jag håller tummarna för att den gör det...

På lördag blir det antagligen att åka till Hällabrottet. Men det beror helt på om jag har chaufför och folk som vill följa med. Har jag ingen chaufför, så blir det nog att sitta hemma och ta det lugnt. Men har jag chaufför så blir det att ragga upp lite folk som vill följa med. Men jag tror nog att det finns några som är sugna på att följa med. Om jag dricker på lördag, så blir det sista gången jag dricker på ett tag. Jag funderar på att leka nykterist i 2 månader. Så det blir inte att dricka nåt igen förens under påsken. Jag känner att jag vill ta det lugnt ett tag innan det blir sommar och man är mer sugen på att festa. Men men får väl se hur det blir med det hela, jag vet att jag klarar det. Jag har ju gjort det förr.

Over and out...

Idioter

En del är faaan helt skadade. Bla puckot som tog min mobil telefon, den är ju faaan inte värd ett jävla skit. Helt jävla onödigt att sno den, idiot. Sen så är idioterna som öppnade tonfiskburkarna och ställde dom i skåpen riktigt skadade. Dessutom helt jävla skadat att äckla sig med tonfiskspadet i köket. Sen så är det en del som är riktigt skadade när dom bara berättar sin "sanning" och inte berättar hur det egentligen var. Jag hatar när folk får mig att se ut som en idiot, när dom själva faktiskt är idioter. Jag tycker inte om när folk bara berättar halva historier och inte berättar varför man gjorde en del saker. Suck och stön... Jag kan ju bara säga som så att idioterna förstör ju för alla andra. För jag kommer inte vilja bjuda in folk hemma hos mig om jag inte litar på dom till 100%, och tyvärr så litar inte jag på någon just nu. Det går faaan inte att lita på folk, dom uppför sig som jävla svin.

Det är tur att jag ska dra ifrån idioterna nästa helg och festa med andra människor. Jag kommer inte att vara hemma och festa nåt. Jag kommer nog knappast bjuda hem folk till mig nåt den närmsta tiden. Folk kan ju faaan inte uppföra sig och dom kan fan inte skilja på ditt & mitt. Mobilen är inte värd ett jävla skit, men det är ändå riktigt jävla irriterande att någon har tagit den. För folk försökte få tag på mig igår och undrade varför jag inte svarade. Jag undrar varför den fega jävla fittan som snodde mobilen inte vågar svara??? Jävla fega as...

Over and out...

Deppig och trött...

Jag känner mig deppig just nu. Jag känner inte för att göra nånting, jag känner bara för att sova hela dagarna. Jag måste rycka upp mig och hitta på nåt kul. Jag struntar i att åka till Örebro ikväll och se Go Getters. Jag har helt enkelt ingen lust till det. Jag känner inte för att festa och jag känner inte för att sova borta. För jag skulle ha sovit i Örebro då.

Jag kanske ångrar mig och festar ändå, det märks väl. Men först och främst ska pappa komma med min bil. Så det var bra att jag stannade hemma för annars hade jag inte fått bilen idag. För hade jag åkt med Sussi så skulle vi ha åkt redan vid kl.15.

Over and out...

Visdomsord

Jag hörde en mening på TV idag som jag verkligen fastnade för: 

"Work like you don't need money, love like you've never been hurt, and dance like no one's watching."

Jag tycker att det verkligen stämmer att man ska leva sitt liv efter det mottot. För då mår man nog som bäst. Jobbar utan att tänka på pengarna man tjänar, då tänker man på allt annat som jobbet ger en. Man vågar mer och är inte rädd för att bli sårad om man älskar som om man aldrig har blivit sårad. Sen att dansa som om ingen tittar, det har med att man ska våga göra saker utan att tänka på vad alla andra tycker. Man ska inte bryr sig så mycket om vad andra tycker och tänker, man ska gör det som gör en lycklig.

Jag tror att jag måste börja tänka lite mer i dessa banor, så ordnar sig nog det mesta i slutändan. Man lever nog ett mycket lyckligare liv... =)

Puss & kram...


Rastlös

Jag fattar inte varför jag ska vara så rastlös hela tiden för??? Jag är verkligen en rastlös själ... Jag kan inte bara slappa och ta det lugnt, då blir jag rastlös som faaan och nästan börjar klättra på väggarna.

Det värsta är att jag är kvällspigg, så när jag väl känner för att hitta på nåt så är det ingen som vill hitta på nåt med mig. För då tänker dom nämligen sova. Under morgonen och dagen då känner jag inte för att göra så mycket, men när kvällen kommer har jag hur mycket energi som helst. Det är så trist att alla vill sova under kvällen/natten. Det är ingen som vill "leka" med mig då. När jag är ledig vänder jag på dygnet, då är jag uppe hela nätterna. Fast samtidigt så sover jag inte bort hela dagarna, jag går inte upp senare än 11. Jag vaknar tidigt på morgonen även om jag är uppe större delen av natten.

Jag har tråkigt, men det är nog ingen som vill hitta på nåt just nu. Så jag får väl sitta och glo på tvn. Hoppas på att jag kan hitta på nåt kul imorgon. Får hoppas att jag får en tid till veterinären imorgon, jag börjar bli irriterad på att Stig-Elvis skvätter överallt.

Over and out...

Ledig hela veckan

Jag har semester den här veckan och det är riktigt skönt. Jag behöver vila upp mig och bara ta det lugnt.

Jag tror att jag behöver ringa en veterinär imorgon angående Stig-Elvis. Jag tror han har UVI eller nåt liknande. Han har börjat skvätta lite här och var, jag märkte det igår. Han sitter ner och skvätter, så det är ju inte att han märker revir. Det var lite blod i urinen nu också, så nåt fel är det. Jag hoppas på att det inte blir allt för dyrt, men men shit happens.

Jag har under dom senaste dagarna tänkt på en del saker. Livet är bra lustigt ibland...

Puss & kram...

Lördag imorgon...

Undra hur jag ska göra imorgon??? Ta det lugnt eller dricka några drinkar... hmmm. Som det ser ut just nu blir det nog att ta det lugnt. Jag har ingen att dricka med, orkar inte leta efter chafför eller någon att åka med. Dessutom känns det inte så rockigt nånstans åka nånstans nu när det är så mycket snö ute. Jag känner mest för att gömma mig under täcket eller nåt.

Jag var så glad att snön började smälta bort och nu så är det en massa äcklig snö ute igen. Usch, jag är så trött på all snö just nu. Jag vill att det ska bli vår.

Får väl se om jag bara glor på film imorgon eller om jag dricker nåt. Dricker jag måste jag hitta någon att dricka med, för jag kommer antagligen inte ta mig någonstans. Det verkar inte vara så många av mina vänner som ska dricka imorgon. Fast som jag känner just nu, så är jag inte sugen på att dricka. Det blev lite för mycket i onsdags.

Puss puss...

Lite för mycket...

Det var kul igår, men det blev lite för mycket alkohol. Jag mådde illa mot slutet och spydde. Det var länge sen som jag gjorde det när jag var ute och drack. Jag tror inte att det blir att dricka nån mer alkohol den här veckan. Jag tror att det blir att ta det lugnt och titta Melodifestivalen på lördag istället för att dricka. Jag känner inte för att åka ut längre, jag var ju ute igår så det räcker och blir över. Sen så blir det ju att festa i Örebro nästa helg... =)

Puss puss...

Lill-lördag

Ikväll ska jag till Örebro och se John Lindberg Trio med några vänner. Det ska bli kul att gå ut och roa mig lite.

Jag har lite beslutångest inför helgen, jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Om jag ska försöka hitta nån att åka med till Vretstorp, hitta chafför åt pappa & åka till Karlsborg eller bara hitta nåt litet gäng att dricka med hemma. Jag har ingen aning om hur jag ska göra på lördag, jag får försöka styra upp nåt de närmsta dagarna.

Jag är bra lustig ibland. Jag har nog jävligt bra självförtroende. Jag stod nyss framför spegeln och sa till mig själv: faaan va jag är snygg. Hehe... Det viktigaste av allt är ju att tycka om sig själv... =)

Rock'n'roll faktorn ska vara på topp ikväll... =)

Arbetsnarkoman???

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag tror att jag börjar bli lite av en arbetsnarkoman. Jag har jobbat varje dag sen tisdag förra veckan. Nu när jag har lite fritid och kan hitta på annat, så är jag så rastlös att jag nästan börjar klättra på väggarna. Jag har jobbat så mycket och hållt igång hela tiden, så nu när jag inte jobbar så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men jag ska jobba ca 3 timmar i kväll, så då har jag nåt att göra en stund.

Nästa helt ledig dag jag har är på lördag och då har jag en hel del saker att göra. Jag ska till mamma och äta mat, sen blir det att ta några drinkar under kvällen.

Jag jobbade 33 timmar i helgen och knappt har sovit nåt, ändå så är jag inte speciellt trött. Jag tog ingen sovmorgon imorse eller. Jag blev väckt kl.5.20 av att någon gasade som faaan utanför sen gick jag upp vid kl.7 för att tvätta. Jag hade så jävla mycket tvätt, så jag var tvungen att tvätta. Hade behövt tvätta förra veckan, men jag hade inte tid att göra det då.

Puss puss...

Work, work, work and no play

Jag har jobbat väldigt mycket den senare tiden, jag har inte haft tid att göra så mycket annat än att jobba. Men dom närmsta veckorna blir det att hitta på lite roligare saker än att bara jobba. Jag har semester nästa vecka och det ska bli väldigt skönt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på än. Det var tänkt att jag skulle ha åkt utomlands, men det blir inget med det längre.

Jag haft lite funderingar på att åka på kryssning, men som det ser ut just nu så blir det inget med det heller. Det blir antagligen bara att ta det lugnt och ta varje dag som den kommer.

Imorgon blir det att åka till Örebro och se John Lindbergs Trio. Det blir att ta nån drink med några goda vänner och bara ha trevlig. På lördag blir det eventuellt att dra iväg till Vretstorp och rocka loss. Får se hur det blir med det. Det beror helt på om jag hittar någon att åka dit med. Annars så kanske det bara blir att sitta hemma och ta några drinkar.

Over and out...

Brist på nåt att göra

Snacka om att ha brist på nåt att göra när jag börjar göra rent väggarna och dörrarna i min lägenhet. Jag hade så förbannat tråkigt och frös som faaaan. Så jag var tvungen att hitta på nåt, men nu har jag tröttnat på att städa. Jag har inte riktigt färdig, men det får jag göra nån annan dag.

Jag kanske har sexbrist, det kanske är därför som jag är så rastlös och städar som en tok... haha. Nejdå, jag kan klara mig utan sex i flera år om det är. Inte för att jag någonsin har behövt vara utan sex speciellt länge sen jag förlorade oskulden. Men jag har ju typ inte haft sex under det här året. Men jag har tänkt att ta det lugnt på den fronten ett tag nu. Jag skulle kunna få sex idag om jag vill, men jag tror att jag låter bli. Men man vet ju aldrig med mig. Jag lovar mig själv så mycket som jag inte håller. Jag tänker jämt att jag ska bli lugnare och inte dricka så mycket och leva i celibat. Men det brukar inte bli så mycket med det. Shit happens when you party naked...

Mitt liv är inte speciellt meningsfullt egentligen, så det är nog bara att njuta av livet och ha kul medan jag kan. Det är ingen vits att bara sitta hemma och glo i min egen ensamhet. Jag kan lika gärna festa satan och leka medan jag fortfarande är ung.

Jag är totalt virrig ibland, men det är nog så det är mening att vara... haha. Jag vill så mycket, men det blir oftast skit med det mesta. Så det är nog bäst att inte tänka alls och bara göra...

Jag trivs nog rätt så bra med mitt liv i alla fall. Det finns nog saker som jag saknar, men man får det man saknar när man minst anar det. Så det är bara att köra på.

Jag fryser inte längre i alla fall, så det hjälpte att städa en stund... hehe.

Puss & kram...

Jag = segast i Sverige

Jag har inte varit inne på nätet, jag har varit jävligt seg dom senaste dagarna. Jag festade lite grann i lördags och det var jävligt sköj. Åkte Impala och festade med dom bästa... =) Sen så hamnade jag i Mariestad, så jag kom inte hem förens under söndagskvällen. Jag låg typ hela söndagen och hela måndagen. Jag gjorde faaan inget vettigt överhuvudtaget. Jag var så extremt trött, jag pallar inte att vara ute en kväll och festa nu för tiden. Men det blir antagligen att festa igen om 2 veckor. Får se om det bara blir att vara hemma och ta några drinkar då eller om det blir att åka nånstans. Det märks väl.

Ikväll så har jag jobbat, så då var jag illa tvungen att sluta att sega mig och göra något vettigt. Jag ska jobba varje dag i en vecka tid nu. Idag jobbade jag 14-20.30, imorgon 8-16, torsdag 14.30-21.30, fredag 7.30-13.30 + 14-21.30, lördag 8-13 + 16-21, söndag 8-13 + 16-21 och måndag 8-13.30. Så det blir att jobba en hel del den närmsta tiden. Men sen så är jag ledig tisdag, onsdag, lördag och söndag nästa vecka. Och veckan efter så har jag semester. Så jag kommer att kunna vila upp mig ordentligt sen.

Det blir att ta det lugnt en stund nu, sen blir det att sova så jag orkar med morgondagen.

Over and out...


RSS 2.0