Bevisa mig fel nån gång för fan

Nu har jag inte jag suttit vid datorn sen Juldagen, så jag tänkte att det var dags att skriva lite vad som har hänt under senaste tiden.

Jag kom iväg till Hällabrottet på Juldagen och det var grymt kul. Jag skämde säkert ut mig som faaan, men men det är så det ska va... =) Det är ju som så att jag kommer alltid att vara 17 år i sinnet, så är jag lite barnslig ibland så är det nog därför.... haha. Det hände en hel del roliga saker i lördags och jag har kommit på att jag är faaan helt galen. Jag blir rätt så IQ befriad när jag dricker alkohol. Jag sov typ hela söndagen, jag var helt slut efter en rolig natt. Men tydligen så trodde en del att jag hade herrbesök i söndags, skulle inte tro det. Jag mådde så jävla illa i söndags, så ingen kille hade tyckt att det hade varit roligt att umgås med mig då.

Jag känner på mig en massa saker och jag hoppas alltid att jag ska ha fel, men tyvärr så har jag alltid rätt. Jag skulle vilja att killar skulle bevisa mig motsatsen att dom inte alltid är svin. Jag gjorde ett litet test på det igår, jag skickade ett sms till en kille och jag räknade inte med att få nåt svar för att killar är svin. Jag hade rätt, jag fick inget svar. Ändå skrev jag inte pussigull sms eller nåt sånt. Jag skickade inte ens smset för att jag är jätteintresserad eller nåt sånt. Men på något sätt så är killar rädda små idioter som tror att man vill något mer än vad man vill bara för att man hör av sig. Många gånger hör jag av mig till killar när jag har fått deras nummer bara för att vara snäll, det känns så taskigt att inte höra av sig när man får nåns nummer. Jag räknar inte med bli tillsammans med någon bara för att jag strular med dom nån gång. Jag är inte så naiv och blåögad. Jag tycker att det skulle vara kul om killar bevisade mig fel nån gång.

Jag har bestämt mig nu för att inte bryr mig om karlar överhuvudtaget. Träffar jag på någon som jag tycker om och som tycker om mig tillbaka, så gör jag väl det. Men jag tänker inte leta efter någon för jag känner att ingen karl på denna jord förtjänar mig. För jag är nämligen så jävla mycket bättre än dom.

Undra vad som händer på Nyårsafton? Som det ser ut nu så blir det att äta tacos och glo på film med mina katter... hehe. Jag känner ingen större lust till att dricka och jag har dessutom ingen att dricka med och ingenstans att dricka. Så jag tror att jag för en gångs skulle är nykter på nyår. Jag var nykter och var chaufför på nyårsafton för ett par år sen kom jag att tänka på just nu.

Puss puss...

I remember

Jag kommer ihåg att jag var så lycklig och glad över en del saker för några månader sen. Jag trodde inte att det var sant att en del saker hände mig. Jag hade svårigheter att sova för att jag tänkte så mycket på allt när det inte var så bra längre. När jag hade landat efter att haft mitt lyckorus, så märkte jag att allt bara var en illusion. Allt som sagts och gjorts betydde inte ett jävla piss, det betydde nåt för mig men vad spelar det för roll.

Jag är inte olycklig nu, jag är lycklig. Men på ett helt annat sätt. Jag mår bra och känner att allt kommer att bli toppen. Jag trivs bättre med mig själv nu än vad jag gjorde för ett par år sen. Men det finns ju vissa saker som jag vill ändra, får väl se hur det blir med det hela. Jag har en del saker inplanerat som jag måste ta itu med under januari månad.

God Jul på alla söta och rara människor där ute!

Puss & kram...

Nykter?

Nu har jag inte skrivit i bloggen på några dagar, så jag tänkte att det är dags att skriva nåt. Jag har inte haft något att skriva om, så det är därför som inte har skrivit.

Jag hade tänkt att åka till Hällabrottet och festa på Juldagen. Men som det ser ut nu så blir det antagligen inget med det. Jag har inte hittat någon chaufför och förmodligen kommer jag inte hitta någon. Det ser väldigt mörkt ut, alla jag känner ska supa och ingen vill köra. Hittar jag ingen chaufför till Juldagen, så tänker jag sitta hemma och sura. Jag tänker faaan inte köra åt någon, det är ju väldigt sällan någon ställer upp och kör på mig. Dessutom hade jag ju tänkt att dricka på Juldagen och blir det inget med det så tänker jag inte sitta nykter nånstans & se på när alla andra dricker. Om det inte blir att dricka på Juldagen och någon vill att jag ska köra så får dom faaan betala mig extremt mycket pengar, annars tänker inte jag ställa upp. Jag kan tänka mig att betala rätt så bra åt den som kör åt mig på Juldagen, för den personen är guld värd. Jag kan också tänka mig att vara chaufför åt den personen när den vill ha chaufför när jag kan köra. Jag jobbar ju nämligen en del helger tyvärr. Jag kommer eventuellt att vara nykter hela Januari och Februari, så då kommer jag kunna vara chaufför en hel del.

Jag tror att det blir att vara nykter på Nyårsafton också. Det händer ju inget kul i alla fall, så då kan jag ju lika gärna sitta hemma och ta det lugnt.

Jag jobbar delad tur på Julafton och jag ska till Zinkgruvan & äta dom timmarna jag är ledig. Men jag vet inte riktigt hur det blir med det just nu för min bil är mupp. Den dog häromnatten när jag åkte runt lite, sen dan efter så startade den. Men idag när jag skulle testa om den startade, så funkade den inte. Så jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig till Zinkgruvan när inte bilen startar. Får se hur det blir med Julfirandet.

Puss puss...

Driving around

Jag kom precis på att det är min födelsedag nu. Det har ju nämligen blivit den 15e december och jag har inte gått & lagt mig än. Jag var precis ute och åkte en sväng med min bil. Jag skulle ha gjort det tidigare idag, men det blev ju aldrig av. Jag hade ingen lust att åka runt för mig själv. Men det blev att åka runt för mig själv i alla fall för att det kom aldrig någon som kunde följa med mig en sväng förut idag. Det var ganska rogivande att åka runt några raggarvarv på stan för det var så tyst & lugnt. Det var ingen annan som var ute och åkte. Alla ligger väl antagligen och sover. Om ni undrar varför jag överhuvudtaget åkte runt nåt så är det för att jag vill att min bil ska starta när jag verkligen behöver den. Nu när det är så kallt så finns risken att den inte startar om jag inte försöker att åka lite med den emellanåt. Jag åker så sällan med min bil, så jag får åka en sväng med den emellanåt för att inte batteriet ska dö.

Jag hade tid att tänka en hel del när jag var ute och åkte. Det är lite terapi att bara åka runt för mig själv. Jag har svårt att glömma en del saker, men det är dags att glömma och gå vidare nu. Det har det varit ett bra tag och jag hade glömt. Men så kommer ju någon och påminner mig & då bubblar allt upp igen. Jag måste gå vidare och det kommer jag att göra med stormsteg. Jag vet att det väntar något bättre runt hörnet... =) You snooze, you lose... hehe... Too bad for you.... Jag har inget att förlora, bara allt att vinna. Jag förlorar ingenting, det är bara en del andra som förlorar. Dom får skylla sig själv, det är inte mitt problem.

Puss & Kram...

Ågren...

Jag har på senare tid haft mycket ågren efter att jag har druckit alkohol även när jag inte har gjort några dumheter överhuvudtaget. Jag ska dricka alkohol på Juldagen och ev på Nyårsafton sen så blir det nog lugnt ett tag. Jag ska nog vara nykter under Januari och Februari, vad jag vet så händer det inte så mycket överhuvudtaget så jag kan lika gärna vara nykterist en period.

Det är bara dagen efter som jag har lite ågren, sen så går det över. Så det är inte så farligt, men irriterande. Jag har inte direkt gjort något pinsamt eller några dumheter under den senaste månaden. Jag har faktiskt hållt en rätt så låg profil.

Jag har en del planer som jag hoppas att jag lyckas med, det skulle vara riktigt sköj om saker och ting blir som jag har tänkt. Det märks väl hur det blir och lyckas jag inte, så gör inte det så mycket.

Idag kommer mamma och Lennart hit och ska fira mig. Imorgon på min födelsedag så kommer pappa och Martin hit och firar mig. Jag är tvungen att bjuda på tårta fast att jag inte ens tycker att det är gott med tårta.

Puss puss...

Party party....

Det blev lite party igår fast att det kändes väldigt segt i början. Men jag är jävligt glad att det inte blev värsta fyllekalaset, vi var nog inte mer än 10-15 pers igår och det var skönt. Jag ville inte att det skulle komma mer än så många hem till mig. Jag pallar inte att ha fler människor hemma hos mig, det blir bara rörigt och inget kul då. Jag hade jävligt kul igår, men det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det blev inte direkt nåt ragga till mig, men samtidigt så märkte jag att det var några som stötte på mig. Men jag brydde mig inte så mycket om det.

Jag är fortfarande onykter och det är så det ska vara. Om min lilla vän hör av sig snart, så blir det att köpa pizza och glo på film. Jag köpte en flaska sprit inatt som jag skulle dricka idag, men det blir nog inte att drick förens om2 veckor igen. Jag har typ bara 100 kr kvar efter att jag köpte sprit och det blir att köpa pizza för dom pengarna... =) Jag får nog låna pengar av mig själv så jag kan bjuda folk på tårta när jag fyller. Jag har lite pengar på mitt sparkonto.

Puss puss...

What to do, what to do

Jag är rastlös like hell just nu. Jag och Jenny skulle ju typ julbaka nu, men hon har inte ringt än. Jag ringde henne nyss och hon svarade inte. Så hon ligger väl antagligen fortfarande och sover. Hon sa att vi skulle börja julbaka kl.12 och klockan är efter 12 nu. Jag har hunnit gjort en hel del redan, men jag har inte så mycket mer att göra nu. Jag vill att vi ska julbaka och lyssna på julmusik...

Jag undrar vad jag ska hitta på ikväll, jag vill inte bara sitta hemma för mig själv och glo. Men jag tänker inte dricka nån alkohol ikväll heller, om det inte är någon som bjuder mig vill säga... hehe. Jag kanske kan tänka mig att vara chaufför, men det beror ju helt på vart folket ska nånstans och vilka det är som vill ha chaufför. Jag är lite kräsen av mig, jag ställer inte på vem som helst. Jag tänker inte ställa upp och vara chaufför åt svin som jag inte får nåt tillbaka av. Ska jag vara chaufför då ska jag veta att jag har fått eller får nåt ut av det nån gång i framtiden, annars kan det kvitta. Det kan vara olika saker jag kan få tillbaka antingen att jag får jävligt bra betalt, att nån i bilen ställer upp & kör på mig nån gång, jag får åka med nån annan gång eller massor med andra saker. Får jag bara skit, dåligt betalt och köra hela jävla natten åt alla håll & kanter, då kan dom dra åt helvete. Jag vill ha nånting tillbaka om jag ska köra, ska jag köra överallt en hel natt då ska nån i bilen ställa upp & köra på mig nån gång eller att jag får åka med nån annan gång dom ska ut nånstans. Jag är ingen gratis chaufför, men ibland är jag lite väl generös när det gäller mina bästa vänner. Jag brukar inte få några pengar när jag kör på mina vänner, inte ens bensinpengar. Jag gillar inte att be om pengar, jag tycker det är jobbigt. Jag vill att folk ska erbjuda mig pengar istället. Jag brukar alltid ge pengar till chauffören eller den som äger bilen när jag åker med nånstans. Jag tycker inte om att åka snålskjuts på nån annan. Jag betalar för mig när jag åker med nånstans. Jag tycker att det är lustigt att folk inte vill ha med mig nånstans, med tanke på att dom tar med folk som aldrig betalar en spänn. Jag betalar alltid bensinpengar när jag följer med och många gånger betalar jag chaufförens inträde eller mat. Har jag inga pengar, då åker jag oftast ingenstans. Då stannar jag hemma.

Puss puss...

Störd i huvudet

Det måste vara något allvarlig fel på mig. Jag var nyss ute på promenad och jag kom på mig själv att tänka att en kille var sexig och han ser ut som skit. Jag måste verkligen vara störd i huvudet när jag tänker att en del killar är sexiga när dom i själva verket ser ut som skit. Jag vet inte vad jag har för konstig smak när det gäller karlar egentligen. Jag får ta och skärpa till mig nu. Jag förstår mig inte på mina egna tankar ibland... suck.

Det blev inget julbak idag för Jenny skulle jobba, så det blir att försöka att baka lite imorgon istället. Jag skulle vilja hitta på nåt kul imorgon kväll. Men jag har inga pengar och jag har ingen större lust att vara chaufför. Jag tänker inte dricka heller eftersom jag ska på julbord på lördag. Jag har ingen lust att vara bakis när jag ska på Julbord. Det blir att dricka några drinkar på lördagkväll istället för att fira att jag blir äldre på onsdag. Får väl se om det kommer nåt folk och firar mig. Det blir nog en rätt så lugn tillställning hemma hos mig.

Puss puss...

Sleepless in Askersund

Jag kan inte sova, jag bara ligger och vrider & vänder på mig. Jag kan inte slappna av, jag har för mycket i huvudet just nu. Det blir inte direkt bättre av att jag hostar en massa och är täppt i näsan. Det är så många saker som gör att jag inte kan sova just nu.

Jag ligger och tänker på allt möjligt mellan himmel och jord. Jag tänker på en viss person fast att jag inte känner riktigt likadant längre. Känslorna har svalnat väldigt mycket på senare tid, men ändå så tänker jag nån gång ibland på personen i fråga. Men jag känner mig själv väldigt bra. Jag vet att jag vill bara ha den jag inte kan få och när jag får den så vill jag inte ha honom längre. Så jag vet att egentligen vill jag inte ha honom, jag vill bara ha honom för att jag inte kan få honom... haha. Jag vet att jag är lite störd ibland, men det är så det ska vara. Det finns ju en del andra karlar som är intressant, men sen hur det blir med allt det får tiden utvisa. Som det känns just nu så vill jag bara ha kul och inte binda mig till någon. Det känns som om ingen karl är värd mig, jag är så mycket bättre än dom... =) Den som vill ha mig får nog kämpa som faaan... hehe.

Jag ska upp tidigt och tvätta. Jag vet inte om det blir så mycket med det. Jag kanske får skjuta upp tvättiden till nån annan dag. Får se om jag orkar att tvätta om några timmar. Som det känns just nu, så kommer jag inte att orka det.

Hur som helst så blir det att Julbaka lite med Jenny imorgon. Så ska vi väl lyssna på julmusik och dricka glögg. Det kan bli trevligt... =)

Puss & kram....

Orka med en massa idioter....

Jag har nyss gått upp, jag har sovit bort hela dagen. Men det är för att jag är sjuk och inte mår riktigt bra. Det blev ju inte direkt bättre när jag blev väckt imorse av någon svartsjuk jävla fitta. Hon ringde och frågade mig varför en viss karl sov hos mig i helgen. Jag sa att vi bara är kompisar, men hon verkade inte tro på det. Jag sov ju ihop med en annan killkompis förra helgen. Bara för att man sover ihop så betyder det inte att man ligger med varandra. Jag har nog inte haft sex på en månad eller nåt. Jag ligger inte med varenda jävel jag träffar på. Nästa gång den där fittan ringer ska jag nog säga att vi är jättekära och ska gifta oss eller nåt sånt. Jag fattar inte varför jag alltid råkar ut för svartsjuka kärringar som ringer och trakasserar mig. Om "deras" karlar gillar mig bättre än dom så hjälper det inte att ringa och tjata på mig. Ringer till karln och tjata istället. Jag vet inte vad som kommer att ske i framtiden, jag tänker inte hoppas på en massa. Då blir jag bara ledsen och besviken. Tiden får utvisa hur det blir med allt. Jag tar en dag i taget.

I fredags var jag och Jenny i Stockholm. Det var trevligt samtidigt som det var jobbigt. Jag blev rätt så trött på att springa i affärer och trängas med allt folk. Det blir ingen fettsugning, jag har inte så mycket fett att ta bort. Så det blir att göra en bukplastik istället. Det blir inte att gå på nån konsultation om det förens efter nyår. Jag har varken tid eller pengar att gå på en konsultation till just nu.

I torsdags bestämde jag och Jenny att vi inte skulle festa i lördags, sen under torsdagsnatten och fredagen så kom vi på att vi skulle festa i lördags i alla fall. Så jag fixade chaufför i lördags, men Jenny följd inte med. Så det blev jag och några andra som åkte iväg. Först var vi i Röfors, men det sög ju multipung. Det var knappt nåt folk där. Jag funderade i lördags på vart allt folk festade egentligen. För vi åkte till Brändåsen sen och det var mer folk där. Men det kändes ändå som om en jävla massa människor bara satt hemma och glodde i lördags. Men kul hade jag i varje fall. Vi hade nog roligast innan vi ens åkte någonstans. När vi bara satt hemma hos mig och snackade. Men men det var rätt så kul att åka ut en sväng också Det var ju trevligt folk som jag umgicks med.


Det kändes lite segt att jobba igår kväll. Men jag körde på att dricka varannan vatten i lördags, så jag var rätt så pigg igår i alla fall. Det var på något sätt värt att åka ut en sväng i lördags. Det var en del saker som gjorde mig glad!

Men jag fick redapå nåt i lördags som jag blev både äcklad och full i skratt över. Saker och ting är bra lustiga ibland. Jag hade en känsla av att det var så som jag fick reda på i lördags, men ändå känns det helskumt. Jag kan ju säga att jag ångrar en del saker ja gjorde för ett par veckor sen. Jag har inte haft nån ångest av det förens i lördags, it's so sick!

Nu ska jag gå och lägga mig igen. Jag är inte alls piggelin, jag ringde till jobbet & sjukanmälde mig imorse. Jag stannar hemma imorgon med, sen på onsdag får jag hoppas att jag orkar att jobba.

Over and out...

RSS 2.0