Tjohoo

I lördags så var jag som sagt på The Baseballs. Det var jävligt sköj, men det var roligare förra gången jag såg dom. Men det var ändå kul i lördags, speciellt när jag ramlade ner i diket... haha. Faaan va vi skrattade då... haha.

Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Jobbade i måndags, annars så har jag bara slappat dom senaste dagarna. Jag har bara tagit det lugnt och inte gjort ett skit.

Idag är det Marken, men jag vet inte om jag ska gå på den eller inte. Får se sen om jag drar ner en sväng eller om jag skiter i det. Jag är inte så sugen på att gå på marken och trängas med en jävla massa människor.

På fredag är det valborgsmässoafton. Jag funderar på att dra till Vretstorps Parken en sväng, men jag tror inte att det blir att gå in nåt. Det blir nog bara att åka dit en sväng och kolla vad det är för människor där i såna fall. För jag ska upp tidigt och jobba på lördag.

Puss puss...

The Baseballs here we come... =)



Idag ska jag ju som sagt åka till Gislaved och se The Baseballs. Jag har dom senaste dagarna letat som en tok efter en femte person som kunde följa med eftersom det var en person som hoppade av. Men till slut så hittade jag någon igår kväll, så Emelie följer med. Det är jag, Lotta, Alex.H, Alex.N och Emelie som åker. Det lustiga är att jag hoppades på fint väder idag och solen skiner just nu... =) Jag hoppas att det fina vädret håller i sig, så det är solsken när vi åker iväg ikväll. Jag ska äta lite frukost och så, sen ska jag ner till bolaget åt Emelie eftersom hon inte hinner komma in till Askersund innan dom stänger.

Puss puss...



Jag har gått ner 15 kg

Den senaste 8 månaderna har jag gått ner 15 kg. Jag gick ner 10 kg dom första 2-3 månaderna och sen gick jag upp 3-4 kg under Julhelgen. Och nu under vintern/våren har jag gått ner dom kilona som jag gick upp under julhelgen plus att jag har gått ner yttligare 5 kg. Jag ska gå ner några kilon till innan sommaren har jag tänkt, så jag ser bra ut i badkläderna... =)

Här är en före och efter bild:



Jag tog på mig samma kläder som jag hade på bilden som togs för cirka ett år sedan bara för att visa skillanden. Förr så satt den huvjackan tajt på mig och nu sitter den löst... Jag har exakt samma kläder på mig och ändå ser kjolen annorlunda ut. Men det är ju för att den inte sitter lika tajt längre, den fick ett helt annat fall.

Jag längtar till imorgon för då ska jag på The Baseballs... =)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det återstår att se.... =)

Puss puss...

Äntligen...

Snacka om att det känns skönt just nu. Jag ska bara jobba imorgon och sen är jag ledig 3 dagar, jobbar 1 dag och så är jag ledig 3 dagar igen. Jag känner verkligen att jag behöver vara ledig lite grann nu... =)

Anna har äntligen fått körkort, hon klarade uppkörningen idag... =) Så jag och Anna var ute och åkte en sväng förut. Jag är så glad för hennes skull... =)

Jag längtar till lördag för då ska jag på The Baseballs. Vi har en biljett kvar eftersom det är en person som har hoppat av, men förhoppningsvis så hittar vi någon som vill följa med så vi blir full bil...

Puss puss...

Gratis Spotify Premium...

Gå in på länken och bli medlem:

http://www.gratispremium.com/?ref=66867

Behöver lite nya vänner

Jag har tänkt lite grann på att jag skulle behöva lite nya vänner. Jag behöver hitta vänner som jag har lite mer gemensamt med. Jag har rätt så dåligt med vänner just nu känns det som. Jag umgås ju knappt med någon nu för tiden. Men det kan ju bero på att jag knappt aldrig festar och när jag festade mycket förr så umgicks jag med mycket mer människor. Men det är inte så kul att bara träffa vissa när jag festar. Jag skulle vilja umgås med folk när det inte är fest också. Men men det blir väl att umgås mer med folk under sommaren och den är ju snart här... =)

Den senaste tiden har jag ändå inte haft tid att umgås med folk. Jag har mest bara jobbat hela tiden och inte riktigt haft ork att umgås med folk när jag har varit ledig. Men under sommaren kommer jag att vara ledig mycket mer... =)

Puss & Snusk...

Snart jobba...

Jag ringde förut idag om att min hemtelefon inte fungerade efter att dom varit här och installerat bredband i lägenheten. Dom håller ju på och installerar bredband i andra lägenheter idag. Så dom kom ner och fixade det, så nu funkar min hemtelefon igen... =)

Jag och Lotta var iväg och pumpade i luft i mina däck på bilen förut. Det var knappt nån luft alls i däcken på passagerarsidan, så jag får nog ha lite koll på dom så att det inte blir så dåligt med luft igen.

Jag ska snart iväg och jobba, det känns inte allt för roande. Men jag jobbar kväll imorgon med, så jag har sovmorgon imorgon. Det känns gött. Sen så jobbar jag dag onsdag och torsdag och sen är jag ledig tre dagar. Det ska bli så skönt att vara ledig några dagar... =)

Jag ska väl ta och göra mig i ordning för jobbet och sen ge mig iväg.

Puss puss...

Tjo flöjt... =)

Jag har inte skrivit på ett tag nu, men jag har inte haft tid eller orkat. Jag har jobbat så himla mycket på senare tid, så jag har inte haft så jättemycket att blogga om heller. Jag har jobbat väldigt mycket den här veckan, jag var bara ledig i torsdags och jag är inte ledig förrens på fredag igen. Den här veckan har jag jobbat 55 timmar och 30 minuter, så jag har jobbat väldigt mycket. Jag jobbat 13 timmar i fredags, det var jobbigt. Men det kommer att bli skönt i sommar då jag kan vara ledig mer eftersom jag jobbat så pass mycket nu. Det ska bli så skönt att vara ledig fredag-söndag efter att ha jobbat 7 dagar... =)

I måndags var jag till pappa en sväng och han satte på sommardäck på min bil. Det är så gött att det har blivit varmare nu och snart blir det sommar... =)

Jag skulle ha varit på 2 årskalas idag efter jobbet, men lilla Elias är sjuk så det får bli i slutet av nästa vecka antagligen.

Det ska bli så skönt att få sovmorgon imorgon, jag har börjat jobba kl.7 alla dagar jag har jobbat denna vecka. Det var bara i torsdags som jag hade sovmorgon och då gick jag upp kl.8 eftersom det var några här och kopplade in bredband i lägenheten. Min hemtelefon funkar inte efter att dom har varit här, så jag får ringa nån gång i nästa vecka om den inte börjar fungera igen.

Jag längtar till helgen för jag är ledig fredag-söndag och det ska bli skönt att vara ledig då efter att ha jobbat 7 dagar. På lördag ska jag till Gislaved och se The Baseballs. Jag har inte gjort nåt kul på ett tag, så det ska bli så sköj att bara rocka loss. Jag kan inte alltid jobba eller vara nykter & städad, jag måste har roligt ibland. Jag dricker ju inte så ofta nu för tiden, men det blir nog att ta igen det i sommar. För i sommar så har jag tänkt att jag får dricka mer och det händer ju så mycket mer skoj då också.

Puss puss...

Helgen som har sprungit förbi

I fredags när jag kom hem från jobbet så gjorde jag typ ingenting. Jag satt bara hemma och glodde. Jag var jävligt trött, så det var bara skönt att vara hemma och ta det lugnt. I lördags så var jag hemma hos mamma och Lennart. Mamma bjöd på mat och så satt vi och snacka en hel del plus att vi spelade Sverige spelet. Jag förlorade på spelet och Lennart vann. Jag var ju helrutten på det spelet, jag kunde ju knappt nån av svaren på frågorna... suck. Men det var en trevligt eftermiddag. Sen när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Men senare på kvällen så gick jag en promenad med min katt Meduza. Det var lite småkyligt ute, men det var väldigt skönt ändå. Sen på natten så var jag hemma hos Catta en sväng. Satt och snackade en hel del med Lizzie, Alex, Fredrik och Emelie. Christian mådde inte så bra, så jag såg inte så mycket av honom. Jag träffade inte Catta så mycket heller för hon gick och duschade, sen gick hon och la sig. Det var trevligt att sitta och snacka med folket.

Idag har jag inte gjort så mycket överhuvudtaget, har bara suttit hemma och tagit det lugnt. Det har varit jättefint väder ute, men jag har bara suttit inne i lägenheten förrutom att jag var ute på balkongen nån sväng. Jag tycker inte att det är så kul att vara ute själv mitt på dan. Jag tycker bättre om att gå på promenader själv på nätterna. När det är mitt på dan då vill jag ha någon med mig när jag går på promenad. Hade jag hittat nån att gå på promenad med så hade jag gjort det. Det är ingen som verkar ha tid att umgås med mig nu för tiden. Tråkigt, men sant. Jag måste försöka att hitta lite nya vänner tror jag. Dom flesta av mina vänner som jag har nu är inga bra vänner eller har aldrig tid för mig. Jag måste verkligen satsa på att hitta lite nya vänner, men vart ska jag börja leta nånstans??? Jag tycker att dom flesta jag umgås med nu för tiden är väldigt dåliga på att höra av sig till mig. Det är bara några fåtal som hör av sig nån gång då och då. Det värsta är att dom flesta har väldigt dåligt timing också, de hör oftast av sig när jag jobbar och inte kan hitta på nåt.

Nu ska jag glo lite på tv, sen blir det att sova. Ska upp tidigt och jobba imorgon.

Bye bye...

Jobba idag då...

Det har varit jätteskönt att vara ledig 2 dagar. Igår så tvättade jag kläder på förmiddagen och sen på eftermiddagen/kvällen umgicks jag med Lizzie. Vi gjorde inte så mycket, vi var båda två rätt så sega. Vi käkade lite och glodde på tv. Pratade en hel del gjorde vi också, vi får hitta på nåt roligt framöver när vi har pengar. Jag har inte så jättemycket pengar just nu, hade rätt så mycket räkningar den här månaden.

Idag och imorgon blir det att jobba. Får se om jag kan hitta på nåt sköj imorgon, kolla ifall det finns nån som vill umgås en stund. Jag tänker i alla fall inte dricka eller nåt sånt. Jag ska hem till mamma och käka på lördag, så det kommer att bli väldigt lugnt imorgon kväll.

Det känns rätt så soft att bara jobba ikväll och imorgon på dan. Sen är jag ledig 2 dagar igen... =)

Puss puss...

Så skönt just nu... =)

Jag har jobbat så himla mycket på senare tid, så det känns så skönt att vara ledig några dagar nu. Jag jobbar bara tre dagar den här veckan. Jag jobbade igår och så jobbar jag torsdag och fredag. Det har varit så skönt att vara ledig idag, jag har bara softat och tagit det lugnt. Det känns jätteskönt att jag är ledig imorgon också... =) Det är så skönt att vara ledig två dagar på raken, jag har inte varit det på flera veckor nu, Jag har jobbat så intensivt på senare tid; jobbat några dagar, varit ledig en dag, jobbat några dagar, varit ledig en dag och så vidare. Denna vecka känns så soft och väl behövlig. Det känns gött att veta att jag bara jobbar en kort kväll på torsdag och en lång dag på fredag. Jag var extremt trött när jag slutade jobba kl.16 igår.

Jag har jobbat hela påskhelgen. Jag jobbade kväll i fredags, delad tur i lördags, kväll i söndags och dag igår. Direkt efter att jag slutade jobba kl.21 i lördags, så festade jag. Satt först hemma hos mig och förfestade lite med Mari och Calmer. Sen så var vi uppe till raggarklubben och festade. Jag hade bara tänkt att dricka lite grann, men det blev lite mer än vad jag hade tänkt. Fast jag drack inte så jättemycket ändå, men det verkar inte som jag tål så mycket längre. Det kan bero på att jag inte hade druckit en droppe alkohol på cirka en månad plus att jag har gått ner i vikt. Jag kommer nog att ha mycket billigare fyllor i fortsättningen... haha. Men nu blir det inte att dricka igen på några veckor. Det värsta är att jag spräckte min nykterhetsperiod. Men men man lever ju bara en gång och man ska faaan leva det fullt ut... =) Jag hade jätteroligt i lördags, jag har inte haft så roligt på flera veckor. Jag behöver ha lite roligt ibland.

Jag fick med mig en kille hem i lördags och jag ångrar att jag tog med honom hem. Jag mådde illa när jag kom hem, så jag ville bara sova. Men han försökte med en massa annat, men till slut så gav han upp och drog. Jag spydde aldrig eller så, jag kände mig bara lite illamående. Det kändes bättre bara jag fick sova och dricka mycket vatten. Klockan var fyra på morgonen när han hade dragit, så det blev rätt så sent i lördags. Det var tur att jag inte började jobba förens kl.16 på söndagen och bara jobbade till kl.20.30 för jag var så himla seg i söndags. Jag mådde inte illa på söndagen, men jag var seg och hade lite ont i huvudet. Men jag mådde ju som jag förtjänade. Men det lustiga var att jag vägde mig på söndagsmorgonen och då vägde jag 1,5 kilo mindre än vad jag vägde på lördagen. Så jag gick ner 1,5 kilo fast att jag drack grogg plus cider som innehåller massor av kalorier.

Imorgon blir det att tvätta en massa på förmiddagen och sen på eftermiddagen blir det nog att umgås med Lizzie. Får se vad vi får för oss att göra.

Puss & snusk...


Gratis Spotify Premium...

Gå in på den här länken:

http://www.gratispremium.com/?ref=66867

Så jävla irriterande...

Jag och Lizzie gjorde min lägenhet jättefin igår... =) Anna hjälpte till och möblerade om. Min lägenhet känns så fräsch just nu.

Jag hatar folk som säger att dom ska höra av sig och så hör dom aldrig av sig. Jag skulle ha umgåtts med några vänner igår, men det blev jag att bara satt hemma själv i min ensamhet. Ingen av dom som sa att dom skulle höra av sig hörde av sig igår. Jag satt i flera timmar och väntade och ingen ringde till mig. Jag ringde till den ena personen, men hon svarade inte och hon ringde aldrig upp. Jag tänker faaan aldrig mer höra av mig till henne, jag är så jävla trött på att hon alltid sviker och sen ber om ursäkt tusen gånger. Men hennes förlåt betyder ingenting för hon gör likadant om och om igen. Fuck you säger jag bara, fuck you. Jag är så jävla trött på dig just nu.

Idag ska jag jobbar 16-21, det känns rätt så soft. Det är inte så ofta som jag jobbar så korta turer eftersom jag går heltid.

Det blev inte att dra till Hällabrottet igår, men det kanske blir att dra upp till klubben en sväng imorgon tillsammans med Mari. Men det blir nog inte att dricka något, jag vill inte förstöra min viktnedgång. Jag får väl se hur det blir imorgon.

Puss och kram...


Seg dag & mycket att göra

Jag har inte skrivit på ett tag nu, men jag har jobbat så mycket så jag har inte haft tid eller ork att skriva. Dessutom har jag inte haft så mycket att skriva om eftersom jag mest bara har jobbat. Det blev inte att åka på Power Marknaden i lördags för det var bara jag och pappa som tänkte åka, alla andra hade backat ur. Så vi tyckte det kändes onödigt att slösa pengar på bensin när det bara var vi. Så jag var bara hemma och tog det lugnt. Så jag slapp gå upp tidigt, jag tog sovmorgon istället. Den enda dagen förra veckan som jag inte behövde gå upp vid kl.6 på morgonen.

Idag är min enda lediga dag den här veckan. Jag skulle ha varit ledig imorgon också, men jag ska jobba en kort kväll på Borgmästargården så jag får ihop lite plustimmar. Jag vill ha massor av plustimmar innan sommaren, så jag inte behöver jobba så många tillgänglighetsdagar under sommaren.

Jag känner mig rätt så seg idag, men jag har massor med saker som jag ska göra. Lizzie ska hjälpa mig att städa och möblera om här hemma. Så det blir en hel del att göra med det. Sen vet jag inte om det blir att åka till Hällabrottet ikväll, jag får se hur jag känner mig sen. Det blir i alla fall att vara nykter för jag orkar inte med att vara bakis imorgon eftersom jag ska jobba. Dessutom så har jag tänkt att vara nykter ett bra tag nu, jag ska inte dricka förens slutet av april igen. Lizzie skulle ha följt med till Hällabrottet, men hon ringde igår och sa att hon inte orkar följa med. Så får se om jag hittar nån eller några andra som vill följa med. Men jag är inte säker på om jag själv ens vill åka längre. Jag känner inte riktigt för det, men jag kanske ångrar mig innan kvällen kommer. Så jag får se ikväll hur jag gör, ska kolla runt om det är någon som vill med om jag åker dit.

Nu ska jag ta och käka en frukt & glo lite på tv innan jag och Lizzie ska handla & äta. Vi ska till Nordiska och Letex när hon har varit och kört med trafikskolan. Efter det ska vi äta lite mat.

Pussigull...


RSS 2.0