Min lediga dag

Jag jobbade i helgen, så det blev inte att jag gjorde så mycket. Var hos Moa och Gif en sväng efter jobbet i fredags eftersom Jenny, Anna etc satt där och drack lite. Men jag var inte kvar där så länge eftersom jag skulle upp kl.7 och jobba i lördags.

Igår så var jag ledig och jag gjorde massor med saker. Först på morgonen / förmiddagen så var jag, Anna och Gustav iväg och handlade mat. Sen när jag kom hem så åt jag och sen bakade jag brownies med körsbär som jag ska med till jobbet idag. Jag plockade ju körsbär och vinbär på jobbet i söndags. Så jag skulle baka 2 olika kakor av dom, men jag orkade bara baka kakan med körsbär. Jag stoppade in vinbären i frusen, får baka en kaka på dom nån annan gång.

Sen så smakade jag och Anna på kakan på eftermiddagen, den smakade bra. Men körsbären var fortfarande väldigt sura, jag skulle ha sockrat dom lite innan jag stoppade dom i kakan.

Jag och Anna satt och diskuterade folk som har väldigt smutsigt hos sig. Då berättade Anna om Jacks äckliga disktrasa. Så vi tog med nya disktrasor och tvättsvampar när vi åkte till Jack för att hämta Gustav.

På kvällen så käkade jag, Anna och Gustav tacos. Det var riktigt gött... =)

Sen umgicks jag och Anna ett litet tag och Gustav gick hem till Jack igen. Vid midnatt eller nåt sånt drog Anna hem och jag glodde lite på tv. Jag gick och la mig vid kl.2 Sen vid kl.4.30 ungefär så ringde Oscar och ville att jag skulle hämta honom hos Kim. Så jag fick åka dit och hämta honom. Staffan skulle ha skjutsat hem honom, men han svarade inte telefon och sen så hade han stängt av telefonen. Vill man inte skjutsa på någon så är det bara att svara i telefon och säga NEJ. Det är så dåligt stil att skita i att svara överhuvudtaget. Snacka om schysst kompis.

Jag gick och la mig igen efter att jag hade hämtat Oscar. La mig hos min blöta katt Meduza. Hon hade varit ute i regnet och sprungit. Precis innan Oscar ringde så hade hon lagt sig och kramat om mina ben. Jag tyckte att hon var fuktigt och när jag kände på henne så var hon alldeles blöt. Snacka om mysigt. Jag drömde om att nån hade spillt nåt på min katt eftersom att jag kände en blöt katt mot mitt ben. Så vaknade jag till och sen ringde Oscar.

Puss puss...

Skit...

I lördags var det cruising här i Askersund. Det rätt så kul. Det var i alla fall kul i början när vi förfestade hos mig. Sen mådde jag dåligt och spydde och så. Men jag mådde lite bättre ett tag. Jag var en sväng på stan och sen gick jag upp till klubben. Fick gå ditt själv, kul... Men jag gick därifrån strax innan det slutade för jag hade så ont i huvudet och mådde så illa. Det var en okej kväll, men det hade kunnat varit roligare om jag inte mådde så dåligt. Jag tål faaan inte sprit, jag måste sluta dricka sprit ett tag. Jag spyr alltid när jag dricker sprit, jag blir extremt full på det och jag blir extremt bakfull. Jag måste satsa på att dricka cider om jag ska dricka.... annars går det ju bara inte... hehe. Jag blev sur på en av mina bästa vänner i lördags för att jag mådde så dåligt, jag hoppas hon förlåter mig. Man häver ur sig både det ena och det andra när man är onykter och halvvaken och mår skit... haha. Jag är inte sur på henne nåt nu, det gick över typ på en gång. Jag blir sur snabbt och lika snabbt så går det över som tur är.

Jag började jobba igen i måndags efter att ha haft semester i 3 veckor. Som tur är jobbar jag bara 4 veckor och sen har jag en vecka semester igen. Idag var det inte kul att jobba, jag hade så svårt att sova inatt så jag sov nog bara cirka 2 timmar. När jag var på väg att somna så bankade på balkongen dörren som faaan. Katter sprang dit och tittade på en gång, men jag låg kvar. Så bankade det en gång till då gick jag och kollade vem det var. Det var Ingemar som ville in till min granne som bor på andra våningen. Så han gick dit och jag gick och la mig igen. Sen så ringer det på dörren, då var väl hon inte hemma eller inte öppnade. Jag fick säga till honom att jag var tvungen att sova för att jag skulle gå upp kl.6 på morgonen. Så han gick efter cirka 5-10 minuter. Sen har det varit så stressigt på jobbet idag, har hänt en hel del så man har fått stressat. Full fart från klockan 7 till klockan 16 idag... suck.

Jag är ledig imorgon det ska bli skönt, men sen så jobbar jag helgen fredag-söndag...

Pussigull....


P.S. Det blir nog ingen cruisingen den 1:a augusti för det blev ingen avstängning av stan i lördags. Polisen ville stänga av, men kommunen ville inte det. Så det blev inget med det. Men samtidigt tycker jag att snutjävlarna ska sluta stänga av torget på cruisingen varje år. Det är ju roligare om bilarna kan åka runt torget eller stå på torget och tjata lite. Det ser så jävla tomt ut på torget på cruisingen nu för tiden. Det stod ju alltid massor med bilar där förr i tiden när det var cruisingen. Det är bara dom senaste åren dom har stängt av. Det är synd...

Cruising i Askersund 1:a augusti

Jag har hört rykten om att det blir Cruising i Askersund den 1:a augusti på grund av att snutarna stänger av hela staden vid kl.22-23 på lördag när det skulle ha varit cruising. Så se till att åka till Askersund den 1:a augusti i era raggaråk och ge snuten på truten för att dom bara förstör.

Sprid ut att det är cruising i Askersund den 1:a augusti, berätta för alla dina vänner och bekanta... =)

Det skulle vara jävligt kul om det blir av. Då skulle snutarna stå där med hakan i backen... hehe.

Be there or be square...

Celibat = Nomore

Igår så var jag först hemma hos min bror i Zinkgruvan och kollade på film. Sen åkte jag till Askersund och det blev att jag drack lite fast att jag skulle vara nykter. Fick ta hand om en kille för att han var så jävla full. Det var rätt så kul att dricka inatt eller imorse eller vad man ska säga. Börja dricka vid typ kl.2 och gick och la mig vid kl.7 imorse. Så hade jag sex under morgonen fast att jag har mens... men men shit happens.

Lever inte i celibat längre, den tiden är över... haha.

Skulle ha åkt till Mullhyttan och festat idag. Men det blir inget med det eftersom det är pissväder och det är utomhus. Men det kanske blir att jag dricker lite idag i alla fall. Får väl se hur det blir.

Puss puss...

Nykter kväll...

Igår så var jag en sväng till Zinkgruvan och hämtade Alex. Vi var hos Martin en sväng och hälsa på innan vi åkte hem. Spelade lite Worms det var sköj... =)

Jag ska till Martin idag med. Vi ska glo på film och så kanske vi kan spela lite Worms idag med. Så det blir nykter för mig idag. Men imorgon kanske jag dricker lite. Jag har inte bestämt mig om jag ska dricka eller vara chafför. Som det känns just nu så är det nästan mer lockande att vara chafför, men samtidigt skulle det vara kul att supa till. Jag har sån beslutångest. Jag kan faaan aldrig bestämma mig för nåt. Får väl se hur det blir...

Det blir nog i alla fall hur som helst att jag drar till Mullhyttan imorgon. Jag tror att det blir att köra, men jag är inte säker på hur jag ska göra än.

Puss puss...

Boring

Snacka om att jag har tråkigt just nu. Jag skulle vilja hitta på nåt, men samtidigt så känner jag mig så trött och seg. Men jag vet att jag skulle bli piggare om jag gjorde nåt annat än att bara sitta hemma och glo. Jag har ingen aning vad jag ska göra tyvärr. Har ingen lust att göra nåt för mig själv, det känns inte så jävla sköj. Men det är ju ingen som vill hitta på något dom vill ju bara sitta och pilla sig själva i röven hela dagarna. Är så jävla trött på att jag jämt ska ta kontakt med folk och ingen kan ta ur fingrarna ur arslet och höra av sig till mig. Jag måste faaan hitta nya vänner.

Bye bye...

Sug, sug, sug...

Snacka om att det suger just nu. Försökte att hitta någon att hitta på något med igår utan framgång. Det var ingen som ville hitta på något med mig, så ruttet. Idag ska jag tvätta, så jag har inte riktigt tid att umgås med någon. Men det skulle ändå vara kul att hitta på något med nån en liten stund. Men men det blir nog inget med det. Imorgon får det nog bli att "leka" med någon i alla fall. Funderar på att ta och supa nån dag i veckan får se om jag kan hitta några kollegor som vill vara med.

Jag funderar på att knulla med en viss person bara för att bli av med lite sexuell frustration. Men jag tvivlar starkt på att jag kommer att göra det... haha. Jag är smartare än så och jag är faaan i mig stark nog att motstå frestelsen av sex. Jag och mina tankar alltså. Jag har tänkt på en hel del saker som jag tror kommer att hända för eller senare. Men samtidigt hoppas jag att det aldrig händer... haha. Jag skulle vilja strula med någon, men jag vill ha ett nytt strul. Jag vill inte hålla på med nåt gammalt ragg. Been there done that liksom. Det är nog därför som jag inte har haft sex på cirka 6 månader, jag vill hitta något nytt. Jag har typ bara träffat en massa gamla ragg. Fast jag har ju hånglat med en del killar som jag inte har hållt på med förr. Men det blev inget mer än hångel. Men det kanske är lika bra det. Jag känner mig som oskuld på nytt, jag har inte varit utan sex så här länge sen jag förlorade oskulden. Känns lite skumt, men men det känns bra på något sätt. Jag har slutat att slampa runt och det är ju positivt... haha. Jag var faaan en slampa ett tag. Jag vet för ett par år sedan då kunde jag ha sexuell kontakt med 2-3 killar på samma kväll. No more I say.... Those days are over... Det är skönt att vara oskuld och okysst igen... Jag känner mig så oskuldsfull just nu... hehe. De e gött!

Puss puss...

Power Meet

Jag kom hem från Västerås igår strax efter kl.16. Det har varit kul på Power Meet, men det var skönt att komma hem. Jag känner mig lite seg efter att varit där onsdag-söndag. Man sover ju inte så mycket när man är där om man säger så. Jag drack inte så mycket överhuvudtaget, pallade inte att dricka.



Jag var skitfull på onsdagsnatten och jag gick inte ens och la mig och sov. Så jag var jävligt seg på torsdagen, så det gick inget bra att dricka då. Men det var jävligt kul, träffade massor med roligt folk... haha. Men det var kul på torsdagen fast att jag var seg hela dagen. Sen på fredagen var vi på marknaden. Det var jävligt varmt, så det var skönt när det regnade lite grann. Det blev kallt och gött då. På kvällen var jag lite sur för att jag inte kom åt mina kalla cider och fick dricka varma groggar istället. Men jag blev snabbt på bättre humör. Jag hade blivit full om det inte hade börjat regna som faaan på kvällen/natten. Så jag var bara lite onykter. Sen på lördagen så körde jag på cruisingen. Det var kul när vi var ute på tidiga kvällen, men det var inte så jättekul när vi var ute senare. Blev lite långtråkigt att åka när det bara står stilla hela tiden. Sen var det gött att åka hem igår. Det blev bara jag, pappa och Tony som åkte hem. För Martin åkte hem på fredagen eftersom han var så extremt solbränd och Anna åkte hem på lördagen. Martin var in till sjukhuset igår, hans bränna hade blivit infekterat. Så han käkar pencillin nu. Stackarn... =(

Det var många roliga stunder under dessa dagar. Kalsongmannen, Poo-Poo, åka cab, lyssna på bra musik, träffa trevliga & galna människor etc etc etc.

Under en av nätterna så drömde jag värsta skumma drömmarna. Den ena handla om att jag gick och la mig i en kompis säng. Han undra ifall jag verkligen ville ligga kvar i hans säng och varnade mig att han sover naken. Så la han sig brevid mig och vi spoonade nakna. Jävligt skum dröm, jag drömmer om honom emellanåt och jag vill inte ha honom. Men jag tror att mitt undermedvetna vill ha honom. Jag kommer ihåg för ett par år sen när vi spelade anden i glaset. Då frågade jag anden vem min nästa pojkvän skulle bli och anden stavade till hans namn. Den stavade inte bara förnamnet, den stavade både förnamnet och efternamnet. Och jag vet att ingen av mina kompisar skulle ha kunna stava det för dom visste inte ens vad jag frågade. Men jag har haft pojkvän efter det och det var inte han. Men det är så skumt. Jag vet att vi aldrig skulle bli ett par. Men han stötte på mig för ett tag sen och tafsade och ville att vi skulle ligga med varandra. Men jag tackade nej, jag är liksom inte så sugen på det.

Den andra drömmen jag drömde var jävligt bisarr. Det var nån man som låg i flera delar och fast hans kropp var helt isär plockad så kunde han prata. Han var tvungen att skära av delar av sin kropp för hans kropp hade börjat ruttna. Så jävla äcklig dröm.

Goodbye...

RSS 2.0