Ta inte åt dig...

För några år sen skrev jag på min blogg om att jag blir irriterad på folk som klagar på orten dom bor på, men dom tar aldrig itu med att göra något åt det och flyttar. Då var det några som tog åt sig som faaan och kommer med en massa undanflykter varför dom inte kan flytta. Om man verkligen vill flytta långt bort så gör man bara det, men jag tror inte att dom egentligen vill det och därför bor dom kvar.
 
Folk klagar på Askersund för att det snackas så mycket skit och det är så mycket rykten, men det snackas nog lika mycket vart man än flyttar. Skillnaden är nog att man inte känner någon, så det snackas inte om en själv. Men som sagt om folk verkligen vill bo någon annanstans, så skulle dom ta tag i och göra något åt saken. Jag bryr mig inte så mycket om det snackas om mig, så jag skulle aldrig vilja bo någon annanstans av den anledningen. Jag trivs jävligt bra i Askersunds kommun, jag har mina vänner & min familj här. Skulle jag flytta långt bort skulle jag bli jävligt ensam för jag har väldigt svårt för att lära känna nya människor. Men jag är inte en av dom som vill flytta någonstans. Jag trivs väldigt bra i Askersunds kommun och tycker det är fint & vackert. Jag känner mig hemma här... =)
 
Jag tänkte inte på någon speciell när jag skrev det för några år sen, jag tänkte på väldigt många människor som jag har träffat genom åren. Men ändå var det några som tog det väldigt personligt och trodde det var någon attack mot dom. Snacka om att ta åt sig i onödan... haha.
 
Over and out...
 
 

RSS 2.0