Duracell kanin?

Jag har inte varit ledig en enda dag på 3 veckor nu, men på fredag så är jag helt ledig... =) Det ska blir riktigt gött.

Jag fattar inte vart jag får all min energi ifrån. Jag orkar jobba typ hela tiden plus att jag hinner med att göra hur mycket som helst hemma också. Jag är som en liten duracell kanin som bara går och går och går och går... Min energi verkar aldrig ta slut... hehe.

Men jag har märkt att jag orkar mer och har mycket mer energi sen jag gick ner i vikt. Innan så var jag trött nästan hela tiden och orkade typ inte göra nåt. Men nu har jag massor av energi och jag orkar göra hur mycket som helst. Det är lite lustigt att jag har så mycket energi för jag sover knappt nåt under nätterna. Jag sover nog inte mer än ca 4 timmar dom flesta nätterna. Men jag orkar jobba och göra saker hemma i alla fall. Jag kanske inte behöver så mycket sömn.

Puss & Kram...

Rock'n'Roll hele daga...

Snacka om att det rockigt hela tiden just nu eller inte... Jag jobbar ju hela tiden just nu, så jag gör inte så mycket annat. När jag inte är på jobbet, så håller jag på att spela över VHS-band till DVD så jag kan slänga alla gamla VHS-band. Jag behöver ha utrymmet för alla DVD-skivor som jag har köpt under de senaste åren. Jag kan bara säga en sak, det kommer att ta ett tag. Jag har cirka 300 VHS-band som jag ska kolla igenom och spela över det som jag vill ha kvar. Snacka om att jag har haft lite nostalgitripp dom senaste 2-3 veckorna som jag har kollat igenom banden. Det är lite kul att kolla igenom dom gamla banden och minnas tiden när jag var i tonåren... hehe. Jag har många band kvar, det kommer att ta tid och jag kommer säkert att tröttna efter ett tag. Men jag måste avsluta det som jag har börjat med, annars kommer jag aldrig att göra det. Jag har bara spelat över cirka 25 st av banden med musikvideos, så jag har cirka 100-200 kvar av dom. Sen så har jag ju 50-100 st band med annat på kvar att fixa. Jag har lite arbete om man säger så.

Jag har inget socialt liv utanför arbetet överhuvudtaget just nu. Men det är typ aldrig någon som har tid att umgås med mig när jag har lite tid över. Jag jobbar ju så pass mycket just nu att jag inte har så mycket fritid.

Jag har varit nykter i 4 veckor nu, så 4 helger har jag bara tagit det "lugnt". Fast det har inte riktigt varit lugnt, med tanke på att jag har jobbat. Men det har varit lugnt i det avseendet att jag inte har varit ute och festat nåt. Om min plan går som jag har tänkt det så blir det ju inget festande innan påsk. Men jag kanske blir sugen att festa nån gång tidigare, får väl se. Jag kommer ju i alla fall ha haft minst en vit månad fast jag hoppas på att ha haft 2 vita månader.

Jag är lite nervös inför fredagen, men jag hoppas att saker och ting går min väg. Jag hoppas verkligen att det jag har tänkt blir av. Men då måste jag ordna en massa saker runt omkring och hoppas att folk ställer upp för mig. Men det borde ju bli av och förhoppningsvis innan sommaren.

Puss puss...

Dags att raka av håret???

Jag färgade håret i söndags och när jag duschade ur färgen så tappade jag typ hälften av mitt hår. Mitt hår verkar vara jävligt skört just nu, för jag tappade massor med hår varje gång jag drog fingrarna genom håret eller borstade håret i söndags. Mitt hår är tunnare nu än var det har varit, jag har haft jävligt tjockt hår en gång i tiden. Det kanske börjar bli dags att raka av mig håret och börja på ny kula. Jag behöver nog få nytt fräscht hår och sluta färga håret så ofta. Men men det är inte the end of the world. Jag får ju inte direkt panik av att tappa håret, jag tyckte bara att det var lite lustigt när jag stod med tjocka slingor av mitt hår i händerna. Jag var inte direkt beredd på det... hehe. Jag har verkligen färgat sönder mitt hår totalt... hmmm...

Puss puss...

Duktiga lilla jag...

Idag har jag varit riktigt duktig och alert. Efter att ha jobbat 7-16 med en massa datakrångel, så har jag städat hela lägenheten. Så nu är det rent och fräscht, så jag kan bara ta det lugnt & softa efter jobbet imorgon. Hade tänkt att städa imorgon, men eftersom jag gjorde det idag så slipper jag imorgon. Snacka om gött... =)

Det var lite stressigt och hektiskt på jobbet idag. Jag kom inte in ett dataprogram som jag skulle gå in på, så det blev att sitta mycket i telefon för att få det fixat. Men till slut så funkade det efter mycket om och men. Snacka om att dom bara ska krångla till det när det mesta ska fixas på datorn nu för tiden. Speciellt när det inte funkar som det ska. Det hjälper ju inte så mycket när en del pratar med en som om man aldrig har suttit vid en dator förut. Dom trodde att jag inte kom in i datorn, men det hade jag ju inga problem med. Jag hade ju problem med att komma in ett dataprogram som jag var på utbildning och lärde mig i måndags. Det tar nog tid innan det kommer att funka problemfritt känns det som just nu. Det kommer inte vara roligt när man ska försöka att lära andra att använda sig av det dataprogrammet, det kommer att ta mycket tid. Det känns som om det kommer att gå fortare för mig att skriva in saker än lära andra att göra det... suck. Men men det är ett framtida problem.

Det känns som om jag har hur många bollar i luften som helst just nu, men ingen tid till att göra allt jag ska göra. Jag har jobbat extremt mycket på senare tid och det lugnar inte ner sig än på ett tag. Jag kommer att jobba väldigt mycket den närmsta tiden. Jag kommer inte att ha tid att göra så mycket annat. Jag längtar till Påsk för då kommer jag att vara ledig 4 dagar, det blir att roa sig en hel del då. För just nu är det mest work and no play. Men i slutändan kommer det att löna sig för jag kommer kunna vara ledig mer i sommar utan att ta ut så mycket semester. Det kommer att var riktigt gött.

Puss puss...

Wake up call...

Jag gick och la mig kl.00 inatt och jag sov riktigt gött när någon ringde på dörren kl.3 på natten. Jag brydde mig inte om att öppna dörren för jag misstänkte att det var nåt jävla fyllo som ringde på dörren. Men den jävla idioten ringde på dörren en gång till. Suck, fattar inte folk att man sover när klockan är tre på natten. Jag är lite nyfiken på vem som fick för sig att väcka mig mitt i natten. Men men det spelar ingen större roll, det tur att jag inte skulle upp tidigt och jobba idag. För då hade jag blivit riktigt jävla sur, jag börjar inte jobba förens kl.16 idag.

Jag har inte druckit en droppe alkohol på 3 veckor nu, det är 3 helger som jag inte har varit ute och festat. Och det kommer ju att bli en massa fler nyktra helger till, jag har ju tänkt att inte festa nåt förens under påskhelgen. Förhoppningsvis så blir jag inte frestad att festa tidigare. Det var nära att jag fick för mig att festa igår, men som tur så blev det inget med det. Jag kanske festar nån gång tidigare än under påsken, men det blir inte förens om flera veckor i såna fall. Så jag kommer ändå att ha haft en vit månad hur som helst. Men jag hoppas ju på att jag lyckas ha 2 vita månader.

Puss puss...

Jobba hela tiden...

Den närmsta tiden så ska jag jobba typ varje dag. Jag skulle ha varit ledig på måndag, men det blir inte så. Jag ska först på lönesamtal och sen ska jag på utbildning. Så det blir 2 1/2 timmes arbete på min "lediga" dag. Så jag har inte en helt ledig dag förens den 1:a april. Men men det går väl det med. Jag kommer ju att vara ledig hela påsken sen, så det är ju riktigt gött. Det händer en väldigt massa saker då, så jag kommer att vara ute och roa mig en hel del under den helgen.

Jag kommer att vara nykter ända fram till påsken. Jag har inte tid att dricka nåt innan dess, jag kan eventuellt köra vissa helger. Men det är bara ett fåtal dagar som jag kan göra det. Jag skulle kunna göra på lördag (19/3), Fredag 25/3, fredag 1/4 och lördag 9/4. Men jag tänker inte köra på vem som helst och det kan komma annat emellan. Så det är inte 100% säkert att jag kan köra dom datumen. Under påsken tänker jag inte köra, men jag hoppas att jag hittar nån som är villig att köra skärtorsdagen och långfredag. Får väl se hur det blir med allt.

Puss puss...


Ledig en dag...

Imorgon så är jag ledig en dag, det ska bli gött. Sen så jobbar jag torsdag-söndag. Jag har en del saker jag ska göra imorgon. Får se om jag tar och färgar håret eller om jag gör det nån annan dag. Jag ska fortsätta att ha svart hår ett tag till, sen blir det nog att ha ljust hår under sommaren.

Jag hoppas på att en av alla saker som jag har inplanerat den närmsta tiden blir inbokat. Så jag är ett steg närmare mitt mål... =) Får väl se hur det blir. Jag får hoppas att det blir av... Sen får jag se hur det blir med en del andra saker som jag har tänkt mig.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så jag skriver inget mer nu... haha

Puss puss...

Suck och stön

Jag känner mig lite små deppig idag. Jag var nyss ute på promenad med Meduza och då började bubbla upp en massa gammal skit. Jag började tänka på en massa saker som gjorde mig lite deppig. Men men det är bara tillfälligt, det går över.

Jag känner mig lite smått deppig över lite annat också. Bla att jag känner mig väldigt ensam nu för tiden. Jag umgås knappt aldrig med någon längre. Det känns som om jag inte har så många vänner kvar. Jag jobbar en hel del och det är aldrig någon som har tid eller lust att hitta på något med mig när jag väl har tid att hitta på saker. Det är bara när man ska festa som har många vänner, det knappt aldrig någon som vill umgås när man inte festar. Så jag kommer nog att vara ännu mer ensam den närmsta tiden eftersom jag ska vara nykter ett bra tag framöver.

Men jag vet att allt kommer att ordna sig. Efter regn kommer solsken... =) Om man aldrig mår dåligt eller har tråkigt, då skulle man inte uppskatta stunderna som man mår bra och har kul. Det kommer alltid stunder av lyckorus... geeeee.

Puss & kram...

RSS 2.0