Jag är bara bäst... =P

Idag så blir det att festa som faaen. Men jag börjar jobba kl.14 imorgon, så det blir att försöka att ta det lite lugnt med alkoholen och inte dricka för mycket. Jag hoppas att jag träffar en massa roligt folk ikväll. Det ska bli så kul... =)

Puss puss...

Trött...

Jag är så himla trött just nu. Har jobbat idag och det känns i hela kroppen och jag är sååå trött. Blir väl att gå och lägga mig väldigt snart. Har väldigt mycke jag ska göra imorgon. Jag ska upp tidigt och jobba, sen blir det att handla och sen ringa lite samtal. Dagen imorgon kommer att gå väldigt fort.

Tjo!

Jag är en fjortis absolut, men de e du me... stå för det...

Jag tycker en del saker är så jävla skrattretande. Jag kommer aldrig säga att jag är mogen, jag vet att jag är lite barnslig... hehe. Men det finns en del som beter sig som jävla fjortisar fast dom är över 20 och säger att andra är det fast dom är dom största fjortisarna på planeten. Jag vet att jag är en liten fjortis ibland, så jag kan säga att andra är det också... hehe. Men när man tycker att man själv är så jävla mogen fast man är den mest omogna personen är omkring då är det nåt fel.

Dessutom är jag lite förvirrad. Jag vet en del som är jävligt falska och jag fattar inte varför dom inte står för sina åsikter. Jag gör i alla fall, jag tar avstånd från svinen medan dom slickar dom i arslet. Så jävla sjukt.

En annan grej jag tänkte på. Man är verkligen fjortis när man älskar någon efter ett par dagar. Jag kan inte älska någon förrens jag har lärt känna dom ordentligt. Jag tror faaan inte på kärlek vid första ögonkastet. Man känner ju inte ens varandra första gången man träffas. Man måste ju lära känna nån innan man kan säga att man älskar dom eller hur?

Det är såklart man kan börja tycka om någon efter ett par dagar eller veckor. Men att säga att man älskar dom är lite att överdriva tycker jag. När man var typ 15, så trodde man att man älska någon efter ett par dagar. Men nu vet jag att det bara är överdrivet och det tar lite längre tid att börja älska någon. Så är det... Yes...

Jag är singel just nu. Jag hoppas på att jag ska träffa nån när jag är ute och träffar nytt folk. Jag träffar killar absolut, men ingen som det blir något med. Men samtidigt är det jävligt skönt att vara singel när det snart är sommar. För då kommer jag garanterat att träffa mer killar... Yeah...

Puss i ljumsken...


Inför Eurovision Song Contest

Tittade nyss på andra delen av Inför Eurovision Song Contest på SVT play, var ju på jobbet när det gick på TV förut idag. Dom två första delarna av Inför ESC visade den första semifinalens låtar och 10 av dom låtarna går till finalen. Så går ju 10 låtar från andra semifinalen till final plus att det är 4 länder (Storbrittanien, Frankrike, Tyskland & Spanien) som alltid går direkt till final plus vinnarlandet från året innan (Ryssland).

Jag tycker att det är en del rätt så bra låtar med, men jag har ingen direkt favorit än. Det finns några låtar som jag gillar mer än en del andra låtar. Jag tycker att Andorras låt är catchy och jag gillar den väldigt mycket. En rolig grej med artisten som sjunger är att hon på 90-talet var med i gruppen Me & My om ni kommer ihåg dom. Dansk grupp som hade en hit med låten "Dub i dub", men tydligen så har hon flyttat till det lilla landet Andorra och framför deras bidrag i årets ESC.



Jag tycker också mycket om Turkiets bidrag. Låten faller mig i smaken och sångerskan ser sjukt bra ut och sjunger såklart bra också.



Israels låt är en av mina favoriter, men jag tror inte att den kommer att vinna. Men jag tycker att den är så himla fin och vacker.



Jag har hört en del av låtarna från andra semifinalen också och jag vet inte riktigt vilken låt som jag tror kommer vinna. Men jag kan ju berätta vad jag tror när jag har hört alla låtar. En del låtar har inte jag lyssnat så mycket på än. Men Norge är favorit tippad och dom är med i andra semifinalen. Men jag dom låtarna jag har tagit med här är med i första.

En låt som jag tror kommer gå långt är Finlands låt, den är jävligt skön. Den fick högst poäng av låtarna i första semifinalen i programmet Inför ESC. Jag hoppas att dom kommer högt upp.



Sen finns det en del andra låtar i första semifinalen som är rätt så sköna som Malta, Island, Vitryssland, Armenien, Rumänien och Bosnien-Herzegovina. Jag tycker mycket om Vitrysslands låt så jag måste ta med den också... =)



Jag får skriva mer om ESC när jag har hört låtarna från andra semifinalen plus låtarna som går direkt till final.

Hugs & Kisses...

Love Europe...

Usch och fy...

Suck, jag ska jobba alla dagar denna vecka utom torsdag som är valborg. Får hoppas att det blir jävligt sköj då. Får se vad som händer nästa helg. Det är lite party och så då. Men jag vet inte om jag ska vara nykter eller om jag ska åka och festa. Får se hur det blir nästa vecka, hur jag känner att jag vill göra. Det blir ju en hel del festande nu när det är vår och sommaren närmare sig med stora steg. Jag måste i alla fall försöka åka på Mariestads cruisingen den 30:e Maj, har så roliga minnen från cruisingar där. Har alltid så roligt då fast förra året blev jag ju lite ledsen och upprörd. Men innan och efter jag blev det så var det ju jävligt kul. Jag blev osams med pappa då, men det var ju bara för att både han och jag var väldigt onyktra. Får se vem jag åker med dit, skulle vara kul att åka med någon annan dit. Men får se hur det blir när det närmar sig.

Måste faaan ta och campa vid vattnet i Olshammar när det har blivit varmare på kvällarna. Campa, dricka, bada och grilla. Får ta och dra med ett gäng och ha jävligt sköj... =)



Puss puss...

Mullhyttan

I lördags var jag i Mullhyttan och festade med pappa, Mari, Martin, Josefine, Evelina och Tony som körde. Det var jävligt sköj, men jag snubblade i trappen och skrapade i knäna... suck. Man är lite klantig ibland eller hur? hehe... Sen så var inte pappa så trevlig mot slutet heller. Han fick nån jävla sne fylla. Jag försökte säga till honom att alla ville åka hem för vi var trötta. Dessutom var festen typ slut, för det var knappt nåt folk kvar. Då sa han att jag skulle gå hem och att jag aldrig mer skulle få åka med honom nånstans. Men jag tror inte att han kommer ihåg nåt av det nu, han var rätt så full. Jag började gå hem, men jag förstod att dom skulle stanna och plocka upp mig efter vägen. Jag behövde gå lite för att bli av med lite aggressioner och tårarna bara sprutade. Men men shit happens. Jag träffade en kille från Hallsberg som tjatade om att han skulle börja med anabola. Snacka om pucko, men jag tror att jag har träffat honom nån gång förrut.


Mina fina benen, lite skrapsår på dom.

Igår så låg jag bara och vila. Jag låg och slö tittade på tv typ hela dagen. Men jag mådde inte dåligt, jag var bara jävligt trött och seg.

Idag så har jag jobbat 14-21.15, ska jobba kväll imorgon med. Så jag har sovmorgon... =)

Snacka om att jag är sur, men det går över snart. Jag är bara jävligt sur just nu. En del gör så jävla dumma val, men dom får skylla sig själv. Om man ropar efter vargen tillräckligt många gånger, så är det ingen som tror en efter ett tag. Jag får skita i att folk förstör sina liv, alla gör vi våra egna val. Men jag tycker det är så synd när bra människor hela tiden skiter i saker och ting. Jag måste slappna av och ta det lugnt. Jag måste slappna av och ta det lugnt. Jag måste slappna av och ta det lugnt. Jag tror att det känns bättre nu och jag kan släppa allt och gå vidare... hehe. Jag får skita i att bry mig, det är ingen som verkar bry sig i alla fall. Shit the same...

På torsdag ska jag till Vrestorps Parken på rockabilly fest. Det ska bli jävligt sköj... =) Hoppas jag träffar många snygga killar... =)

Puss puss...

Kul kväll trots allt...

Det var kul igår även fast jag trodde att det bara skulle bli att sitta och glo i nåt hörn.

På morgonen så besiktade jag bilen och den gick igenom efter många om och men. Sen var jag och Lotta och fikade på tutingen. Det var jävligt gött. Efter det var jag bara hemma och tog det lugnt i några timmar.



Runt kl.18 så kom Mari hit och vi funderade på vad vi skulle hitta på för nåt. Sen blev det att vi satt på balkongen och drack grogg & snackade gamla minnen. Sen kom Martin hit och vi var är en liten stund, sen åkte vi ut ett varv på stan. Då träffade vi på Wreding, Robin och Tony, så då åkte dom med några varv. Sen drog vi till McDonalds och käkade, det var gött. Snacka om att killarna var fulla, dom skämde ut oss totalt på McDonalds... hehe. Sen stod vi och snacka vid statoil med några som killarna känner. Efter det så blev det hemfärd. Så jag gick och la mig vid kl.00.30. Och så gick jag upp kl.10 idag... =) Jag drack bara 2 groggar och 2 cider igår, så jag är inte ett dugg bakis idag... =)




Dom lekte lite i lekställningen vid McDonalds... haha

Idag blir det ut och åka med pappa och Limpan kör. Vi ska till Mullhyttan på raggarfest, Johnny & The Roccos spelar då... =) Jag vet inte vad det blir för mer folk som följer med, men det märks väl... =) Så imorgon kommer jag nog att vara bakis... hehe

Puss och snusk... =)


Fint väder och inget att göra... suck



Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Det är jävligt fint väder och jag sitter inne & glor. Jag sitter här i min ensamhet och tycker att det är trist just nu. Jag funderar på att ta en cider i solskenet, men det är så trist att dricka för sig själv. Jag skulle vilja att nån var med mig. Men men jag får väl dricka en cider i min egen ensamhet. Jag ska inte dricka mer än nån enstaka cider idag. Jag ska dricka lite mer imorgon för då ska jag till Mullhyttan och festa.

Puss puss...

Innehållslöst...

Fjollar mig... hehe

Det har inte hänt så mycket idag, så egentligen har jag inget att skriva om. Jag jobbade 7-16 idag och tiden bara flög iväg. Ska jobba 7-16 imorgon med och sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Efter jobbet så la jag mina vinterdäck i källaren, dom har legat i bilen sen i torsdags. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, typ ätit, titta på tv och vilat.

Jag ska försöka åka till bolaget imorgon och köpa lite alkohol inför helgen. Sen får jag ta och kolla upp lite vad jag ska hitta på i helgen. Jag hade tänkt åka på Idol audition på lördag, men det blir inte så längre. Det känns som det är mer besvär än vad det är värt. Åka dit tidigt på morgonen och sen vara där hela jävla dagen. Det blir ju att sitta och vänta hela dagen för att sjunga i typ en minut. Så det kan kvitta, jag skulle ju inte komma med i alla fall. Får ta och lägga upp lite fjolliga videos på Youtube eller nåt istället... haha.

Puss puss...

Inte mitt klagomål... hehe



Jag har bott i min lägenhet i snart ett år och har haft en del fester. Och idag är första gången jag har märkt att grannarna kan klaga, dom har inte gjort det förr. Men det lustiga är att jag är inte orsaken till det men fick samtal från hyresvärden kl.9 på morgonen. Tydligen skulle det ha varit mycket spring i trappen dom senaste 2 veckorna och folk som åker moped som är här. Men det har knappt varit nåt folk hemma hos mig och jag känner typ ingen som åker moped. I alla fall inga som brukar hälsa på. Så det måste ha varit nån annan granne som är orsaken till det.

Men däremot tror grannarna att det är spyor i trappuppgången... haha. Men jag tror att det är likörflaskan som jag råkade tappa i trappuppgången i lördags som dom tror är spyor. Men jag sa inget om det till hyresvärden, men jag tycker att det är lustigt att dom tror att det är spyor. Dom får väl tror att folk spyr glasbitar med lakritssmak. Men i helgen har jag ju knappt varit hemma, så jag vet att jag har inte orsakat nåt spring och ingen med moppe har varit här.

Hur som helst så kommer nog inte jag att ha så mycket folk hemma hos mig den senaste tiden. Det är bäst att ta det lugnt nu när grannarna har hittat telefonen. Jag har ju haft fester fram till kl.6 på morgonen, men det var säkert en månad sen den senaste. Jag hade en fest till typ kl.2.30 på natten för typ över 2 veckor sen och efter det har jag inte haft något överhuvudtaget. Så det är inte jag som har orsakat spring i trappen den senaste tiden.

Men det är nog bäst att inte ha så mycket nu, men det har jag ju inte tänkt att ha heller. För jag kommer åka ut på en massa roliga grejer. Så jag kommer inte vara hemma så mycket. Dessutom så blir det ju varmare ut och då blir det mer att sitta ute och dricka.

Puss puss...


Två födelsedagskalas och sen ett jävla fyllekalas

I lördags så var jag i Zinkgruvan och firade mitt brorsbarn Elias som fyllde ett år. Vi åt tårta och drack kaffe (jag drack cola, dricker inte kaffe). Han fick hink & spade av pappa och av mig fick han ett troll som han kastade på golvet hela tiden... haha.

18 april 2009
Pappa, Elias & Martin

Efter jag hade varit i Zinkgruvan, så åkte jag hem och väntade på nästa födelsedagskalas. Så jag och Lotta drog hem till Natta och firade hennes 20 årsdag. Varken jag eller Lotta var sugna på att åka till Örebro, så vi följde inte med Natta och Carina. Det blev att vi åkte cheva med pappa och Sussi. Vi var till Hällabrottet en sväng, det var barhäng där. Men det var typ inget folk där, så det sög. Sen åkte vi nåt varv i Örebro. Sen åkte vi hemåt. Var i Zinkgruvan en sväng, men allt folk hade dragit till Askersund. Så vi drog dit och festade uppe på klubben. Snacka om fyllekalas. Jag blev rätt så full och jag spydde en gång. Åkte väl hem och sov vid kl.4.

Natta 20 år
Natta

Jag larvar mig på fyllan. 18 april 2009
Jag larvar mig på fyllan... hehe

Klubben 18 april 2009
Jag & Lotta uppe vid klubben... haha

Jag mådde som jag förtjänade igår. Låg mest i sängen hela dagen. Hade så ont i huvudet och kände mig allmänt seg och mörbultad. Så jag tror att det blir nyktert till helgen vad jag än bestämmer mig för att göra. Men det kan ju ändra sig, man vet ju aldrig vad man känner för att göra när helgen närmar sig. Jag har ju funderat på att åka på Idol på lördag, men jag vet inte om det blir nåt med det. Just nu känner jag att jag inte pallar med att sjunga. Jag är hes och är torr i halsen. På fredag ska jag bestämma mig hur jag ska göra.

Idag så har jag jobbat 7-16. Jag fick reda på idag att jag klarade diabetesprovet... =) Det känns som en stor lättnad, nu behöver jag inte tänka på det nåt mer.

Ska väl försöka komma iväg och göra ombesiktning på bilen imorgon. Snacka om tråkigt...

Puss puss....

Fredagens bravader

Fredagen den 17 april 2009

Först så jobbade jag 7-14 och sen var jag hemma och gjorde mig i ordning. Sen åkte jag till Holmen och umgicks med Jenny & Frida. Sen kom Monika, Christer och Kajsa. Men Monika och Christer stannade inte så länge, men Kajsa stanna kvar. Jenny & Kajsa fixade fram sprit så dom kunde dricka lite. Jag väntade på att jag skulle käka med Lotta och Natta. Vi skulle ha käkat vid kl.15-16, men vi käkade strax efter kl.18 för Natta hade varit i Örebro och sen när hon kom tillbaka till Askersund skulle hon klippa sig.

17 april 2009     17 april 2009 
Jenny & Frida                    Monika & Kajsa

17 april 2009    17 april 2009
Natta                                  Lotta

Efter vi hade ätit så åkte jag och Lotta för att träffa Jenny, Kajsa och dom andra. Umgicks med dom en stund. Sen skjutsade jag Lotta så hon kunde köpa hårfärg på Konsum. Sen så släppte jag av henne och åkte hem en stund. Byte kläder för det hade blivit kallare ute än vad det var på dan. Sen ringde jag till Kajsa och åkte till henne och Jenny utanför grillen. Sen åkte vi nåt varv och sen blev det att jag, Kajsa, Emil och Jenny åkte till gruvan hem till Henka. Så det blev att vi var där ett tag. Det var fest där och det var kul fast att jag var nykter och städad. Träffade mitt exs lillasyster och hon är jättetrevlig. Jag blev väldigt full i skratt igår när det var några kompisars pappa som tjatade om att vi skulle hångla. Jag sa bara tack, men nej tack jag har ingen lust. En del blir lite flumm när dom är onyktra. hahahaha... Jenny var ju lite rolig också. Hon sa att jag var så snygg och att jag måste ha rasat i vikt. Hon sa att jag har så kvinnliga former. Det är kul att få komplimanger, men jag skulle behöva gå ner några kilo till. Jag har bara gått ner typ 3 kg. Jag och Jenny skämtade igår om att vi ska gifta oss kl.15 idag. Vi ska ha låten "Jag har en stor kuk" med Eddie Meduza på vårat bröllop... haha. Jag tror jag åkte hem ungefär kl.1.30 på natten.

17 april 2009  17 april 2009 
Tobias & Torbjörn         Jag & Jenny

17 april 2009  17 april 2009
Malin                                Christer & Bullen

Jag gick upp kl.9.30 imorse. Jag har tvättat fönstrena i vardagsrummet och byt gardiner. Det blev jättefint... =)

Mina dödskalle gardiner 17 april 2009

Får väl se vad som händer och fötter ikväll. Ska i alla fall till gruvan en sväng och fira Elias som fyller 1 år och sen fira Natta som fyller 20 år. Sen vet jag inte vart ska festa eller om jag ens ska festa. Jag ska väl ringa Christer sen och kolla vad vi ska hitta på. Jag ringde honom jättemycket igår, men han svarade aldrig och ringde inte upp. Men jag träffade honom hemma hos Henka, så vi skulle snacka idag om vi ska hitta på.

Puss Puss och kram kram... =)


Jobbat och slitit

Jag har inte skrivit på ett par dagar nu, men det är för att jag har jobbat och inte orkat skriva något när jag har kommit hem.

Om en liten stund ska jag ut och käka med Natta och Lotta. Det ska bli trevligt. Sen får jag se vad som händer till kvällen. Men det blir nog antagligen lugnt.

Imorgon ska jag först till Zinkgruvan och fira mitt brorsbarn Elias som fyller 1 år. Sen så blir det tillbaka till Askersund och fira Natta som fyller 20 år. Så det är mycket kalas imorgon. Jag tror inte att jag följer med när Natta och folket ska ut på krogen. Men jag är med och firar henne innan dom drar ut. Jag har inte så stor lust att åka till Örebro. Jag såg fram emot att åka till Karlstad och nu när det inte blir något med det så känner jag inte för att göra nånting imorgon. Jag har ingen aning vad jag ska hitta på imorgon kväll, jag vet inte ens om jag kommer att dricka imorgon. Jag känner inte för att dricka längre, jag är så trött efter att ha jobbat hela veckan. Det skulle vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt imorgon kväll. Får se vad som händer och sker imorgon. Jag vet att jag bara skulle vilja åka hem om jag följer med till Örebro, så det känns onödigt att åka dit och slösa pengar. När jag ändå bara kommer förstöra stämningen för alla andra och tycka att alltihop suger. Känner jag inte för något innan jag åker på det, då har jag svårt att ändra mig när jag väl är där också. Har jag ingen lust, så får jag ingen lust heller... så e de...

Pussigull...

Jag

Diabetesprov

Jag är nervös... Jag ska ha diabetesprov på jobbet idag. Vi ska tydligen skriva prov om diabetes en gång per år nu. Det har vi inte behövt göra förut. Jag kommer ju säkert att glömma bort allt när jag sitter där och ska skriva. Vi måste ha alla rätt annars får vi göra om provet tills vi har fått alla rätt. Snacka om jobbigt, jag vill få alla rätt så jag slipper att göra om skiten.

Den här veckan börjar jag att jobba heltid, så nu kommer det att ramla in mer pengar... =)

Puss puss...

Jobbat färdigt för den här påskhelgen

Idag är jag ledig, så jävla skönt. Har jobbat hela påskhelgen, medan folk har festat och haft kul.

I lördags efter jobbet var jag och Lotta en sväng upp till Raggarklubben, det var fest där. Jag var nykter och städad och gick hem vid kl.1 medan dom flesta andra var kvar och festade till kl.6 på morgonen. Jag var ju tvungen att gå upp kl.6 så jag kom iväg till jobbet, började ju kl.7 igår och jobbade till kl.21. Snacka om att jag var trött igår. Det var kul att vara uppe vid klubben en sväng, men jag önskade att jag hade kunnat druckit. Men men det finns andra tillfällen.

Midnight Cruisers Askersund
Folk i entrén vid klubben

På väg till klubben 11 april 2009
Lotta


Fy faaan va förbannad jag blev igår när jag var hemma på timmar. Jag skulle ge Gustav starthjälp med hans mopedbil och jag ser att nån jävel har snott min registeringsskylt bak på bilen. Det ligger bara en liten snutt kvar av den på backen. Det kokade i mig när jag såg det. Varför kan inte folk hålla sina smutsiga fingrar i styr? Måste folk pilla på mina grejer. Jag blir så irriterad, jag har beställt ny skylt, men bilen går säkert inte igenom ombesiktningen när dom ser att det inte sitter nån skylt bak. Tack så jävla mycket din jävla idiot. Jag undrar om det är nån skitunge som bara tog den för skojs skull eller om det är nån man känner som gjort så för att dom ogillar en. Störda jävla missfoster är vad det är i alla fall.

Skylten borta... suck
Skylten är borta... =(

Liten bit av regskylten
Den lilla biten av regskylten som låg kvar... =(

Igår efter jobbet då träffade jag på Peter och han undrade om han kunde sova över hos mig. Jag, Peter och Martin var en sväng till Kårberg hos Staffan. Dom festade där som vanligt. Det var JP, Åkesson, Kent, Wreding och en del andra där. Snacka om fyllesvin... haha. Men vi var bara där cirka 1 1/2 timme för jag var så jävla trött, så jag ville hem och sova. Det blev bara Peter och jag som åkte hem. Martin stannade kvar. Jag undrar om Staffan blev glad att han stannade... haha. För han ville inte att Peter skulle stanna kvar för att han sa att det inte kunde vara så många som sov över eller vad faaan han snackade om. Det var nog tur att Peter följde med hem, han slocknade på en gång när han la sig på soffan... hehe.

Hemma hos Staffan 12 april 2009
Hemma hos Staffan...

Jag kom och tänka på en sak igår. Staffan har blivit så tråkig. Det var kul att umgås med honom för ett par år sedan och det var fart i honom. Nu sitter han och ser sur ut och inte alls verkar vara på party humör någonsin. Varför bjuder han hem folk till sig om han bara ska vara sur och tvär? Det är faaan ingen fart i karln längre och han är bara 18 år. Undra hur det kommer att vara om ett par år... gammal gubbe eller? Det måste faaan bli fart på honom igen, han kan inte vara så jävla tråkig.

Puss puss...


Money, money, money

Jag har ju fått välja att jobba den här helgen och anledning varför jag gjorde det är för att jag tjänar mer pengar och jag firar ju inte påsk i alla fall. Men det är träligt att det händer så mycket roliga saker runt påsk. Många grejer som jag vill vara med om, men jag kan inte för att jag jobbar. Men jag får ju hitta på en massa annat sköj några andra helger... =) Jag vet en massa saker som jag vill göra... =)

Jag ska jobba kväll idag, så jag har ju haft sovmorgon. Det känns lite skumt att jag inte gjorde nåt speciellt igår. Jag skulle ju till Motala Parken, men det blev inget med det. Men det spelar ingen roll, jag var inte så sugen på det i alla fall.

Puss puss...

10 april 2009


Påsk-skit

Jag tycker inte att påsken är nåt att ha förrutom att man tjänar mer när man jobbar och att det är mycket fester runt omkring. Annars så är det skit, rätt så meningslöst.

Jag har jobbat 7-14 idag och sen ska jag jobba imorgon kväll och delad tur på söndag. Så jag kommer att tjäna lite money.

Ikväll ska jag vara chafför åt pappas exfru Sussi till Motala Parken. Sussis favvo-band Hub Caps spelar ju där. Det kan bli sköj, men jag tvivlar på det. Jag kommer ju säkert inte hitta så många att prata med.

Puss puss...

Svart brittisk artist?

Igår kväll jobbade jag 14-21. Runt kl.23 igår så undrade Natta om jag ville komma hem till henne för hon satt och drack med Jack & Mut. Så jag drog dit och umgicks med dom. Det var väldigt roligt, vi skrattade en hel del.

Mut sa att det inte finns nån stor svart artist från England. Jag gav Melanie Brown som förslag för hon var med i Spice Girls och dom var ju jättestora. Dom har ju gått till historien på grund av deras framgångar och var och fortfarande är det största tjejgruppen någonsin. Men han tyckte inte att det räknades, för det ska vara mer gamla rävar som typ John Lennon och så fast det ska vara en stor svart artist från England. Men hallå alla vet ju vilka Spice Girls är och Melanie Brown är ju en av dom, så då borde ju hon vara en stor svart engelsk artist. Eller hur? Bara för att Mut inte gillar Spice Girls musik betyder inte att dom inte är stora och kända. För dom var jävligt stora och folk vet fortfarande vilka dom är. Det finns många artister som är jävligt stora som spelar musik som jag inte gillar, men jag tycker inte att dom inte är stora & kända för att jag inte gillar musiken. Det skulle vara som att jag säger att Eminem kan man ju inte räkna med han är ju inte som den och den och bla bla bla bara för att jag inte gillar hans musik. Jag vet att han är jävligt känd och stor i hela världen även fast jag inte tycker om musiken.

Melanie Brown från Spice Girls
Melanie Brown

Jag hade som sagt väldigt roligt igår i alla fall. Men jag blev irriterad när Mut sa att Madonna är från England. Hon är ju faaan född i USA, men hon har italienskt påbrå. Madonna är född i Bay City, Michigan och hennes pappa är italiensk. Så då skulle det vara mer troligt att hon är från italien... eller hur?

Hahah
Jack & Mut

Jag gick ifrån Nattas lägenhet runt kl.4 inatt. Så det blev senare än vad jag trodde att det skulle bli. Men jag drack inget medan dom andra pimpla vin.

Idag är jag ledig och det blir nog att umgås med Lotta om en liten stund.

Over and out...

Grillning & party... fyllekalas

I måndags var jag och några av mina kompisar och grillade på Holmen. Det blev inte så bra brasa och ingen av oss hade tålamod att grilla... haha. Vi skulle haft tacokväll istället... haha. Nästa gång får det bli tacokväll och sitta på balkongen och dricka drinkar. Vi satt och drack ett tag på Holmen, men det blåste så mycket. Så runt kl.20 så gick vi hem till mig och drack istället. Sen efter kl.21 nån gång så åkte vi hem till Staffan i Kårberg. Vi var 7 pers i min 240 på vägen dit... haha. Det var inte så kul i Kårberg i början, det var så dödstämning när vi kom dit. Det blev lite mer party efter ett tag. Men vi var tvungna att åka hem eftersom chafförn skulle upp tidigt och jobba. Vi fick 3 pers till med oss hem, så vi åkte 10 pers i min 240 på vägen hem... snacka om att det var trångt. Sen festade vi ett tag hem hos mig, men jag fick så ont i huvudet och var trött, så Alex och jag gick och la hos medan dom andra drog till Ingemar och fortsatte och festa. Jag gick nog och la mig ungefär kl.2.30 på natten. Sen vid kl.4 kom Jenny och Tony tillbaka och skulle sova. Sen kl.6 på morgonen kom Kim, så gick han också och la sig.

Våran brasa på Holmen 6 april 2009
Våran brasa... haha. 

På Holmen 6 april 2009
Gruppfoto

Party party... or not
Hemma hos Staffan

Igår så käkade jag och Jenny mat från Bellas medan Kim och Alex låg och sov... hehe. Tony hade dragit tidigt på morgonen. När jag och Jenny var och köpte maten så ringde Bahep. Han undrade om Kim var hemma hos mig, så han och Walter skulle komma förbi. Dom tänkte klä av Alex och Kim nakna och lägga dom brevid varandra och ta kort. Men det blev inte så för när dom kom vaknade Kim och Alex vaknade när dom försökte bära honom.

Fy faaan va sur jag blev på Walter igår. Jag försökte slänga ut honom flera gånger, men han vägrade gå. Jag skulle inte vilja stanna kvar när jag inte är välkommen. Han höll hela tiden på och muckade bråk med Alex. Jag blev så jävla förbannad på Walter att han måste hålla på och slåss hela jävla tiden. Han kan vara jättetrevlig när han är nykter, men när han dricker slår det slint i skallen på honom. Jag blev också jävligt irriterad på att Bahep och Kim rättfärdigar hans jävla sätt. Bahep satt och sa till Alex att han inte ska trigga upp Walter och inte säga emot och bla bla bla bla bla. Jag blev jävligt irriterad på det, Walter är inte ett lejon som Alex öppnar buren åt och får skylla sig själv. Walter är en vuxen man som borde fatta att han inte ska dricka eftersom han bara blir aggressiv och gör dumma saker. Alex måste ju kunna säga ifrån när han tycker att nåt är fel, man ska inte bara behöva sitta och ta emot en massa skit. Jag blev glad när Walter efter ett tag gick frivilligt, för jag var så förbannad och irriterad på honom. Jag sa åt honom flera gånger om han inte slutar bråka med Alex och uppföra sig som ett jävla svin så får han gå härifrån för det är jag som bor är. Mitt hem, mina regler. Men han vägrade ju gå och det blir jag förbannad på också. När nån ber en att gå, då går man.

Bahep drog till Hammar och Walter drog eter ett tag. Så då var det bara jag, Jenny, Alex och Kim kvar. Walter var skitfull redan när han kom hit. Men sen blev både Kim och Alex jävligt fulla. Speciellt Kim, han satt och sov en liten stund hängandes på vardagsrumsbordet. Sen kom Lotta och Lizzie förbi en sväng. Jenny åkte hem efter en liten stund. Alla andra drog också efter ett litet tag. Sen blev jag ensam kvar, det var skönt att få vara för sig själv en stund. Jag färgade håret och åt och så. Men jag måste färga håret igen, det är forfarande lite blått och grönt i håret.

Kim lite full... hehe
Kim blev lite full igår... hehe

Färgat håret igen
Så här ser jag ut i håret nu, måste färga en gång till...

Idag ska jag jobba, börjar kl.14. Men sen är jag ledig imorgon igen, det ska bli skönt... =)

Puss i Ljumsken...

Skallebank

Jag har så jävla huvudvärk just nu och det har jag haft sen jag slutade jobbet vid kl.16. Jag tror att det beror på att jag har jobbat väldigt intensivt dom senast dagarna och jag har inte sovit ordentligt på natten. Igår efter att jag hade jobbat fick jag dammsuga lägenheten för det var fjädrar överallt. Meduza hade släpat in en död fågel och lekt med. Hon gjorde det när jag var hemma på rast (jobbade delat igår, 7-12 & 16-21), men jag såg det precis när jag skulle gå tillbaka och jobba. Så då fick jag städa när jag kom hem, suck. Jobbigt efter att ha jobbat 10 timmar under dagen.

Puss puss...

Meduza har tagit in fågel april 2009
Meduza tog in en fågel tidigare i veckan också... suck, den var inte död än... =(

Nykterist javisst...

Det blir en helnykter helg för mig. Ska jobba hela helgen. Men det kanske blir att grilla och dricka lite på måndagkväll. Får se hur det blir. Det kanske bara blir att göra nåt nyktert, det är inte bestämt än.

Jag jobbade kväll idag, jobbade 14-21. Imorgon blir det att jobba delad tur, först jobba 7-12 och sen 16-21. På söndag jobbar jag 7-16, måndag 7-14 och på tisdag är jag ledig. Så jag kan dricka på måndagkväll och många av min vänner har påsklov nästa vecka. Så det finns några stycken som kan vara med. Det märks väl hur det blir.

Puss puss...

50-öringen försvinner...

30:e September 2010 så går 50-öringen i graven. Då kommer det inte gå att handla med 50-öringar längre. Jag tycker att det länge har känts som att 50-öringen är onödig. Det är inte ofta man handlar som man får 50-öringar, ett tecken på att dom inte behövs. Röda Korset har startat en insamling för att samla in 50-öringar så dom går till välgörande ändamål. Jag har över 200 st 50-öringar hemma alltså ungefär 100 kr i 50-öringar. Jag funderar på vad jag ska göra med dom, ifall jag ska skänka bort dom eller hitta på nåt annat med dom. Får väl se vad jag gör, det är ju över ett år kvar innan 50-öringen försvinner.

Kram kram...

                              50-öringar

Kyckling & klyftpotatis

Jag har precis ätit mat och det var jättegott. Den godaste maten jag har lagat på länge. Jag åt kycklingfilé med hemmagjord klyftpotatis och gurka och så drack jag cola till.

Jag ska tvätta kläder idag, min tvättid börjar kl.15.15. Har ingen lust att tvätta, men jag måste. Vill ju inte gå runt i smutsiga kläder...

Pussigull...

Kyckling & Klyftpotatis 2/4-2009

Kyckling & klyftpotatis... mums

Det suger

Jag är förkyld, det är så irriterande. Jag är täppt i näsan och ont i halsen. Jag vill må bra nu och inte känna mig små dålig hela tiden. Det är fint väder och jag vill gå på promenad, men det blir nog inget med det. Blir nog bara att ta det lugnt och gosa lite med mina katter. Får väl sätta mig på balkongen en stund sen.

Puss puss...


Våren 2008

Lollo & Jenny... Våren 2008 på Holmen

RSS 2.0