Sömnlös i Askersund

Jahopp, nu har jag öppnat upp min blogg igen efter att den har varit lösenordsskyddad plus att jag inte ens har skrivit nåt dom senaste månaderna. 
 
Jag ska iväg & jobba om bara några timmar. Men jag kan faaan inte sova, jag är alldeles för pigg. Så jag kollade igenom en massa olika bloggar & så fick jag för mig att jag skulle öppna upp min egen blogg igen. Jag vet inte riktigt hur aktiv jag kommer att vara med att skriva nu, men men det märks väl. Har jag inte speciellt aktiv, så blir det nog att jag stänger igen bloggen igen. Det är ingen vits att folk kan gå in på bloggen & glo när det ändå inte finns nåt nytt skrivet. 
 
Jag jobbar hela helgen, så jag vet vad jag ska roa mig med. Jag är ledig på måndag igen, men jag kanske eventuellt går på arbetsplatsträff på eftermiddagen då. Känns inte så rockigt när det är min enda lediga dag, sen jobbar jag 4 dagar. Så jag får se hur jag gör, jag har inte bestämt mig än. Egentligen ska arbetsplatsträffarna ligga på schemat, men dom har inte lagt in det på mig eftersom då blir det brott mot tidslagen eller nåt sånt. 
 
Jag ska jobba delad tur imorgon eller idag, det beror ju lite på hur man ser på det hela. Hur som helst känns inte det så kul när jag inte kan sova. Jag kommer ju vara halvdöd när jag jobbar, men men det går nog förhoppningsvis bra. Jag kommer nog sova gott nästa natt... =)
 
Jag ska väl försöka att vila en liten stund & förhoppningsvis kanske få nån eller några timmars sömn. 
 
Puss puss på er därute!
 

RSS 2.0