Träffa så många idioter som möjligt och vinn...

Jag vaknade cirka 6.40 imorse och cirka 6.50 fick jag sms av min bror. Så idag har jag gått upp riktigt jävla tidigt fast att jag inte börjar jobba förens kl.14. Jag har gjort lite ärenden, hämtat ett paket och shoppat lite mat. Jag ska väl fixa sista ärendet om en stund... införskaffa alkohol... hehe. Det blir ju nämligen att åka lite cheva och dricka några drinkar imorgon. Får la se vad för glatt gäng som följer med mig imorgon, än så länge är det ju typ bara jag och Jenny. Men men det är nog inga svårigheter att hitta några party människor som följer med imorgon.
Jag tyckte att det var lite lustigt förut, jag brukar knappt se en människa jag känner vanligtvis. Och förut så såg jag två stycken av släktet idiot på mindre än en kvart och på två olika ställen. Hur som helst så var det två personer som jag verkligen inte förstår mig på. Dom har konstig syn på saker och ting. Jag är glad att jag inte umgås med nån av dom, men den ena av dom vill nog inte ens umgås med mig. Personen i fråga hatar ju nämligen mig... Det kan ju bero på lite saker som hände för många många år sen. Jag hatar ingen av dom, jag har bara jävligt svårt för dom. Men men shit happens... får la se om jag ser några mer idioter idag, typ se 3 idioter vinn ett pris. Jag behöver bara se en till... haha. Jag har nog typ redan vunnit i såna fall... haha. Jag är ju typ den största idioten egentligen. Nä, det är jag inte, men lite iq-befriad är man ju ibland. Speciellt när man har tagit sig nån drink eller flera...

Puss & Snusk...


Eremit???

Jag känner för att bli en eremit, det känns just nästan som om jag är det ibland redan. Jag känner mig emellanåt helt isolerad från omvärlden. Det känns som om jag lika gärna kan säga upp bekantskapen med allt och alla. Det verkar ju inte vara så många som vill umgås med mig längre i alla fall. Jag vet inte vart alla har tagit vägen. Det är väldigt sällan någon hör av sig till mig längre. Jag hör av mig till folk, men det verkar inte som om dom vill ha nåt med mig att göra. Folk kommer med dåliga ursäkter för att slippa umgås med mig. Jag fattar ju det när det visar sig att dom har umgåtts med en massa annat folk.

Jag skulle festa på lördag, men jag vet inte om jag har lust med det längre. Jag funderar på att gå ut i skogen och gömma mig under en sten hela helgen istället. Orka bry sig om alla jävlar. Så jävla trött på allt. Jag känner att jag inte har några krafter kvar, jag orkar inte kämpa för saker som inget är värt i slutändan.

Over and out...

Röck'n'Röll

Jag har inte skrivit i min blogg på aslänge, även fast att jag har haft en del att skriva om ibland. Jag skriver ju i bloggen mest för min egen del, så jag bryr mig inte så mycket om det är någon som läser eller inte. Jag skriver ju för att det är lite terapi och för att ha nåt att göra... hehe. Egentligen skulle jag ju kunna skriva privat dagbok istället, men jag är inte hemlig av mig så spela rulle.

Jag hade lite funderar på att åka på The Baseballs i Oktober, biljetterna släpptes i veckan. Sen kom jag på att jag var på dom 3 gånger förra året och dom var bra. Men det var typ samma sak varje gång, så jag känner lite att det är gjort och jag kan lika gärna hitta på nåt annat. Jag tycker ju inte om deras senaste skiva, så då känns det som om det kvittar. Jag tycker att senaste skivan är så seg, alla låtar går i så lugnt och segt tempo. Dom hade behövt ökat tempot på dom flesta låtarna, för det är ingen av låtarna som jag fastnar för och känner att man blir på partyhumör av. En bra skiva har mesta dels upptempolåtar som man blir på partyhumör av. Men man blir bara trött och irriterad på nyaste skivan. Så dom behöver släppa lite nyskrivna låtar innan jag känner för att se dom igen. För ska man göra covers så ska dom vara bättre än orginalet, annars är det ingen vits. Eller så ska man hitta bra låtar som inte många känner till att göra covers på för då har dom flesta inget att jämföra med. Jag har tröttnat på The Baseballs, så enkelt är det.

Jag har börjat funderar på att åka på kryssning i september får kolla runt lite och se om det är någon som är sugen på att följa med. Det skulle vara kul att få ihop ett gäng.

Jag har varit nykter i 3 veckor nu. Det blir att dricka lite den 27e augusti nästa gång, får se om man kan hitta nåt roligt att hitta på då. I värsta fall blir det väl antingen att bara vara i Askersund eller åka till nån krog nånstans. Jag hoppas på att vi kan hitta nåt roligare... men men får la se hur det blir.

Jag har börjat funderat på hur jag ska "fira" att jag fyller 30. Jag tänker INTE ha någon fest, det är en sak som är säker. Jag skulle inte kunna slappna av om jag hyrde någon lokal och hade fest. För folk brukar tycka om att förstöra saker. Så känner inte att det är värt det. Det blir att på något sätt fira med mina närmsta vänner, hitta på lite roliga saker.

Puss puss...

RSS 2.0