Ligga?

Haha... jag kom precis på en rolig sak. Jag har blivit erbjuden ligga från 3 olika personer under den senaste veckan. Men jag har tackat nej varje gång. Jag har tackat nej av olika anledning varje gång. Det är nog bara 2 av dom som jag kan tänka mig att ligga med i dagens läge. En av dom 3 har jag inte legat med överhuvudtaget och det skulle ju vara intressant att testa... haha. Får väl se vad helgen har att erbjuda om jag ligger med någon eller om jag är skötsam och bara har kul & struntar i karlar. Det märks vad som händer och fötter... =)

Puss puss...

Dreaming of you

Jag fattar inte att jag drömmer om en viss person varenda jävla natt. Jag vill inte drömma om den här personen för jag vill nämligen inte ha nåt med personen i fråga att göra längre. Mitt undermedvetna vill tydligen inte att jag ska glömma personen, men det vill jag. Jag har inget intresse av personen längre, för det är liksom ingen vits. Jag vill gå vidare och hitta någon som vill ha mig för den jag är. Jag är lite knasig och speciell, men det är så det ska vara... hehe. Jag är en väldigt bra person och kan inte vissa se det så kan dom dra åt helvete. Jag är snygg, söt, sexig, rolig, generös, crazy, knäpp etc... Det finns säkert någon därute som skulle falla för mig om dom fick chansen... =) Men det värsta är att dom som faller för mig, faller inte jag för. Jag faller alltid för någon som inte vill ha mig. Det suger att det är så svårt att hitta någon som jag gillar som gillar mig tillbaka. Men samtidigt är det rätt så gött att vara singel också. Jag tror att nån dyker upp när man minst anar det. Det är ju inte som om jag bara sitter hemma och väntar på att någon ska hitta mig. Jag är ju ute i svängen och träffar folk väldigt mycket. Så det finns så rätt så stor chans att träffa på någon så att säga.

När jag har jobbat ikväll, så är det bara 3 dagar kvar att jobba. Sen är det party igen... =) Får väl se vad som händer och sker på fredag. Det blir nog att vara hemma hos mig en liten sväng, sen vet jag inte vad som händer senare under kvällen. På lördag vet jag i alla fall vad som händer under kvällen... =)

Puss puss...

Duracell kanin

Jag har varit som en duracell kanin idag, snacka om att jag är hyperaktiv och har extremt mycket överskottsenergi idag. Jag fattar inte att jag är helt uppe i varv idag. Jag har knappt sovit nåt under hela helgen och ändå har jag så mycket energi. I fredags gick jag och la mig ca kl.00 och gick upp kl.7 på lördagen. Sen så slutade jag jobba kl.20.30 i lördags och gick & la mig ca kl.2. Sen blev det upp kl.7 igen igår och sen så slutade jag jobba cirka kl.21 igår kväll. Men jag gick faktiskt och la mig redan vid kl.22 igår, men jag vaknade ca kl.4-5 imorse och var jättepigg. Så jag gick på toa och sen försökte jag att sova en liten stund till, men det gick inte så bra. Men jag gick upp kl.7 i alla fall och jag slutade jobba kl.20.30 idag.

Jag har haft extrem energi idag på jobbet, jag har duschat 4 st på jobbet idag. En imorse och tre stycken på kvällen. Jag har bara sprungit runt och gjort saker hela tiden... nästan. Jag har sån extrem överskottsenergi idag. Imorgon har jag sovmorgon, så jag behöver inte gå upp tidigt imorgon... =)

Hade jag haft en karl nu, så skulle jag knulla sönder fanskapet... haha. Jag har så mycket energi för tillfället.. hehe. Men eftersom jag inte har nån karl så blir det inget med det...

Puss puss...

Åldersnoja...

Jag har lite åldersnoja över att jag fyller 30 nästa år. Men samtidigt så är man inte äldre än vad man känner sig. Jag känner mig ibland som 15 och oftast känner jag mig inte en dag över 20. När jag frågar folk som inte känner mig så säger dom oftast att jag är 21-22 eller nåt sånt. Jag får ju fortfarande visa leg när jag handlar på bolaget och även ibland när jag köper snus. Jag tycker inte att jag ser ut att vara yngre än 18, men tydligen så finns det en del som tycker det också.

Jag känner mig inte som 28 och känner absolut inte att jag snart fyller 30. Jag känner mig flera år yngre. Men det kan ju bero på att jag faktiskt umgås mest med folk som är 3-10 år yngre än mig. Sen ibland så umgås jag med folk som är 15-16 också. Men då kan jag ibland känna mig väldigt gammal för dom är inte alltid så mogna av sig. Jag är väldigt mogen av mig för det mesta, men ibland så är jag rätt omogen också. Det beror på vilket humör jag är på och vad det är jag ska göra etc. Jag är en väldigt ansvarsfull person samtidigt som jag fortfarande har barnasinnet kvar. Jag har ju Smurfan tatuerad på min vänstra arm och det är för att visa att jag alltid kommer att ha barnasinnet kvar så länge som jag lever... =)

Jag känner inte för att fylla 30 nästa år, men det kommer jag ju att göra vare sig jag vill det eller inte. Det är bara att acceptera att alla blir vi äldre.

Puss puss....

Fest nästa helg... geeee...

Nästa helg ska jag vara full och dum igen. Jag ska dränka mina hjärnceller, så dom glömmer bort en massa saker. Jag vill nämligen inte tänka på vissa saker som jag tänker på nu.

Men jag ska nämligen ha en telefonvakt nästa helg, så jag inte ringer en massa dumma samtal eller skickar idiotiska sms. Jag ska bara få telefonen när det ringer. Jag vet med mig själv att jag inte kan låta bli telefon om jag har den tillgänglig hela tiden. Jag skulle nog bara vill stänga av den och gömma den hemma hos någon annan. Men det kan ju vara någon som vill mig något, så då måste jag ha någon som tar hand om telefonen åt mig och är min personliga telefonsvarare.

Jag tror att denna vecka kommer att rulla på väldigt fort eftersom jag kommer att jobba väldigt mycket. Jag ska jobba måndag-fredag, så jag kommer inte ha nåt socialt liv förens till helgen typ. Jag har jobbat delad tur igår, delad tur idag, delad tur imorgon, kväll på tisdag, dag på onsdag, delad tur på torsdag och dag på fredag. Det finns inte så mycket tid över till att göra annat än att jobba.

På fredag kl.16 blir det att ta till spriten igen för då slutar jag jobba. Det kanske blir att jag duschar, äter och gör mig i ordning först. Men efter det så blir det att dricka, sen får jag se hur kvällen slutar. Har ingen aning vad vi ska göra riktigt än, men det märks. Kul kommer vi att ha i alla fall eftersom att jag kommer att vara med... hehe.

På lördag ska jag också dricka, men då blir det att dricka lite mindre. Jag ska nämligen åka på The Baseballs då. Det kanske kan bli kul, får väl se hur det blir.

Sen så blir det ju att jobba 4 helger på raken, då blir det att vara nykter och städad. Det kanske blir att åka ut på nåt kul ändå fast att jag är nykter. Jag jobbar ju inte så långa turer under några av helgerna.

Puss i ljumsken...

Rock'n'roll faktorn är på topp...

I fredags var jag alldeles skakis, mina händer darrade som faaan. Men det gick över som tur är, jag vet varför jag var sån. Men det tänker jag nämligen inte ta upp här. Det är liksom rätt så över nu tror jag... Nu mår jag nämligen alldeles utmärkt... =)

Jag slutade jobba kl.20.30 igår kväll. Jag gick hem en sväng och käkade. Sen gick jag runt några varv på stan och kollade läget. Det var så tråkigt att bara sitta hemma och glo. Jag träffade Lotta och Pata, då hade det hänt en hel del grejer. En viss idiot hade gjort en massa dumheter, så Lotta slog ner honom. Det är rätt åt honom... hehe. Jag gick ett varv till på stan och träffade på Ida. Jag vet att hon tjatade tidigare på dagen att hon ville till Vretstorp. Så jag sa att jag kunde köra till Vretstorps Parken om hon fortfarande ville dit. Det värsta var att det blev att vi åkte iväg senare än vad vi hade tänkt eftersom Lotta och Pata var tvungna att snacka med snuten först. Men sen så åkte jag, Lotta, Pata, Ida och Isabelle till Vretstorp.

Det var jättekul där fast att jag var nykter och städad. Jag brukar typ aldrig ha kul när jag är nykter på ställen där nästan varenda jävel är onykter. Men jag hade jätteroligt och var på jättebra humör. Jag borde ha varit lite sur och tvär över en del saker, men jag brydde mig inte ett piss om det. För jag vet att jag har ingen anledning att vara sur, när jag vet att jag gör likadant själv. Det lustiga är att jag körde och var nykter. Men jag betalade all bensin plus inträde till mig, Lotta, Isabelle och Ida. Pata låg nämligen kvar i bilen och sov. Jag tror att jag får tillbaka pengar från två av dom i alla fall. Det märks väl om jag får det eller inte. Jag har kommit på att det stämmer nog det en del säger att jag är för snäll av mig. Men sanning är ju det att jag är bara en väldigt generös person av mig. Jag har inga svårigheter att bjuda på saker och ting. Det är många av mina vänner som har dåligt med pengar och jag vill gärna ha med dom på saker och ting. Då bjuder jag ofta så jag vet att dom följer med mig. Det är inget roligt att sitta och supa för sig själv eller vad det nu är man ska göra.

Det är lite lustigt igår. Jag såg faaan ut som skit, men jag hade roligt som faaan. Jag hade ju inte gjort i ordning mig ett dugg. Jag hade inte fixat håret, sminkat mig eller nånting sånt. Jag kommer inte ihåg att jag har haft så roligt i nyktert tillstånd på väldigt länge... =)

Jag vet att jag nämligen är bäst och jag tycker om mig själv. Men samtidigt tror jag inte att det är så många som gillar mig överhuvudtaget. Jag känner mig inte speciellt omtyckt. Men igår fick jag höra att jag var snygg, fin, snäll och att några sa att tyckte om mig väldigt mycket. Jag får ju typ aldrig följa med ut på någonting, det är aldrig någon som vill ha med mig. Men det kan ju bero på att jag är jävligt jobbig när jag är full. Men alla mina vänner säger att jag blir så rolig när jag är full. Jag hatar att folk bara ringer mig när dom vill ha chafför. Kan ingen ringa mig och säga att dom vill ha med mig ut & festa istället??? Jag vill också ut och åka. Jag vill inte bara sitta hemma och mögla... suck...

Jag är lite irriterad på ett visst samtal jag fick igår av min far. Men men shit happens. Är han sur på mig, så är han väl det. Jag kan inte göra så mycket åt det tyvärr...

Jag lyckade komma upp och jobba imorse. Fast att jag var ute sent igår. Jag brukar alltid lyckas med det, jag brukar ju ändå aldrig sova speciellt mycket. Jag hatar att sova, det är så tråkigt. Dessutom har jag svårt för att somna och jag sover inte många timmar när jag väl har somnat.

Det är en del saker som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Men det märks väl vad som händer i framtiden. Just nu känns det bara som det är dags att lägga allt på is igen eller lägga ner allt för all framtid. Orka bry sig, det spelar liksom ingen roll längre.

Jag mår faaan toppen just nu och jag vet inte ens varför jag är så glad... =)

Puss puss

One of us...

They passed me by, all of those great romances
You were, I felt, robbing me of my rightful chances
My picture clear, everything seemed so easy
And so I dealt you the blow
One of us had to go
Now it's different, I want you to know

One of us is crying
One of us is lying
In a lonely bed
Staring at the ceiling
Wishing she was somewhere else instead
One of us is lonely
One of us is only
Waiting for a call
Sorry for herself, feeling stupid feeling small
Wishing she had never left at all

I saw myself as a concealed attraction
I felt you kept me away from the heat and the action
Just like a child, stubborn and misconceiving
That's how I started the show
One of us had to go
Now I've changed and I want you to know

One of us is crying
One of us is lying
In a lonely bed
Staring at the ceiling
Wishing she was somewhere else instead
One of us is lonely
One of us is only
Waiting for a call
Sorry for herself, feeling stupid feeling small
Wishing she had never left at all
Never left at all

Staring at the ceiling
Wishing she was somewhere else instead
One of us is lonely
One of us is only
Waiting for a call

Sorry for herself, feeling stupid feeling small (fading)

Veckan som gått

Den här veckan har varit lite speciell på olika sätt. Både i måndags och i tisdags skjutsade jag Martin & Marcus till Zinkgruvan för att dom skulle byta växellåda i 240:n. Dom fick ordning på allt sent på tisdagskvällen. Jag gjorde dumma saker under tisdagsnatten...

I onsdags gjorde jag inte så mycket överhuvudtaget. Jag var med Martin och Marcus till Zinkgruvan en sväng. Sen var jag och Lotta en vända på marken, det sög ju multipung.

I torsdags jobbade jag 7.30-16. Sen på kvällen åkte jag runt med Peter och Jenny. Vi snackade en massa gamla minnen. Peter berättade om när jag var chafför till Harge för flera år sedan. Jag skulle upp tidigt och jobba dan efter, så jag vill inte vara kvar där mer än nån timme eller två. Så dom skynda sig till bilen när dom såg att det hade gått nån timme eller nåt. När dom kommer till bilen, så är inte jag där. Så dom ringde flera gånger och sen när jag svarar då sa jag ni kan ju fan inte ringa och störa mig när jag suger kuk. Fan va jag skrattade när han berättade det. Jag kommer inte ihåg att jag sa så. Jag kommer bara ihåg att jag hade sex med någon och att dom ringde & undrade var jag var nånstans. Jag trodde bara att jag sa att jag skulle komma snart. Haha...

Igår så var jag och Jenny iväg & shoppade på eftermiddagen. När vi kom hem så började Jenny dricka och sen drack en hel del andra människor också. Medan jag satt nykter och tittade på, jag har ju nämligen jobbat idag och ska iväg & jobba sen igen. Jag körde runt lite på några en stund också, sen drog jag hem efter kl.23 nån gång och sov. Men jag blev ju nämligen väckt vid kl.2. Det var en kille som undrade vad jag gjorde och jag sa att jag sov. Han ville att jag skull öppna dörren för jag skulle med och åka raggarbil. Jag sa att jag var tvungen att sova för jag skulle upp och jobba. Då sa han att han också skulle jobba, han skulle jobba på att hitta ett ligga. Han sa att om du har tur kan det bli du. Sen så hörde jag raggarbilen utanför och att någon knackade på porten. Jag bara struntade i det och somnade om.

Jag drömde värsta skumma drömmen när jag blev väckt. Jag drömde att jag,  3 vänner och en idiot skulle åka till USA. Flygplatsen låg vid Shell och jag hade tydligen glömt att packa. Extremt skum dröm.

Jag var på lite dåligt humör igår kväll, men det känns bättre idag. Får väl se hur det blir med allt. Det ordnar sig på ett eller annat sätt.

Idag så har jag jobbat 8-13 och ska iväg & jobba 16-20.30. Jag fick skjutsa folk till bolaget direkt efter att jag slutade jobbet förut. Så folk ska tydligen festa idag med.

Jag funderar på att verkligen leva i celibat ett tag eller om jag ska bli lesbisk eller nåt. Är så trött på killar just nu, det enda dom duger till är att knulla eller kanske inte ens det.

Puss puss

Ödet

Det är faaan sjukt, jag kom på en sak igår. Jag gjorde en sak för flera år sedan som var menat till en person, men som en annan person trodde var menat till den. Jag tror på något sätt att det var meningen att fel person skulle få det. Jag vet andra saker som pekar åt ett visst håll. Men just nu tror jag bara att det inte är meningen. I don't really give a crap anymore. Forget and move on...

Jag ska iväg och jobba nu. Det känns ju allmänt rockigt eller inte. Ikväll blir det att gå och lägga mig tidigt, jag ska jobba imorgon med.

Puss puss...

I'm really crazy...

Jag är ju trevlig mot folk eller inte. Jag stod ju och skrek som faaan i lördags att om ni inte gillar min musik så kan ni gå hem. För så fort jag vände ryggen till, så var det nån jävel som byte musik. Dom satte igång spotify och spelade konstig musik. Så jag stängde av internet, då var det nån som sa att internet inte funkade. Då sa jag bara konstigt, jag stängde liksom av det för att slippa höra på hiphop och sån dynga. Jag är nog lite speciell ibland.

Jenny kom förbi en sväng förut när hon hade lunchrast, så då pratade vi om helgen som varit. Det är roligt ibland... hehe. Jag har faaan suttit och garvat för mig själv. För att jag är verkligen inte som jag ska vara när jag dricker, men det är faaan så det ska vara... =)

Jag har nyss kommit hem efter att ha skjutsat Martin och Marcus till Zinkgruvan. Dom skulle skruva lite idag med. Får väl hoppas att dom lyckas få ihop skiten.

Det var fint väder för en stund sen, men nu regnar det. Jag är så trött på regn... suck.

Snacka om att det var jobbigt att gå upp imorse. För jag var nämligen tvungen att gå upp tidigt och tvätta. Dessutom stank det kattpiss när jag vaknade, det var inte mysigt. Så det blev att göra rent kattlådorna också. Så nu luktar det inte faaan längre.

Jag ska väl "leka" med Lotta sen när hon har badat färdigt. Jag tycker att det känns lite tråkigt just nu... suck.

Jag känner mig alldeles skum. Jag har ingen matlust för femöre och eftersom jag inte äter nåt så mår jag inte så prima. Jag är jättetrött och känner mig som sagt alldeles skum. Men jag har sovit väldigt dåligt inatt också, så det är ju inte så konstigt att jag är trött. Det är lite svårt att sova när två katter ligger tätt intill och det blir skitvarmt. Men jag hade svårt att sova när dom hade dragit från sängen också. Jag har haft svårt att sova i flera veckor nu, det är inte så konstigt att jag jämt är trött. Jag har för mycket att tänka på hela tiden, jag måste faaan försöka att stänga av min hjärna ibland. Jag drömde värsta skumma drömmen inatt, jag drömde att jag skulle köpa ett hus. Jag vet inte riktigt vart huset låg nånstans, men det var jättelitet och kostade massor. Så jag fattar inte varför jag skulle vilja köpa det.

Jag tror jag ska glo på tv en stund innan Lotta dyker upp.

Puss i ljumsken...

Det är så mycket jag vill säga

Hela dagen igår och i söndags har jag gått runt och tänkt på en massa saker som jag vill säga. Men det känns inte som nån vits att säga saker till folk som ändå inte vill lyssna. Det känns faktiskt jävligt meningslöst, så jag säger allt i mitt huvud.

Jag tror på ödet, så jag tror att det kommer att hända en del saker i framtiden. Men det finns ingen vits att sitta och vänta. När det händer, så händer det. Så det är bara och leva livet innan faaan tar en. Livet är bra roligt ibland... hehe. Dom senaste dagarna har jag gått runt och skrattat för mig själv. För att jag är bra jävla rolig ibland.

En del av mina vänner säger att jag blir så rolig när jag är full, jag tycker mest att jag blir totalt dum i huvudet. Men samtidigt så brukar jag ju ha jävligt roligt i alla fall. Men nu blir det i alla fall lugnt dom närmsta två veckorna. Sen blir det att dricka lite när jag på The Baseballs, men det blir nog inte att dricka så jättemycke.

Efter The Baseballs, så kommer jag att vara nykter i 5 veckor. Sen får jag se om jag dricker eller om jag är chafför efter dom 5 veckorna. Jag jobbar nämligen 4 helger på raken, så då blir det att vara nykterist en liten period.

Puss & Snusk...

Fyllekalas och krossat glas...

Så kan man nog sammanfatta helgen som har varit. Det har varit värsta fyllekalaset hela helgen och jag tappade ett glas i golvet i fredags eller lördags. Så jag fick ställa mig och städa, jag drog till med fram dammsugarn på fyllan.

Jag började redan dricka kl.15.30 i fredags, jag kände mig redan full efter 2 groggar. Så det är inte så konstigt att jag blev som jag blev senare under kvällen/natten. Först så gick jag hem till Sosso och festade med folket där. Sen så fick vi inte vara kvar där längre, då gick jag och några till hem till mig & fortsatte festandet. På vägen hem till mig så snackade vi med snutarna. Jenny var lite upprörd just då, så snutarna frågade mig om jag skulle ta hand om Jenny under kvällen. Jag bara det är såklart jag gör det, men jag var typ fullast av allihopa... hehe. Sen strax efter snutarna drog, så tog jag ner en cirkus skylt för att jag visste några som ville ha en sån. Det borde ha sett snyggt ut när jag sprang runt med en jävla cirkus skylt. Några timmar senare fick jag värsta tokspelet, snacka om att jag är värsta jävla drama queen ibland. Satt och grät & tyckte allt i allmänhet var skit. Jag sa att jag ville dö, fast att jag egentligen inte vill det. Jag älskar mig själv och jag tycker om att leva. Men jag är inte rädd för döden, så egentligen skulle det inte göra så mycket om jag dog. Men jag har en känsla av att jag kommer leva länge bara för att jävlas med folk... hehe.

I lördags gick jag upp runt kl.11 nån gång och började dricka på en gång. Jag åt enbart 2 smörgås i lördags, så det är inte konstigt att jag blev sketfull då också. Sen kom en hel del andra människor och festade med mig runt kl.12. Vi satt hemma hos mig och festade till framåt kl.23 eller nåt sånt. Sen drog vi till Hallsberg en sväng, det sög ju multipung. Eller det var kul på vägen dit och vägen hem. För vi härjade, sjöng och hade faaan skitkul. Men det sög att vara i Hallsberg. Sen var jag lite sur när vi kom till Askersund och alla bara drog åt olika håll. Jag trodde att vi skulle fortsätta att festa, men klockan var nog typ fyra eller nåt när vi kom hem. Jag var lite sur att alla skulle sova och jag vill festa vidare.

Jag gick nog och la mig ca kl.5-6 både dagarna. Så även fast att jag började festa väldigt tidigt och knappt ätit eller sovit. Så var jag vaken väldigt länge plus att jag aldrig spydde en enda gång under hela helgen.

I söndags kunde jag faaan inte äta nåt, jag mådde så jävla illa bara jag tänkte på mat. Jag umgicks lite med en kompis i söndags och sen skjutsade jag hem henne till gruva. Jag kände att jag borde inte ha kört bil i söndags.

Igår åt jag ingenting förens kl.16 eller nåt sånt. Då åt jag, Marcus och Martin lite makaroner. Vi var i Zinkgruvan igår eftersom Martin & Marcus skulle skruva växellåda på Martins 240. Jag satt ute i solskenet en stund och kollade när dom höll på och skruvade. Sen kände jag mig så trött, så jag la mig på pappas soffa och nästan somnade. Igår åt jag faktiskt 2 gånger, för jag fick mat när jag kom hem till Carina & co också. Då åt jag köttgryta och ris, jag tycker egentligen inte om ris. Men det gick att äta i alla fall. Sen satt vi och tittade på Fångarna på fortet. Marcus hade tjatat om att han skulle se det hela dagen, men sen när vi tittade på det då somnade han. Det var rätt så roligt igår fast att det inte hända så värst mycket.

Idag så tvättar jag kläder. Sen så får jag se om det blir att skjutsa Martin & Marcus till gruvan så de får fortsätta att skruva. Det blir säkert inget med det idag eftersom det regnar och dom nämligen måste skruva utomhus. Sen så skulle jag antagligen umgås med Lotta på eftermiddagen, om hon orkar. Hon är säkert trött efter skolan.

Puss puss...

Orolig sömn

Jag har sovit jättedåligt inatt. Jag har legat och tänkt på allt möjligt mellan himmel och jord. Jag har sovit extremt oroligt. Jag fattar inte varför jag jämt ska ha så svårt för att somna och sova bra. Jag har haft sömnproblem sen jag var liten och sov i spjällsäng. Mamma och pappa har berättat för mig att enda sättet för att få mig att sova var att lägga madrassen på golvet & vända spjällsängen upp och ner. Annars så klättrade jag ur den på en gång för jag vill helt enkelt inte sova, jag kunde inte slappna av. Så jag har alltid haft jättesvårt för att bara koppla av och somna. Jag är avundsjuk på dom som bara kan lägga huvudet på kudden och somna direkt.

Jag ligger och vrider & vänder mig i en timme eller fler innan jag somnar. Och på senare tid har jag sovit väldigt oroligt och drömt mycket mardrömmar. Jag brukar kunna sova rätt så bra bara jag somnar, men på senare tid så blir det aldrig någon bra sömn.

Idag blir det i alla fall att festa... =)

Puss puss...

Lustigt...

Min bror är bra lustig ibland. Igår när jag satt hos Carina & co då frågade han om jag hade gått ner i vikt. Då frågade jag honom om han menade att jag hade gått ner mer sen vi sågs senast och det var ju inte länge sen vi såg varandra senast. Under den tiden har jag ju bara gått ner nåt kilo och det syns inte så mycket. Han sa att jag såg så smal ut. Undra ifall inte han har märkt att jag har gått ner i vikt. För jag har ju gått ner cirka 20 kilo under det senaste året.

Meduza är försvunnen, hon har inte varit hemma sen i tisdagskväll. Jag kunde knappt sova inatt för att jag är orolig. Det har säkert hänt henne nåt eftersom hon inte har kommit hem. Jag hoppas att hon kommer hem, men det ser mörkt ut. Hon har inte varit borta i flera dagar förut. Jag saknar min lilla kissekatt... =(

Puss puss...

För att gå ner i vikt...

Behövs egentligen bara en jävla massa självdisciplin. Undvika saker som gör att man går upp i vikt och se till att äta rätt. Man kan unna sig nåt nån gång ibland, men det får inte bli för ofta. En del tycker att jag är tråkig när jag inte äter kaffebröd eller tårta & sånt. Men egentligen har jag aldrig varit så mycket för sånt överhuvudtaget, så det är inget svårt att hålla sig borta ifrån. Men däremot så var det svårare för mig att hålla mig borta från alkohol, chips och cola. Men cola dricker jag knappt aldrig nu för tiden och jag känner inget sug efter det längre. Jag dricker vatten istället och det funkar jättebra för mig. Jag var beroende av cola förut, men det är jag inte längre. Jag har blivit av med det beroendet. Jag känner mig inte så sugen på chips och sånt längre heller, men ibland blir jag sugen på det. Jag tycker att det är svårast att hålla mig borta från alkoholen, för alla mina vänner vill att jag ska med dom ut och supa. Så det jag kommer unna mig nån gång ibland är faktiskt alkoholen även fast att jag inte borde dricka.

Jag kommer dricka i helgen plus att jag kommer dricka den 4:e september, men sen kommer jag att vara vara nykter i cirka 5 veckor. Men det är för att jag kommer att jobba 4 helger på raken. Det enda sättet för mig att hålla mig nykter ett tag nu är att se till att jobba mycket helger. Jag vet, jag har problem... Men det är mina problem.

Puss puss...

That don't impress me much...

Men det värsta är väl att det faktiskt gör det... haha. Det krävs inte så mycket för att impa på mig. Jag blir intresserad genom väldigt små medel... hihi. Jag är lite speciell, men det är så det ska va.

Idag så har jag städat och så, det känns så skönt att det är rent och fräscht hemma nu. Jag har fortfarande en del kvar att fixa med, men det får jag ta imorgon. Jag orkar inte göra mer idag, nu vill jag bara ta det lugnt.

Det är härligt att det är så fint väder idag... =) Jag borde ta och gå ut en liten sväng... =)

Puss puss...

Känner mig skum

Jag kände mig skum igår och jag känner mig jävligt skum idag också. Jag har typ bara sovit hela dagen, jag kan bara inte hålla mig vaken. Jag är så trött och orkar ingenting. Jag är inte fysiskt sjuk på nåt sätt, möjligtvis att jag är psykiskt sjuk eller nåt i såna fall... haha. Ärligt talat så tror jag faktiskt att jag mår dåligt av nåt som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag brukar vara trött och orkeslös när det är nåt som oroar mig. På sätt och vis vet jag nåt som gör att jag mår dåligt, men det vet jag kommer gå över om ett litet tag. Det brukar det alltid göra.

Jag känner att jag bara vill fortsätta att sova samtidigt som jag egentligen skulle vilja hitta på nåt kul. Får väl se vad jag hittar på sen, jag brukar alltid vara piggare under kvällen och nätterna...

Puss...

Galen helg

I fredags blev det att festa till lite grann. Men det blev ju inte att festa med den som jag trodde att jag skulle festa med. Har varit lite sur i helgen över det. Hon lyssnar tydligen med arslet, ingen idé att bryr sig om henne. Jag är inte sur längre, men jag tänker inte umgås med henne i alla fall. Orkar inte med att allt bli så jävla besviken.

Vi var först hos mig och festade till lite. Sen så drog vi på en jävligt onödig roadtrip till gruvan. Sen var vi på fest på två andra ställen. Jag strulade med en kille och sen hade jag sex med en annan på en toalett utan belysning... hehe. Jag kom hem cirka kl.6.30 på lördagsmorgonen, snacka om grisfest... hehe.

Igår så vaknade jag cirka kl.13.30 och kände mig fortfarande onykter. Men jag nyktrade till efter några timmar och då kände jag mig jävligt bakis. Jag hade ont i huvudet och mådde illa som faaan. Jag tog en ipren och huvudvärken försvann. Men jag pallade inte med att äta för hade gjort det hade jag säkert spytt eller nåt.

Sen så är jag så smart och lovar att vara chafför. Jag funderade en stund på att backa ur för att jag började må så jävla illa. Men jag mådde som tur var bättre sen, så jag körde. Jag var rätt så trött under kvällens gång, men jag började piggna till lite när vi hade slutat åka runt. Jag körde Anders Impala 63:a och vi var till Motala en sväng och snurrade runt. Jag hade bitvis rätt så kul i alla fall, det är rätt så kul att köra på folk som härjar satan. Men jag blir så sugen på att själv vara en av dom onyktra som härjar som fan. Jag känner mig jävligt sugen på att supa, knulla och åka raggarbil nån gång snart... hehe. Får väl se om man kan får följa med nån snäll själ och åka raggarbil & supa nån gång framöver. Jag skulle ju vara nykter ett bra tag framöver, men jag tror att jag skippar det. För det är så många som vill att jag ska vara med dom och supa. Det kan jag ju inte göra om jag är nykter... hehe.

Jag kom hem vid kl.6 imorse och jag gick upp strax efter kl.13. Jag har känt mig så seg hela dagen, känt en blandning av bakfylla och onykterhet fast att jag inte ens drack igår.

Jag körde Olle till Gruvan förut så han kunde hämta sin bil. Efter det så käkade jag, Lotta och Pata.

Nu sitter jag här i min egen ensamhet och funderar på ifall jag ska gå upp och härja med dom igen.

Puss puss...

Fest idag då

Idag så blir det fest hemma hos mig. Det värsta är att det mest kommer vara tjejer hemma hos mig. Det skulle vara roligare om det var lite mer killar. Så man hade någon att hångla med och eventuellt knulla med. Nämen vad är det jag skriver... haha. Det kan faktiskt vara jävligt kul när det mest är tjejer som festar. Det blir väldigt mycket snack om sex då och så blir det att spela många fyllespel... =)

Jag ska väl snart ta och duscha & fixa lite här hemma... =) Men jag tänker inte städa för det brukar se ut som en svinstia när man har festat. Så det blir att städa efter att vi har festat typ imorgon eller på söndag.

Puss puss...


Dream lover

Jag känner att jag borde sova snart, men det blir nog inte att göra det. Jag är trött, men det blir att gå upp till Lotta en sväng igen.

Men jag känner inte att jag vill sova överhuvudtaget. Jag drömmer om en idiot varje natt, är så trött på det. Jag drömde så skum dröm om honom inatt och jag kände mig allmänt mobbad av alla utom honom. Jag var lite av en outsider i min dröm fast det är jag nog i verkligheten också. Det är inte många som vill umgås med mig längre. Men men screw everybody, I don't give a fuck.

Pussigull...


Tjohoooo

Igår gick jag på promenad i en timme i regnet. Fy faaan vad jag var blöt när jag kom hem plus att jag hade ont i benen som faaan. Snacka om att jag fick motion igår, för jag har träningsvärk idag... =) Snacka om att jag har blivit nyttig på senare tid. Är ute och går som faaan plus att jag håller mig till att äta det jag ska äta.

Jag har nyss kommit hem efter att ha åkt Blazern på skogsväg. Det känns precis som att åka berg och dal bana. Snacka om att det är kul... =)

Imorgon blir det antagligen att festa. Fast det känns som det händer roligare saker på lördag. Men jag har ju ingen som jag kan åka med nånstans. Så jag tror att det blir att vara hemma och festa, om det inte blir något annat bestämt. Får väl se senare vad vi bestämmer oss för att göra i helgen.

Puss puss...


Ingen kan ju säga att jag aldrig motionerar...

Jag har precis kommit hem efter att ha varit på promenad i nästan 1 1/2 timme, ingen kan ju säga att jag aldrig motionerar. Det var jävligt gött att vara ute en sväng, jag har lyssnat på bra musik och bra mått gott. Jag har tänkt en massa på olika saker och ting. Jag har tänkt att livet leker och det är underbart att leva... =)

Dessutom så kom jag på en liten knasig grej också. Ifall nån frågar hur jag har gått ner i vikt så kan jag säga på skämt att jag har levt på alkohol, sex och rock'n'roll... haha. Jag kommer på så knäppa saker ibland... yeah.

Jag måste försöka att gå på promenad oftare och dessutom gå på promenad ensam. Det är mer effektivt att gå själv för då kan jag gå den svängen jag vill gå och hur länge som jag känner för att gå. Jag går ju oftast på promenad själv för att jag känner att det är mer rogivande och behöver inte prata med någon. Jag kan bara vara på nåt sätt. Jag ska nog försöka att gå på promenad imorgon med, men det kanske inte blir att gå lika länge då.

Puss puss...

Nu vet jag hur jag ska göra

Jag har planerat in hur jag ska göra med nykterheten och så. Jag ska dricka lite på fredag och då har jag varit nykter i nästan 3 veckor. Sen blir det att dricka den 21a augusti och efter det så blir det att vara nykter i minst 2 månader. Så efter den 21a augusti så blir det inte att dricka förens i början av November eller nåt sånt. Jag känner att jag behöver några vita månader efter sommaren, för det har blivit en hel del alkohol under sommaren speciellt under Power Meet och Askersunds Cruisingen.

Men sen så vet jag inte riktigt om jag kommer leva celibat till nästa år eller så. Det kommer säkert att skita sig på ett eller annat sätt. Jag har ju inte haft sex på ett litet tag nu. Men har jag sex, så tänker jag inte ha sex med vem som helst. Det måste vara någon jag verkligen vill ha sex med. Och dom är nog väldigt lätt räknade... haha. För dom flesta killar jag känner är stora idioter. Dom är inte mycket att hänga upp i granen... hehe. Jag kanske skulle bli lesbian istället, men det känns inte riktigt rätt. Jag tänder för mycket på killar... hihi. Jag kom på en sak för ett tag sen och det är att jag tänder på värsta slusken... hehe. Faktiskt det är så, jag tänder på en massa raggarslusk... hehe. Men det är ju som så att jag tycker inte att det är så attraktivt med män som som ut som fjollor och spenderar mer tid framför spegeln än vad jag gör. Män ska vara män... helt enkelt... så är det bara... hehe.

Puss i ljumsken...

I feel good...

Jag mår toppen idag och det har jag inte gjort den senaste tiden. Jag har haft så mycket skit att tänka på. Men idag är jag på toppen humör och sitter & ler för mig själv. Jag är jätteglad och mår så himla bra, jag vet inte ens varför. Det har inte inte hänt ett skit idag, jag har bara jobbat & slitit. Sen duscha jag och åt när jag kom hem. Nu sitter jag på balkongen och njuter av att det är fint väder idag.

Jag kanske mår bra för att jag har kommit underfund med en hel del saker. Jag helt enkelt bryr mig inte om alla som försöker trycka ner mig. Folk som säger att dom gillar mig när dom visar motsatsen. Jag orkar inte engagerar mig i alla jävla dynga, jag går vidare med mitt liv. Jag går mot ljusare tider och mot mer positiva människor. Jag vill inte umgås med folk som bara gör mig irriterad, ledsen och arg. Gillar du mig, så visa det på ett bra sätt. Jag vill att folk ska våga visa att dom gillar mig fast att dom är nyktra. Jag vill inte bara hör att jag är söt, snygg, att dom gillar mig, är kär i mig etc när dom är fulla. Jag litar inte ett skit på vad killar säger när dom är fulla, om dom inte kan säga samma sak när dom är nyktra. Tycker jag om nån eller tycker att nån är snygg, kan jag säga det även när jag är nykter. Men jag kanske inte går fram och säger det till vissa. För jag orkar inte med att höra en massa elakheter tillbaka. Men skulle dom fråga, så skulle jag vara ärlig och säga som det är. Jag är väldigt ärlig av mig... =)

I don't give a shit about you and it makes me feel good...

I'm in a good mood....

Puss puss...

Party party... yeah

Det blir nog att jag dricker lite på fredag fast att jag inte skulle dricka förens den 21a augusti. Får väl se hur det blir när det närmar sig. Jag ska festa med en kompis som jag knappt har umgåtts med någonting under hela sommaren. Så det ska bli sköj att ta någr drinkar med henne, om hon inte backar ur vill säga.

Jag undrar om det händer nåt kul på fredag. Gör det inte det, så får vi väl fixa så det händer nåt kul. Det brukar alltid lösa sig på ett eller annat sätt... =) Bara jag är med så blir det ju kul... haha. En hel del har sagt att jag blir så rolig när jag är full, medan en del andra säger att jag bara är jobbig. Jag är ju nämligen papekoja på speed när jag är full. Dessutom så blir jag väldigt mycket fjortis när jag dricker, men det är bara kul... hehe.

Sug och svälj trevlig helg... =)

Rastlös all the time...

Jag är faaan jämt rastlös och nästan klättrar på väggarna. Jag mår bara bra när jag har saker att göra hela tiden, jag hatar att vänta och inte ha nåt att göra. Just nu sitter jag på balkongen och njuter av det fina vädret. Men solen försvann, så just nu är det inte lika fint väder som det var för en liten stund sen. Men jag njuter i alla fall av att det inte regnar idag... =) Jag jobbade bara en kort dag idag, det är jävligt gött. Jobbade 7.30-14, imorgon jobbar jag 8-16 och på torsdag jobbar jag 7-16. Sen så är jag ledig i 13 dagar, det ska bli så grymt skönt. Det har varit så mycket krångel på jobbet dom senaste veckorna, men det är det nästan alltid under sommaren när folk är på semester.

Nu kom solen tillbaka, snacka om gött. Jag och Meduza sitter är ute och njuter... =) Jag lyssar på musik och mår allmänt gött just nu. Jag skulle vilja ha nåt mer att göra, men men that's life. Jag har så svårt för att bara slappna av och ta det lugnt. Jag känner mig rastlös så fort jag inte har nåt att göra. Det är nog därför som jag springer omkring så mycket på jobbet fast att jag ibland inte ens behöver det. Och bara kan sitta och ta det lugnt en stund.

Nu ska jag väl försöka att bara sitta här och njuta av vädret.

Peace and love...

Självplågeri

Jag verkar tycka om att plåga mig själv. Jag var chafför igår till Gropafesten åt en massa Zinkgruvare och körde Impala 63:a. Fast att jag skulle upp tidigt och jobba idag. Så jag har bara sovit cirka 2 timmar inatt. Jag kom hem cirka kl.4.15 och gick upp kl.7.15. Jag har jobbat 8-13 och ska iväg & jobba 16-21.

Det var rätt så kul emellanåt igår även fast att jag var chafför. Jag är så klantig... hehe. När vi skulle åka ut från Rejmes, så missade jag vägen... haha. Jag såg inte vart vägen var nånstans, så jag åkte förbi. Jag tror inte att jag ser så bra när det är mörkt ute. Det är inte första gången jag gör så. Jag svängde för tidigt en gång när jag var chafför och det var snö överallt. Jag såg inte vägen och svängde för tidigt och hamnade i diket... haha. Sen så svängde jag åt fel håll när vi skulle till Gropafesten, för jag har aldrig varit där förut och visste inte vart det var nånstans i Fjugesta. Och jag fick inget vettigt svar när jag frågade åt vilket håll vi skulle åka åt.

Sen var det ju någon som försökte hångla med chaffören, när chaffören försökte koncentrera sig på att köra. Så han fick bara en kyss för jag vill inte köra i diket eller nåt sånt. Sen så sa han till folk att han har legat med chaffören, fast att vi aldrig har legat med varandra. En del människor är lite special edition ibland.

Jag blev lite smått irriterad mellan varven för jag ville inte åka några extra svängar och sånt eftersom jag skulle upp och jobba idag. Men men jag får ju skylla mig själv att jag ställer upp och kör. Men jag blev ju lite sugen på att köra raggarbil, jag har ju inte kört någon sen Power Meet. Jag tänkte faktiskt säga nej när dom ringde igår och frågade om jag kunde vara chafför. Men sen så hade jag så svårt för att säga nej eftersom dom ringde strax före kl.21 och det hade nog inte varit så lätt & hitta nån annan chafför. För jag tror nog att jag var en av dom sista dom tänkte på att ringa för jag brukar oftast säga nej när folk frågar om jag vill vara chafför. Jag tycker att det är lite jobbigt att köra eftersom jag är så nervös av mig. Jag tycker att det är jobbigt att köra bilar jag inte har kört förut plus att jag har världens sämsta lokalsinne. Jag får ju fråga folk hur många gånger som helst vilken väg vi ska åka. Fast igår så hittade jag ju faktiskt alldeles själv till Fjugesta, det var bara att jag inte hittade till själva festen när vi väl hade kommit så långt. Dessutom så är jag ju helt ärligt inte speciellt bra på att köra bil överhuvudtaget. Det är ett under att jag har lyckas tagit körkort, jag trodde inte att jag skulle klara det. Men jag gjorde ju det och jag har ju lyckats att behålla det också utan att få några böter.

Jag tappade min mobil i bilen inatt, När jag kom hem så letade jag som en tok efter min mobil. Men jag var nyss i Zinkgruvan och hämtade den. Så den var inte så bortsprungen som tur var.

Jag tycker att det är lite lustigt att en av mina arbetskamrater tyckte att jag såg pigg ut förut fast att jag har kört hela natten och inte sovit så mycket. Jag tycker inte att jag ser pigg ut och jag känner mig inte allt för pigg. Jag känner mig i alla fall piggare nu än vad jag gjorde när jag gick upp i morse. Då frös jag så jag skakade och blev alldeles yr när jag ställde mig upp. Det är inte bra att sova för lite. Det är tur att jag är ung och frisk, jag klarar nog det mesta om jag bara ger mig fan på't.

Jag har ju gjort såna här dumma saker förr. Jag vet för flera år sen när jag inte hade haft mitt körkort så länge. Då hade jag jobbat delad tur på lördagen och slutade kl.21. Då drog jag direkt upp till klubben för att köra på en massa fyllon och så körde jag till sommarfesten i Mullhyttan. Jag kom väl hem kl.5-6 på morgonen, det blev bara att äta och duscha. Sen iväg och jobba 7-16. Sen efter jobbet så åkte jag till Zinkgruvan och jag höll nästan på att somna på vägen dit. Det var inte så smart att köra bil när jag hade varit vaken i cirka 34 timmar i sträck.

Jag tror inte att jag ska göra om det här på väldigt länge, man blir ju helt mupp av att sova för lite. Jag kommer nog att sova väldigt gött inatt i alla fall.

Puss puss...

Nykter & Celibat

Jag har varit nykter i cirka 12 dagar och levt i celibat i cirka 13 dagar. Men jag kommer bara att vara nykter 2 veckor till sen kommer jag att dricka lite grann. Celibat kommer jag nog kunna klara längre tid... haha. Jag har ingen lust att ha sex med någon som jag inte har känslor för, så det blir att inte ha sex på ett tag. Jag har ju ingen att gilla just nu eller jag kanske har det. Det märks hur det blir med saker och ting. Just nu känns det som om ingen gillar mig. Det är knappt aldrig någon som hör av sig till mig, jag orkar inte vara den som alltid ska höra av mig till alla. Så jag får väl umgås med mig själv i min egen ensamhet... haha. Jag har i alla fall några stycken att umgås med.

Jag har knappt sovit nåt i natt, jag blev ju väckt kl.8.30 av att telefon ringde. Så det är nog några som gillar mig eftersom en del ringer tidigt på morgonen... haha.

Jag känner mig så seg idag, ändå så var jag nykter & städad igår. Men jag var ju upp tills det blev ljust ute... haha.

Jag vill hitta på nåt idag, men jag vet inte vad... hmmmm....

Puss & snusk...

Tjo hej...

Igår natt så fick jag sms från nån 17 årig kille från Laxå. Han undrade vem jag var och hur han hade fått mitt nummer. Jag har ingen aning om hur han har fått mitt nummer, jag hade i alla fall inte hans nummer. Så jag var ju tvungen att fråga vem han var också. Jag har inget minne att jag har träffat nån 17 åring från Laxå, så jag misstänker att han har fått numret av någon annan. Jag kan ju ha träffat honom när jag var full, men varför skulle jag ha gett honom mitt nummer? Det verkar ju bra onödigt, så tror mer på att det är nån annan han har fått det av.

Det är lite pinsamt att jag försov mig igår när jag började kl.8 på morgonen, men det kan ju bero på att jag hade smsat med den där 17 åringen som gjorde att jag försov mig. Men det är första gången jag har försovit mig sen jag började jobba på Norrabergen och jag har jobbat där cirka 5 månader nu.

Igår efter jobbet så umgicks jag lite med Lotta och vi var uppe hos Carina en sväng. Kollade lite när Martin & gänget drack lite. Lotta drack ju också lite grann, men jag var ju nykter och städad. Sen kom en kompis och hämtade mig & Lotta en sväng för att han skulle ha pengar av mig. När jag kommer tillbaka så har Pata & Jens flyttat på min bil så den stod på ett gärde. Jag blev lite irriterad, det var lite jobbigt att köra därifrån. Men jag lyckades till slut... hehe. Det är tur att det är fyrhjulsdrift på bilen.

Senare under kvällen så drog alla iväg för att supa. Så jag var hemma och glodde en stund. Sen så drog jag ut på stan för att träffa Alex. Då ringde Pelle, så jag körde Pelle till Vretstorps Parken. Alex följde med och det var inte så kul. Vi gick ju aldrig in på stället, vi var bara utanför. Det var jävligt dåligt med folk i allmänhet. Det var typ dött på parkeringen, så jag fattar inte att vi var där i flera timmar. Men det kom ju några roliga människor som vi snackade med. Jag kom väl hem ungefär kl.2.30 och sen gick jag inte & la mig förens kl.4.30. Så jag har inte sovit allt för många timmar.

Jag är ledig idag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir nog inga nattliga utflykter idag eftersom jag ska upp kl.7 imorgon. Jobbar ju 8-13 & 16-21 imorgon.

Puss puss...

Uppe i varv

Jag är verkligen uppe i varv för tillfället. Jag är en blandning mellan energizer Bunny och papekoja på speed just nu. Mitt hjärta slår volter i bröstet på mig, jag har hur mycket adrenalin som helst just nu.

Jag kanske ska förklara varför jag är så här. Första timmen på jobbet var cool lugn. Men sen började allt trassel och strul. En personal dök inte upp kl.16 för hon trodde att hon inte behövde sjukanmäla sig idag eftersom hon var sjuk igår. Så dom som jobbade på ena avdelning fick leta efter någon som kunde jobba, men dom fick inte tag på någon. Men sen så fick chefen tag på någon som kunde jobba som tur var. Det var så himla struligt och hade personen som skulle ha jobbat kommit hade jag varit ensam delegerad på 2 avdelningar med sammanlagt 22 boende. Det var tur att chefen fick tag på någon med delegering så jag slapp ge mediciner på båda avdelningarna och kunde koncentrera mig på bara en avdelning. Det blev lugnare bara man visste vem det var som skulle komma och att det kom någon med delegering. Så resten av kvällen har flytit på väldigt bra. Men stressen från början av kvällen sitter fortfarande i. Så jag är helt uppe i varv, så jag måste försöka varva ner så jag kan sova sen. Jag ska ju upp och jobba imorgon. Jag hoppas att det inte är nåt strul imorgon, det har varit så himla mycket den senaste tiden. Det är jobbig under sommaren då alla vikarier är ute på arbete, det är svårt att få in nån när folk är sjuka.

Nu ska jag försöka att koppla av en stund, om det går. Jag har ju väldigt svårt för att koppla av. Jag är full av energi just nu... haha.

Puss puss...

Dags att sova

Jag gick ut på en till promenad, kände att jag behövde bli av med lite överskottsenergi. Men nu blir det dags att sova, så jag orkar med morgondagen.

Good night everybody...

No alcohol

Jag har tänkt en del och jag har bestämt mig. Jag tänker knappt dricka nån alkohol den närmsta tiden plus att jag inte tänker ha sex eller äta onyttig mat. Jag tänker bli en väldigt nyttig och hälsosam människa. Det blir nog bara att dricka alkohol 2 gånger eller nåt under dom närmsta 4 månaderna. Jag vet att jag kan klara av det, jag har ju gjort det förr. Men det betyder inte att jag inte kommer ha kul för det. Jag kommer vara ute på saker och ting i alla fall fast att jag inte dricker. Jag tänker inte bara sitta hemma och glo, det är ju inget roligt ju.

Jag har kommit på en sak... livet leker... =)

Puss...

Funderar

Jag har precis kommit hem efter att ha varit ute på en liten promenad och funderat på en hel del saker. Jag har ju redan bestämt mig för vad jag ska göra och jag ska hålla mig till det också. Forget and move on... that's the plan. Man vet ju aldrig vad som händer i framtiden, men just nu blir det att lägga en del saker på is.

Jag har varit så onyttig idag och ätit en massa onyttiga saker. Men nu ska jag satsa på att bli nyttig igen för jag måste gå ner dom sista kilona. Det gör ju inget att vara onyttig ibland bara man inte gör det till en vana. Jag har inte bara varit onyttig idag, jag har varit det en hel del dom senaste dagarna. Jag måste gå tillbaka till mitt nyttiga liv igen. Det är inte så svårt som tur är, jag har ju levt relativt nyttigt de senaste året. Annars skulle jag inte ha gått ner 20 kilo.

Jag borde gå och lägga mig nu, men jag känner mig inte så trött. Men det blir väl antagligen att sova om en liten stund i alla fall, finns ju inte så mycket att göra just nu.

Puss & snusk...


Road trip för faaan...

Jag, Lotta och Mattias åkte på lite road trip till Zinkgruvan förut idag. Jag var tvungen att testa fyrhjulsdriften på bilen lite grann. Vi åkte värsta skogsvägen, det kändes som att åka berg och dal bana. Men det var kul som faaan och så titta vi lite på gruvhål och fin utsikt & allmänt muppade oss. När man har tråkigt och inget att göra, då gör man lite crazy saker. Efter det så åkte vi bara runt lite Askersund och muppade oss lite i stan. Nu så har jag precis kollat färdigt på en jävla rutten film, men den hade väl några roliga scener.

Jag vet inte riktigt vad för mupp grejer jag kan hitta på nu. Klockan börjar ju ticka iväg, men jag känner inte för att gå och lägga mig än. Jag behöver ju inte sova riktigt än heller. Jag börjar ju inte jobba förens kl.15 imorgon.

Jag måste försöka komma på nåt roligt att göra på fredagkväll, jag är ju ledig på lördag. Men det blir nog att vara nykter i alla fall. Jag ska vara nykter tills den 21a augusti, då har jag varit nykter i nästan en månad. Jag drack ju alkohol senast den 25e juli. Det blir att vara nykter ett bra tag efter den 21a augusti sen också. Jag ska knappt dricka överhuvudtaget i höst har jag tänk. Jag gör bara en massa dumheter när jag dricker. Jag får satsa på att vara chafför och så istället. Det kanske blir att köra runt lite på fredag och vara allmänt mupp.

Allt är bara mupp just nu... haha. Jag gillar fan det ordet... hehe. Det är nog därför som jag använder det typ hela tiden.

Puss puss...

Ledig

Idag är jag ledig och jag har typ inte gjort ett enda dugg idag... suck.

Igår efter jobbet då var jag jätteduktig och gjorde massor med saker. Jag tvättade, diskade, gjorde rent kattlådorna och bäddade rent min säng. Jag skulle behöva städa hela lägenheten, men jag har ingen lust att göra det idag. Jag är bara ledig idag sen jobbar jag torsdag & fredag, ledig lördag och jobbar söndag-torsdag. Men sen så är jag ledig 13 dagar... =) Det ska bli riktigt gött.

Får väl ta och försöka att städa nån dag, men det känns inte så viktigt just nu eftersom jag ska jobba så mycket den närmsta tiden. Jag kommer ju knappt vara hemma i alla fall. Det blir väl att städa när jag har semester sen.

Får försöka att hitta på nåt sköj just nu. Funderar på att ta en drink eller två. Men jag hade ju tänkt att vara nykter i fyra veckor nu och jag har än så länge bara varit nykter i 1 1/2 vecka. Men det suger lite i supar-tarmen. Det känns lite onödigt att dricka idag, det är bättre att hitta på nåt annat. Men vad??? Jag har ingen aning vad jag vill göra. Jag funderar faktiskt på att gå ut en sväng för det är väldigt fint väder just nu... =)

Puss puss...

Fjortis

Jag kom på en sak häromdan. Jag är väldigt vuxen och ansvarsfull när jag jobbar och ibland även på fritiden. Men när jag är full och ibland när jag umgås med mina vänner, så är jag värsta fjortisen... haha. Men det är nog för att jag fortfarande har barnasinnet kvar, jag kommer aldrig att bli riktigt vuxen. Jag känner mig fortfarande som ett barn ibland, jag kan inte fatta att jag fyller 30 nästa år. Jag känner mig inte äldre än 20-25, dessutom brukar folk ofta säga att jag ser ut som jag är 22 eller nåt sånt. Jag kommer att vara ung i sinnet för alltid... =)

Det känns gött att jag bara jobbar idag och imorgon, sen är jag ledig på onsdag. Men sen så jobbar jag ju torsdag och fredag, ledig lördag och jobbar söndag-torsdag. Men efter det så är jag ledig i 13 dagar... =) Det ska bli riktigt gött... =)

Puss puss...

RSS 2.0