Bättre och bättre

Jag gick bredvid 7-16 i Strandgruppen idag. Det kändes bättre idag och jag kommer nog att trivas bra bara jag kommer in i det. Det kommer ta ett litet tag och komma ihåg vart alla bor. Men jag får väl leta i början och fråga om jag inte hittar.

Det är nog många saker som jag måste fråga om nu i början. Men det löser sig, så jag behöver nog inte vara orolig. Det verkar vara bra personer som jobbar där.

Jag var så orolig inatt över hur dagen skulle bli. Jag sov inte många timmar inatt. Så efter jag hade ätit när jag kom hem, så somnade jag en timme på soffan. Det var riktigt skönt... =)

Jag var nyss på promenad en timme, så nu blir det bara att slappa och ta det lugnt. Blir väl snart att sova. Jag har tänkt att åka och shoppa lite imorgon.

Over and out...


Snurrigt

Nu har jag inte skrivit nåt på några dagar. Men det har inte hänt allt för mycket.

I lördags var till Hällabrottet och drack några drinkar. Det blev en riktigt bra kväll. Jag hade kul, det var inte riktigt planerat att åka nånstans. Det blev bestämt till hundra procent efter att jag hade slutat kl.20.30 i lördags. Innan dess var det bara en tanke och jag hade ingen aning om hur jag skulle ta mig dit. Men jag folk kom och hämtade mig utan att jag behövde leta chaufför. Jag hade haft flera andra jag hade kunnat åkt med också, så det hade löst sig hur som helst.

Igår skulle jag ha varit i skolan på sista kursdagen. Men jag mådde inte så bra, så jag stannade hemma och tog det lugnt.

Ikväll har jag gått bredvid i Strandgruppen och jag ska gå bredvid dag imorgon. Det började inte alls bra ikväll, men det löste sig som tur var. Snacka om att det är snurrigt när man börjar på ny arbetsplats. Men det ordnar sig bara man kommer in i det som tur är.

Direkt efter jobbet i lördags var jag och hämtade en bil. Så jag lånar en 240 just nu, men pappa sa att min 740 ska vara klar snart. Så jag kanske får den i veckan eller nästa vecka. Får la se hur det blir. Jag har ju bil december ut hur som helst.

Puss puss


Fredag helt daga

Jag har inte skrivit på några dagar nu, jag haft en del saker att göra. Jag jobbade igår och i onsdags. Dessutom har jag storstädat hela lägenheten den här veckan. Jag gjorde klart det sista i förmiddags. Det känns riktigt skönt att ha det rent och fräscht här hemma.

Jag har tagit fram lite julgrejer idag fast att jag inte tänkt att ta fram mer än adventsljusstaken idag. Resten hade jag tänkt vänta med tills det blir December. Tycker att det är lite tidigt att ta fram julgrejerna nu. Jag tycker det är bättre att ha grejerna framme längre istället.

Jag kanske ska få lite besök av några killkompisar idag. Jag hoppas att dom kommer, men man vet ju aldrig. Det kanske blir att sitta här själv och glo denna fredagskväll.

Sug och svälj, trevlig helg...


Zinkgruvan

Imorse var jag ute på promenad i en timme. Det var riktigt skönt.

Sen vid lunchtid så tog jag bussen till Zinkgruvan. Umgicks med Lizzie & snacka lite om allt möjligt. Åkte upp till min bror en sväng också. Kom hem ca kl.17.

Jag försöker att storstäda här hemma, så att jag kan ta fram julgrejer i slutet av veckan. Men jag blir nog inte helt färdigt med städningen förens nästa vecka eller nåt. Jag har så mycket grejer som jag inte vet vart jag ska göra av. Suck.. Måste komma på vart allt ska ta vägen. Får nog gå ner med en hel del saker till förrådet.

Over and out!


Trött och huvudvärk

Jag har haft huvudvärk hela dagen. Så jag gick och la mig på en gång när jag kom hem från skolan. Jag har fortfarande ont, men inte lika mycket som förut. Så det hjälpte lite grann att ta en Ipren och sova.

Det blir väl dags att sova snart igen, så jag orkar med morgondagen. Jag är ledig imorgon, men jag tänkte åka till Zinkgruvan en sväng och hälsa på lite vänner.

Puss puss...


Skola

Jag är i Hallsberg just nu och det är näst sista skoldagen. Nästa måndag är sista gången. Jag behöver inte vara orolig längre för förra provet. Jag fick VG på båda proven. Idag lämnade jag in min bokrecention på boken "Den längsta ronden" och nästa gång blir det redovisning. Jag får försöka förbereda mig på den.

Puss puss


Fredag...

Jahopp... Så är det helg igen. Jag ska jobba hela helgen, så jag vet vad jag ska hitta på.

Jag ska snart iväg och jobba kväll. Det går förhoppningsvis bra.

Jag känner mig rätt så trött och seg, men jag piggnar nog till snart.

Puss puss...


Väldigt passande...

Jag hittade en låt som tycker passar in på några stycken som jag känner... haha. Låten är ett tecken på att många karlar är både blinda och döva, dom får faaan skylla sig själva... hehe. Väljer man fel och inte fattar det när alla andra fattar det, så har man nog inte många hjärnceller. Jag skulle dumpa det as som försöker lura mig på pengar eller är otrogen hela tiden. Jag är hellre singel för alltid än att välja att bli tillsammans med ett stort svin.




Lustigt

Jag tror att läraren gav oss fel prov igår. Jag kollade i boken för en stund sen vad som vi skulle gå igenom igår. Jag åkte hem direkt efter provet igår eftersom jag inte kände mig så pigg. Hon hade tagit med frågor från kapitel som vi inte skulle ha med på provet. Vi skulle ju gå igenom dom kapitlen igår på eftermiddagen.

Antingen har hon ändrat vilka kapitel vi skulle ha prov på eller så gav hon oss helt fel prov. Det är inte konstigt att jag tyckte att jag inte hade läst nåt om dom sista frågorna. Vi skulle inte ens ha frågor på de kapitlen. Det var inga frågor på det som vi hade gått igenom mest och inget om utredning som skulle vara mest om på provet.

Jag känner mig rätt så lurad just nu. Eftersom det bara var en fråga av det som hon sa skulle vara med på provet. Hon hade frågor från 3 kapitel som vi inte ens har gått igenom. Som hon inte har sagt att vi skulle ha prov på. Jag är rätt så arg just nu. Fast jag vet att jag kuggade på en eller två frågor som jag borde ha kunnat eftersom dom åtminstone var med i dom kapitlen som vi skulle ha prov på. Jag tror det gick bättre på dom frågorna som jag inte hade läst nåt om.

Over and out...


Prov... Usch

Jag har haft prov idag. Det gick nog åt helvete. Jag har läst på en del, men det var bara en fråga på det som jag hade läst på mest. Resten av frågorna var på sånt som jag bara har läst igenom 1-2 gånger. Det är så jävla typiskt. Men men om jag kuggar så spelar det egentligen ingen roll. Jag är ju redan undersköterska och det här är bara lite utöver. Även om jag inte klarar kursen, så har jag ju ändå läst och lärt mig nåt.

På första provet gick det nog väldigt bra. Men på detta prov får jag antingen IG eller G. Men jag misstänker IG. Det är tur att det inte är några mer prov nu, om jag inte måste göra om detta prov.

Jag måste läsa färdigt boken nu i veckan, så jag kan skriva bokrecentionen.

Over and out...


Rock at Sea

I helgen så var jag på kryssningen Rock at Sea 50-60-tal. Jag har haft en otroligt rolig helg, jag behövde verkligen detta. Jag har varit väldigt instabil under de senaste månaderna. Jag har mått väldigt dåligt emellanåt. Men jag känner att saker och ting börjar ljusna.

Det har varit kul i helgen att träffa en massa underbara människor. Det hände en hel del lustiga saker under kryssningen. Jag vet i alla fall en sak att det är inga svårigheter att hitta ligga på en sån här kryssning. Jag fick många erbjudanden... Haha.

Puss puss


Ordning och reda

Jag har varit riktigt duktig idag. Jag har bäddat rent sängen, tvättat, diskat och dammsugit golven. Jag tänkte städa efter helgen. Men jag är allergisk mot damm och katthår. Så jag var illa tvungen att dammsuga och bädda rent i sängen. Jag gick runt och nös hela morgonen. Så det var dags att städa, det känns bättre att vara här hemma nu när det inte är så mycket damm.

Jag får försöka att plugga lite när jag kommer hem från jobbet eftersom jag inte har hunnit att göra det nu. Jag jobbar 15-21 idag. Måste försöka att läsa ut boken "Den längsta ronden" inom en vecka, så jag hinner skriva bokrecentionen i slutet av nästa vecka. Så jag kan lämna in den veckan därpå.

Over and out...

Det man inte gör idag, kan man skjuta upp imorgon också...

Jag har inte städat idag heller. Får nog försöka att städa efter helgen. Jag måste plugga en jävla massa den tid som jag inte jobbar dom närmsta dagarna. I helgen blir det inte att plugga nåt och jag har prov på måndag. Jag får skjuta upp städandet tills nästa vecka. Imorgon ska jag tvätta, så jag gör ju nån nytta innan jobbet. När jag har lediga dagar så känner jag mest för att bara ta det lugnt. Jag jobbade ju ca: 50 timmar onsdag-måndag. Det är ju mer än en heltidsvecka, så det är inte konstigt att jag inte har orkat engagera mig i så mycket igår och idag.

Denna vecka är ju lite mer soft eftersom det bara är jobba torsdag och fredagkväll. Sen på lördag blir det rock'n'roll.

På eftermiddagen var jag och hämta min Iphone som har varit på lagning. Så nu har jag mitt vanliga nummer igen, men jag kommer att ha igång den andra telefonen i några veckor till ifall att det är någon som kontaktar mig på den telefonen. Alex var med mig och hämtade telefonen. Sen så drog vi hem till mig och glodde på två filmer. Första filmen var klokren, men den andra filmen var bara jävligt skum.

Nu tänkte jag titta lite på film innan jag ska sova.

Bye bye fuckers...


Bortglömd?

Det känns lite som om en del har glömt bort att jag existerar. Men jag kan ju bara säga att det är deras förlust och inte min. Vill dom inte umgås med mig, så vill inte jag umgås med dom heller. Det finns ju en del av dom som jag inte är så intresserad av att ha så mycket kontakt med i alla fall. Jag tänker inte tjata på folk om att vi ska hitta på nåt. Prioriterar dom inte att hitta på nåt med mig ibland, så vill dom nog inte ha nåt med mig att göra.

Jag har funderat på en del saker på senare tid. Jag har slutat att umgås med en del som jag inte orkar med att umgås med längre. Men jag har inte berättat det för dom att jag inte vill umgås med dom längre. Jag har inte hört av mig till dom, men det lustiga är att dom inte har hört av sig till mig heller. Så det var garanterat det rätta att inte vilja ha kontakt med dom längre, med tanke på att dom inte ville umgås med mig heller. För om dom var rädd om vänskapen med mig och absolut inte ville förlora mig som vän så hade dom ju ändå hört av sig. Det betyder ju att våran vänskap inte betydde ett skit för dom, så jag har ju gjort rätt. För jag vill inte ha vänner som inte gillar mig och inte vill umgås med mig. Det är inga riktiga vänner, det är bara folk som umgås med en i brist på riktiga vänner. Jag tänker inte umgås med nån som bara vill umgås med mig när dom känner sig ensamma.

Jag är väldigt mycket ensam för tillfället för att jag har valt att rensa bort folk från mitt liv. Men jag mår bättre av att vara själv än att umgås med en massa pack. Jag vill umgås med folk jag litar på och som jag verkligen gillar. Jag är trött på folk som bara ljuger och snackar en massa bullshit hela tiden. Jag vet flera som säger en sak, men gör tvärtemot hela tiden. Jag stör mig rätt så mycket på folk som säger att dom vill en sak, men visar att dom vill ha det som är så extremt långt ifrån. T.ex. säger att dom inte vill ha uppmärksamhet, men dom vill ha massor med uppmärksamhet och stör sig på om någon annan får uppmärksamheten istället.

Jag vet själv att jag är lite dubbel just nu, men ändå inte. Jag trivs bra med att vara för mig själv när jag är ledig för jag umgås med folk hela tiden när jag jobbar. Men ibland så känner jag att det skulle vara kul om någon hörde av sig ibland. Telefonen är jävligt tyst nu för tiden, det känns som om dom vänner jag har kvar glömmer bort mig. Jag hör av mig så fort jag kan, men dom hör av sig jävligt sällan. Jag hör inte av mig så mycket när jag jobbar, men då har jag så mycket annat för mig.

Jag tyckte att det var lite kul att telefonen gick hett i lördagskväll när jag bara var hemma och tog det lugnt. Telefonen brukar bara gå hett under helger som jag är ute och dricker. För då har man kontakt med alla jävlar som man ska festa med... haha. Det är kul att nån tänker på mig ibland.

Jag är rätt så trött på att folk enbart vill umgås om alkohol är inblandat. Jag börjar nog bli gammal för jag tycker inte att det är lika roligt att festa som jag tyckte förr. Jag tycker att det kan vara roligare att hitta på nyktra aktiviteter istället. Jag har oftast inte lika roligt när jag festar nu för tiden som jag hade förr.

Men nästa helg blir det att festa en del... =) Sen blir det inte att festa nåt förens jag ska fira min födelsedag. Jag blir ju gammal om en månad, jag kommer inte att vara i 20-årsåldern längre. Men man är ju inte äldre än vad man känner sig. Och känner mig som om jag är i 20-25 årsåldern fortfarande. Jag ser inte ut att vara äldre än 25 eller nåt sånt heller. Det var ju inte många månader som det var flera som trodde att jag var 22-23 år.

Puss puss...

Lata lilla jag...

Idag har jag bara tagit det lugnt. Slappat och glott på film. Jag har pluggat lite idag, så jag har gjort nåt vettigt i alla fall. Får försöka att plugga ännu mer imorgon och kanske städa. Får se om jag orkar städa. Det är så tråkigt att städa... usch. Om det är någon som har lust att städa hos mig, så är det bara att ni hör av er... haha.

Jag har antagligen nån infektion eller nåt. Men men det går väl över snart får jag hoppas. Jag har svullna lymfkörtlar under haken. Jag märker inte av det så mycket. Jag märker det mest när jag känner på svullnaden. Jag antar att det inte är någon idé att söka upp läkare, för jag misstänker att det är nåt virus som dom ändå inte kan göra nåt åt. Dessutom finns det aldrig några tider på vårdcentralen för att alla hypokondriker tar alla tider. Det finns så mycket folk som drar till vårdcentralen för minsta lilla skitgrej, så det finns aldrig några tider för nån som mig som enbart söker upp läkare om det är något allvarligt. Jag mår ju bra just nu, det är bara irriterande med den jävla svullnaden. Jag tror att svullnaden beror på att jag har inflammerat tandkött. Men det brukar försvinna om man är extremt nogrann med tandborstningen. Jag har nog varit lite slarvig med tandborstningen emellanåt... fy på mig... haha. Jag borstar varje dag, men jag borstar inte tillräckligt noga.

Over and out...



If you could read my mind

If you could read my mind love,
what a tale my thoughts could tell.
Just like an old time movie
about a ghost from a wishing well.
In a castle dark or a fortress strong
with chains upon my feet.
You know that ghost is me
and I will never be set free
as long as I'm a ghost that you can see.


If I could read your mind love,
what a tale your thoughts could tell.
Just like a paperback novel,
the kind the drugstore sells.
When you reach the part where the heartaches
come the hero would be me.
Heroes often fail.
And you won't read that book again
because the endings just to hard to take.


I walk away like a movie star
who gets burned in a three way script.
Enter number two, a movie queen
to play the scene of bringing all the good things out in me,
but for now love lets be real.


I never thought I could act this way
and I've got to say that I just don't get it.
I don't know where we went wrong
but the feelings gone and I just can't get it back.

If you could read my mind love,
what a tale my thoughts could tell.
Just like an old time movie about a ghost from a wishing well.
In a castle dark or a fortress strong
with chains upon my feet the story always ends.
And if you read between the lines
you'll know that I'm just trying to understand
the feeling that you left.

I never thought I could feel this way
and I got to say that I just don't get it.
I don't know where we went wrong
but the feelings gone
and I just can't get it back.




Rödhårig...

Jag har färgat håret rött idag. Men det är bara toning så det försvinner efter ett par månader. Men det var kul att göra nån ändring efter att ha varit blondin i flera månader. Jag har inte haft rött hår på flera år, så jag tyckte att det var dags att testa det igen.

Jag är lite smått irriterad. Jag är svullen under hakan. Det gör inte speciellt ont, men det är irriterande. Jag hoppas att svullnaden går ner, annars måste jag försöka få tid på vårdcentralen. Men jag hoppas att svullnaden ska gå ner av sig själv till helgen. Det känns mest bara när jag rör på stället som är svullet. Det är nog inget farligt, svullnaden går förmodligen ner av sig själv. Jag ska avvakta nån dag innan jag kontaktar vården, får hoppas att svullnaden försvinner så jag slipper träffa nån läkare. Jag är inte en hypokondriker som springer till vårdcentralen för minsta lilla grej. Det ordnar sig...

Jag längtar till helgen... =)

Puss puss...

I rather have had love and lost...

... than never had love at all...

Varför skall man älska den man ändå aldrig får,
varför tändes i mitt hjärta kärlek vid så unga år.
Varför skulle vi väl mötas,
varför korsar du min stig,
ödet förde oss tillsammans,
säg mig varför träffade jag dig.

Jag har kämpat jag har lidit smärtans bistra kval för dig,
men du kan väl inte hjälpa att du inte älskar mig.
Jag skall älska dig för evigt,
dig för evigt hålla kär,
älska blott och tåligt lida,
fast jag nu förskjuten är.

Trots att hjärtat skall förblöda, inget hindra kan dess kval,
endast döden kan oss lösa ifrån denna jämmerns dal.
Den som älskat aldrig glömmer,
den som glömt ej älskat har,
den som älskade och glömde,
visste ej vad kärlek var.


I'm not ready to make nice...

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and I don't have time
To go round and round and round

It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
?Cause I'm mad as hell, can't bring myself
To do what it is you think I should

I know you said
Can't you just get over it??
It turned my whole world around
And I kinda like it

Don't let it bring you down...

Old man lying by the side of the road
With the lorries rolling by,
Blue moon sinking from the weight of the load
And the building scrape the sky,
Cold wind ripping down the allay at dawn
And the morning paper flies,
Dead man lying by the side of the road
With the daylight in his eyes.

Don't let it bring you down
It's only castles burning,
Find someone who's turning
And you will come around.

Blind man running through the light of the night
With an answer in his hand,
Come on down to the river of sight
And you can really understand,
Red lights flashing through the window in the rain,
Can you hear the sirens moan?
White cane lying in a gutter in the lane,
If you're walking home alone.

Don't let it bring you down
It's only castles burning,
Just find someone who's turning
And you will come around.

Don't let it bring you down
It's only castles burning,
Just find someone who's turning
And you will come around.




All work and no play...

Jag har bara suttit hemma och glott på film ikväll. Riktigt skönt att bara vara själv och ta det lugnt. Har jobbat 7-16 idag och ska jobba 13-21.30 imorgon, så jag vill bara ta det lugnt. Jag behövde lite vila så orkar jobba imorgon plus orka med måndagen. Jag har ju skola plus arbetsplatsträff på måndag. Men sen får jag vara ledig i hela 2 dagar... YES... Men jag jobbar inte så mycket nästa vecka. Det är måndagen som är lite jobb och sen så jobbar kväll torsdag & fredag. För lördag-söndag nästa helg, så är det fest för hela slanten... haha. För då är det ju nämligen Rock at Sea 50-60-tal... Yeah. Då kommer rock'n'roll faktorn vara på topp som faaaan....

Have fun out there in the dark...


Jag skiter i dig...

Jag skiter i vad folk tycker om mig. Jag tänker bara vara mig själv, jag tänker inte vara någon annan för att göra andra nöjda. För jag antar att en del inte tycker att jag ska skriva om mitt sexliv på nätet... och??? Who gives a fuck... Jag bryr mig inte. Jag har inga hemligheter, jag kan berätta allt för alla. Jag är öppen och ärlig av mig.

Jag är person som emellanåt vill höras och synas. Jag står för det och jag tycker att man ska stå för den man är. Det vet jag att många i min omgivning inte gör. Jag känner en del som gör allt för att få synas, men dom kan inte stå för att dom vill att folk ska se dom. Klagar som faaan om dom får en massa uppmärksamhet fast att dom vill ha uppmärksamheten. Jag vet att en del skäms som faaan för mig ibland. Men jag känner bara att det är kul. Jag minns en gång som jag verkligen syntes i mängden och mina vänner undrade vad fan jag hade tagit på mig för kläder. Jag var klädd i rosa från topp till tå och jag fick en del uppmärksamhet. Folk tyckte att jag såg ut som en prinsessa. Jag tyckte bara att det var roligt, men mina vänner skämdes som faaan... haha.

Vissa gånger vill jag inte ha uppmärksamhet och då gör jag mitt yttersta för att folk inte ska märka av mig. Men det är mitt val vad jag säger, skriver och tar på mig. Vill jag synas så gör jag det. Jag bryr mig inte om vad folk vet om mig. Jag bara känner för att ventilera mina tankar, sen om folk tycker det är intressant att läsa så är det bara en bonus. Gillar dom det inte, så kan dom skita i att läsa. Tycker folk att jag är för vulgär och öppen, då läser dom fel blogg. Då får dom välja nåt för dom pryda... haha.

Puss & snusk...

Will you still love me tomorrow? Probably not...

Jag är rätt så trött på att killar bara är ute efter en sak, det är därför som jag inte har haft sex med någon annan än mig själv sen i början av Juli. Jag har kunnat haft sex en hel del om jag velat, men jag vill inte ha meningslösa sexförbindelser längre. Jag är så trött på att bli lurad. Man tror att dom vill nåt mer, men det vill dom inte. Så fort dom har fått det dom vill ha är man inte vatten värd. Jag har haft sex med många som jag inte har en enda känsla för och då spelar det ingen roll dom skiter i mig sen. För då bryr jag mig inte. Ifall man bara är ute efter ett engångsligg, så ska man vara ärlig och säga det. Jag brukar inte få killar att tro att det är nåt mer än ett engångsligg. Men det är många killar som har fått mig att tror att dom är ute efter nåt mer. Det är så jävla svinigt.
Så nu tänker inte jag ligga med någon förrens jag har nåt speciellt med någon eller om jag tröttnar på att vara utan sex & har ett engångsligg i alla fall. Men helst ska inte ligga med någon förens jag har någon slags kontakt med personen även om det i slutändan inte blir nåt.

Sup & svälj, trevlig helg!




Hur gör man? Clueless or what? Haha

Jag vet inte riktigt hur jag ska kontakt med en kille jag gillar utan att skrämma bort honom. Det brukar oftast bli att jag skrämmer bort karlarna för att jag är lite för intensiv emellanåt. Eller så verkar jag inte vara intresserad fast att jag är det och dom tröttnar på mig. Jag misslyckas jämt på nåt sätt... haha. Men jag känner att jag får ta första steget och se vad som händer. Annars kommer det nog faaan inte hända ett skit. Jag tror att han kan vara lite blyg av sig, jag fick lite intrycket av det.

Jaha, får la se hur det blir med det hela. Blir väl som vanligt ingenting med nånting. Men men spela rulle, jag trivs väldigt bra med att vara singel. Men det skulle vara rart att ha någon att pussas och kramas med... hehe.

Rock'n'roll...

Nothing matters anymore

Usch, vad jag är trött på allt just nu. Jag orkar inte med nånting. Livet bara rullar på och egentligen är det ingenting som betyder nåt. Man blir bara illa behandlad av folk och irriterad på att folk är såna jävla idioter. Jag fattar inte vad folk tänker med ibland. Visst jag är trög fattad och en stor idiot ibland, men en del dom tar faaan priset... haha.

Nu är det några intensiva dagar med jobb. Igår jobbade jag 7-16, idag delad tur, imorgon delad tur, lördag 7-16 och söndag 13-21.30. Sen på måndag är jag i skolan 10-12 och sen på eftermiddagen ska jag på arbetsplatsträff. Det är gött att jag är ledig tisdag och onsdag så jag får vila upp mig.

Nästa helg är det dags för Rock at Sea, förhoppningsvis blir det riktigt roligt. Då blir det bara att slappna av och dricka goda drinkar. Inte tänka på all jävla skit som pågår runt omkring hela tiden.

Jag är så negativ, jag orkar inte vara positiv för tillfället. Jag skulle bara vilja vara för mig själv en period, men jag måste träffa folk nästan varje dag. Man kan ju inte bara skita i jobbet... haha. Det tjänar man inga pengar på... geeeee.

Om jag orkade skulle jag göra väldigt mycket saker. Men orken finns inte just nu, jag är bara trött hela tiden. Jag kan inte sova ordenligt dom dagar jag jobbar för att jag är så orolig över saker och ting. Dom enda dagarna jag sover ordentligt är när jag är ledig och då sover jag för mycket istället. Jag känner mig totalt slutkörd.

Om man är på botten finns det bara en väg att gå och det är upp... Så allt ordnar sig på ett eller annat sätt. Jag måste bara försöka att koppla av och att inte stressa så mycket. Take it easy... I need to try to feel good, I need something that is worth something in this fucking life... Sure everything is gonna be alright, I just need to feel depressed a little while first...

Over and out...

För pigg för att sova

Jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Men jag är för pigg just nu för att sova. Så det känns inte som så stor vits att lägga mig i sängen och bara vrida & vända på mig. Jag får vara trött imorgon och sen sova bättre imorgon natt istället. Jag kan lika gärna vara uppe en stund till nu och sen försöka att sova ett par timmar om det går. Jag vet att det inte blir mycket sömn inatt, jag har sovit för mycket under dagen.

Jag har haft 2 lata dagar, både igår och idag har jag inte gjort så mycket. Jag har mest bara varit hemma och tagit det lugnt. Tittat på film och vilat. Jag har bara varit riktigt lat. Men det blir så när jag är ledig, jag orkar inte ta mig för nånting. Jag är så slut när jag har jobbat några dagar, så jag blev helt apatisk och ville inte göra nånting när jag är ledig. Jag borde leva livet och bara ha kul när jag är ledig. Men jag ligger mest bara och sover, gör ingenting liksom. Men det blir ju så att all ork går till jobbet för att orka med att jobba. Jag känner verkligen att jag skulle behöva göra nåt annat som inte kör slut på mig på det här viset.

Men men det kanske blir bättre, jag ska börja jobba i hemtjänsten i december. Det kanske inte är lika jobbigt på samma sätt. Får väl se hur det blir, annars kanske det blir att försöka hitta nåt som inte är i vården överhuvudtaget. Jag är rätt så trött på hur illa behandlad vi personal blir plus hur illa dom behandlar dom gamla just nu. Dom flyttar runt på dom hur som helst, gamla och dementa personer. Det är så fel, men det är nåt pucko som har beslutat att det är det bästa. Jag tror inte att dom har nån kunskap alls om hur man ska behandla gamla människor, speciellt inte dementa. Jag är så jävla trött på att någon beslutar en massa skit och sen måste vi personal drabbas av det & genomföra allt. Kan inte dom jävla idioterna som har beslutat att alla ska flytta runt, komma & flyttstäda alla rum. Varför ska vi personal behöva göra det??? Vi har ju knappt tid att ta hand om dom gamla som det är ändå, hur ska vi ha tid med alla flyttstäd???

Jag är så fundersam över många saker just nu. Jag funderar på om jag bara ska skita i om jag gör bort mig och bara satsa på vad jag känner. Det värsta är att jag vill inte vara för på och skrämma bort folk. Men jag måste nog ta tag i saken om jag vill att det ska hända nåt.

Puss puss...


RSS 2.0