Hemma igen...

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen. Nu sitter jag här vid datorn och glor. Blir att glo lite på tv snart och sen gå & lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Får försöka att hitta någon att hitta på något med imorgon på kvällen, men det blir att bara sitta hemma för mig själv skulle jag tro. Det är inte säkert att jag orkar umgås med någon imorgon i alla fall.

Puss puss...

Work all weekend

Det blir att jobba hela helgen. Det ska bli gött när den här helgen är över för då är jag ledig 2 helger på raken. Det blir nog inte att jag gör så mycket annat än att jobba den här helgen. Jag jobbar kväll idag och dag lördag & söndag. Jag är ledig både lördag och söndag kväll, så jag kan ju umgås med folk då om jag orkar och har lust.

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå till jobbet.

Tjingeling...

What's wrong with me?

Jag har träffat en jättetrevlig och underbar kille som ser bra ut och som det kanske kan bli något med. Men vad gör jag, jo jag sitter och tänker på någon annan som jag vet inte ens vill ha mig. Varför vill jag ha det jag inte kan få? Varför kan jag inte vara glad och vilja ha det som jag kan få som säkert är bättre? Den jag tänker på är egentligen inte mycket att sätta upp i granen, men ändå är det något med honom som får mig att falla. Jag vet att han inte är intresserad av mig och jag vill inte ha honom egentligen. Men det är något med honom som drar mig åt hans håll. Jag fattar inte vad det är för fel på mig??? Han är en skitstövel och inget att ha, men det är väl dom man faller för tyvärr.

Dessutom har jag gjort en del dumma saker den senaste månaden. Jag har hållt på med både den ena och den andra. Jag som hade slutat att "slampa" runt, så går jag lite tillbaka till gamla mönster. Det sjuka är att jag hade inte haft sex på flera månader och sen har jag sex med flera stycken under en väldigt kort period. Samtidigt som jag träffar en helt underbar kille som aldrig skulle vara otrogen mot mig eller nåt sånt. Och jag håller på med både den ena och den andra, det känns inte så jävla toppen. Men men vi är ju inte tillsammans än så länge och jag vet inte än om vi kommer att bli det heller. Jag blir aldrig riktigt nöjd och tröttnar snabbt på en del människor. Jag tänker alltid att gräset är grönare på andra sidan... suck.

Puss och på återseende...

The Baseballs igår...



Jahopp, igår så var jag och såg det The Baseballs i Stockholm. Konserten var jävligt sköj och dom var så jävla bra. Men det var en massa krångel runt omkring innan och efter spelningen. På biljetten och på nätet stod det att dom skulle börja spela kl.19.30 och när vi kom till Göta Källare så stod det att dom skulle börja spela kl.22.15. Vi hade bokad tåg biljett hem och tåget skulle gå kl.22.05 & det är det var det senaste tåget som skulle åka till Hallsberg. Men vi beslutade oss för att skita i det tåget och stanna kvar & se konserten. För vi ville inte ha åkt ända till Stockholm och gått i kylan i flera timmar helt i onödan. Det var verkligen värt att stanna kvar och se dom. Absolut en av dom bästa spelningarna jag någonsin har varit på. Dom är jävligt bra live... =)

Efter dom hade spelat färdigt, så var vi kvar där en liten stund och drack lite grann. Jag har spräckt min vita period nu fär jag drack 5 cider igår. Men men det var värt det, det var gött...  =) Sen drog vi till tunnelbanan och vi åkte för långt med tunnelbanan och hamnade nån helt annan stans än vart vi skulle. Vi gick en bra bit för att försöka att hitta till centralen, men till slut så ringde vi en taxi. Så vi åkte taxi till centralen. Det var egentligen rätt så bra att vi gick av på fel tunnelbanestation, för vi blev av med några timmar som vi annars bara hade suttit och glott på centralen. För nästa tåg hem gick inte förrens kl.6.15 och det tåget åkte vi hem. Så vi var tillbaka i Askersund strax efter kl.8 imorse.

Det var verkligen en resa som man kommer att minnas och skratta gott åt. Det var inte så roligt att springa runt i kylan eller sitta & glo på centralen. Men det var värt det för konserten var så underbar... =) Vi kommer nog att skratta en hel del åt alla tokigheter sen... haha. Lotta sprang runt med vantarna på fötterna för att dom var kalla... det var jävligt sköj. Till och med killen som satt brevid oss på centralen skrattade åt det... haha.

Nu ska jag ta och käka lite. Jag gick upp vid kl.15 och jag har inte ätit något sen jag åt frukost på centralen kl.5 imorse. Så det är nog dags att käka lite mat nu...

Puss i ljumsken alla glada...


The Baseballs

Gruvan idag också

Jag jobbade 7-16 idag och det var full fart på jobbet hela dagen. Efter jobbet var jag bara hemma och åt, sen åkte jag hem till min bror i Zinkgruvan och jag är fortfarande kvar här. Har mest bara suttit här vid datorn plus att vi har tittat på tv. Blir väl antagligen att åka hem om ett litet tag.

Imorgon är det dags... =) Då blir det att dra till Stockholm och titta på The Baseballs... wieeee

Puss puss...

Hemma...

Nu har jag nyss kommit hem från min bror. Satt där i några timmar med min bror Martin, Lizzie och Chrille. Vi spelade arenan på våra datorer och snacka och så. Jag har inte gjort så värst mycket under dagen i övrigt. Jag gick upp vid kl.11 nån gång och sen har jag mest suttit vid datorn. Hämtade ut min bärbara dator plus min nya mobil. Vid kl.16 tiden så drog jag, Lizzie och Chrille hem till Martin.

Imorgon blir det att jobba 7-16, jag känner inte för att jobba imorgon. Men jag måste ju, jag är i alla fall ledig på onsdag och torsdag. Tog semester på onsdag för att kunna åka på The Baseballs. Jag får se vad jag hittar på imorgon efter jobbet, kanske blir att dra till Martin en sväng igen. Det beror på hur pigg jag är imorgon efter jobbet, kommer antagligen inte kunna sova så mycket inatt. Det är typ ingen idé för mig att gå och lägga mig på ett tag för jag kommer inte kunna sova i alla fall. Jag är för pigg för det... suck...

Puss puss...

Jobbhelgen är över...

Nu så har jag jobbat färdigt för den här helgen. Nu är det bara nästa helg kvar att jobba, sen är jag ledig två helger på raken. Det ska bli skönt... =)

Jag slutade jobbet kl.16 och efter det så drog jag till Zinkgruvan och hämtade min bror Martin. Vi åkte till Willys och handlade lite mat. Vi käkade på Max först innan vi handlade eftersom vi var hungriga. Första gången jag drack cola på 2 veckor... snacka om att jag är duktig... =) Det kanske blir att jag dricker cola på onsdag när jag är i Stockholm, måste ju unna sig något ibland. Men det blir nog inte att dricka någon alkohol då. Men sen så blir det inte att dricka cola på ett bra tag.

Jag har fastnat för Gladiator 2 på arenan.com... Det är Martins fel för han fick mig att börja spela det... haha. Martin, Lizzie och Chrille sitter jämt och spelar det och då blev det att jag började spela också. Så nu blir det att jag sitter och datanördar det när jag har tid... haha.

Imorgon blir det väl att dra till Martin och umgås lite. Får hoppas att min bärbara dator har kommit, så jag kan spela lite på den när jag är hos honom. Kommer den inte imorgon, så kommer den på tisdag antagligen. Jag ska i alla fall hämta ut min nya mobil imorgon.


Så här ser datorn ut som jag har beställt...



Och så här ser mobilen ut som jag ska hämta imorgon... =)


Det ska bli riktigt gött att vara ledig imorgon... =)

Puss puss...


Lördag idag då


Bild från Nyårsafton 2009

Nu så har jag jobbat 7-12 och jag ska iväg & jobba 16-21 sen. Just nu är jag hemma och tar det lugnt en liten stund. Det blir nog mest att jag sitter vid datorn nu och så ska jag väl ta och äta nåt också.

Jag har köpt nya mobil plus att jag har köpt en rosa bärbar dator. Det blir nog att hämta ut dom på måndag. Mobilen har redan kommit, men datorn kommer nog på måndag skulle jag tro eftersom dom redan har skickat den. Mobilen är också rosa... jag är helt rosa-fixerad... haha.


Jag med rosa hår... =)

Jag kanske skulle ta och färga håret rosa igen... haha. Det skulle vara rätt så kul att ha rosa hår igen... =)

Puss och kjam...

Jag är bara bäst...

Nu har jag inte druckit alkohol på 3 veckor och jag kommer inte att dricka någon alkohol på yttligare 3 veckor. Jag hade bestämt att jag skulle dricka alkohol igen när jag ska på kryssning onsdagen den 24e februari och det är om cirka 5 veckor. Men jag bryter nog den vita perioden tidigare och dricker lite lördagen den 13e februari. Men jag vet inte än hur det blir, jag kanske håller mig till det jag har bestämt sen tidigare. Men jag är sugen på att dricka den 13e februari för det händer lite roliga grejer då. Det beror ju på om jag kan och får följa med, jag vet ju inte riktigt hur det blir än.

Jag har varit riktigt duktig den senaste tiden. Jag har inte druckit alkohol på 3 veckor, inte druckit läsk eller ätit godis/snacks på två veckor. Jag har druckit ett glas julmust plus ätit lite popcorn dom senaste 2 veckorna, men det är så lite så det räknas inte. Jag har mest druckit vatten, ätit frukt och ätit mat på regelbunda tider.

Jag får väl hoppas att det ger resultat. Förra veckan gick jag ner 3 kilo, men den är veckan tror jag att det står still. Men då kanske jag går ner nåt kilo nästa vecka.

Puss puss...

The Baseballs

Jag och Lotta ska åka till Stockholm på onsdag (27/1) och se The Baseballs. Det ska bli grymt kul... =)



I helgen blir det väldigt lugnt för min del, jag ska bara jobba. Jag kommer att vara nykter och lugn många helger framöver. Men jag funderar på att bryta min vita period tidigare än vad jag hade tänkt. Men jag vet inte riktigt än, jag har några veckor på mig att tänka. Jag får bestämma mig när det närmar sig. Jag kommer i alla fall inte dricka dom närmsta tre veckorna...

Puss puss...

Skridskor...

Det blev skridskoåkning. Jag och Lizzie var iväg och åkte skridskor i rinken här i Zinkgruvan. Det blev inte att vi åkte pulka, vi struntade i det. Det var kul att åka skridskor, jag har inte gjort det sen förra vintern. Det blir att glo på film snart och äta popcorn. Sen blir det nog att åka hem till Askersund igen tror jag.

Det kanske blir att åka på The Baseballs nästa vecka... =) Ska väl antagligen boka biljetter imorgon...

Puss puss...

Pulka och skridskor

Har typ nyss ätit och är mätt som faaan. Snacka om att det var gött... =)

Ska väl om en stund åka pulka eller skridskor eller både och. Får väl se hur det blir. Lite senare blir det nog att glo på en Adam Sandler film med Lizzie, Martin och Chrille & äta popcorn.

Pussigull...

Gruvan is the shit... haha

Nu sitter jag hos Martin i Zinkgruvan. Lizzie och Chrille är också här. Jag ska väl snart börja med maten som jag ska bjuda folket på. Jag ska göra köttbullar, hasselbackspotatis, bearnaisesås och sallad. Det blir nog grymt gott, men jag kan inte göra egna köttbullar så jag har köpt färdiga. Men det blir nog gott ändå. Jag kan inte göra egen b-sås heller, men jag tycker pulversåsen blir god.

Det är väl bäst att jag sätter igång och lagar mat innan dom dör av hunger.

The Baseballs är jävligt bra förresten... =)



Puss i ljumsken...

Städat hos min bror...

Igår var jag och Lizzie hemma hos min bror och städade. Jag har nyckel hem till honom, så han visste inte om att jag och Lizzie var hemma och städade hos honom. Han jobbade 6-18 igår och vi städade mellan kl.11-16. Vi städade badrummet, hallen, köket och vardagsrummet. Vi hann inte med att städa sovrummet och gästrummet. Men vi var riktigt duktiga och det blev jättefint. Han blev chockad när han kom hem, han trodde att nån hade gjort inbrott för det var så tomt när han kom in i lägenheten. Jag bjöd Lizzie på mat från kiosken igår eftersom hon var med och hjälpte mig att få i ordning hos honom. Det såg ut som ett bombnedslag och nu ser det jättefint och rent ut.


Det är här en bild från början av förra månaden och det såg typ ut så
här innan vi städade.


Och så här såg det ut efteråt, så det är så rent och fint... =)


Det blev rent och fint i köket också. Innan stod det disk överallt och
det var matrester på hela spisen...

Efter vi hade städat så åkte jag, Lizzie och Chrille hem till mig i Askersund. Efter liten stund så kom Tomas. Vi glodde på Ace Ventura och sen drog vi till Zinkgruvan. Vi åkte hem till pappa och umgicks med honom och Åsa. Jag skjutsade hem Lizzie och Chrille efter några timmar. När jag kom tillbaka till pappa, så mådde inte Åsa så prima. Hon hade druckit en hel del vin, så hon var lite full och sprang och spydde ett par gånger. Sen så kom Abris och Carro. Jag och Tomas var bara kvar där en liten stund till för det var inte så kul efter tag för Åsa var så full så hon låg och sov. Dessutom så mådde jag inte så bra av att dom rökte inne, jag började få ont i huvudet och var jävligt trött. Så jag och Tomas åkte hem till mig. Vi glodde på tv en stund och sen gick vi och la oss. Tomas drog för en liten stund sen. Så nu sitter jag här för mig själv och funderar på vad jag ska hitta på. Det blir väl rätt så lungt idag. Jag har inte sovit så bra inatt, så jag är rätt så trött. Jag har alltid svårt att sova ihop med någon, men det är väl för att jag inte är van vid det. Jag är van vid att sova för mig själv.

Puss & Kram

Duktiga veckan... =)

Jag känner mig väldigt duktig den här veckan. Jag jobbade helgen, så i måndags slappade jag bara och tog det lugnt. Men sen så har jag jobbat och slitit och varit riktigt duktig. På tisdagen jobbade jag på kvällen, så då blev det inte så mycket mer. Men igår så tvättade jag kläder och dammade bokhyllorna plus att jag plockade i ordning på lite grejer och så. Det var verkligen behov av att damma bokhyllorna, har inte gjort det under hela tiden jag har har bott här och jag har bott i den här lägenheten i 1 1/2 år. Jag har tänkt hela tiden att jag skulle ta itu med det, men det blev inte av förrens igår. Idag så har jag gjort rent kattlådorna, dammsugit och våttorkat golven. Så nu är det riktigt fräsch och rent hemma hos mig, jag hade inte städat på en månad så det var verkligen dags att göra det. Det var så mycket damm och katthår överallt. Dessutom så jobbade jag 7-16 både igår och idag. Så jag har verkligen jobbat stenhårt både på jobbet och hemma. Inte en ledig stund dom här två dagarna, jag känner mig trött nu efter allt jobb. Men jag måste ju jobba 7-16 imorgon också, sen är jag ledig lördag och söndag... =)

Jag är verkligen lat av mig ibland, jag hatar att städa. Dessutom så jobbar jag heltid, så det är inte alltid jag orkar att städa när jag har jobbat och när jag är ledig så vill jag helst bara kunna ta det lugnt eller hitta på något med mina vänner. Men jag är i alla fall inte som min bror, hos honom ser det ut som ett bombnedslag. Det är disk och skräp överallt. Han städar och diskar typ aldrig, det är verkligen snuskigt hemma hos honom. Så tänkte att jag skulle ta en ride hemma hos honom och städa & diska lite nån dag. Så kan hans son komma och hälsa på honom. Som det ser ut nu, så är det nog inte många som vill gå in hemma hos honom. Hemma hos mig ser det i alla fall rätt så skapligt ut även när jag inte har städat på ett tag. För jag diskar upp efter mig nästan varje dag plus att jag slänger mitt skräp istället för att spara på det.

Men jag skulle behöva göra en liten ride här hemma och göra mig av med en massa saker som jag inte använder. Jag har så himla mycket saker och jag skulle behöva rensa som faaan. Men jag har typ aldrig ork eller tid till att ta itu med det hela. Dessutom är det så svårt att rensa ut saker, man tänker alltid att man kanske behöver det nån gång eller att man kanske tänker använda dom där skorna nån gång. Men det är verkligen dags för mig att göra mig av med massor av saker för jag har knappt nån plats med allt. Jag har för mycket kläder och skor, så jag behöver rensa i mina garderober. Plus att det är en massa andra saker som jag skulle kunna göra mig av med som jag aldrig använder ändå. Jag behöver mer utrymme, det är fullt med saker i alla garderober.

Jag tänkte att jag skulle ta ut allt sånt som jag inte behöver och bjuda hit mina vänner nån dag så dom får ta vad dom vill ha. Jag får ha typ ett ge bort party eller nåt, då kanske jag blir av med några av sakerna i alla fall. Resten får jag väl slänga eller ge bort till bättre behövande. Jag orkar inte hålla på och sälja saker på tradera, det är så tidskrävande och man tjänar nog inte så mycket på dom sakerna jag har i alla fall. Jag känner bara att det är en massa krångel att hålla på med det, så det blir att skänka bort skiten istället.

Imorgon efter jobbet blir det nog lugnt, det blir nog bara att softa framför tv:n. I helgen blir det nog att umgås med vänner och försöka att hitta på nåt skoj. Jag ska väl antagligen umgås killen jag träffade på juldagen också.

Nu ska jag nog ta och sova, så jag orkar upp imorgon.

På återseende... =)

Alla är sjuka... suck

Nästan alla på jobbet är sjuka, så nu i helgen så är det bara jag och 2 andra ordinarie som jobbar och resten vikarier. Så mer än hälften som jobbar i helgen är vikarier. Jag har fått tagit väldigt mycket ansvar i helgen och gett nästan alla insulin och gjort omläggningar och så eftersom jag är den enda undersköterskan som jobbar för att resten är sjuka. Så det är inte bara jag som har drabbats av förkylning nästan alla andra har också det och en del är magsjuka också. Jag är glad att jag har sluppit bli magsjuk i alla fall. Snart är helgen över och det känns skönt, jag jobbar delad tur idag så jag ska snart tillbaka till jobbet. Det är bara att jobba ikväll och sen är jag ledig imorgon.

Det ska bli gött att bara vara hemma och softa imorgon, det värsta är att jag börjar jobba redan på tisdag igen. Men jag är ju ledig nästa helg och då ska jag försöka att hitta på nåt roligt med några kompisar tror jag. Vet inte riktigt vad det blir att göra, kanske åker och badar eller nåt sånt. Det var länge sen jag badade, jag har nog inte gjort det sen i somras, men då badade jag ju i sjön. Jag vet inte riktigt när jag badade i badhus senast, det var nog ett bra tag sen.

Puss puss...


Nytt år och nya tider...


Meduza & jag på Juldagen 2009

Nu så är det ett nytt år och jag har inte skrivit i bloggen på ett tag. Har varit lite lat av mig och inte orkat skriva nåt. Dessutom så har jag varit hemma från jobbet en vecka nu, har haft ont i halsen och inte mått så prima.

Men jag var ute en liten sväng på Nyårsafton fast att jag var förkyld. Var nog inte det smartaste jag kunde ha gjort för jag tror bara att gjorde att jag blev sjukare... suck. Men jag hade kul på Nyårsafton i alla fall. Var på fest på raggarklubben och träffade massor med roliga människor. Hade ju nästan tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt, men jag kände mig lite bättre på kvällen så då drog jag upp dit en sväng.

I lördags var jag på Sabinas 25års fest som var en maskeradfest. Det var kul, men det var inte så mycket folk där. Men det spelar ju inte så stor roll hur mycket folk det är, så länge man har kul... =)

Min hals har varit helt fucked up dom senaste dagarna, vissa stunder har jag knappt kunnat prata. Jag har låtit som en kråka på hasch eller nåt sånt. Men det börjar bli mycket bättre nu, så det blir att jobba i helgen. Det ska bli skönt att gå tillbaka till det normala. Jul, nyår och förkylning är över, det ska bli gött att det snart blir vår... =)

Igår var jag på bio med Martin, Lizzie och Chrille. Vi såg på "Avatar", den var faktiskt jävligt bra. Jag är inte så mycket för sådana slags filmer, men jag gillade den väldigt mycket. Egentligen skulle jag bara ha varit hemma och tagit det lugnt. Men vi hade ju bestämt att vi skulle gå på bio, så då blev det så. Men jag mår ju bättre nu, så det blir ju att gå iväg och jobba på fredag.

Förra året gick jag ner 10 kilo och detta år ska jag gå ner yttligare 10 kilo eller kanske lite mer än det. Jag väger cirka 71 kg nu och jag ska gå ner till 55-60 kilo innan sommaren har jag tänkt. Med tanke på att jag redan har lyckats gått ner från 81 kg till 71 kg, så borde jag ju lyckas gå ner till 60 kilo åtminstone. Det handlar om att ha stark vilja och bara kämpa på. Äta regelbundet och nyttigt. Strunta i läsk, godis, snacks, skräpmat och alkohol, så kommer jag att lyckas. Jag kommer nog att "synda" några gånger, men det är okej nån gång ibland bara det inte blir för ofta. Jag kommer i alla fall att hålla mig borta från alkohol i en månad nu. Jag skulle ju inte dricka alkohol på 2 månader, men jag ska antagligen på kryssning i februari så då blir det att dricka några drinkar. Men det blir att inte dricka så mycket alkohol efter kryssningen, då får jag försöka att ha 2 vita månader istället.

När jag har gått ner till 60 kilo då ska jag sluta snusa. Jag har tänkt att jag till sommaren kommer att vara en nyttigare, friskare och smalare människa. Jag vet att jag kommer att lyckas bara jag håller mig till min "diet". Men dieten är inte så svår att hålla egentligen för det handlar bara om att äta regelbunda mål mat. Äta stadig frukost, vanlig mat till lunch, äta nåt lättare på kvällen och äta 2 mellanmål plus att bara dricka vatten till maten plus mellan måltiderna. Jag kan ju dricka nåt annat nån gång ibland, men inte för ofta. Dessutom kan jag ju dricka te till frukosten eller kvällsmaten om jag vill. Så det handlar inte om nån svältdiet direkt... Äta regelbundet så att jag aldrig behöver gå hungrig och aldrig känner suget efter nåt mellan måltiderna.

Jag ska väl sluta här och hoppas att alla får ett bra 2010. Jag tror att mitt 2010 kommer att blir bra. Slutet av 2009 var bra för mig och början av 2010 har varit väldigt bra. Det enda som har sugit än så länge är förkylningen, men den är snart försvunnen så that's great... =)

Puss & snusk...

RSS 2.0