Nyårsafton idag då

Jag skulle ha jobbat 7-16 idag, men jag är förkyld. Så jag är hemma och tar det lugnt. Täppt i näsan, ont i halsen, snoret rinner... en riktigt mysig nyårsafton... =P Så jag antar att det blir väldigt lugnt ikväll, jag känner inte så mycket för att festa. Jag känner mig inte riktigt på topp just nu, rock'n'roll faktorn är väldigt låg just nu. Dessutom så hittade jag ju ändå ingen som ville följa med mig på raggarfest, så det blir nog bara att vara hemma och krama kudden. Det är säkert lika bra det, du håller man inte på och gör en massa dumheter.

Jag undrar varför alla har gått och blivt såna torrbollar detta nyår? Förra året var det massor med folk som festade, i år verkar dom flesta vilja ta det lugnt... ????? Men det blir nog lugnt för min del eftersom jag inte är riktigt frisk, jag har i alla fall en anledning... Jag skulle ju hellre festa loss än att vara sjuk.

Puss och riktigt mycket snusk i det nya året...

Juldagen 2009

Jag var till Hällabrottet och festade på Juldagen. Det var jätteroligt, men jag var blev jävligt full. Men det är väl så det ska vara. Så jag har typ legat bakfull både idag och igår. Jag träffade en jättetrevlig kille, får se om det blir nåt med honom. Jag ringde honom förut och vi pratade med varandra i 42 minuter. Får väl ta en dag i taget och se vad som händer. Jag som nästan var på väg att skita i att festa i fredags för att jag var så trött efter jobbet. Jag är glad att jag ändrade mig, för jag hade så himla kul... =)

På nyårsafton blir det väl att dra upp till Midnight Cruisers en sväng. Får se vilka som jag festar med då, just nu har jag ingen aning vilka som vill hänga med mig dit.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, så jag slutar här.

Puss puss...

Min födelsedag och julklapp från kommunen...

Idag så är det min födelsedag. Jag fyller 28 år, så jag börjar bli gammal... =( Fast män är ju inte äldre än vad man känner sig och jag känner mig inte en dag över 20... haha. Igår så umgicks jag med Jenny och jag fick en present av henne. Jag fick ett spel som heter "Drinking Ludo" och det är ett fia med hutt spel. Det kanske kan vara kul att spela någon gång. Idag så var mamma och Lennart här och åt smörgåstårta som jag själv har gjort. Av dom fick jag ett gratulationskort och 300 kr. Efter dom var här så kom Anna och åt lite smörgåstårta. Av henne fick jag en Betty Boop plånbok och ett par örhängen. På torsdag så kommer pappa och Martin (min bror) hit och firar mig.


Present från Jenny


Födelsedagskort från Mamma & Lennart


Från mamma & Lennart


Presenter från Anna

Jag blev lite förvånad när jag kom till jobbet idag och vi hade fått julklapp av Askersunds Kommun. Jag har jobbat i Askersunds kommun i över 5 år och vi har inte fått julklapp nån av dom åren jag har jobbat förut. Vi fick en varsin ask från Venus Choklad och en lott som det är dragning på imorgon. 10 st i Askersunds kommun vinner 1000 kr att shoppa för i Askersunds butiker. Det är konstigt att vi får julklapp nu när dom ska dra ner på personal och sånt...


Julklapp från jobbet

Det var lite kul igår. På förmiddagen var jag och Lotta i lite affärer och kollade. Bla var vi på Nordiska och jag shoppade lite. Sen på eftermiddagen så var Jenny här och vi gjorde kebabrullar som blev jättegoda. Sen var vi ute en sväng på stan och shoppade lite. Så var vi till Nordiska en sväng och jag shoppade där igen... haha. Dom måste tycka att jag är knäpp som sprang där flera gånger på samma dag. Efter vi hade gått runt i några affärer, så var vi och fikade på Lilla Caféet. Det var väldigt trevligt att umgås med Jenny en hel eftermiddag. Efter vi hade fikat så skjutsade jag hem Jenny och när jag kom in så slog jag in alla julklappar. Så nu är allt sånt fixat. Jag funderar på att köpa nåt litet till dom som jag jobbar kväll med på julafton, får försöka att göra det nån dag i veckan eller i början av nästa vecka.

Jag har haft en riktigt trevlig födelsedag. Alla har varit så trevliga och snälla. Jag har fått massor med gratulationer. Dom till och med sjöng för mig på jobbet imorse... =)

Puss puss...


Skumt... hehe

Jag kom på en liten skojig grej. Jag var rätt så orolig i Måndags varför jag skulle till polisen på förhör på tisdagen. Så jag drömde en väldigt skum dröm att jag var på förhör och att dom sa att jag hade våldtagit en kille. Snacka om att jag skrattade åt den drömmen när jag vaknade på tisdagsmorgonen. För det skulle knappast hända... haha. För man kan ju inte våldta en frivillig och alla killar jag har haft sex med har alltid varit frivilliga. Dessutom har jag ju inte haft sex på ett tag nu heller så... Har haft möjligheten att ha sex många gånger på senare tid, men jag har sagt nej. Jag vill inte ha tillfälliga sexuella förbindelser just nu. Jag tycker inte att ett one night stand ger mig så mycket överhuvudtaget. Jag vill ha sex med någon som jag tycker om och inte med killar jag knappt känner. Jag lever hellre i celibat än har sex med vem som helst. Men jag har ju hånglat med en del killar när jag har varit ute och festat och så. Det är mysigare att hångla lite med nån man knappt känner än att ha sex med dom och sen ångra det. Oftast så ångrar man sig mer om man har sex med någon än om man bara hånglar med dom.

Jag ska väl försöka att sova snart, ska ju upp tidigt och jobba imorgon. Men det värsta är att jag inte känner mig så trött just nu. Så jag kommer nog bara sova 3-4 timmar eller nåt sånt inatt. Men men jag jobbar ju bara 7-12 imorgon så det är ju skönt. Skulle ha jobbat delad tur, men jag har bytt med en på jobbet så jag jobbade hennes kväll i lördags och hon jobbar min kväll imorgon. Det blir väl att försöka att städa lite när jag kommer hem imorgon och sen får jag se vad jag hittar under kvällen. Jag hade tänkt att dra upp till raggarklubben, men det blir inget med det. Jag orkar faaan inte med det för jag ska upp tidigt på söndag. Så det blir nog antagligen att bara ta det lugnt hemma om jag inte hittar på något med någon.

Puss puss...

Jobbig dag, men ändå helt okej

Idag hade vi planeringsdag med jobbet. Det var jobbigt att sitta still i så många timmar, men det var ändå kul att samlas allihopa och kunna prata och så. Men det var lite irriterande att en del ska tjafsa så om onödiga saker. Det är väl bara att hjälpas åt och göra sakerna istället för att tjafsa om det. Är det mycket i tvättstugan så är det väl bara att ta reda på det istället för att bli sur för att andra inte har gjort det. Vi struntar ju inte tvättstugan, men ibland så hinner man inte med att ta reda på det som är. Vi måste ju ta det som är viktigast först, vi är ju där för att ta hand om dom gamla. Hinner man inte med tvättstugan, så finns det ju personal som kan ta hand om det senare när det hinns med. Vi kan ju inte strunta i att ta hand om våra gamlingar för att nattpersonalen inte vill ta hand om tvätten. Snacka om sjukt att tjafsa om det... suck.

Jag var på polisförhör idag också. Jag visste inte riktigt vad det skulle handla om när jag gick till polisstationen eftersom det inte stod det i brevet jag fick hem. Men det var tydligen om när några killar bråkade i min lägenhet när vi förfestade för över en månad sen. Det var en av killarna som hade ringt polisen för han kände sig hotad. Men jag visste inte så mycket om det hela. Jag vet bara att dom bråkade och att jag slängde ut dom för jag vill inte ha bråk i min lägenhet. Sen om dom hotade varandra det vet inte jag.

Nu är jag ledig onsdag och torsdag, det ska bli gött. Ska försöka att fixa med lite grejer om jag orkar, annars så blir det väl mest att bara slappa och ta det lugnt.

Puss och snusk...

This Weekend...

I fredags så blev det att dricka lite i gruvan med några vänner. Jag har druckit alldeles för mycket alkohol dom senaste gångerna jag har festat. Jag skulle ju bara dricka max 1-2 gånger per månad nu för tiden, men det har ju skitit sig totalt. Dessutom har jag varit alldeles för onyttig och ätit massor av godis och skräpmat på senare tid. Jag måste bättra mig, så jag kan gå ner cirka 10 kilo till. Men jag ska ju antagligen dricka 2 gånger till innan året är slut och det kommer att bli att äta en del godis säkert eftersom det är svårt att låta bli när det står en massa godis överallt nu när det snart är jul. Men men det blir väl att starta på ny kula igen när det nya året börjar. Kan ju försöka lite grann nu i december, men det blir nog inte så mycket med att vara nyttig just nu.

Hur som helst så var det väldigt roligt i fredags, men jag mådde inte så prima på lördagen. Sen så jobbade jag ju 16-21 på lördagskvällen. Det gick bra fast att jag inte kände mig riktigt i form.

Söndagen bestod av att umgås med min bror, Lizzie och Christian. Vi satt bara och glodde på film. Det var trevlig, men det känns som att jag inte har gjort så mycket vettig överhuvudtaget den här helgen.

Puss puss...

Jag är faaan helt slut...



Jag skulle ha jobbat 7-16 idag, men det blev att jobba som en delad tur. För på eftermiddagen ringde dom från bemanningsenheten att dom inte hittade nån vikarie till kvällen. Så jag gick hem vid kl.13.30 och kom tillbaka och jobbade 16-21.15, så jag har jobbat över 11 timmar idag. Men jag är ledig imorgon eftersom jag jobbade ikväll, så det är ju nice. Skulle ju ha jobbat 7-16 imorgon.

Jag ska gå och lägga mig och sova nu. Natti natti!

Puss i ljumsken....

RSS 2.0